Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μουσικόφιλοι insomniacs.

2η Χρονιά που θα κάνω attend φέτος το primer music festival και εννοείται θα είμαι από τους νωρίς για να καπαρώσω 1η σειρά και να το χαρώ στο έπακρο.

Πέρυσι έκανα σαν άπειρος μεγάλη πατατα και πήγα χύμα, οπότε και τα αυτιά μου για 3 μέρες ήταν σε άθλια κατάσταση. 

Επειδή τα θέλω τα αυτάκια μου και την υγεία μου, τι ωτοασπίδες (πολλαπλών χρήσεων) μου προτείνετε για τέτοιες περιπτώσεις; 

Επειδή τα cookies δουλεύουν πολύ καλά, το instagram μου έχουν γεμίσει φουλ με διαφημισεις για αυτή την εταιρεία https://www.loopearplugs.com/

Τα έχει δοκιμάσει κανείς; 

Τι άλλες εναλλακτικές έχω σε αυτό το εύρος τιμης και με αυτή τη λειτουργικότητα; 

(εδώ να προσθέσω ότι θα τις χρησιμοποιούσα και σε άλλες περιπτώσεις - πχ όταν ο γειτονας αποφασιζει στο ρεπό μου να βάλει τρυπάνια 7 το πρωι αχαχα)

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, geomalliv είπε

Τι άλλες εναλλακτικές έχω σε αυτό το εύρος τιμης και με αυτή τη λειτουργικότητα; 

Sennheiser SoundProtex

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Θα τρελαθούμε τελείως όμως, ο άλλος πάει σε συναυλία και θελει ωτοασπίδες😂

Για το είδος μουσικής που θα παιχτεί στο φεστιβάλ είναι απαραίτητες 

Δημοσ.

δεν μπορω να πω για συναυλιες.προσωπικα σε κατι καταφυγια εβαζα απλες ωτοασπιδες αφρου. στο γηπεδο που πηγαινα για αλλους λογους και οχι για τον αγωνα εβαζα bluetooth ακουστικα(ακομα και χωρις μουσικη).επισης σε ταξιδια πανω στην μηχανη που ηθελα να μειωσω τους ηχους εβαζα παλι bt ακουστικα

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Θα τρελαθούμε τελείως όμως, ο άλλος πάει σε συναυλία και θελει ωτοασπίδες😂

Ok 👌 

5 ώρες πριν, Nabuko είπε

Sennheiser SoundProtex

Σε ευχαριστώ πολύ τις παρηγγειλα

• Like 2
Δημοσ.
17 minutes ago, geomalliv said:

Ok 👌 

Σε ευχαριστώ πολύ τις παρηγγειλα

αν κανουν αυτα που γραφουν αξιζουν τα λεφτα τους. sennheiser ειναι οποτε λογικα κανουν οτι λενε

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν κανουν αυτα που γραφουν αξιζουν τα λεφτα τους. sennheiser ειναι οποτε λογικα κανουν οτι λενε

Δεν ήταν σε απόθεμα λέει παράδοση 4 Σεπτεμβρίου και το primer είναι στις 7. Fingers crossed 😅🤣

Δημοσ.
14 hours ago, geomalliv said:

Δεν ήταν σε απόθεμα λέει παράδοση 4 Σεπτεμβρίου και το primer είναι στις 7. Fingers crossed 😅🤣

ελπιζω να ερθουν αλλιως μετα κοιτα απο κανα φαρμακειο εστω και ας ειναι κατι πιο απλο τουλαχιστον να σου κοψει λιγακι θορυβο.

ο νακας ειχε sennheiser αν θυμαμαι καλα.μπορει να ειναι πιο ακριβες .δεν ξερω αν τις εχει κανα αλλο ελληνικο shop.

Δημοσ.

Μόνο στο ozon gr τις βρήκα και είδα ότι είναι λετζιτ μαγαζάκι.

Νάκας δεν είχε το έψαξα μετά απευθείας από thomman. Πάντως μου ήρθε ειδοποίηση με γενική ταχυδρομική ότι στάλθηκαν τελικά.

Δημοσ.
1 minute ago, geomalliv said:

Νάκας δεν είχε το έψαξα μετά απευθείας από thomman. Πάντως μου ήρθε ειδοποίηση με γενική ταχυδρομική ότι στάλθηκαν τελικά.

μια χαρα τωρα.ναι ο νακας φερνει αν και οι τιμες δεν ειναι οι καλυτερες γενικα.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, geomalliv said:

Δεν την είχα ξανακουσει αυτή τη μάρκα πάντως. Είναι καλή στον ήχο της;

H sennheiser ειναι πολυ δυνατη σε ολα.εχει καλα και ακριβα ακουστικα. γερμανικη και παρα πολλα χρονια εταιρεια για αυτο και σου ειπα οτι σιγουρα θα κανουν αυτο που διαφημιζουν

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 26/8/2024 στις 2:38 ΜΜ, geomalliv είπε

Ειναι καλες τελικα? 

Χρειαζομαι και εγω. Βρηκα και αυτες με καλες κριτικες Alpine MusicSafe Pro

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/10/2024 στις 4:11 ΜΜ, flo1 είπε

Ειναι καλες τελικα? 

Χρειαζομαι και εγω. Βρηκα και αυτες με καλες κριτικες Alpine MusicSafe Pro

Γεια σου φίλε μου.

Κορυφή!!! Μικρές αποτελεσματικές, θαυματουργές, ακόμα και στο δικό μου αυτί που είναι μικρό ανατομικά!

Τις χρησιμοποιώ ακόμα και στον ύπνο όταν χρειάζεται 

Primer music festival ήμουν πρώτη σειρά καταλαβαίνεις πνιγομουν από το μπάσο αλλά όταν τις έβγαλα μετά από 8 ώρες συνεχόμενης έκθεσης ήταν σαν να μην πήγα καθόλου!

Επίσης η ποιότητα του ήχου δεν έχανε καθόλου. Κάποια στιγμή ένιωθα ότι δε τις φορούσα και ότι ο ήχος περνούσε κανονικά στο αυτί ενώ στην ουσία τις φορούσα κανονικά. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...