Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα θέλουμε τη γνώμη σας,το budget είναι γύρω στα 1700e +-50 μόνο για το κουτί δε μας πειραζει να βγει λίγο παραπάνω αρκεί να κάνει δουλειά.Η ανάλυση που θα παίξει είναι 3440x1440p παρακάτω σας έχω ολόκληρο το build και ακούμε γνώμες.Το pc θα στηθεί απο εμάς και θα αγοραστεί απο ένα κατάστημα για χρήση πιστωτικής.Χρήση καθαρά gaming και editing ελαφρύ ώς δευτερεύον.Μέσα στο screenshot έχω και την οθόνη θέλω και για αυτή γνώμες.

edit να αναφέρω οτι ο φίλος παίζει AAA παιχνίδια τύπου skyrim,god of war etc κι όχι competitive.

Ευχαριστώ.

1724572747966.jpg

Επεξ/σία από konik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συγκεκριμένη 34αρα νομίζω ότι παίζει 299 σε προσφορά στο Πλσιο (5χρ. εγγύηση). Επίσης , παραπλήσιο προϊόν - ίδια τιμή (2χρ, 180Hz έναντι 160, και λοιπές μικρές διαφορές).

- Κάρτα γραφικών 4070Ti Super 16 GB σε αυτό το εύρος χρημάτων, συν την σοβαρότητα της ανάλυσης 

- Τροφοδοτικό κάποιο καλύτερα, σίγουρα 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Haha 1
Δημοσ.
58 minutes ago, konik said:

Από Amd πλευράς η rx7900 xt δεν είναι οκ?

Ειναι ισχυροτερη απο την 4070ti, μηπως δεν προσεξε καλα ο 7nisiotis :)?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, benign είπε

Είδα ένα videaki στο youtube rx 7900 xt vs rtx 4070 ti super σε ανάλυση 3440x1440p και σε raster η amd ηταν πιο δυνατή από την nvidia.

Τώρα δε ξέρω αν αξίζει αυτά τα 100+ παραπάνω για την rtx πάντως το σκέφτεται το παιδί που θέλει το pc.

Δημοσ.
1 hour ago, konik said:

Είδα ένα videaki στο youtube rx 7900 xt vs rtx 4070 ti super σε ανάλυση 3440x1440p και σε raster η amd ηταν πιο δυνατή από την nvidia.

Τώρα δε ξέρω αν αξίζει αυτά τα 100+ παραπάνω για την rtx πάντως το σκέφτεται το παιδί που θέλει το pc.

Δεν ειναι μονο αυτο εχει και 20GB η amd καρτα ειναι πιο future proof. Μονο και μονο για την τσιγγουνια του ο πετσινος πρεπει να του ριχτει κοκκινο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 26/08/2024 at 19:59, benign said:

Το ξέρω , ομως μπορεί να θέλει τίποτα Alan Wake 2 (κ.α.) με Path Tracing, όπου σε αυτή την περίπτωση, τα +€70-80~ από τη φθηνότερη 7900ΧΤ, μαζί με την παραπάνω αξιοπιστία αγοράς (3ετη εγγύηση) από μεγάλη αλυσίδα, να αποτελέσει ισχυρότερο παράγοντα αγοράς.

Zotac RTX 4070 Ti Super (16GB) + Παιχνίδι ' Star Wars Outlaws ' – στα €799 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 25/8/2024 στις 9:32 ΜΜ, konik είπε

Παίδες έχει κανείς καμιά γνώμη?

Καλή μπάλα έχεις παίξει. Λογικά το έχεις προσέξει αλλά σιγουρέψου ότι οι μνήμες είναι cl30. 

Επίσης θα έλεγα αντι για 240 να πάρει 360 liquid freezer 3 κατευθείαν από το site της arctic, 80 ευρώ μαζί με μεταφορικά χωράει στο κουτί και θα ζοριστεί αισθητα λιγοτερο σε full load με 8πυρηνο. Η 240 μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά αλλά θα έχει πιο αισθητό θόρυβο. 

Το nvidia - amd  είναι καθαρά θέμα του τι παιχνίδια παίζει. Αν δεν θελει να παίξει συγκεκριμένα rt  ή κάποιον esports τίτλο που παίζει καλύτερα nvidia ( βλ pubg) 7900xt θα έλεγα. 

• Like 2
Δημοσ.
On 25/08/2024 at 23:27, 7nisiotis said:

- Τροφοδοτικό κάποιο καλύτερα, σίγουρα 

καλυτερο τροφοδοτικο απο seasonic?!?
πες μου corsair,να γελαω καμια βδομαδα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, sleepychris είπε

καλυτερο τροφοδοτικο απο seasonic?!?
πες μου corsair,να γελαω καμια βδομαδα!

Εγώ γελάω με αυτούς που ψωνίζουν αποκλειστικά βάσει brand το 2024, και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ανάλογα την κατηγορία τιμής και το μοντέλο ακόμα και οι λεγόμενες "καλές" εταιρείες στα τροφοδοτικά έχουν κάνει εγκλήματα. 

(Άσε που η corsair λειτουργεί και ως reseller σε πολλά από τα psu parts. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι πολλά corsair psu ανώτερης κατηγορίας που κυκλοφορούν στην αγορά είναι 70-80% seasonic). 

Επεξ/σία από tzavardin
Δημοσ.

Καλημέρα,μια ερώτηση,βλέπω 7800x3d παίζει ίδια τιμή με 7900x3d να προτιμήσουμε τον δεύτερο ή θα χάσουμε επιδόσεις στο gaming???

Δημοσ.
37 minutes ago, konik said:

Καλημέρα,μια ερώτηση,βλέπω 7800x3d παίζει ίδια τιμή με 7900x3d να προτιμήσουμε τον δεύτερο ή θα χάσουμε επιδόσεις στο gaming???

Ναι, ο 7800x3d θα είναι λίγο καλύτερος λόγο μόνου die 8 core με x3d μνήμη. Ο 7900x3d έχει 2 die με το καθένα από αυτά να έχει 6core αλλά μόνο το ένα έχει x3d μνήμη οπότε μπερδεύει λίγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...