Προς το περιεχόμενο

Γυμναστήρια και τιμές

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω κάποιο σχετικό τοπικ οπότε είπα να το ανοίξω.. φτάνει Σεπτέμβριος και μετά από τις διακοπές καλοκαιριού πολλοί ψάχνουμε τι θα κάνουμε την καινούρια "σεζόν".. Με μια μικρή έρευνα online βλέπω ότι οι τιμές κάπως σαν να έχουν ξεφύγει. Εγώ ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες οπότε κάνω διάφορα - ομαδικά κυρίως - είχα φτάσει πέρυσι να δίνω 120 ευρώ τον μήνα για 2 πολεμικές τέχνες, φέτος έκανα 1 πολεμική τέχνη και cross training στα 70 ευρώ που ήταν καλά, αλλά ανεβαίνει και αυτό από Σεπτέμβρη και ήθελα να ξεκινήσω και κάτι ακόμα. Έχω ψάξει και έχω δοκιμάσει διάφορα, τα απεριόριστα ξεκινάνε συνήθως από 60 ευρώ ενώ το κάθε μάθημα γύρω στα 10 ευρώ. Πολλά γυμναστήρια κ.α που κοιτάω έχουν το μηνιαίο στα 95-100 ευρώ. Θα ήθελα να κάνω 2-3 πράγματα για να γεμίζω την βδομάδα και βλέπω ότι οικονομικά είναι κάπως δύσκολο πλέον, η δεν ξέρω να ψάχνω. Εσείς πόσα δίνετε και πόσα θεωρείτε ότι είναι καλά?

Επεξ/σία από Luciddream
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξέρω αν θα έψαχνες καμία κολύμβηση. Αναλόγως τις περιοχές μπορεί να είναι από 2-5 η επίσκεψη του ελεύθερου ενώ έχουν και πακέτα για 1 μήνα. 

εχουν ξεφυγει τελειως τα γυμναστηρια. λογικα έφυγαν απο το χωρο οσοι έκαναν ξεπλυμα και ανοιγαν γυμναστηρια του 50ευρου/χρονο σε καθε γωνια οποτε ανεβαινουν οι τιμες στα φυσιολογικα για την ελλαδα δυο τελεια μηδεν επιπεδα.

• Like 1
  • Haha 4

14 minutes ago, basilis_k6 said:

εχουν ξεφυγει τελειως τα γυμναστηρια. λογικα έφυγαν απο το χωρο οσοι έκαναν ξεπλυμα και ανοιγαν γυμναστηρια του 50ευρου/χρονο σε καθε γωνια οποτε ανεβαινουν οι τιμες στα φυσιολογικα για την ελλαδα δυο τελεια μηδεν επιπεδα.

Να πω ότι έκανα μόνο ένα άθλημα δεν θα με πείραζε αλλά θέλω να κάνω 2 μέρες στο ένα 3 στο άλλο.. έτσι μερικά παραδείγματα που κοιτάω γυμναστήριο στο παλαιό φάληρο 95 ευρώ τον μήνα, καλισθενική στο ελληνικό 105 τον μήνα, παρκουρ και ακροβατικά νομίζω ήταν 70 ευρώ πέρυσι που κοίταζα.. ενόργανη στον άλιμο νομίζω 90-100 ευρώ τον μήνα. Θα την βρώ την άκρη μου απλά είχα απορία πως το βλέπουν και οι άλλοι το θέμα :D

26 minutes ago, SabotazNic said:

Δεν ξέρω αν θα έψαχνες καμία κολύμβηση. Αναλόγως τις περιοχές μπορεί να είναι από 2-5 η επίσκεψη του ελεύθερου ενώ έχουν και πακέτα για 1 μήνα. 

Στην χειρότερη θα συνεχίσω εκεί που ήμουν με το παραπάνω (μικρό) κόστος.. ήθελα να ξαναγυρίσω στις 2 πολεμικές τέχνες βέβαια και φοβάμαι μην το έχει ανεβάσει και η δεύτερη. και φτάσουμε στα 150 ευρώ τον μήνα 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως ανανέωσα σχετικά πρόσφατα για ένα χρόνο με 68€ συνολικά.

Αλλά μιλάμε για γυμναστήριο της σειράς, που πας απλά για τα βάρη/μηχανήματα.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα σιδεράδικα ή τα γυμναστήρια με βάρη τελωσπάντων εκεί παίζουν από 50 μέχρι 100/150 το χρόνο (τα φθηνά).

Τα άλλα κάτι crossfit, trx, σχολές πολεμικών τεχνών κλπ πάνε από 40/60 το μήνα μέχρι όσο θέλει ο δάσκαλος/ιδιοκτήτης. 

Στην ουσία πληρώνεις τον εκπαιδευτή/γυμναστή που είναι όλη την ώρα από πάνω σου ενώ με τα 99 ευρώ το χρόνο που πληρώνω στο σιδεράδικο δεν ασχολείται κανένας με τους αθλούμενους. 

Επεξ/σία από Nabuko
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Στην ουσία πληρώνεις τον εκπαιδευτή/γυμναστή που είναι όλη την ώρα από πάνω σου ενώ με τα 99 ευρώ το χρόνο που πληρώνω στο σιδεράδικο δεν ασχολείται κανένας με τους αθλούμενους. 

βασικα, πληρωνεις τον πιτσιρικα απο το τεφαα για να σου πει "κανε 3 σετ, ναι, μια χαρα τα κανεις" και μετα να κ@υλαντιζει με τα γκομενακια. της αρπαχτης ειναι 9 στα 10 καθως και επικινδυνα αφου ουτε καν βεβαιωση παθολογου δε ζητουν -προσφατη εμπειρια σε πασιγνωστο κροσαδικο των νοτιων προαστιων

Επεξ/σία από duende
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Haha 2

Εγώ στην επαρχία δίνω 40 ευρώ το μήνα για απλό γυμναστηριο. 

Βασικά πριν φύγω από Αθήνα δεν πίστευα ότι παίζει να δώσω ποτέ πάνω από 150 άντε 180 ευρώ το χρόνο για γυμναστήριο αλλά να που όλα γίνονται.

480 λοιπόν τον χρόνο, κάτι που δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα... 🥲🥲🥲

7 ώρες πριν, Luciddream είπε

οικονομικά

Φίλε μου τι δεν έχει ξεφύγει για να την γλυτώσουν τα γυμναστήρια;

Μιλάμε οι τιμές πλέον σε εβδομαδιαία βάση είναι αβέβαιες.

Πας σουπερμάρκετ και είναι λες κ παίζεις ρωσική ρουλέτα.

Εδώ ο άλλος σήμερα διαφήμιζε ότι αυξήθηκαν οι τιμές έως 380% σε κάποια φάρμακα σαν να κερδίσαμε το λαχείο...

Πραγματικά η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

• Like 6

9 ώρες πριν, poulinos είπε

yava.την κατσαμε.θα μαζευτουν αλλα 23.000 ατομα.

20240826_231236.jpg

Στο ίντερνετ βρίσκω μόνο με 78€. 

Η προσφορά με τα 68€ υπάρχει στα γυμναστήρια; 

28 minutes ago, milos_ said:

Σε αυτά τα yava ντους μπορείς να κάνεις μετά τη προπόνηση ή ρισκάρεις με δερματικά νοσήματα;

εδω ρισκαρεις τα δερματικα και μονο που πιανεις τα βαρη.........

• Like 1
  • Haha 5

43 λεπτά πριν, milos_ είπε

Σε αυτά τα yava ντους μπορείς να κάνεις μετά τη προπόνηση ή ρισκάρεις με δερματικά νοσήματα;

Καλό είναι να μην περπατάς ξυπόλυτος στα αποδυτήρια πουθενά, ακόμα και στο μπάνιο με παντόφλες. Μυρμηγκιες καραδοκούν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...