tzimasr Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω μία λύση για το εξής... Πως μπορώ να ρυθμίσω τα windows 10 να ζητάνε κωδικό για εγκατάσταση και απεγκατάσταση εφαρμογής όταν είμαι σε admin User. Κάτι τέτοιο γίνεται στα Mac νομίζω. Ξέρω ότι γίνεται αν φτιάξω standard user. Θέλω τα δικαιώματα του administrator απλώς επειδή χρησιμοποιύν πολλοί τον υπολογιστή δεν θέλω να σβηστεί κάποια εφαρμογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 10 ώρες πριν, tzimasr είπε Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω μία λύση για το εξής... Πως μπορώ να ρυθμίσω τα windows 10 να ζητάνε κωδικό για εγκατάσταση και απεγκατάσταση εφαρμογής όταν είμαι σε admin User. Κάτι τέτοιο γίνεται στα Mac νομίζω. Ξέρω ότι γίνεται αν φτιάξω standard user. Θέλω τα δικαιώματα του administrator απλώς επειδή χρησιμοποιύν πολλοί τον υπολογιστή δεν θέλω να σβηστεί κάποια εφαρμογή... από την στιγμή που καθένας μπαίνει με τα δικαιώματα του διαχειριστή θα του ζητηθεί και ο κωδικός. Για αυτό η μόνη λύση πιστεύω είναι να δημιουργήσεις standard user. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzimasr Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Χρειάζομαι τα δικαιώματα διαχειρστή για τις άλλες εφαρμογες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kickback Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί δεν βρίσκω τον λόγο για κάτι τέτοιο. Δες εδώ όμως τι μπορείς να κάνεις αρκεί να μην είσαι με τον default Administrator λογαριασμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzimasr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δυστυχώς δεν δουλεύει κάτι... Έχετε καμία άλλη ιδέα; Θέλουμε στην ουσία να ζητάει τον κωδικό όταν θέλω να κάνω εγκατάσταση και απεκατάσταση μόνο εκεί μας ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή σε directory που δεν έχει δικαιώματα (programData ή κάτι άλλο). Μήπως και δεν χρειάζεται για τη χρήση της λογαριασμός Administrator. Εναλλακτικά virtual machine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzimasr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Θέλω αυτός που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή να έχει όλα τα δικαιώματα του administrator εκτός από το να μπορεί να κάνει η κατάσταση για εγκατάσταση χωρίς κωδικό δηλαδή θέλω να κάνει τα πάντα που καναει ο administrator αλλά όταν θέλει να κάνει η εγκατάσταση απεκατάσταση μιας εφαρμογής να του ζητάει κωδικό όπως το κάνεις σε έναν απλό χρήστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Τρολάρεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα