Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω και καιρο ψαχνω να αντικαταστησω το  Poco x3 pro μου. Ο μονος λογος ειναι να παω σε καλυτερη καμερα. Ειχα παρει  S20 ultra το οποιο ηταν καλο την μερα και τρομερο στο ζουμ αλλα κακο το βραδυ. Ομως ειχε το γνωστο θεμα με το focus στο 1x! Επρεπε ή να βαλεις ζουμ να καθαρισει ή να το χτυπησεις (!) ελαφρα. Ξενερωσα με αυτο και το αφησα. To εχουν και αλλα μοντελα που κοιταζα οπως το note 20 ultra και S21 ultra

Τον τελευταιο καιρο εχω καταληξει σε Huawei P50 pro, P60 pro, Mate 50 pro και Mate 60 pro. Πιστευω θα με καλυψουν απολυτα και μοιαζουν να εχουν καλες καμερες. Εχω παλαιομοδιτικα γουστα οποτε απορριπτω ολα τα νεα Xiaomi και Poco γιατι εβγαλαν την καρτα μνημης και το ραδιο.

Το μεγαλο θεμα ομως ειναι οι απουσια υπηρεσιων Google. Το εχουν και καποια αλλα μοντελα vivo και oppo αν τα παρεις απο Κινα.

Υπαρχει καποιος που το εχει αγορασει να μας πει εμπειριες? Μαθαινω μπαινουν και χειροκινητα, αλλα ειναι το ιδιο? Maps κτλ δουλευουν καλα? Ειχα διαβασει οτι υπαρχουν προβληματα και με app τραπεζων, ισχυει? 

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Το είχα ψάξει και εγώ μια εποχή.

Από ότι είχα δει υπήρχαν πολλοί περιορισμοί. Είτε οι εφαρμογές την μια δουλεύανε την άλλη όχι και το βασικότερο για εμένα, πολλά από τα third party stores που χρησιμοποιείς για να ανοίξεις από εκεί μια εφαρμογή που θες, έχουν ένα αισθητό delay κατά την εκκίνηση μιας και δεν τρέχουν native στην συσκευή.

Και όλα αυτά ενώ ζητάνε τα ίδια λεφτά με τις άλλες ναυαρχίδες... Απλά όχι, χίλιες φορές να πας σε άλλη επιλογή και να πέσεις λίγο σε ποιότητα κάμερας.

Υ.Γ Ολα τα παραπάνω πριν 1-2 χρόνια που το έψαχνα. Δεν ξέρω αν άλλαξαν/βελτιώθηκαν τα πράγματα καθόλου από τότε.

Δημοσ.

Από αυτά που κοιτάς να επιλέξεις mate pro. Μετά από 3 χρόνια χωρίς GMS, συνεχίζουν και μου λείπουν, με αρκετές παρακάμψεις και λίγες υποχωρήσεις την κάνω μια χαρά τη δουλειά μου και με το παραπάνω. Μιας και το δικό μου το πήρα πολύ οικονομικά, δεν μπορώ να δικαιολογήσω το κόστος αλλαγής, δεδομένου ότι με ενδιαφέρει μόνο κάμερα πλέον στα κινητά. Και για να πάρω καλύτερο από αυτή που έχει το mate 40 pro, ακόμη και σήμερα, πρέπει να στάξω πολύ μαρούλι.

Τα mate pro είναι ο ορισμός της high end συσκευής, θα πονέσεις να το αφήσεις αν τα GMS σου παραλείψουν. 

Δεν υπάρχει εφαρμογή να μη δουλεύει. Οι περισσότερες native, κάποιες μέσω virtual environment με έτοιμες, εύκολες λύσεις.

Τα notification σε λίγες εφαρμογές δεν είναι πάντα αξιόπιστα, αλλά εμένα μου δουλεύουν τα περισσότερα (πχ telegram δεν στέλνει notifications).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...