Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Δεν ξερω αν ειναι ο Κορυδαλλος αλλα γενικα ολοι ειμαστε αρχαριοι-μετριοι. Δεν εχω δει κανεναν που να ξεχωριζει ξεκαθαρα.

και εγω εκ πρωτης οψεως δεν ειδα καποιον γενικα. Θα το εκβιασω λιγο,να ζητησω το περισσοτερο και οτι μου πουν

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φεύγουν πολλά σε γυμναστήρια

πάνω από 1000 ευρώ το χρόνο

αν βάλεις και τις βενζίνες και τα συμπληρώματα το ποσό εκτοξεύεται 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν τελικα πηγε ο φιλος στο Alter life του Κορυδαλου αλλα σημερα πηγα εγω και οντως δεν υπαρχουν βαρακια πανω απο 15 κιλα. Μαλιστα σημερα ηταν ενας πιο προχωρημενος, του ειπαν να κανει πιεσεις στον παγκο και ειπε οτι θελει παραπανω βαρος οποτε τον εστειλαν στο μηχανημα με την μπαρα.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν τοσο μικρα. Ας παρουν μεγαλυτερα και ας μην τα χρησιμοποιουν, σιγα τον χωρο που πιανουν.

On 22/10/2024 at 11:54, mpTrios said:

Φεύγουν πολλά σε γυμναστήρια

πάνω από 1000 ευρώ το χρόνο

αν βάλεις και τις βενζίνες και τα συμπληρώματα το ποσό εκτοξεύεται 

Πανω απο 1000 τον χρονο μου φαινονται πολλα. Στο Holmes στην Γλυφαδα πας?

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ardi21 είπε

δεν υπαρχουν βαρακια πανω απο 15 κιλα.

Σοβαρά τώρα? Τα 15κιλα μόνο για ζέσταμα κάνουν για κάποιον προχωρημένο. Προφανώς δεν θέλουν τέτοιο κόσμο αλλά πρωτάρηδες που να πληρώνουν την συνδρομή και ίσως τα παρατήσουν στην πορεία.

Καλύτερα σιδεράδικο παρά όλα αυτά τα μοντέρνα γυμναστήρια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Nabuko said:

Σοβαρά τώρα? Τα 15κιλα μόνο για ζέσταμα κάνουν για κάποιον προχωρημένο. Προφανώς δεν θέλουν τέτοιο κόσμο αλλά πρωτάρηδες που να πληρώνουν την συνδρομή και ίσως τα παρατήσουν στην πορεία.

Σιγουρα σε τετοιου ειδους gym δεν πανε πολυ προχωρημενα ατομα. Πηγαινουν ατομα που θελουν μια νορμαλ προπονηση με καθοδηγηση και με περιορισμενο αριθμο ατομων. Γιατι στο σιδερακιο αν δεν ξερεις τι κανεις δεν εχει νοημα. Και κανεις δεν σε βοηθαει.

Αλλα πραγματικα δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που εχουν κανει. Δηλαδη αν συνεχισω να πηγαινω τα 15 κιλα μπορει να τα φτασω και γω που σε καμια περιπτωση δεν ειμαι προχωρημενος.

Γενικα στον Κορυδαλλο εχει και κανα 2 αλλες ελειψεις οι οποιες φαινονται οταν υπαρχει κοσμος. Πχ ενας επιπλεον διαδρομος, κανα kettlebell παραπανω, αλλος ενα παγκος. Προφανως σκεφτονται οτι επειδη υπαρχουν εναλλακτικες ασκησεις δεν ειναι απαραιτητα.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Γενικα στον Κορυδαλλο εχει και κανα 2 αλλες ελειψεις οι οποιες φαινονται οταν υπαρχει κοσμος. Πχ ενας επιπλεον διαδρομος, κανα 2 kettlebell, αλλος ενα παγκος.

Με franchise δεν είναι τα alterlife? Γιατί σ΄αυτό της Καλλιθέας νομίζω ότι φτάνουν μέχρι 40 σίγουρα τα βαράκια. Οπότε μάλλον είναι θέμα του εκεί ιδιοκτήτη. 

Δημοσ.
Just now, Nabuko said:

Με franchise δεν είναι τα alterlife? Γιατί σ΄αυτό της Καλλιθέας νομίζω ότι φτάνουν μέχρι 40 σίγουρα τα βαράκια. Οπότε μάλλον είναι θέμα του εκεί ιδιοκτήτη. 

Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το συστημα των γυμναστηριων.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Κατι τετοιο παιζει, στο Κεντρο νομιζω ειδα 30ρι χθες και κανω παγκο με 20ρια οποτε σιγουρα πανε πανω απο 15.

Απορω πως δεν το εχουν κανει θεμα, δεν ειναι λογικο να φτανουν μεχρι 15 κιλα οι αλτηρες και να ειναι ολοι οκ με αυτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο "δικο" μου alter life είναι μέχρι 25 σίγουρα τα βαρακια 

Επεξ/σία από tutuyo
Δημοσ.
3 hours ago, Nabuko said:

Ααα δικος μου ανθρωπος!

Σε σιδεραδικο γραφτηκα παλι μετα απο χρονια και δεν το αλλαζω με κανενα γυμναστήριο αλυσιδας ή αλλο μεγαλο γυμναστήριο. Ο ιδιοκτητης γυμναζεται μαζι μας και ειναι απο πάνω μου συνεχεια μιας που είμαι ασχετη κ αγυμναστη μην τραυματιστω με λαθος κινησεις. Σαν personal δλδ αλλα χωρις να πληρωνω personal. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

@ardi21 @stormrain λοιπον τελικα πηρα πακετο στου Κορυδαλλου(το καλο ειναι οτι μπορεις να πας σε οποιοδηποτε αλλο alterlife δωρεαν στην Ελλαδα,θα εξηγησω παρακατω). Ειναι ας πουμε οκ αν εισαι αρχαριος. Το μονο που αξιζει απο θεμα εκγυμνασης ειναι το ΤΜΟ οπου και καλα ειναι 30 λεπτα βαρη και 30 λεπτα διαδρομο,ομως οι personal εκει ειναι πολυ strict με την ωρα χωρις λογο,ομως αναλογα με τον trainer μπορει να σε αφησει να κανεις καμια ασκηση παραπανω,μαξ βαρακια εχει 15kg. Το Empower yourself δεν ξερω αν θα ξανακανω ποτε ξανα καθως θεωρω ολο το συστημα λαθος στου Κορυδαλλου. Εχει περιεργες ασκησεις και στις βαζει ολες μαζι(κανεις 20 δευτερα,10 καθεσαι κτλπ) με αποτελεσμα να καθομαι να τρωω μερικα δευτερολεπτα να βλεπω αλλους πως την κανουν κτλπ και ετσι σπαταλας χρονο και δεν κανεις και σωστα τις ασκησεις. Pilates που κανω οκ το εχω καθιερωμενο 1 φορα τη βδομαδα ειναι ωραιο και αναλογα την trainer μπορει να ειναι και δυσκολο. Εγω γενικα πηγαινοερχομαι στα Γιαννενα οποτε λεω κατσε μηπως παω και εκει.Ε λοιπον πηγα και καμια σχεση,μερα με τη νυχτα. ΤΜΟ εκανα 1 ωρα βαρη και μετα διαδρομο,και στο empower yourself εκανα αρση βαρων και προγραμμα crossfit και επισης δεν ειχαν προβλημα να κανω 2 προγραμματα μεσα σε μια μερα. Απολυτα ικανοποιημενος,οι trainers ολοι πολυ κουλ και κανεις οτι θελεις γενικοτερα. Στης Νικαιας ακομα δεν εχω προλαβει να παω καθως απο θεμα χρονου μπορω 1 φορα τη μερα ακομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, geomrk said:

@ardi21 @stormrain λοιπον τελικα πηρα πακετο στου Κορυδαλλου(το καλο ειναι οτι μπορεις να πας σε οποιοδηποτε αλλο alterlife δωρεαν στην Ελλαδα,θα εξηγησω παρακατω). Ειναι ας πουμε οκ αν εισαι αρχαριος. Το μονο που αξιζει απο θεμα εκγυμνασης ειναι το ΤΜΟ οπου και καλα ειναι 30 λεπτα βαρη και 30 λεπτα διαδρομο,ομως οι personal εκει ειναι πολυ strict με την ωρα χωρις λογο,ομως αναλογα με τον trainer μπορει να σε αφησει να κανεις καμια ασκηση παραπανω,μαξ βαρακια εχει 15kg. Το Empower yourself δεν ξερω αν θα ξανακανω ποτε ξανα καθως θεωρω ολο το συστημα λαθος στου Κορυδαλλου. Εχει περιεργες ασκησεις και στις βαζει ολες μαζι(κανεις 20 δευτερα,10 καθεσαι κτλπ) με αποτελεσμα να καθομαι να τρωω μερικα δευτερολεπτα να βλεπω αλλους πως την κανουν κτλπ και ετσι σπαταλας χρονο και δεν κανεις και σωστα τις ασκησεις. Pilates που κανω οκ το εχω καθιερωμενο 1 φορα τη βδομαδα ειναι ωραιο και αναλογα την trainer μπορει να ειναι και δυσκολο. Εγω γενικα πηγαινοερχομαι στα Γιαννενα οποτε λεω κατσε μηπως παω και εκει.Ε λοιπον πηγα και καμια σχεση,μερα με τη νυχτα. ΤΜΟ εκανα 1 ωρα βαρη και μετα διαδρομο,και στο empower yourself εκανα αρση βαρων και προγραμμα crossfit και επισης δεν ειχαν προβλημα να κανω 2 προγραμματα μεσα σε μια μερα. Απολυτα ικανοποιημενος,οι trainers ολοι πολυ κουλ και κανεις οτι θελεις γενικοτερα. Στης Νικαιας ακομα δεν εχω προλαβει να παω καθως απο θεμα χρονου μπορω 1 φορα τη μερα ακομα

Η ετησια συνδρομη μου σταματησε και δεν την ανανεωσα προς το παρον, οχι γιατι δεν ημουν οκ με το γυμναστηριο αλλα για αλλους λογους. Ναι στον Κορυδαλλο ειναι πολυ αυστηροι με την ωρα. Το καταλαβαινω ως ενα σημειο για να μην δημιουργειται συνωστισμος. Αλλα οταν ειναι αδειο θα μπορουσαν να σε αφησουν και παραπανω. Επισης απο αυτα που λενε και αλλα παιδια νομιζω οτι στο συγκεκριμενο γυμναστηριο εχει τα λιγοτερα ειδη γυμναστικης. Αυτο το ειχα παρατηρησει και γω.

ΤΜΟ στα Γιαννενα 1 ωρα ασκησεις και μετα διαδρομο? Αυτο φαινεται αρκετα καλυτερο αν και πιο δυσκολο για αρχαριους. Τις ασκησεις μετα την μιση ωρα τις εκανες μονος σου η παλι ηταν οι traιners? Δεν υπαρχει προβλημα με αυτους που εχουν ραντεβου μετα απο το δικο σου group? Εννοω θα μαζευτει πολυς κοσμος και μπορει να μην υπαρχουν διαθεσιμα οργανα. Ειδικα στις ωρες αιχμης.

Νομιζα οτι σε ολα τα alterlife εχουν τους ιδιους κανονες. Μου κανει μεγαλη εντυπωση και το θεωρω λαθος που ο καθενας κανει οτι θελει στην ουσια.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Η ετησια συνδρομη μου σταματησε και δεν την ανανεωσα προς το παρον, οχι γιατι δεν ημουν οκ με το γυμναστηριο αλλα για αλλους λογους. Ναι στον Κορυδαλλο ειναι πολυ αυστηροι με την ωρα.

Στη θεση σου θα συνεχιζα στο zenfitness στη Νικαια.

8 λεπτά πριν, ardi21 είπε

ΤΜΟ στα Γιαννενα 1 ωρα ασκησεις και μετα διαδρομο? Αυτο φαινεται αρκετα καλυτερο αν και πιο δυσκολο για αρχαριους. Απορω ομως γιατι νομιζα οτι σε ολα τα alterlife εχουν τους ιδιους κανονες. Μου κανει μεγαλη εντυπωση και το θεωρω λαθος που ο καθενας κανει οτι θελει στην ουσια. Απο αυτα που λενε και αλλα παιδια νομιζω οτι στον Κορυδαλλο εχει τα λιγοτερα ειδη γυμναστικης. Αυτο το ειχα παρατηρησει και γω.

Ναι γιατι ο προπονητης ηταν πολυ πιο χαλαρος στο θεμα της ωρας και με ρωτουσε αν θελω κιαλλο κτλπ οποτε το επεκτεινα και εγω οσο μπορουσα. Ετσι οπως τα βλεπω το θεωρω λαθος και ναι και οχι 🤣,δηλαδη αν ητανε ολα τα alterlife σαν του Κορυδαλλου τοτε αστα να πανε,οποτε αν μερικα ειναι σαν των Ιωαννινων υπαρχει καποια σωτηρια

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, geomrk είπε

@ardi21 @stormrain λοιπον τελικα πηρα πακετο στου Κορυδαλλου(το καλο ειναι οτι μπορεις να πας σε οποιοδηποτε αλλο alterlife δωρεαν στην Ελλαδα,θα εξηγησω παρακατω).

Καλησπέρα με μια απλή συνδρομή μπορείς να επισκεφθείς οποιοδήποτε ALTERLIFE θες; 

Δημοσ.
5 minutes ago, geomrk said:

Στη θεση σου θα συνεχιζα στο zenfitness στη Νικαια.

Ναι γιατι ο προπονητης ηταν πολυ πιο χαλαρος στο θεμα της ωρας και με ρωτουσε αν θελω κιαλλο κτλπ οποτε το επεκτεινα και εγω οσο μπορουσα. Ετσι οπως τα βλεπω το θεωρω λαθος και να και οχι 🤣,δηλαδη αν ητανε ολα τα alterlife σαν του Κορυδαλλου τοτε αστα να πανε,οποτε αν μερικα ειναι σαν των Ιωαννινων υπαρχει καποια σωτηρια

To zenfitness δεν το ηξερα καν. To εχεις δοκιμασει να μου πεις περιπου πως λειτουργει? Σε προσωπικο μυνημα αν δεν θες δημοσια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...