naftakiTh Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά εχθές πάρκαρα το αμάξι μ στο μαύρο τετράγωνο και σήμερα μου έκαναν παρατήρηση ότι θα φέρουν την αστυνομία. απο όσο ξέρω δεν είναι παράνομα εκεί που το έβαλα γιατί δεν κλείνω την είσοδο από τα πίσω γκαράζ αν και κανένα τς δεν έχει σημα γκαράζ μα ΑΡ που πληρώνει στον δήμο. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά και παρανόμησα ή κάποιος δεν έκανε καλά τι δουλειά τ. τι μπορώ να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, naftakiTh είπε και σήμερα μου έκαναν παρατήρηση ότι θα φέρουν την αστυνομία. Ας την φέρουν, δε θα σου κάνει τίποτα. 26 λεπτά πριν, naftakiTh είπε τι μπορώ να κάνω Ξαναπάρκαρε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Πιο συγκεκριμένοι δεν ήταν; Απλά σου είπαν να το πάρεις; Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο τουλάχιστον από αυτήν την φώτο. Αν θες ξανά βάλε το εκεί, απλά προσοχή γιατί έχουμε γεμίσει με δίποδα και δε ξέρεις αν κάποιος αποφασίσει να σου κάνει ζημιά επειδή απλά δεν γουστάρει παρκαρισμένα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να θεωρούν το σημείο εκείνο γωνία, που βάσει κ.ο.κ. δεν πρέπει να σταθμεύεις σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων. Κανείς δεν το τηρεί φυσικά, αλλά είναι το μόνο σημείο που χρειάζεται προσοχή σε περίπτωση που καλέσουν τροχαία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Αν το αμάξι σου φτάνει μέχρι τη δεξιά μαύρη γραμμή, ο δρόμος είναι στενός, στη δεξιά άκρη της φωτογραφίας (εκεί που τελειώνει η ράμπα του δρόμου πρόσβασης που φαίνεται ο πεζός) έχει κάποιο εμπόδιο, και σε αυτό το δρόμο πρέπει να στρίψουν αυτοκίνητα για να μπουν σε γκαράζ, τότε μπορεί κάλλιστα να κλείσεις την πρόσβαση τελείως (να μη μπορούν να πάρουν τη στροφή, εκτός κι αν έχουν smart). Επειδή ισχύουν όλα τα παραπάνω, ναι καλύτερα μην παρκάρεις εκεί, εκτός αν μπορείς να το βάλεις όπως το sedan στο street view (με τη μούρη να φτάνει έως τη γραμμή του κτιρίου το πολύ. Δεν είναι κάν θέμα παρανομίας, κοινή λογική και βασική κοινωνική συνείδηση είναι να μην παρκάρεις σε γωνία με τρόπο που θα μπλοκάρεις όσους θέλουν να στρίψουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου εχει γκαραζ στο βάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2 ώρες πριν, naftakiTh είπε Καλησπέρα παιδιά εχθές πάρκαρα το αμάξι μ στο μαύρο τετράγωνο και σήμερα μου έκαναν παρατήρηση ότι θα φέρουν την αστυνομία. απο όσο ξέρω δεν είναι παράνομα εκεί που το έβαλα γιατί δεν κλείνω την είσοδο από τα πίσω γκαράζ αν και κανένα τς δεν έχει σημα γκαράζ μα ΑΡ που πληρώνει στον δήμο. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά και παρανόμησα ή κάποιος δεν έκανε καλά τι δουλειά τ. τι μπορώ να κάνω Αν αυτό ειναι είσοδος γκαράζ και παρκαρεις εκεί δεν μπορούν να στρίψουν.Το ίδιο αν είναι ιδιωτικός δρόμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 3 ώρες πριν, naftakiTh είπε Καλησπέρα παιδιά εχθές πάρκαρα το αμάξι μ στο μαύρο τετράγωνο και σήμερα μου έκαναν παρατήρηση ότι θα φέρουν την αστυνομία. απο όσο ξέρω δεν είναι παράνομα εκεί που το έβαλα γιατί δεν κλείνω την είσοδο από τα πίσω γκαράζ αν και κανένα τς δεν έχει σημα γκαράζ μα ΑΡ που πληρώνει στον δήμο. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά και παρανόμησα ή κάποιος δεν έκανε καλά τι δουλειά τ. τι μπορώ να κάνω Ποιος σου εκανε παρατηρηση?? αυτος που εχει το μαγαζι στη γωνια? μαλλον επειδη του χαλας τη μοστρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Η φωτό δεν δίνει πολλές πληροφορίες και μπορεί να θεωρηθεί και παραπλανητική. Εδώ φαίνεται καθαρά ολόκληρο το σημείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Eίσοδος γκαράζ, δεξιά έχει κολώνα όπως φαίνεται από τη σκιά οπότε αν ο δρομος είναι στενός και έχει παρκαρισμένα και από την απέναντι πλευρά τότε τα αυτοκίνητα που είναι να μπουν στο γκαράζ θα έχουν πρόβλημα. Άσε που όπως στρίβουνε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρουν παραμάζωμα και το αυτοκίνητο του TS. Eπίσης αν ο TS δεν έχει αυτοκίνητο μικρότερο σε μέγεθος από Swift τότε η μούρη θα κλείνει την είσοδο του γκαράζ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η φωτό δεν δίνει πολλές πληροφορίες και μπορεί να θεωρηθεί και παραπλανητική. Εδώ φαίνεται καθαρά ολόκληρο το σημείο Εγω παντως μεχρι εκει που εχει παρκαρει το BMW θα το εβαζα ανετα. Ισως και μεχρι το τερμα της γωνιας. Παραπανω δε νομιζω οτι ειναι παρανομο, απλα θα δυσκολευεις την εισοδο εξοδο των οχηματων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 3 hours ago, naftakiTh said: Καλησπέρα παιδιά εχθές πάρκαρα το αμάξι μ στο μαύρο τετράγωνο και σήμερα μου έκαναν παρατήρηση ότι θα φέρουν την αστυνομία. απο όσο ξέρω δεν είναι παράνομα εκεί που το έβαλα γιατί δεν κλείνω την είσοδο από τα πίσω γκαράζ αν και κανένα τς δεν έχει σημα γκαράζ μα ΑΡ που πληρώνει στον δήμο. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά και παρανόμησα ή κάποιος δεν έκανε καλά τι δουλειά τ. τι μπορώ να κάνω εαν ειστε στο οριο του μαυρου, ναι ειστε παρανομος και θα σας γραψουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Αν ήταν νοήμων ανθρωπος απλά έπρεπε να πουν...βγαίνουν μερικα αυτοκίνητα από εκεί προς τα δεξιά κ θα στο χτυπήσουν... Spoiler Τώρα ή θα παρκάρεις στα τόσα στρέμματα χώρο με λάσπη δίπλα π δεν θες 😛 ή αν είναι δικό σ το σπίτι θα πρότεινα να αγοράσεις κάνα παρατημενο γραφείο εκεί δίπλα κ να το κάνεις κλειστο παρκινγκ .τελευταία λύση φτιάξε ένα α4 πήγαινε είσοδο πολ.κιας δίπλα κ πες αν πουλαει ή νοικιάζει θέση γκαραζ ας σου τηλεφωνήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 3 hours ago, naftakiTh said: Καλησπέρα παιδιά εχθές πάρκαρα το αμάξι μ στο μαύρο τετράγωνο και σήμερα μου έκαναν παρατήρηση ότι θα φέρουν την αστυνομία. τι μπορώ να κάνω να μην παρκαρεις εκει. Σαν τι να κανεις δλδ? να τους δειρεις τυπικο στενακι επαρχιακης πολης, εχει τοσο μερος να το βαλεις προφανως εκει που το εβαλες εμποδιζες την εισοδο των αυτοκινητων, δλδ σκεψου λιγο ρεαλιστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Spoiler Η οδός ακόμα έτσι λέγεται; Δε θα έπρεπε να γίνει Επταστερου; 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα