rearshooter Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα σε όλους! Σας παραθέτω τις δουλειές που έχω ανεβάσει στο YT για το παρθενικό μου άλμπουμ! Είναι τα πάντα σε λίνουξ. Αποκλειστικά. Χρησιμοποιώ Artix και AV Linux. Αν και πλέον τα έχω βάλει όλα στο artix και παίζει σχεδόν αποκλειστικά. Ηχογραφώ στο reaper (έκδοση 6) και χρησιμοποιώ plugins με το yabridge. Η κάρτα μου είναι η onyx producer 2.2. Πάρτε μία γεύση! Ελπίζω στην στήριξη της Λινουξο-ομάδας! Ευχαριστώ! https://www.youtube.com/@LFCiS ΥΓ όποιος έχει κάποια ερώτηση ή οτιδήποτε σχετικό με το θέμα μπορεί να μου στείλει pm ή να συνεχίσει το νήμα! 1 3
asfodelus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας έλεγες το λογισμικό και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς καθώς και τι προβλήματα αντιμετώπισες και πως τα έλυσες.
rearshooter Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Σωστά! Θα ετοιμάσω έναν "οδηγό" με τα βήματα και τα εργαλεία!
rearshooter Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Eυχαριστώ πολύ! Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ανεβάσω σιγά σιγά τις λεπτομέρειες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα