alkisg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 1. Υποτίθεται ότι αν τρέξετε το setup των XP για δεύτερη φορά θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε και θα παρακάμψει το προβληματικό υλικό. 2. Το αγγλικό Knoppix και το ελληνικό Knoppel είναι τζάμπα Linux που κυκλοφορούν σε CD (έχουν βγει και σε περιοδικά, ψάξε το forum) τα οποία ξεκινούν κανονικό γραφικό περιβάλλον χωρίς να γράψουν τίποτα στον σκληρό. Αν λοιπόν δουλεύει ολόκληρο Linux στο μηχάνημά σου δεν έχεις πρόβλημα υλικού, απλά ασυμβατότητας (και δεν θα σου δεχτούν να σου αλλάξουν μητρική). Οπότε κάνεις εγκατάσταση με την μητρική που έχεις, με τις κάρτες όλες βγαλμένες εκτός από την γραφικών (ίσως και με διαφορετική κάρτα γραφικών) και αφού τελειώσει η εγκατάσταση τις προσθέτεις μία μία...
Zagorakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Εννοείς να αρχίσω την εγκατάσταση των XP μόνο με τη μητρική και την κάρτα γραφικών και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης να βάζω μία μία τις άλλες συσκευές?Αν ναι,τότε όταν αρχίσω την εγκατάσταση και δουν τα Windows πως δεν τπάρχει π.χ. η μνήμη RAM,θα με ειδοποιήσουν ή θα γίνει καμιά χαζομάρα! :?
alkisg Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Χωρίς RAM δεν ξεκινάει ο Η/Υ. Απλά βγάλε κάρτα ήχου, tv-tuner και ότι άλλες κάρτες pci έχεις. ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ η εγκατάσταση και δουλεύουν κανονικά τα windows τις ξαναβάζεις.
Zagorakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε,μήπως φταίει αυτό:Έχω ασύρματο πληκτρολόγιο και όταν πήγα σε έναν ξάδερφό μου το πήρα μαζί μου και σε εκείνο το διάστημα έκανε format και,ενώ δεν του κολλούσε όταν έκανε format,με συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο και το ποντίκι μου κόλλησε ακριβώς στα 34 λεπτά,όπως και σ' εμένα! :idea: Λές να φταίει αυτό?Τόσο καιρό δεν το θυμόμουν! :roll:
deathlok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 gia na deis an exeis eggiisi pantos bes sto site tis wd kai bale to serial kai ase posa dinoun ta magazia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.