geomrk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, ardi21 είπε Δεν ξερω αν ειναι ο Κορυδαλλος αλλα γενικα ολοι ειμαστε αρχαριοι-μετριοι. Δεν εχω δει κανεναν που να ξεχωριζει ξεκαθαρα. και εγω εκ πρωτης οψεως δεν ειδα καποιον γενικα. Θα το εκβιασω λιγο,να ζητησω το περισσοτερο και οτι μου πουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpTrios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Φεύγουν πολλά σε γυμναστήρια πάνω από 1000 ευρώ το χρόνο αν βάλεις και τις βενζίνες και τα συμπληρώματα το ποσό εκτοξεύεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν τελικα πηγε ο φιλος στο Alter life του Κορυδαλου αλλα σημερα πηγα εγω και οντως δεν υπαρχουν βαρακια πανω απο 15 κιλα. Μαλιστα σημερα ηταν ενας πιο προχωρημενος, του ειπαν να κανει πιεσεις στον παγκο και ειπε οτι θελει παραπανω βαρος οποτε τον εστειλαν στο μηχανημα με την μπαρα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν τοσο μικρα. Ας παρουν μεγαλυτερα και ας μην τα χρησιμοποιουν, σιγα τον χωρο που πιανουν. On 22/10/2024 at 11:54, mpTrios said: Φεύγουν πολλά σε γυμναστήρια πάνω από 1000 ευρώ το χρόνο αν βάλεις και τις βενζίνες και τα συμπληρώματα το ποσό εκτοξεύεται Πανω απο 1000 τον χρονο μου φαινονται πολλα. Στο Holmes στην Γλυφαδα πας? Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, ardi21 είπε δεν υπαρχουν βαρακια πανω απο 15 κιλα. Σοβαρά τώρα? Τα 15κιλα μόνο για ζέσταμα κάνουν για κάποιον προχωρημένο. Προφανώς δεν θέλουν τέτοιο κόσμο αλλά πρωτάρηδες που να πληρώνουν την συνδρομή και ίσως τα παρατήσουν στην πορεία. Καλύτερα σιδεράδικο παρά όλα αυτά τα μοντέρνα γυμναστήρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Nabuko said: Σοβαρά τώρα? Τα 15κιλα μόνο για ζέσταμα κάνουν για κάποιον προχωρημένο. Προφανώς δεν θέλουν τέτοιο κόσμο αλλά πρωτάρηδες που να πληρώνουν την συνδρομή και ίσως τα παρατήσουν στην πορεία. Καλύτερα σιδεράδικο παρά όλα αυτά τα μοντέρνα γυμναστήρια. Σιγουρα σε τετοιου ειδους gym δεν πανε πολυ προχωρημενα ατομα. Πηγαινουν ατομα που θελουν μια νορμαλ προπονηση με καθοδηγηση και με περιορισμενο αριθμο ατομων. Γιατι στο σιδερακιο αν δεν ξερεις τι κανεις δεν εχει νοημα. Και κανεις δεν σε βοηθαει. Αλλα πραγματικα δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που εχουν κανει. Δηλαδη αν συνεχισω να πηγαινω τα 15 κιλα μπορει να τα φτασω και γω που σε καμια περιπτωση δεν ειμαι προχωρημενος. Γενικα στον Κορυδαλλο εχει και κανα 2 αλλες ελειψεις οι οποιες φαινονται οταν υπαρχει κοσμος. Πχ ενας επιπλεον διαδρομος, κανα kettlebell παραπανω, αλλος ενα παγκος. Προφανως σκεφτονται οτι επειδη υπαρχουν εναλλακτικες ασκησεις δεν ειναι απαραιτητα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, ardi21 είπε Γενικα στον Κορυδαλλο εχει και κανα 2 αλλες ελειψεις οι οποιες φαινονται οταν υπαρχει κοσμος. Πχ ενας επιπλεον διαδρομος, κανα 2 kettlebell, αλλος ενα παγκος. Με franchise δεν είναι τα alterlife? Γιατί σ΄αυτό της Καλλιθέας νομίζω ότι φτάνουν μέχρι 40 σίγουρα τα βαράκια. Οπότε μάλλον είναι θέμα του εκεί ιδιοκτήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Just now, Nabuko said: Με franchise δεν είναι τα alterlife? Γιατί σ΄αυτό της Καλλιθέας νομίζω ότι φτάνουν μέχρι 40 σίγουρα τα βαράκια. Οπότε μάλλον είναι θέμα του εκεί ιδιοκτήτη. Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το συστημα των γυμναστηριων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Με franchise δεν είναι τα alterlife? Γιατί σ΄αυτό της Καλλιθέας νομίζω ότι φτάνουν μέχρι 40 σίγουρα τα βαράκια. Οπότε μάλλον είναι θέμα του εκεί ιδιοκτήτη. Κατι τετοιο παιζει, στο Κεντρο νομιζω ειδα 30ρι χθες και κανω παγκο με 20ρια οποτε σιγουρα πανε πανω απο 15. Απορω πως δεν το εχουν κανει θεμα, δεν ειναι λογικο να φτανουν μεχρι 15 κιλα οι αλτηρες και να ειναι ολοι οκ με αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στο "δικο" μου alter life είναι μέχρι 25 σίγουρα τα βαρακια Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από tutuyo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 3 hours ago, Nabuko said: Σοβαρά τώρα? Τα 15κιλα μόνο για ζέσταμα κάνουν για κάποιον προχωρημένο. Προφανώς δεν θέλουν τέτοιο κόσμο αλλά πρωτάρηδες που να πληρώνουν την συνδρομή και ίσως τα παρατήσουν στην πορεία. Καλύτερα σιδεράδικο παρά όλα αυτά τα μοντέρνα γυμναστήρια. Ααα δικος μου ανθρωπος! Σε σιδεραδικο γραφτηκα παλι μετα απο χρονια και δεν το αλλαζω με κανενα γυμναστήριο αλυσιδας ή αλλο μεγαλο γυμναστήριο. Ο ιδιοκτητης γυμναζεται μαζι μας και ειναι απο πάνω μου συνεχεια μιας που είμαι ασχετη κ αγυμναστη μην τραυματιστω με λαθος κινησεις. Σαν personal δλδ αλλα χωρις να πληρωνω personal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα