Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lambroszekis είπε

Καλησπέρα με μια απλή συνδρομή μπορείς να επισκεφθείς οποιοδήποτε ALTERLIFE θες; 

Ναι αλλα πρεπει να το πεις στη γραμματεια για να επικοινωνησουν αυτοι με το εκαστοτε alterlife που θες πρωτα

1 ώρα πριν, ardi21 είπε

To zenfitness δεν το ηξερα καν. To εχεις δοκιμασει να μου πεις περιπου πως λειτουργει? Σε προσωπικο μυνημα αν δεν θες δημοσια.

παει φιλος μου, εχει καινουρια μηχανηματα,ειναι σαν σιδεραδικο αλλα εχει και τμηματα διαφορα

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, geomrk είπε

το καλο ειναι οτι μπορεις να πας σε οποιοδηποτε αλλο alterlife δωρεαν στην Ελλαδα,θα εξηγησω παρακατω

Πολυ καλη φαση αυτο! Δεν το γνωριζα!!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας. Εκτός από yava, alterlife και planet υπάρχουν αλλα γυμναστήρια στην Αθήνα με  ΟΡΓΑΝΑ κανονικά και οχι απλα δίσκους και βαράκια; 

Ψάχνω αλλά τα περισσότερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ και μετά λέμε να στηρίξουμε τα γειτονικά γυμναστήρια...πως να τα στηρίξουμε και ας το θέλουμε.

Ενα γυμναστήριο που βρήκα ειπαν πως τα μηχανήματα ειναι μαζι με τον trainer που σου δίνει συγκεκριμένες ασκήσεις και το μάθημα ειναι μια ώρα....εχει και άλλα πράγματα που μπορεις να κανεις αλλα κανειςν ΜΑΞ μια ωρα την μερα!  Εγώ μπορεί να θέλω να κάτσω 2 ώρες.....μας δουλεύουν; Κλέψιμο ειναι αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...