andreas1gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Στις 26/8/2024 στις 2:14 ΜΜ, NikosGR-95 είπε Καλησπέρα σε όλους, ήρθε η ώρα να παντρέψω τον κολλητό μου με πολιτικό γάμο για αρχή, και σε κανένα χρόνο με θρησκευτικό. Γνωρίζει κάποιος να μου πει, τι πληρώνουν οι κουμπαροι σε πολιτικό και θρησκευτικό γάμο? Ευχαριστώ! Αν αγαπάς τον κολλητό σου, προσπάθησε με κάθε τρόπο να μην παντρευτεί. Δεν θέλουμε έναν ακόμη αποτυχημένο γάμο. 1 2
mariosnik_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Αν αγαπάς τον κολλητό σου, προσπάθησε με κάθε τρόπο να μην παντρευτεί. Δεν θέλουμε έναν ακόμη αποτυχημένο γάμο. Και που το ξέρεις ότι θα είναι αποτυχημένος; Άσχετα που και εγώ πιστεύω ότι η μεγαλη πλειοψηφία των γάμων σήμερα είναι μια αποτυχία. Αυτό που λες πιστεύω ότι το μόνο που θα προκαλέσει είναι να διαλυθούν οι σχέσεις των δύο φίλων. Δεν του ζήτησε ο φίλος του την γνώμη του αν πρέπει να παντρευτει, αυτό το έχει αποφασίσει ήδη, αλλά του ζήτησε βοήθεια για την διαδικασία του γάμου. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2024 από mariosnik_
The_Judas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Στις 30/8/2024 στις 10:01 ΠΜ, G.bar είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει να πάρει το παιδί το επωνυμο της μητέρας; Και εμείς όταν κάναμε σύμφωνο συμβίωσης ρώτησε ο συμβολαιογράφος αν γεννηθεί παιδί ποιο απο τα δυο επίθετα θα πάρει, και ενώ είχε ήδη συμπληρώσει το δικό μου, του είπαμε να το αλλάξει και να βάλει της γυναίκας μου. πλεον ακομη και η εκκλησια ρωτα ποιο επωνυνο θα παρει το παιδι! του μπαμπα ή της μαμας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα