Προς το περιεχόμενο

Πλατφόρμα κρυπτονομίσματος ετοιμάζει ο Τραμπ με άγνωστες μέχρι στιγμής δυνατότητες

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακολουθούν και τα φυντανια του

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ακριβώς ο Τραμπ, είναι ο μισός πληθυσμός της Αμερικής έτοιμος να πιστέψει τον επόμενο λαοπλανο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ο Τραμπ είναι το πρόβλημα και συγκεκριμένα η λογική "κάνω ότι θέλω, λέω ότι θέλω, δεν με αγγίζει κανείς κι έχω και απαιτήσεις από πάνω". Οποιοσδήποτε άλλος θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.

Για το κοινό του δυστυχώς θεραπεία δεν υπάρχει.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κρυπτονομισματα ειναι ακυρο απο εμενα οποτε λεφτα δεν βλεπει

Ο αλλος γραφει δεν υπαρχει θεραπεια για το κοινο του, ακριβως το αντιθετο ισχυει, κατι εχετε καταλαβει πολυ λαθος.

Και σφαιρικα βλεπουν οι οπαδοι του με μεγαλη διαφορα πιο καθαρα γιατι δεν εχουν βομβαρδιστει με τοσες πολλες μπουρδες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και ως εκ τουτου μπορουν να κρινουν πολυ καλυτερα τι ειναι σωστο και τι οχι απο ολα αυτα...

Επεξ/σία από ScorpioX777

19 ώρες πριν, somt είπε

Ακολουθούν και τα φυντανια του

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ακριβώς ο Τραμπ, είναι ο μισός πληθυσμός της Αμερικής έτοιμος να πιστέψει τον επόμενο λαοπλανο

Ενώ ο άλλος μισός πληθυσμός της Αμερικής πιστεύει και ψηφίζει αξιοκρατικά... 🤣😂 Αυτό που βγαίνετε και κράζετε τον Τράμπ (και καλά κάνετε) λες και απέναντι του έχει πολιτικό αντίπαλο την Αγία Τερέζα.

Μπους, Κλίντον, Ομπάμα, Τράμπ, Μπάιντεν, έχουν αιματοκυλήσει τη μισή υφήλιο. Και αν υποθέσουμε ότι ο Τράμπ είναι αυτός που είναι δεν περιμένεις κάτι από αυτόν, οι άλλοι που το παίζουν ειρηνιστές και ότι μάχονται για το καλό και για την ειρήνη στον πλανήτη έχουν βάλει το ποδάρι τους και έχουν σφάξει ότι κινείται.

Ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας καλύτερα που έχουμε φτάσει και επίσημα στον πάτο της Ευρώπης και σκάβουμε να πάμε πιο κάτω αλλά έχουμε άποψη για το τι συμβαίνει στην Αμερική και για το τι πρέπει να ψηφίσει ο λαός της Αμερικής τρομάρα μας.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Basilhs1982 είπε

Ενώ ο άλλος μισός πληθυσμός της Αμερικής πιστεύει και ψηφίζει αξιοκρατικά... 🤣😂 Αυτό που βγαίνετε και κράζετε τον Τράμπ (και καλά κάνετε) λες και απέναντι του έχει πολιτικό αντίπαλο την Αγία Τερέζα.

Μπους, Κλίντον, Ομπάμα, Τράμπ, Μπάιντεν, έχουν αιματοκυλήσει τη μισή υφήλιο. Και αν υποθέσουμε ότι ο Τράμπ είναι αυτός που είναι δεν περιμένεις κάτι από αυτόν, οι άλλοι που το παίζουν ειρηνιστές και ότι μάχονται για το καλό και για την ειρήνη στον πλανήτη έχουν βάλει το ποδάρι τους και έχουν σφάξει ότι κινείται.

Ας κοιτάξουμε την καμπούρα μας καλύτερα που έχουμε φτάσει και επίσημα στον πάτο της Ευρώπης και σκάβουμε να πάμε πιο κάτω αλλά έχουμε άποψη για το τι συμβαίνει στην Αμερική και για το τι πρέπει να ψηφίσει ο λαός της Αμερικής τρομάρα μας.

Από 2 κακούς προτιμάμε τον λιγότερο κακό.

• Haha 1

3 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Για να μην σου πω ότι προτιμώ τον νεότερο. Δεν μου αρέσει μπαγιάτικη η κολοκυθόπιτα. :rolleyes:

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Για να μην σου πω ότι προτιμώ τον νεότερο.

Αδιάσειστο κριτήριο επιλογής, με έβγαλες από το δίλημμα.

• Haha 1

2 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Οταν το έλεγε ο Τραμπ  για τον Μπάιντεν ήταν καλό...............

• Like 2

5 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Οταν λεω εγω οτι δεν βλεπουν καθαρα κατι ξερω...

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οταν το έλεγε ο Τραμπ  για τον Μπάιντεν ήταν καλό...............

Για τον Biden ισχυε λογω της καταστασης του 1000%...

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Δεν ξέρω αν ήταν, πάντως το είχε κάνει παντιέρα.

Δεν το γνωρίζω και δεν με απασχολεί, στον ίδιο σάκο τους κατατάσσω εξάλλου το έχω αναφέρει ξεκάθαρα στο σχόλιο μου. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αν βγει κάποιος και γράψει κάτι που δεν είναι αρνητικό για τον Τράμπ χαρακτηρίζεται αυτομάτως οπαδός του.
Μιλάμε για επίπεδο στη συζήτηση όχι αστεία...

• Haha 3

3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Ο αλλος γραφει δεν υπαρχει θεραπεια για το κοινο του, ακριβως το αντιθετο ισχυει, κατι εχετε καταλαβει πολυ λαθος.

Και σφαιρικα βλεπουν οι οπαδοι του με μεγαλη διαφορα πιο καθαρα γιατι δεν εχουν βομβαρδιστει με τοσες πολλες μπουρδες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και ως εκ τουτου μπορουν να κρινουν πολυ καλυτερα τι ειναι σωστο και τι οχι απο ολα αυτα...

Ότι να ναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...