Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με format . Help!!!!

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

melissa_virus δες τι μου συμβαίνει και βγάλε συμπέρασμα.Μητρική asus P4P800-VM με sata maxtor είναι όλα εντάξει.Με IDE maxtor 80gb μόλις τον βάλω τον αναγνωρίζει 37 gb.Ο δίσκος ολοκαίνουργιος,δεν τον φορμάρει και άμα τον φορμάρω στο δεύτερο pc και τον ξαναβάλω δεν φορτώνει και καμία φορά άμα τύχει να τελιώσει το φόρτωμα,στην επανεκίνηση ο δίσκος είναι άδειος.Τον έκανα Low format,FAT32,FAT,NTFS,βάζω Linux,τίποτα.Τον ίδιο σκληρό τον βάζω στο δεύτερο pc και όλα εντάξει.Εντωμεταξύ ρυθμίσεις από bios τα δοκίμασα όλα.Στον sata σκληρό όμως κανένα πρόβλημα,και φυσικά τον δίσκο τον πήγα για τεστ σε μαγαζί και όλα ήταν εντάξει.Τώρα βγάλε συμπέρασμα,μήπως τυχαίνει η ίδια φάση όπως και εσύ;;;;

Δημοσ.

Σταματάει στα 34 συνήθως και μια φορά μόνο σταμάτησε στα 33. Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις τον xp σε professional και στα ελληνικά και στα αγγλικά alla kai ta home kai tipota...

Καλα σε σένα τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίεργα... Τι να σου πω palawiari. Σπάστο το motherboard!

Δημοσ.

paides idio prob me asus p4s533

kollouse h egkatastash synexeia

meta den douleve h ps2 kai meta apo kana xrono ta eftise teleiws

prosoxh oi asus m/b kanoun koula kai periodika kollimata

episi otan evala skliro me leitourgiko panw doulepse kanonika

Δημοσ.

Εχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!!Μου σταματάει στα 34 λεπτά εγκατάστασης!Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι φταίει.Μήπως κατάλαβες εσύ Melissa_virus?Αν ξέρει και κανένας άλλος,ας απαντήσει :!: ,γιατί είναι πάρα πολύ εκνευριστικό!!!!! :X

Δημοσ.

Ως τωρα Ζαγορακι, τα asus φαινονται οι βασiκοι υπαιτιοι του προβληματοσ. Αν εχεις και εσυ asus... Κανε αυτο που καναμε και εμεις, πέρνα τα xp σε άλλο pc και μετα φορτωσε τον σκληρο στο pc αυτο. Το συμπαιρασμα που εχω βγαλει ειναι οτι τα φτηνα μοντελα της καθε εταιριασ οποια και αν ειναι αυτη ειναι για πεταμα. Σε ενα χρονο εχω δοκιμασει 2 φτηνα και ενα ακριβo. Τα φτηνα ηταν το ενα χειροτερο απο το αλλο.... Οποτε όποιος κάνει από μόνος του ένα pc να δώσει βάσει στο motherboard.

Δημοσ.

Loipon me ola afta pou diavazo tha katalixo sto exis, HDD Maxtor Diamond series 9 makran oi kaliteroi :-). Melissa na rotiso kati? sto sigkekrimeno pc dokimases na kaneis setup ta XP me allo disko? an nai kai pali to idio tote exoume kai leme a) to CD den ftaiei. B) to CD-Rom oute afto c) meta to test tou HDD kataligoume oti oute kai aftos ftaiei ara pigenoume se mia periptosi pou exo sinantisei oute liges fores kapoio provlima sti mnimi to xero oti tha akoustei koufo alla to exo sinantisei arketes fores.

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι για ολα φταιει η μνημη.Φτιαχνω 7 χρονια pc και το συνανταω συχνα. Ειναι ο συνδιασμος με το motherboard.Δοκιμασε αλλη μνημη ή να φλασαρεις το bios.

PALAWIARHS : Εσυ θελεις σιγουρα φλασαρισμα και ολα θα πανε καλα.

Αν καποιος αλλος θελει βοηθεια σε οτιδηποτε το mail μου ειναι: [email protected]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...