vounisios Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Φιλοι μου γεια σας. Καποια στιγμη πριν 3 μηνες εχασα σχεδον ολες τις επαφες μου απο τον Υπολογιστη....Στο κινητο μου τις εχω,συνολο 148.....Στο PC εχω μονο 18 & αυτες τις εβαλα μια μια με το χερι....Μου ειναι πολυ δυσκολο να τις αντιγραψω ολες στο PC....Υπαρχει καποιος τροπος με καλωδιο USB συνδεοντας τα να τις μετακινησω απο το κινητο στον Υπολογιστη μου ? Κινητο εχω το Samsung Galaxy J4+.......τη βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ!
chios Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Σε τι μορφή τις έχεις στον υπολογιστή; Εγώ τις έχω κάνει download από τον Google λογαριασμό. Μπορείς να τις κάνεις και εξαγωγή από το κινητό, έχει επιλογή μέσα από τις επαφές.
vounisios Δημοσ. 26 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 12 ώρες πριν, chios είπε Σε τι μορφή τις έχεις στον υπολογιστή; Εγώ τις έχω κάνει download από τον Google λογαριασμό. Μπορείς να τις κάνεις και εξαγωγή από το κινητό, έχει επιλογή μέσα από τις επαφές. Καλημερα φιλε μου. Να ρωτησω: οταν μου γραφεις σε τι μορφη εχω τις 18 επαφες, τι ακριβως εννοεις ? και τι πρεπει να κανω? Επισης, μεσα απο τις επαφες στο Samsung κινητο μου, που την εχει την επιλογη εξαγωγη, δεν την βρισκω.τη βοηθεια σας.ευχαριστω.
chios Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 3 ώρες πριν, vounisios είπε Επισης, μεσα απο τις επαφες στο Samsung κινητο μου, που την εχει την επιλογη εξαγωγη, δεν την βρισκω.τη βοηθεια σας.ευχαριστω. Δεν έψαξες καλά, Στις επαφές, 3 παύλες - διαχείριση επαφών εκεί θα το βρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα