nio34 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Καλησπέρα έχει η γυναίκα μου ένα Peuzeot 208 2017 αυτόματο , δεν το έχω οδήγηση εδώ και 2 χρόνια , σήμερα πήγα να το πάρω και όταν πατάω γκάζι για να ξεκίνησε χάνει 1-2 δευτερόλεπτα και μετά σε πετάει απότομα , το είχα οδήγηση παλιά και δεν το έκανε αυτό . εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ? Ιμάντας , δυσκοπλατο? Η έτσι όταν πάντα και κάνω εγώ λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Αν ειναι διπλοσυμπλεκτο ενδεχομενως εχουν φθορα οι συμπλεκτες και πιανουν αποτομα. Θελει διαγνωστικο για ελεγχο φθορας, διαδρομων και αν εχουν ακομη ψωμι, νεα εκμάθηση ωστε να μαζευτουν τα “κενα” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου "δυσκοπλατο" δεν υφίσταται σε αυτόματο σασμάν. Το δε συγκεκριμένο δεν είναι καν διπλού συμπλέκτη αν δεν κάνω λάθος. Μετατροπέα ροπής έχει μάλλον όπως και τα τότε ή και μεταγενέστερα αυτόματα 20(0)8-30(0)8. Συνεργείο πήγαινε να το δουν. Και καλή τύχη αν έχεις δίκιο στην αίσθηση που έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Λογικά δισκάκια αυτόματου. εμένα μου έκανε το ίδιο και πήγε 500 ευρώ το μαλλί... Μπορεί να προληφθεί με συχνές αλλαγές λαδιών κιβωτίου (ανά 40.000χλμ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Μπας και είναι ενεργοποιημένο κανενα auto hold ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Μπορει απλα να θέλει μια αλλαγή λάδια το σασμάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nio34 Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Αυτήν την εβδομάδα θα το πάω να δω ποσό θα πάει το μαλλί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Φημες λενε οτι οι αντ.πειες έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με τα αυτόματα dsg/dual clutch + λιγο παλιοτερα ήμι αυτοματα στα peugeot Επεξ/σία 26 Αυγούστου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, nio34 είπε Αυτήν την εβδομάδα θα το πάω να δω ποσό θα πάει το μαλλί Να το πας σε αυτοματατζη.. όχι αντιπροσωπεία, όχι απλό συνεργείο. Κατευθείαν σε συνεργείο για αυτόματα κιβώτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nio34 Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 5 ώρες πριν, bill999r είπε Να το πας σε αυτοματατζη.. όχι αντιπροσωπεία, όχι απλό συνεργείο. Κατευθείαν σε συνεργείο για αυτόματα κιβώτια. Ξέρεις κανένα Πειραιά -Αθήνα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 17 minutes ago, nio34 said: Ξέρεις κανένα Πειραιά -Αθήνα ? πηγαινε σε μια πιατσα ταξι και πιστεψε με θα σου πουν μεχρι και τιμοκαταλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 23 ώρες πριν, nio34 είπε Καλησπέρα έχει η γυναίκα μου ένα Peuzeot 208 2017 αυτόματο , δεν το έχω οδήγηση εδώ και 2 χρόνια , σήμερα πήγα να το πάρω και όταν πατάω γκάζι για να ξεκίνησε χάνει 1-2 δευτερόλεπτα και μετά σε πετάει απότομα , το είχα οδήγηση παλιά και δεν το έκανε αυτό . εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ? Ιμάντας , δυσκοπλατο? Η έτσι όταν πάντα και κάνω εγώ λάθος Peugeot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 3 ώρες πριν, nio34 είπε Ξέρεις κανένα Πειραιά -Αθήνα ? Φίλε μου εγώ πήγα σε αυτόν https://tsaltastransmission.gr/ Είχα πάρει τηλέφωνο σε άλλα 2 συνεργεία για αυτόματα κ ήταν ο μόνος που μόλις του είπα τα συμπτώματα, έκανε άμεση τηλεφωνική διάγνωση κ μου είπε κ τιμή για την επισκευή. Το κράτησε μια μέρα το αμάξι κ το επόμενο πρωί το είχα στα χέρια μου, στην τιμή που συμφωνήθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Keratsini eps 2104329969 θυματων κατοχης 52. Με εστειλε εκει ο μηχανικος γιατι δεν αποσυμπλεκε ενα 107, και αναβε ενδεικτικο. Ο τυπος το εβαλε στο διαγνωστικο εκανες 3 ρυθμισεις και εφυγα σε 20 λεπτα χωρις να ζητησει ευρω.Ειδε καποιες βλαβες που ειχε βγαλει μηπως χρειαστει κατι.Εχει περασει κοντα 1,5 χρονος απο τοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Στις 26/8/2024 στις 12:01 ΠΜ, bill999r είπε Λογικά δισκάκια αυτόματου. εμένα μου έκανε το ίδιο και πήγε 500 ευρώ το μαλλί... Μπορεί να προληφθεί με συχνές αλλαγές λαδιών κιβωτίου (ανά 40.000χλμ) και ομως η Peugeot λεει οτι τα λαδια κιβωτιου δεν αλλαζονται..... 21 ώρες πριν, kage είπε Φημες λενε οτι οι αντ.πειες έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με τα αυτόματα dsg/dual clutch + λιγο παλιοτερα ήμι αυτοματα στα peugeot στο 208 του 2014 του γιου μου,αλλαχθηκε ο ενεργοποιητης συμπλεκτη μια φορα .Τα ημιαυτοματα εχουν κανονικα δισκο-πλατω,οποτε αν πατιναρουν,λογικα αλλαζονται.Τωρα το μοντελο του 2017 λογικα ειναι αυτοματο και οχι ημιαυτοματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα