Προς το περιεχόμενο

Υπαναχωρηση συμβολαιου κινητης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και συγνωμη για το σεντονι μηπως γνωριζετε νομοθεσια μηπως στο εξης ζητημα (ποτε μετρανε οι 14 μερες υπαναχωρησης απο την τηλεφωνικη ηχογραφημενη συνομιλια η απο την ημερομηνια υπογραφης στο συμβολαιο;)

7 Αυγουστου δεχομαι τηλεφωνο απο εταιρία συνεργαζόμενη που πούλαγε πακέτα τηλεφωνου κινητης nova ,αισθανόμενος τυχερος για την καλη τιμη πακετου ,δεχομαι και ηχογραφούμε τηλεφωνικα στις 7 Αυγουστου το πακετο που μου προσφερανε και συννενοηθηκαμε στις 9 Αυγουστου να στείλουνε τα συμβολαια να τα υπογραψω μεσω courier αυτοι τα στειλανε την επομενη μερα απο το τηλεφωνο μας, με αποτελεσμα να μην με βρει η courier και επεστρεψαν στο καταστημα courier που εμενα δεν με βολευε λογω αποστασης να παραλαβω, μετα μεσολαβησαν διακοπες  με αποτελεσμα τα συμβολαια να επιστρεψουνε πισω,στις 19 Αυγουστου με καλεί η συνεργαζόμενη εταιρία nova τους εξηγω οτι δεν πρόλαβα να υπογραψω και μου λένε κανενα προβλημα θα σας τα στειλουμε μεσω email να τα υπογραψετε στις 19 Αυγούστου δηλαδη εχουνε την υπογραφή μου *1ΕΡΩΤΗΜΑ ποτε ξεκιναει το 14ήμερο υπαναχωρης (7Αυγουστου τηλεφωνικη δεσμευση)η 19 Αυγουστου(υπογραφη συμβολαιου);

Παρακάτω λοιπον στις 21 Αυγούστου παραλαμβάνω τις καρτες sim απο nova αλλα δεν τις χρησιμοποιω καθως δεν εγινε ενεργοποιηση στις 22 Αυγούστου κανω υπαναχωρηση στην nova μεχρι τοτε δεν εχουνε ενεργοποιηθει οι τηλεφωνικες γραμμες.Παράλληλα στις 22 Αυγουστου μου κανει καλυτερη προσφορα η cosmote που ουτως η αλλως θα εμενα στο δικτυο της λογω του σηματος που εχει στην περιοχη που θελω αλλα σαφως μου εκανε και καλυτερη προσφορα οπου συμφωνουμε τηλεφωνικα και ενημερωνω για την ολη κατασταση με το συμβαινει με την nova ,ξαφνικα 22Αυγουστου χανω το σημα cosmote γιατι πηρε τις γραμμες η nova δεν προλαβανε να δουνε την υπαναχωρηση που εκανα πάμε ξαναμανα  απο την αρχη τηλεφωνα στην cosmote να κανουνε φορητοτητα τις γραμμες απο nova οπου και το εκανε και με ξαναγυρισε στο δικτυο της  στις 23 Αυγουστου .Τωρα ειμαι σημ cosmote αλλα θελω να δω τι υποχρεωσεις θα εχω στην nova για η συνεργαζομενη εταιρια nova λεει οτι το 14ημερο μετραει απο την τηλεφωνικη συνφωνια επισης στο καταστημα που πηγα να κανω υπαναχωρηση μου ειπανε το ιδιο,αλλα εχω μια ελπιδα γιατι στο τηλεφωνικο κεντρο της Nova μου ειπανε μετραει απο την υπογραφη μου επισης το ανεφερα και στην cosmote και ολο αυτο και με επιβαιβέωσε οτι μετρανε απο την υπογραφη και οχι απο το τηλεφωνο.Γνωρίζει καποιος αν υπαρχει γραπτως νομοθεσια;

*Ειστε ηρωες οσοι το διαβασατε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαφώς και μετράει από την ημέρα της υπογραφής η υπαναχώρηση , εκτός αν είχες βάλει τικ στο κουτάκι που λέει παραίτηση από το δικαίωμα υπαναχώρησης και γρήγορη μεταφορά του αριθμού στην nova .

15 ώρες πριν, Ninjis είπε

Σαφώς και μετράει από την ημέρα της υπογραφής η υπαναχώρηση , εκτός αν είχες βάλει τικ στο κουτάκι που λέει παραίτηση από το δικαίωμα υπαναχώρησης και γρήγορη μεταφορά του αριθμού στην nova .

Όχι ζήτησα να κρατήσω το 14 ήμερο δικαιωμα υπαναχώρησης και οχι άμεση ενεργοποιηση .Αλλά μου κάνει εντύπωση στο καταστημα της nova οταν πηγα να κανω υπαναχωρηση γιατι μου ειπανε οτι μετραει απο την ημερα της τηλεφωνικης δεσμευσης ;

21 ώρες πριν, Ninjis είπε

Μπούρδες σου είπαν . Εννοειται ότι η υπογραφή έχει περισσότερη βαρύτητα από την προφορική συμφωνία 

Εν το μεταξύ ψάχνω να βρω καπου εναν νόμο η επισημα να μαθω απο ΕΕΤ και σε επισημο ερωτημα μου μου απαντανε πως εξετάζουμε μόνο καταγγελίες και δεν απαντάνε ξεκάθαρα τι ευσταθεί κουλουβάχατα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...