Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω για να αντικαταστήσω το λάπτοπ της δουλειάς που είναι hp omen του 2018 με i7 8750 , 32gb ram , και καρτα γραφικών 1050 με 4gb dedicated μνημη.

Χρήση autocad,  sketchup , lumion , twinmotion.

Για τα δύο πρώτα προγράμματα, σε λάπτοπ έτους 2023 συναδέλφου  με i5 και  irisXe , δεν κατάλαβα διαφορά, μου άρεσε ότι ήταν πιο αθόρυβο και δροσερό.

Αλλά τα άλλα δύο προγράμματα θέλουν δυνατότερη κάρτα γραφικών τουλάχιστον 12gb dedicated .

Σκέφτομαι να πάω σε σταθερό με 4060ti και 16gb που κοστίζει κάτι λιγότερο από 500 ευρώ, αλλά θα χάσω σε ευχρηστία και φορητότητα (δουλεύω σπίτι και γραφείο).

Υπάρχει κάποια πρόταση σε λάπτοπ?

Υπάρχει ένα hp victus 16.1 οθόνη με 4070 και 8gb μνήμη κάρτας γραφικών , τί λέτε για αυτό?

Δημοσ.

Εφόσον θες τουλάχιστον 12gb dedicated VRAM θα σου έλεγα να στήσεις έναν αξιοπρεπή desktop υπολογιστή και αφού την παλεύει ακόμα το laptop σου να το χρησιμοποιείς όσο είσαι εν κινήση (ταξίδια κλπ).

Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω πιο πολύ μετράει στα προγράμματα που χρησιμοποιείς το σύνολο της VRAM παρά το πόσο δυνατή είναι η κάρτα από ένα σημείο και μετά σωστά;

Πόσα λεφτά διαθέτεις;

Δημοσ.

Ειμαι κι εγώ αρχιτέκτονας κι επειδη προσφατα πηρα κι εγω καινουργιο laptop για 3dsmax(vray), unreal engine, photogrammetry/laser scanning κλπ, δε θα βρεις καλυτερο λαπτοπ απο το lenovo legion 7i pro με την 4090 16gb σε αυτα τα χρηματα. εγω το πηρα απο bhphoto που το ειχε προσφορα στα $2500 απο ενα προσφατο ταξιδι που πηγα εκει. Του εβαλα και 96gb ram (2x48gb) και ειναι για μενα το απολυτο εργαλειο δουλειας για τα παντα. Παρα πολλες θυρες, απιστευτη οθονη 2Κ 240Hz , λεπτο, φοβερες θερμοκρασιες λογω vapor champer και liquid metal απο το εργοστασιο. Αν εισαι και λιγο ψαγμενος με undervolting θα παρεις επιδοσεις 3090ti desktop.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...