Προς το περιεχόμενο

Γυμναστήρια και τιμές

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
2 ώρες πριν, zygorito είπε

TMO 8 άτομα; Πάρα πολλά, εμάς μέχρι 5 αφήνει. 8 να έχει στο empower.

Same, σε εμας ειναι 7 ατομα με 2 γυμναστες, δηλαδη δυο γκρουπ των 4ων και 3ων αντιστοιχα. Στο Κεντρο αυτο, αν και νομιζω τα ιδια πρεπει να ειναι ολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όπως όλα τα πράγματα και τις υπηρεσίες, αν θες να κανεις κάτι σοβαρό για τον εαυτό σου θα το πληρώσεις. 

Τα Yava και λοιπά ξεπλυνάδικα μην τα αναφέρετε καν, απορώ ειλικρινά που υπάρχει ακόμα κόσμος που πηγαίνει.

Από εκεί και πέρα επειδή ο καθένας μας είναι διαφορετικός, ζητήστε να κάνετε ένα δοκιμαστικό και ιδανικά τις ώρες που θα πηγαίνετε, για να δείτε και τί παίζει από κόσμο. 

Ότι και να πει κάποιος εδώ, αν δεν το δει ο καθένας μόνος του τί άκρη να βγάλει;

Σημαντικό επίσης είναι και το πάρκινγκ, μην το υποτιμάτε. 1000 φορές ένα γυμναστήριο που παρκάρεις εύκολα, παρα να βγάζεις το χτικιο για να παρκάρεις 4 τετράγωνα πιο κάτω. 

• Like 3

Δυστηχως μετα το covid κλεισανε αρκετα που ειχαν ελευθερα βαρη(π.χ. Planet) και ειχαν μια σχετικα καλη τιμη.Αυτο ειχε ως αποτελεσμα ολος αυτος ο κοσμος που θελει γυμναστηριο με βαρη κ οχι τα ημι-`personal να αναγκαστει να παει σε πιο ακριβες λυσεις τυπου icon. Δυστηχως πλεον σε ωρα αιχμης απλα δεν μπορεις να κανεις γυμναστικη στα βαρη απο τον κοσμο που εχει....Πηγαινα στο icon στο χαλανδρι και καθημερινες 6-9 το απογευμα ειχε απιστευτο κοσμο,περιμενες στην ουρα να κανεις βαρη με οργανα...Περα απο αυτο εκει που πληρωνες 250 το χρονο το πηγε στα 400!!!! Ειπαμε σχεδον παιζουν μπαλα μονοι τους τωρα στα γυμναστηρια με βαρη και κανουν οτι θελουν.....Δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα..Οσο για τα Alterlife ειναι σε τι γυμναστη θα πετυχεις...Γενικα αυτα με τα γκρουπακια ειναι λιγο τζοκερ,περα οτι καποιος που θελει να κανει Σαββατοκυριακο συνηθως ειναι κλειστα..

Στις 26/8/2024 στις 5:48 ΜΜ, Luciddream είπε

Δεν βλέπω κάποιο σχετικό τοπικ οπότε είπα να το ανοίξω.. φτάνει Σεπτέμβριος και μετά από τις διακοπές καλοκαιριού πολλοί ψάχνουμε τι θα κάνουμε την καινούρια "σεζόν".. Με μια μικρή έρευνα online βλέπω ότι οι τιμές κάπως σαν να έχουν ξεφύγει. Εγώ ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες οπότε κάνω διάφορα - ομαδικά κυρίως - είχα φτάσει πέρυσι να δίνω 120 ευρώ τον μήνα για 2 πολεμικές τέχνες, φέτος έκανα 1 πολεμική τέχνη και cross training στα 70 ευρώ που ήταν καλά, αλλά ανεβαίνει και αυτό από Σεπτέμβρη και ήθελα να ξεκινήσω και κάτι ακόμα. Έχω ψάξει και έχω δοκιμάσει διάφορα, τα απεριόριστα ξεκινάνε συνήθως από 60 ευρώ ενώ το κάθε μάθημα γύρω στα 10 ευρώ. Πολλά γυμναστήρια κ.α που κοιτάω έχουν το μηνιαίο στα 95-100 ευρώ. Θα ήθελα να κάνω 2-3 πράγματα για να γεμίζω την βδομάδα και βλέπω ότι οικονομικά είναι κάπως δύσκολο πλέον, η δεν ξέρω να ψάχνω. Εσείς πόσα δίνετε και πόσα θεωρείτε ότι είναι καλά?

ποτε τα κανεις ολα αυτα?εγω μια και δεν προλαβαινω..

Στις 26/8/2024 στις 11:13 ΜΜ, poulinos είπε

yava.την κατσαμε.θα μαζευτουν αλλα 23.000 ατομα.

