androu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 33 λεπτα είπες?? Μήπως κολλάει στο network setup ? Γιατί αν κόλλάει δοκίμασε Ελληνικά xp και θα δείς
palawiaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 melissa_virus δες τι μου συμβαίνει και βγάλε συμπέρασμα.Μητρική asus P4P800-VM με sata maxtor είναι όλα εντάξει.Με IDE maxtor 80gb μόλις τον βάλω τον αναγνωρίζει 37 gb.Ο δίσκος ολοκαίνουργιος,δεν τον φορμάρει και άμα τον φορμάρω στο δεύτερο pc και τον ξαναβάλω δεν φορτώνει και καμία φορά άμα τύχει να τελιώσει το φόρτωμα,στην επανεκίνηση ο δίσκος είναι άδειος.Τον έκανα Low format,FAT32,FAT,NTFS,βάζω Linux,τίποτα.Τον ίδιο σκληρό τον βάζω στο δεύτερο pc και όλα εντάξει.Εντωμεταξύ ρυθμίσεις από bios τα δοκίμασα όλα.Στον sata σκληρό όμως κανένα πρόβλημα,και φυσικά τον δίσκο τον πήγα για τεστ σε μαγαζί και όλα ήταν εντάξει.Τώρα βγάλε συμπέρασμα,μήπως τυχαίνει η ίδια φάση όπως και εσύ;;;;
Melissa_virus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Σταματάει στα 34 συνήθως και μια φορά μόνο σταμάτησε στα 33. Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις τον xp σε professional και στα ελληνικά και στα αγγλικά alla kai ta home kai tipota... Καλα σε σένα τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίεργα... Τι να σου πω palawiari. Σπάστο το motherboard!
Michalakhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 paides idio prob me asus p4s533 kollouse h egkatastash synexeia meta den douleve h ps2 kai meta apo kana xrono ta eftise teleiws prosoxh oi asus m/b kanoun koula kai periodika kollimata episi otan evala skliro me leitourgiko panw doulepse kanonika
Zagorakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!!Μου σταματάει στα 34 λεπτά εγκατάστασης!Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι φταίει.Μήπως κατάλαβες εσύ Melissa_virus?Αν ξέρει και κανένας άλλος,ας απαντήσει :!: ,γιατί είναι πάρα πολύ εκνευριστικό!!!!!
Melissa_virus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Ως τωρα Ζαγορακι, τα asus φαινονται οι βασiκοι υπαιτιοι του προβληματοσ. Αν εχεις και εσυ asus... Κανε αυτο που καναμε και εμεις, πέρνα τα xp σε άλλο pc και μετα φορτωσε τον σκληρο στο pc αυτο. Το συμπαιρασμα που εχω βγαλει ειναι οτι τα φτηνα μοντελα της καθε εταιριασ οποια και αν ειναι αυτη ειναι για πεταμα. Σε ενα χρονο εχω δοκιμασει 2 φτηνα και ενα ακριβo. Τα φτηνα ηταν το ενα χειροτερο απο το αλλο.... Οποτε όποιος κάνει από μόνος του ένα pc να δώσει βάσει στο motherboard.
Melissa_virus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Γενικά συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα στα pc που δεν μπορει να τα εξυγησει κανεισ...
Zagorakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε,μπορεί να φταίει ο σκληρός δίσκος!Εγώ θα ψάξω πάντως.Πόσο κοστίζει ένας σκληρός δίσκος?
Melissa_virus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Tώρα έχουν πέσει οι τιμές. Με 80euro ίσως και λιγότερα, πέρνεις έναν 120giga της wd.
Zagorakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Ένας 120GB αλλά πολύ καλής ποιότητας,πόσο κοστίζει?
tsakirik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2004 αν ο αλλοσ δισκος δουλευει κανονικα κανε ενα ghost αυτον στο δικο σου δισκο
Dr. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Loipon me ola afta pou diavazo tha katalixo sto exis, HDD Maxtor Diamond series 9 makran oi kaliteroi . Melissa na rotiso kati? sto sigkekrimeno pc dokimases na kaneis setup ta XP me allo disko? an nai kai pali to idio tote exoume kai leme a) to CD den ftaiei. to CD-Rom oute afto c) meta to test tou HDD kataligoume oti oute kai aftos ftaiei ara pigenoume se mia periptosi pou exo sinantisei oute liges fores kapoio provlima sti mnimi to xero oti tha akoustei koufo alla to exo sinantisei arketes fores.
GBorb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω νομιζω οτι για ολα φταιει η μνημη.Φτιαχνω 7 χρονια pc και το συνανταω συχνα. Ειναι ο συνδιασμος με το motherboard.Δοκιμασε αλλη μνημη ή να φλασαρεις το bios. PALAWIARHS : Εσυ θελεις σιγουρα φλασαρισμα και ολα θα πανε καλα. Αν καποιος αλλος θελει βοηθεια σε οτιδηποτε το mail μου ειναι: [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.