Melissa_virus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Και πάλι έχω ένα πρόβλημα που κανείς δεν μπορεί να βρεί λύση. Εδώ σας θέλω!!!!!!!!! Αρχίζω: Έχω ένα pc που με άλλο σκληρο δίσκο λειτουργεί κανονικά. Ο δικός του HD κάνει το εξείς: Κάνω format στο pc. Όλα ok. Όταν πάει όμως να κάνει install τα xp η εγκατάσταση σταματάει στα 34 λεπτά και μια φορα στα 33 (Όσες φορες και να κάνω τα ιδια...). Εκεί κολάει και δεν κάνει τίποτα. Και 10 ώρες να τι αφήσω αυτό τον χαβά του. Να σας πω τι έκανα γι'αυτο. Δοκίμασα διαφορετικά cd των xp αλλά τίποτα. Επίσης χρισιμοποίηση και διαφορετικό cd-rom. Δοκίμασα κάνοντας τα γνωστά να περάσω τα xp στο άλλο partition αλλά τα ίδια. Επίσης δοκίμασα και με όλες τις επιλογές σε συστήματα αρχείων fat32 γρήγορο, αργο και φυσικά τα ίδια στα ntfs. Επίσης έκανα και resize το partition αλλα τίποτα. Ξεσκόνισα το pc , έβγαλα όλες τι κάρτες, άφησα μονο την κάρτα γραφικών(εννοειτε αυτό αλλά κούβεντα να γίνετε.) Ο σκληρός κατά 98% δεν νομίζω να έχει bad shmeio. Τι να κάνωωωωωωωωω! Help. Αν έχει σημασία το pc στήθηκε τα Χριστούγενα και έχει motherboard asus, Κάρτα γραφικών asus me to 9200 ths ATI. O σκληρός είναι WD 2 χρ από κάποιο παλιό μου pc 40giga.Αυτά.
casabel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 xmm murizomai provlima hardware...provlimatika clusters mallon...se kaliptei h egiisi tou sklirou?sinithws exoun megales egiiseis oi skliroi...
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Ο σκληρός κατά 98% δεν νομίζω να έχει bad shmeio Αυτό πώς το ξέρεις; Απλώς το υποθέτεις, φαντάζομαι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ελέγξεις με τα διαγνωστικά προγράμματα της κατασκευάστριας εταιρείας, φτιάχνοντας τη σχετική δισκέτα εκκίνησης, ώστε να σιγουρευτείς. Το Data Lifeguard Tools θα το βρεις εδώ: http://support.wdc.com/download/
Melissa_virus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Accipio δίκιο έχεις σε αυτό που λες αλλά δεν γίνετε και στα 2 partition να υπαρχουν bad σημεία και συγκεκριμενα αυτα να εμφανίζονται κάθε φορά στο 34 λεπτό, εκτός βέβαια από μία φορά που παρουσιάστικε στο 33. Casabel τι είναι τα clusters? Μπα από εγγύηση δεν καλύπτομαι. Άμα παρεις κάτι σε κουτί σου δίνει 1 χρονο όλα εγγύηση. Αλλα και παλι η WD δίνει 2 χρόνια συνήθως που και πάλι αυτο και να με καλύπτει οριακά, άκρη δεν πρόκυτε να βρω.
Sam235 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 8a simfoniso me ton Casabel. Dokimase na baleis enan HDD pou 3ereis oti den exei provlima kai dokimase na kaneis setup. Pantos an den exeis auti tin dinototita, dokimase na katevaseis apo to site tis Westrn Digital ta diagnostic tools. Isos se boithisoun...... Sam
DarkOrion Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 kai egw pisteuw oti einai provlima ston disko. des me to prog an exeis katholou zimies sto skliro.
Melissa_virus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Κάτι δοκιμές από αυτά που δινει το norton και τα xp για έλεγχο για bad σημεία αλλά δεν βρίκαν τίποτα. Βέβαια αυτά δεν είναι και τόσο αξιόπιστα αλλά δεν έχω ούτε floppy καν στο pc... Δοκίμασα να κάνω το check αυτό κάνοντας ένα cd boot και το διαγνωστικο αλλα το pc κολησε... Βασικά έχω σκληρό δεύτερο από το άλλο pc που το έχω εκεί που σπουδάζω αλλά άμα πάλι δεν κάνει setup θα μείνει το pc αχρηστο... Καλά αυτά που μου τυχένουν κάθε φορά είναι ...
tsabukalis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 έκανε κανέναν παράξενο θόρυβο ο σκληρός σου; (σαν να τριβονται οι πλάκες) είχα αγοράσει πριν κάτι μήνες ένα 40gb Western Digital και όταν πήγα να του περάσω τα xp για πρώτη φορά ακριβώσ στο ίδιο ποσοστό 33% είχε πρόβλημα(ο ήχος που αναφέρω above). Τον επέστρεψα στο μαγαζί τον τεστάρανε και αυτοί, και μου έδωκαν καινούργιο. Ήταν χτυπημένος μου'παν.
Melissa_virus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Basika den akousa tipota, kapoio thoribo tsabukali. Alla tov parataw kai mono tou kai douleuei. Μα όταν μπήκα σαν master απο τον άλλο σκληρό όλα δείχνουν ok. Μπηκα στο partition 2 του χαλασμένου, μετέφερα τα 15giga με πράγματα που είχα μέσα. Τίποτα δεν είχε χαθεί. Βασικά κάποιο ήχο άκουγα από το κουτί, που θα μπορούσε να είναι από τον σκληρό δίσκο, στο pc που έχω εκεί που σπουδάζω, με τον σκληρο δίσκο που χρησιμοποιω και εδώ. Μόλις έκανε αυτόν τον ήχο το pc κόλαγε ... Λεπτομέριες εδώ. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=386612 Θέλω επίσης να δοκιμάσω και κάτι άλλο μήπως και φτιάξει. Πως μπορώ να ξανακάνω τα 2 partition 1 εννιαιο οπως ήταν πριν??? Εχω το Partition magic 8.0. Πείτε μου μήπως και φτιάξει με αυτό. Δεν μου εχουν μείνει και πολλά άλλα πράγματα για να δοκιμάσω...
sotsak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Άμα ο δίσκος ειναι χαλασμένος,δεν θα απομονωνότανε στο φορμάρισμα τα χαλασμένα clusters?Eκτός και άν κάνεις μόνο quick format(σιγουρα δοκίμασες το full?)Aπλά το λέω αυτό επειδή δείχνει να μήν φταίει ο σκληρός.Όταν κολλάει είναι στο installing devices οπότε μήπως φταίει κάποια άλλη συσκευή?Οταν κολλήσει αν κάνεις χειροκίνητο restart και βγάλεις το cd,bootarei?Δοκίμασε το μπας και αν σου ξαναζητήσει το cd και το βάλεις ξεκολλήσει (μεγάλη μπακαλιά,αλλά ποτέ δεν ξέρεις!) Τέλος για τα partitions bootare με μία δισκέτα εκκίνησης των windows (ασχετα απο πιά εκδοση) και μετά δώσε fdisk.Mετά κάνε delete τα υπάρχοντα partions (αν θυμάμαι καλά ειναι η επιλογή 4,θα το δείς)Μετά xτύπα ενα restart.Αν πας να βάλεις xp δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ άλλο θα βρούνε τον ενα και αφορμάριστο δίσκο και θα σου ζητήσουν κανονικά να κάνεις φορματ.(Για παλαιότερες εκδόσεις των windows θα έπρεπε στο fdisk να δημιουργούσες μόνος σου το νέο ή τα νέα partition)
Melissa_virus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Όχι full format έκανα! Και πολλές φορές μάλιστα. Εξάλου ποτέ δεν κάνω quick format. Επίσης από το pc έχω βγάλει τα πάντα από πάνω. Πια συσκευή μπορεί να έχει πρόβλημα? Αφού με άλλο σκληρό λειτουργούν όλα ok. Ναι όταν κάνω restart κανονικά bootarei. Όταν κάνω αυτό που λες και πάει να κάνει πάλι install πάλι σταματάει με ένα σοβαρό error και λέει κάτι περίεργα και τίποτα δεν γίνετε. Α και πριν πάει να κάνει εγκατάσταση όταν κάνω restart , βγάζει κάτι κινέζικα, 1 σειρά από κινέζικα για την ακρίβεια. Οκ θα δοκιμάζω αυτό που λές αλλά από cd αν δεν κολήσει γιατί δεν έχω floppy. Thanks
Dark_son20 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 kati koufo alla se mena ginete otan kano setup kai exw pano to USB adsl modem (Sagem F@st800) kolaei sto 33-34....me to pou to ksesindeso sinexizei kanonika i eggatasatasi gia des gia tpt USB siskeves....
Melissa_virus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Συγνώμη που χάθηκα... Όχι τιποτα σε usb daskson. Βασικά δοκίμασα τον σκληρό στο pc που έχω εκεί που σπουδάζω και είναι όλα ok... Τι να πω... Έκανε κανονικα format kai setup.
palawiaris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω και εγώ κάτι παρόμοιο πρόβλημα και αυτό συμβαίνει μόνο στην βρωμοasus πλατίνα που έχω.
Melissa_virus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Και εγώ στο pc αυτο ένα asus motherboard εχω επανω... Λες να φταίει αυτό? Εγώ πάντος έχω περάσει ήδη τα xp σε άλλο pc και θα φορτώσω σε αυτο... Θα παίζουν σχεδόν μια χαρά. Το έχω τεστάρει. Άλλη λύση δεν υπάρχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.