Προς το περιεχόμενο

Γυμναστήρια και τιμές

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, artist1 said:

Kαι εγώ θελω να βρω αλλο γυμναστήριο αλλα όπως φαίνεται μονο τα yava και τα alterlife εχουν μηχανήματα! Βρήκα κατι συνοικιακά και δεν έχουν κανονικά μηχανήματα :( Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον. Τα yava...ασχολίαστο. Στα alterlife δεν εχω πάει αλλα διαβάζω παντού πως δεν αξιζουν τα χρήματα τους και πως διάφοροι πιάνουν τα μηχανήματα με τις ώρες. Και εγώ κάνω λίγα πράγματα και φεύγω δεν με νοιάζουν ουτε τα ντουζ αν ειναι καθαρά πχ δεν θα κανω ντουζ εκει.

a.συνηθως στα πιο πολλα μπορεις να κανεις ενα δοκμαστικο. για να δεις τον χωρο κτλ. ή σου κανουν καποια ξεναγηση για να δεις τις εγκαταστασεις κτλ. συνηθως  στις αρχες κανεις με μηχανηματα που ειναι πιο ευκολο να εχεις σωστη σταση και μετα κανεις ελευθερα βαρη. συνηθως μολις μαθεις με ελευθερα βαρη δεν πας ευκολα σε μηχανηματα.  το yava και ολα αυτα ειναι φτηνα αλλα δεν εχεις ουτε τις καλυτερες υποδομες ουτε τα καλυτερα μηχανηματα.και συνηθως εχουν κοσμο ειδικα ωρες αιχμης.εμενα με καλυπτει αλλα παω μετα τις 22:00. δεν εχω δει να πιανουν τα μηχανηματα με τις ωρες.τοσα χρονια που παω γυμναστηριο στα πιο πολλα μηχανηματα θα κανεις σχετικα γρηγορα.εξαιρεση ειναι συγκεκριμενα μηχανηματα που μπορει να μην υπαρχουν πολλα αλλα και εκει υπαρχουν καποιες εναλλακτικες. σιγουρα αν μπορεις να πας λιγο παραξενη ωρα θα ειναι καλυτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, poulinos είπε

a.συνηθως στα πιο πολλα μπορεις να κανεις ενα δοκμαστικο. για να δεις τον χωρο κτλ. ή σου κανουν καποια ξεναγηση για να δεις τις εγκαταστασεις κτλ. συνηθως  στις αρχες κανεις με μηχανηματα που ειναι πιο ευκολο να εχεις σωστη σταση και μετα κανεις ελευθερα βαρη. συνηθως μολις μαθεις με ελευθερα βαρη δεν πας ευκολα σε μηχανηματα.  το yava και ολα αυτα ειναι φτηνα αλλα δεν εχεις ουτε τις καλυτερες υποδομες ουτε τα καλυτερα μηχανηματα.και συνηθως εχουν κοσμο ειδικα ωρες αιχμης.εμενα με καλυπτει αλλα παω μετα τις 22:00. δεν εχω δει να πιανουν τα μηχανηματα με τις ωρες.τοσα χρονια που παω γυμναστηριο στα πιο πολλα μηχανηματα θα κανεις σχετικα γρηγορα.εξαιρεση ειναι συγκεκριμενα μηχανηματα που μπορει να μην υπαρχουν πολλα αλλα και εκει υπαρχουν καποιες εναλλακτικες. σιγουρα αν μπορεις να πας λιγο παραξενη ωρα θα ειναι καλυτερα.

Σε ευχαριστω. Ξερεις τι προσφορα τρεχει τωρα στα alterlife μήπως;

2 minutes ago, artist1 said:

Σε ευχαριστω. Ξερεις τι προσφορα τρεχει τωρα στα alterlife μήπως;

δυστυχως δεν το ξερω.πρεπει να δεις τι θες να κανεις και μερικα  ειναι boutique οποτε αλλα πραγματα και αλλες τιμες

• Like 1

6 λεπτά πριν, poulinos είπε

δυστυχως δεν το ξερω.πρεπει να δεις τι θες να κανεις και μερικα  ειναι boutique οποτε αλλα πραγματα και αλλες τιμες

Τι διαφορα εχουν τα boutique ; Ειναι πιο ακριβα;

Κοντα μου ειναι  Αbsolute πάντως.

5 minutes ago, artist1 said:

Τι διαφορα εχουν τα boutique ; Ειναι πιο ακριβα;

Κοντα μου ειναι  Αbsolute πάντως.

παλια ηξερα οτι επαιζαν ως  personal και οχι να πας εκει χυμα να κανεις βαρη.δεν το χω ψαξει δυστυχως παραπανω.καποια μου ειπαν οτι παιζουν ως ομαδικα.αυτο πριν πολλα χρονια.

• Like 1

• Moderators
31 λεπτά πριν, artist1 είπε

ι διαφορα εχουν τα boutique

Δεν έχουν χύμα βαρη, όργανα κλπ που μπορείς απλα να πας να γυμναστείς. 

Εχουν 3 υπηρεσίες:

ΤΜΟ οπου έχεις μιση ωρα αερόβιο και μισή ωρα βάρη σε γκρουπ των 7 με δύο γυμναστες

Empower στο οποιο κανεις κάτι λιγοτερο απο μια ωρα στυλ cross

Pilates (reformer και cadillac) σε γκρουπ των 6

Μπορεις να κανεις μια υπηρεσία την ημέρα, κλεινοντας ραντεβού ειτε τηλεφωνικά ειτε απ το application, διαλεγοντας απο τις παραπάνω και βγαινει 50 ευρω/μηνα

• Like 5

2 λεπτά πριν, stormrain είπε

Δεν έχουν χύμα βαρη, όργανα κλπ που μπορείς απλα να πας να γυμναστείς. 

Εχουν 3 υπηρεσίες:

ΤΜΟ οπου έχεις μιση ωρα αερόβιο και μισή ωρα βάρη σε γκρουπ των 7 με δύο γυμναστες

Empower στο οποιο κανεις κάτι λιγοτερο απο μια ωρα στυλ cross

Pilates (reformer και cadillac) σε γκρουπ των 6

Μπορεις να κανεις μια υπηρεσία την ημέρα, κλεινοντας ραντεβού ειτε τηλεφωνικά ειτε απ το application, διαλεγοντας απο τις παραπάνω και βγαινει 50 ευρω/μηνα

Σε ευχαριστω για την ενημέρωση. Σε εμενα κοντα ειναι absolute....επομένως εχει και τα δυο λογικα. Θα ρωτήσω. Και προφανως θα ναι αλλη η τιμη για ελευθερα βάρη, οργανα και αλλη για τις boutique υπηρεσιες υποθετω.

• Like 1

2 hours ago, artist1 said:

Σε ευχαριστω για την ενημέρωση. Σε εμενα κοντα ειναι absolute....επομένως εχει και τα δυο λογικα. Θα ρωτήσω. Και προφανως θα ναι αλλη η τιμη για ελευθερα βάρη, οργανα και αλλη για τις boutique υπηρεσιες υποθετω.

το καθε πακετο και αλλη τιμη.οπως σε ολα τα γυμναστηρια.αλλο το να κανεις πχ μονο ελευθερα βαρη αλλο να κανεις και πχ trx  ή crossfit στο προγραμμα ή δεν ξερω τι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, artist1 said:

Για absolute που είναι τα όργανα δεν ξέρω τι παίζει στα Alter life. Όμως αν σου αρέσουν τα trx / cross και πας σε boutique υπηρεσίες, τα 40 ευρώ περίπου που βγαίνει τον μήνα τα αξίζει. Πρώτα απ' όλα είσαι σίγουρος ότι δεν θα περιμένεις για να κάνεις τις ασκήσεις σου ότι ώρα και να πας. Παρά πολύ σημαντικό. Αν πηγαίνεις και ώρες εκτός αιχμής μπορεί να είσαι εσύ και άλλοι 2 πχ με έναν γυμναστη. Οριακά σαν να κάνεις personal.

Προσωπικά έχοντας συνηθίσει αυτού του είδους την προπόνηση δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε open gym ποτέ.

Επεξ/σία από ardi21

Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου. 
Yava, τα είπατε. Χαμός, τα μισά μηχανήματα χαλασμένα, μερικά μάλιστα και επικίνδυνα για τα οποία αδιαφορούσαν πλήρως (υπήρχε πχ διάδρομος που σταματούσε απότομα, και δεν έκαναν το παραμικρό). Όταν έβρεχε μάλιστα, έσταζε η οροφή πάνω σε τηλεοράσεις και μηχανήματα! Κόσμος άπειρος την ώρα της αιχμής, υπήρχαν κάποιοι γυμναστές πιτσιρίκια που χαλβάδιαζαν κόσμο και δεν έκαναν τίποτα. Σκοπός τους είναι να κλείσουν personal. Αυτά στο Χαλάνδρι, που έκλεισε.
Alterlife. Έκανα ΤΜΟ, μισή ώρα βάρη και ασκήσεις, μισή ώρα αεροβική. Καλά ήταν, με εναν γυμναστή ανά 8 άτομα, επί covid, αν θυμάμαι καλά. Είχε και ελεύθερα μηχανήματα που γινόταν και σε αυτά, χαμός. Και αυτό στο Χαλάνδρι. Δύκολο πάρκινγκ. Έχει δικό του, αλλά πολύ μικρό.
Mega Gym στα Βριλήσσια. Έκανε μόνο Semi personal, το μέγιστο που θυμάμαι ήταν 6 άτομα ανά γυμναστή. Είχα τύχει και σε 1-1. Έκλεινες ώρα με εφαρμογή και πήγαινες. Ούτε αναμονή, ούτε τίποτα. Μειονέκτημα το πάρκινγκ που αν ήταν ώρα αιχμής και το απέναντι Jumbo ήταν ανοιχτό, δεν έβρισκες εύκολα. Με τιμή γύρω στα 700 (αν θυμάμαι καλά) το έτος είχες πρόσβαση στα πάντα, μέχρι και σε Pilates Reformer. Μοιάζει ακριβό, αλλά και μόνο για το Pilates αξίζει.
New Yorkers. Μικρό, συνοικιακό, παρεϊστικο, στο πλάι του Πέρκιζας στο Χαλάνδρι. Δεν έχει σούπερ μηχανήματα με τηλεοράσεις κτλ, αλλά έχει ιδιοκτήτη που ενδιαφέρεται και γυμναστές που δίνουν σημασία. Μαζεύει κόσμο πολλές φορές, αλλά λόγω κλίματος, όλα κυλάνε ομαλά. Έχει και το Πέρκιζας δίπλα για να τρέχεις σε ταρτάν και όχι στον διάδρομο σαν hamster. Έχει και κάποια ομαδικά. Ανάλογα την ώρα, το πάρκινγκ μπορεί να είναι δύσκολο. 

45 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Alterlife. Έκανα ΤΜΟ, μισή ώρα βάρη και ασκήσεις, μισή ώρα αεροβική. Καλά ήταν, με εναν γυμναστή ανά 8 άτομα, επί covid, αν θυμάμαι καλά. Είχε και ελεύθερα μηχανήματα που γινόταν και σε αυτά, χαμός. Και αυτό στο Χαλάνδρι. Δύκολο πάρκινγκ. Έχει δικό του, αλλά πολύ μικρό.

TMO 8 άτομα; Πάρα πολλά, εμάς μέχρι 5 αφήνει. 8 να έχει στο empower.

Στις 26/8/2024 στις 11:13 ΜΜ, poulinos είπε

yava.την κατσαμε.θα μαζευτουν αλλα 23.000 ατομα.

20240826_231236.jpg

YAVA Μακριά, πηγαίνω στης Λυκόβρυσης το γυμναστήριο είχα πάρει πέρισυ την ετήσια συνδρομή με 58 ευρώ τα περισότερα όργανα είναι σπασμένα με ταμπελάκια επάνω τους ότι δεν λειτουργούν  και δεν υπάρχει κλιμαστισμός στον χώρο (ειδικά μετά τον Μαϊο και μετά λιώσαμε) να μην μιλήσω για καθαριότητα με βρώμικους χώρους και απαράδεκτο προσωπικό.

38 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Μια μικρή επιφύλαξη αν δεν θυμάμαι καλά. 

Μου έκανε εντύπωση γιατί πρακτικά το ΤΜΟ το χρεώνει ακριβότερη υπηρεσία. Να πει κανέις 8 άτομα Pilates να πω οκ ο καθένας έχει το δικό του cadillac. Γιατί στο ΤΜΟ θα φάει το μισό χρόνο να εξηγεί στον καθένα τι άσκηση να κάνει αν έχει διαφορετικό που θέλει να κάνει ο καθένας. Και πάει το μισάωρο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...