pavloa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Εδώ και 2 χρόνια είχα το ρουτερ speedport plus, τώρα τελευταία άρχισε να κάνει αποσυνδέσεις, να πέφτει η ταχύτητα κτλ. Το δήλωσα βλάβη και σήμερα ήρθε τεχνικός έλεγξε την γραμμή αλλά δεν βρήκε σφάλματα και μου άλλαξε το ρουτερ με το Speedort Plus 2 Arc. Στο κατάστημα έχω κάμερες με καταγραφικό hikvision και βλέπω απομακρυσμένα από το σπίτι μέσω ddns με το πρόγραμμα ivms 4200 και με app hikconnect χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο τεχνικός άνοιξε κανονικά τις πόρτες που το είπα και έβαλε το ddns, αυτά που είχα και πριν, όταν έφυγε μπήκα να τσεκάρω τις κάμερες από το κινητό με το hikconnect μέσω mb συνδέθηκα κανονικά, χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις, όταν ήρθα σπίτι συνδέθηκα με το wifi, άνοιξα την εφαρμογή και συνδέθηκε κανονικά με το καταγραφικό του καταστήματος. Το πρόβλημα είναι ότι μέσω του pc από το σπίτι μου δεν μπορώ να συνδεθώ απομακρυσμένα, όπως και από το pc στο σπίτι των γονιών μου δεν μπορώ να συνδεθώ με το καταγραφικό οπότε δεν είναι θέμα του pc ή του ιντερνετ του σπιτιού. Eχω τσεκάρει τις πόρτες κανονικά ανοιχτές, το ddns επίσης μια χαρά, το firewall κλειστό. Έχω κάνει επανεκκίνηση το ρουτερ στο κατάστημα, το καταγραφικό αλλά τίποτα. Κατέβασα την καινούρια έκδοση της εφαρμογής ivms μπας και φταίει αλλά και πάλι τίποτα. Πήρα τηλ και έκανε κάποιους ελέγχους αλλά μου είπε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, το μόνο που είπε ότι μπορεί το καταγραφικό να μην είναι συμβατό με το ρούτερ, και του λέω εγώ ότι αν δεν ήταν συμβατό δεν θα μπορούσα να συνδεθώ ούτε απο το κινητό, δεν θα το έβλεπε καθόλου το καταγραφικό, εκεί δεν μου απάντησε κάτι. Τι άλλο μπορεί να είναι, έχω σκάσει ειλικρινά, υπάρχει μήπως κάποια άλλη ρύθμιση? Αφού παιδεύτηκα 3 ώρες βρήκα το πρόβλημα. Για να βλέπω απομακρυσμένα τις κάμερες έχω αγοράσει domain από εδώ https://account.dyn.com/. Μπαίνω στον λογαριασμό μου στο dydns και βλέπω οτι εκτός από την ip address υπάρχει και η ipv6 που τόσο καιρό ήταν κενό. Έσβησα τη ipv6 και αμέσως συνδέθηκα στις κάμερες. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2024 από pavloa
pavloa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2024 Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Πρέπει να μπαίνω στο λογαριασμό μου στο dydns να σβήνω την ipv6 να πατάω αποθήκευση και τότε μπορώ και μπαίνω στις κάμερες απομακρυσμένα μέχρι να ξανά αλλάξει η ip και να πρέπει να ξανά κάνω την διαδικασία από την αρχή. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα