Προς το περιεχόμενο

Huawei GT4 πνίγηκε!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update.Λοιπόν σε ενημέρωση όποιον ενδιαφέρει, το ρολόι πήγε στην smartec κ σε λιγότερο.απο 24 ώρες το είχα πάλι στα χέρια μου.Σε ερώτηση μου τι είχε το ρολόι, μου είπαν άλλαξαν όλο το πίσω μέρος μαζί με μπαταρία,. Λέω μπήκε νερό? Η απάντηση ήταν όχι, δεν είδαν κάτι τέτοιο, δεν υπήρχε οξείδωση  και ότι μάλλον ήταν  κάποιο ελάττωμα του ρολογιού. Δεν κατάλαβα να σας πω την αλήθεια τελικά τι είχε το ρολοι επικρατούσε ένα χάος καμία 20αρια άτομα που περίμεναν να εξυπηρετηθούν ,το παιδί δεν ήξερε ,ότι έβλεπε ότι είχαν περάσει στον υπολογιστή οι τεχνικοί, οπότε απάντηση δεν πήρα , γενικά οκ γρήγορη εξυπηρέτηση ,θα δω πως θα πάει το ρολόι ,ελπίζω να μην ξανατρεχω στο Χαϊδάρι. 

• Like 1
Δημοσ.

Παρατήρησες κάποια διαφορά με το πρώτο που παρέδωσες; τί εννοείς χωρίς μπρασελε; άρα στο έδωσαν ανοιγμένο ή με το κουτί του; 

On 25/08/2024 at 18:58, Γιάννης Platano said:

Είχε παρόμοιο πρόβλημα με νερό αλλά όχι από θάλασσα η κόρη μου με το ίδιο ρολόι 

Το πήγα smartec και έγινε αλλαγή όλης της συσκευής εκτός το πρασελε σε 3 εργάσιμες. 

Gt4 gold 

Εγώ το έδωσα Δευτέρα απόγευμα και με πήραν Τετάρτη πρωί. Τελικά το δικό μου νέκρωσε τελείως. Μου έδωσαν καινούργιο σφραγισμένο (δηλαδή κανονικά σαν να το αγόραζα τώρα - - > και το λουράκι). 

Μου είπαν ότι μάλλον πήρε νερό αλλά δεν ήταν και ξεκάθαρη απάντηση. Το θεμα είναι ότι το καινούργιο το βουτάμε κανονικά; δεν είχα ποτέ τέτοιο άγχος με huawei που ειναι σκυλιά. Ελπίζω να μην το ξανακάνει αν και έχω πάνω από 1μιση χρόνο εγγύηση ακόμα οπότε οκ αν έχει θέμα θα το βγάλει νωρίτερα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, salmp7 είπε

Παρατήρησες κάποια διαφορά με το πρώτο που παρέδωσες; τί εννοείς χωρίς μπρασελε; άρα στο έδωσαν ανοιγμένο ή με το κουτί του; 

Ειχαν αλλαξει ολο το ρολιο εκτος τον μπρασελε που ηταν ο ιδιος 

Δεν ειχα δωσει το κουτι του .

Δημοσ.
7 ώρες πριν, salmp7 είπε

Εγώ το έδωσα Δευτέρα απόγευμα και με πήραν Τετάρτη πρωί. Τελικά το δικό μου νέκρωσε τελείως. Μου έδωσαν καινούργιο σφραγισμένο (δηλαδή κανονικά σαν να το αγόραζα τώρα - - > και το λουράκι). 

Μου είπαν ότι μάλλον πήρε νερό αλλά δεν ήταν και ξεκάθαρη απάντηση. Το θεμα είναι ότι το καινούργιο το βουτάμε κανονικά; δεν είχα ποτέ τέτοιο άγχος με huawei που ειναι σκυλιά. Ελπίζω να μην το ξανακάνει αν και έχω πάνω από 1μιση χρόνο εγγύηση ακόμα οπότε οκ αν έχει θέμα θα το βγάλει νωρίτερα. 

Το πήγες απευθείας smartec?Δεν ξερουν τι τους γίνεται μου φαίνεται. Εγώ θα το χρησιμοποιήσω κανονικά όπως κ πριν ,αν είναι ελαττωματικό ότι είναι να το βγάλει μέσα στην εγγύηση. Μου είπαν τα ανταλλακτικά έχουν 2 χρόνια εγγύηση .Λες κ ξέρω τι άλλαξαν . 

Δημοσ.

ναι απευθείας. Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για πολύ γρήγορο response. Δευτέρα απόγευμα με Τετάρτη νωρίς το πρωί. Φυσικά πολύ άβολο το Χαϊδάρι. Θεωρητικά συνεχίζει η προηγούμενη μου εγγύηση αφού δεν πήρα νέα απόδειξη αλλά έχω της πρώτης αγοράς.

Πιθανόν να πρόκειται για διαφορετική περίπτωση και για αυτό μου είπε ότι μάλλον πήρε νερό το δικό μου ενώ σε σένα όχι. Πάντως ήταν τελείως νεκρό οπότε ίσως εμένα δεν διορθωνόταν με ανταλλακτικά.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Update το ρολόι σήμερα ένα μήνα μετά την επισκευή ,το είχα βάλει να φορτίσει μου έδειξε ότι ολοκληρώθηκε η φόρτιση ,το βγάζω να το φορέσω κ η οθόνη πάλι μαύρη δεν κάνει τίποτα ενώ ο αισθητήρας πίσω αναβοσβηνει πράσινος. Επίσης όταν πατάω από την εφαρμογή εύρεση ρολογιού κουδουνίζει κανονικά άρα το ρολόι συνδέεται κανονικα. Τι να πω δεν ξέρω , τώρα δεν πρέπει  να ζητήσω αντικατάσταση? Αυτή την δουλειά θα κάνουμε κάθε μήνα στο σέρβις?

Δημοσ.

Στη θέση σου θα το πήγαινα και θα πίεζα για αντικατάσταση, καθώς δεν γίνεται καινούργιο ρολόι να έχεις τέτοια θέματα, ούτε να πηγαίνεις συνεχώς στο service.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, salmp7 είπε

Στη θέση σου θα το πήγαινα και θα πίεζα για αντικατάσταση, καθώς δεν γίνεται καινούργιο ρολόι να έχεις τέτοια θέματα, ούτε να πηγαίνεις συνεχώς στο service.

Αύριο που θα πάω αυτό θα κάνω γιατί δεν μένω δίπλα να πηγαίνω κάθε μήνα, άσε που πας εκεί κ περιμένεις λες κ είσαι στο ΙΚΑ με χαρτάκι 100 ώρες.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, maotag είπε

Update το ρολόι σήμερα ένα μήνα μετά την επισκευή ,το είχα βάλει να φορτίσει μου έδειξε ότι ολοκληρώθηκε η φόρτιση ,το βγάζω να το φορέσω κ η οθόνη πάλι μαύρη δεν κάνει τίποτα ενώ ο αισθητήρας πίσω αναβοσβηνει πράσινος. Επίσης όταν πατάω από την εφαρμογή εύρεση ρολογιού κουδουνίζει κανονικά άρα το ρολόι συνδέεται κανονικα. Τι να πω δεν ξέρω , τώρα δεν πρέπει  να ζητήσω αντικατάσταση? Αυτή την δουλειά θα κάνουμε κάθε μήνα στο σέρβις?

Να το πας σε Smartec .Εχει και το service της Huawei 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Να το πας σε Smartec .Εχει και το service της Huawei 

Εκεί το είχα πάει κ την πρώτη φορά .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...