20240826_231236.jpg

εε μολις βαλουμε μακρυμανικα τελος.Απο Πασχα παλι.

• Haha 2

1 hour ago, vasilllis said:

ποτε τα κανεις ολα αυτα?εγω μια και δεν προλαβαινω..

Με πολύ προσπάθεια και συνήθως δεν τα καταφέρνω.. αλλά πάνω απο 3 μέρες δεν μπορώ να κάνω το ίδιο πράγμα βαριέμαι του θανατά :D

Το ιδανικό για μένα είναι Δευτερα - Τριτη - Τεταρτη - Πεμπτη - Σαββατο (πρωί) προπονήσεις και άραγμα/βόλτες Παρασκευή/Σάββατο(βράδυ)/Κυριακή.

Τελικά κατάφερα να γραφτώ στην μία 6μηνο 45 ευρώ τον μήνα που θα την έχω σαν βασική για φέτος και αύριο θα δω τι θα κάνω και με τα υπόλοιπα. Να πω την αλήθεια περίμενα να το έχει πάει 70 ευρώ οπότε είμαι χαρούμενος και έτσι θα μπορέσω να βάλω και κάτι ακόμα χωρίς να με ενοχλεί τόσο οικονομικά.

Δεν βρισκω και λογικη παντως να πηγαινεις να γραφεσαι σε 2-3 σχολες-δραστηριοτητες γιατι βαριεσαι να κανεις τα ιδια .Ετσι δεν μαθαινεις τιποτα και δεν γινεσαι καλος σε τιποτα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, vasilllis said:

Δεν βρισκω και λογικη παντως να πηγαινεις να γραφεσαι σε 2-3 σχολες-δραστηριοτητες γιατι βαριεσαι να κανεις τα ιδια .Ετσι δεν μαθαινεις τιποτα και δεν γινεσαι καλος σε τιποτα. 

Δυστυχώς συμφωνώ και με αυτό. Φέτος που έκανα μόνο την μία εντατικά έκανα τεράστια πρόοδο. Αλλά το τερμάτησα, έχασα 13 κιλά περίπου, πήγα και 2 σεμινάρια εξωτερικό, και αγώνες. 3 χρόνια που τα έκανα και τα δύο ήμουν μέτριος και στα δύο, και έχασα και 1-2 ζώνες με τις οποίες θα ήμουν δάσκαλος τώρα (αναγνωρισμένης ομοσπονδίας). Αλλά απλά βαριέμαι 😛

Επεξ/σία από Luciddream

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/8/2024 στις 5:56 ΜΜ, basilis_k6 είπε

εχουν ξεφυγει τελειως τα γυμναστηρια. λογικα έφυγαν απο το χωρο οσοι έκαναν ξεπλυμα και ανοιγαν γυμναστηρια του 50ευρου/χρονο σε καθε γωνια οποτε ανεβαινουν οι τιμες στα φυσιολογικα για την ελλαδα δυο τελεια μηδεν επιπεδα.

Δεν κανεις ξεπλυμα με ΦΠΑ 24%, τα ξεπλυματα ειναι με ειδη φαγητου που εχουν χαμηλο ΦΠΑ
Αυτο που κανουν τα γυμναστηρια αυτα ειναι εναλλακτικο μερκετινγ, κατι οπως εκανε η Ryanair, δινει συνδρομες ξανα με 60-70 τον χρονο και γραφονται μιλουνια, πανε τις πρωτες εβδομαδες και μετα το ξεχνανε, εχουν πληρωσει ομως. Πρακτικα οι περισσοτεροι αγοραζουν ενα μηνα με 60€

Επεξ/σία από safridia

Παίζει ρόλο και η απουσία κάθε μορφής ελέγχου. Απλό παράδειγμα και πραγματικό: αρκετά γυμναστήρια βγάζουν μια προσφορά ετήσια ή διετή σε απίστευτη τιμή. Γράφονται μιλιούνια αλλά.... Πρακτικά αγόρασες κάτι που δεν υπάρχει εφόσον πας συνεχώς αλλά είναι όλα τίγκα στον κόσμο και φεύγεις άπρακτος. Λογικά (σε μια οργανωμένη χώρα, τουλάχιστον υποθετικά) θα ΄έπρεπε βάσει τετραγωνικών, διαμόρφωσης χώρου, είδους μηχανημάτων και υπηρεσιών να υπάρχει κάποιος κόφτης στον αριθμό των εγγραφόμενων. 

• Like 1

32 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Δυστυχώς συμφωνώ και με αυτό. Φέτος που έκανα μόνο την μία εντατικά έκανα τεράστια πρόοδο. Αλλά το τερμάτησα, έχασα 13 κιλά περίπου, πήγα και 2 σεμινάρια εξωτερικό, και αγώνες. 3 χρόνια που τα έκανα και τα δύο ήμουν μέτριος και στα δύο, και έχασα και 1-2 ζώνες με τις οποίες θα ήμουν δάσκαλος τώρα (αναγνωρισμένης ομοσπονδίας). Αλλά απλά βαριέμαι 😛

Αρα δεν εχεις μαυρη ζωνη ακομα .Σε τι αθλημα γινεσαι δασκαλος με μαυρη ζωνη?

Θα προτεινα να ξανα σκεφτεις καλυτερα που πετας τα χρηματα σου,σε σεμιναρια κλπ ...

8 λεπτά πριν, kalmik είπε

Παίζει ρόλο και η απουσία κάθε μορφής ελέγχου. Απλό παράδειγμα και πραγματικό: αρκετά γυμναστήρια βγάζουν μια προσφορά ετήσια ή διετή σε απίστευτη τιμή. Γράφονται μιλιούνια αλλά.... Πρακτικά αγόρασες κάτι που δεν υπάρχει εφόσον πας συνεχώς αλλά είναι όλα τίγκα στον κόσμο και φεύγεις άπρακτος. Λογικά (σε μια οργανωμένη χώρα, τουλάχιστον υποθετικά) θα ΄έπρεπε βάσει τετραγωνικών, διαμόρφωσης χώρου, είδους μηχανημάτων και υπηρεσιών να υπάρχει κάποιος κόφτης στον αριθμό των εγγραφόμενων. 

εχει καποια βαση ,αλλα ετσι θα επρεπε να γινεται ελεγχος σε ολα τα μαγαζια-επαγγελματα.Επισης δεν πανε ολοι την ιδια ωρα,αλλα σπαστα μεσα στην ημερα.

27 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Αρα δεν εχεις μαυρη ζωνη ακομα .Σε τι αθλημα γινεσαι δασκαλος με μαυρη ζωνη?

Θα προτεινα να ξανα σκεφτεις καλυτερα που πετας τα χρηματα σου,σε σεμιναρια κλπ ...

εχει καποια βαση ,αλλα ετσι θα επρεπε να γινεται ελεγχος σε ολα τα μαγαζια-επαγγελματα.Επισης δεν πανε ολοι την ιδια ωρα,αλλα σπαστα μεσα στην ημερα.

Aκριβως οπως τα λες...επιτελους να μπει ενας κοφτης στα ατομα που μπορει να κανει εγγραφη...δηλ αν αυριο βαλει ενα γυμναστηριο τιμη 50 ευρω για 1 χρονο και πανε 1500 ατομα δεν πρεπει το κρατος να εχει ενα οριο?Καταλαβαινω οτι το γυμναστηριο δεν τον νοιαζει αλλα τον πελατη δεν πρεπει να τον προστατεψει καποιος...?Και τι παει να πει πανε σπαστα?Δηλ αν για τον α η β λογο αποφασισουν να πανε ολοι μαζι το απογευμα τι θα γινει?

• Like 1

15 ώρες πριν, zygorito είπε

Μου έκανε εντύπωση γιατί πρακτικά το ΤΜΟ το χρεώνει ακριβότερη υπηρεσία. Να πει κανέις 8 άτομα Pilates να πω οκ ο καθένας έχει το δικό του cadillac. Γιατί στο ΤΜΟ θα φάει το μισό χρόνο να εξηγεί στον καθένα τι άσκηση να κάνει αν έχει διαφορετικό που θέλει να κάνει ο καθένας. Και πάει το μισάωρο :P

Τα κάναμε εναλλάξ: Οι μισοί ασκήσεις, και οι άλλοι μισοί αερόβια, που δεν χρειάζεται επίβλεψη. Και στο μισάωρο αλλάζαμε.

Ειχα να παω γυμναστηριο γυρω στα 6 χρονια, απο το καλοκαιρι κανω ερευνα στην περιοχη μου και πραγματικα οι επιλογες ειναι κακες.

Ημουν μεταξυ κλασικου σιδεραδικου και alterlife, τελικα κατεληξα να πληρωσω παραπανω για holmes, (85 τον μηνα με εταιρικη προσφορα). Αντιστοιχα alterlife η πολλα crosstraining rooms ηταν στα 50 τον μηνα. Το σιδεραδικο 170 τον χρονο 

Με 3 φορες που εχω παει το βασικο αρνητικο ειναι οτι τις ωρες αιχμης εχει αρκετο κοσμο.

Οπως ειπε καποιος ειναι πολυ βασικο να ειναι κοντα στο σπιτι, με τα holmes εχω το θετικο οτι βολευουν 2 γυμναστηρια για σπιτι δουλεια.

Παλια πηγαινα για χρονια golden gym και ημουν αρκετα ευχαριστημενος, δεν ξερω πως ειναι τωρα αλλα δεν τα κοιταξα καν λογω αποστασης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...