maotag Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Τον Μάρτιο αγόρασα το συγκεκριμένο ρολόι, όλα καλά μέχρι σήμερα που παρόλο που εδώ κ 2 εβδομάδες καθημερινά κολυμπάω στην θάλασσα χωρίς κανένα πρόβλημα , σήμερα ξαφνικά το ρολόι παρέδωσε πνεύμα. Έκλεισε και ούτε ανοίγει ούτε τπτ. Γνωρίζει κάποιος τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? Το ρολόι εννοείται είναι έντος εγγύησης, έχει λειτουργία για κολύμβηση στην θάλασσα, για αυτό το πήρα εξάλλου. Είδα ότι η smartech έχει το επίσημο σέρβις .Έχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Είχε παρόμοιο πρόβλημα με νερό αλλά όχι από θάλασσα η κόρη μου με το ίδιο ρολόι Το πήγα smartec και έγινε αλλαγή όλης της συσκευής εκτός το πρασελε σε 3 εργάσιμες. Gt4 gold 1
salmp7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Μια από τα ίδια και εγώ. Επιβεβαιώνω. Δούλευε άψογα από τότε που το πήρα. Μια μέρα στη θάλασσα το ένιωσα ζεστό. Μετά που βούτηξα ενώ είχα μπαταρία πάνω από 90% χτύπησε ότι έχω 20% μπαταρία, μετά από λίγο 10 και μετά 5 μέχρι που έκλεισε. Εν το μεταξύ τον υπόλοιπο καιρό βγάζω κάνα δυο εβδομάδες με όλα ανοιχτά σε ειδοποιήσεις και προπονήσεις τρέξιμο. Επειδή ειμαι διακοπές και δεν το πήγα ακόμα το άφηνα στη φόρτιση και κάποια στιγμή ξύπνησε. Η μπαταρία όμως πλέον δεν βγάζει ούτε 2 μέρες ενώ δε δουλεύει και η πυξίδα και οι αισθητήρες για υψόμετρο και πίεση αέρα. Μόλις επιστρέψω θα το πάω. Έχω δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Λέτε καλύτερα να πάω smartec απευθείας ή στον Γερμανό από όπου το πήρα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 18 ώρες πριν, salmp7 είπε Λέτε καλύτερα να πάω smartec απευθείας ή στον Γερμανό από όπου το πήρα; Σίγουρα σε smartec Ο Γερμανός εκεί θα το έστελνε με ότι καθυστέρηση ή κάτι άλλο σημαίνει αυτό.
salmp7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Περίεργο πάντως. Τί έπαθε; μπήκε νερό; από τη ζέστη; και αυτό και το gt2e που είχα πάντα τα εβαζα συνέχεια θάλασσα, μπάνιο στο σπίτι, ιδρώτα κτλ. Χτυπήματα. Πολύ ανθεκτικά, δεν μασησαν πουθενά. Πολύ ξαφνικό τώρα. Σου είπαν τίποτα από τη smartec; φάνηκε να είναι γνωστό θέμα; εν το μεταξύ δεν ήξερα ότι είχε πάρει και huawei. Τη θυμάμαι από παλιά στα Samsung που ήταν κορυφή σαν Service. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, salmp7 είπε Τη θυμάμαι από παλιά στα Samsung που ήταν κορυφή σαν Service. Πάρα πολύ καλή η smartec αλλά για huawei δεν ισχύει το service μιας ώρας όπως τα samsung Επίσης έχει και service iphone εκτός εγγύησης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, salmp7 είπε Περίεργο πάντως. Τί έπαθε; μπήκε νερό; από τη ζέστη; και αυτό και το gt2e που είχα πάντα τα εβαζα συνέχεια θάλασσα, μπάνιο στο σπίτι, ιδρώτα κτλ. Χτυπήματα. Πολύ ανθεκτικά, δεν μασησαν πουθενά. Πολύ ξαφνικό τώρα. Είχα πάρει δοκιμαστικά το πρώτο gt2 από φίλο γιατί δεν ήξερα αν το βολευτώ αλλά τελικά μου άρεσε και το κράτησα Πάρα πολύ καλό και η μπαταρία κράταγε πολύ πιο πολύ από το gt 3 pro που έχω τώρα.
maotag Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Στις 27/8/2024 στις 7:04 ΜΜ, salmp7 είπε Μια από τα ίδια και εγώ. Επιβεβαιώνω. Δούλευε άψογα από τότε που το πήρα. Μια μέρα στη θάλασσα το ένιωσα ζεστό. Μετά που βούτηξα ενώ είχα μπαταρία πάνω από 90% χτύπησε ότι έχω 20% μπαταρία, μετά από λίγο 10 και μετά 5 μέχρι που έκλεισε. Εν το μεταξύ τον υπόλοιπο καιρό βγάζω κάνα δυο εβδομάδες με όλα ανοιχτά σε ειδοποιήσεις και προπονήσεις τρέξιμο. Επειδή ειμαι διακοπές και δεν το πήγα ακόμα το άφηνα στη φόρτιση και κάποια στιγμή ξύπνησε. Η μπαταρία όμως πλέον δεν βγάζει ούτε 2 μέρες ενώ δε δουλεύει και η πυξίδα και οι αισθητήρες για υψόμετρο και πίεση αέρα. Μόλις επιστρέψω θα το πάω. Έχω δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Λέτε καλύτερα να πάω smartec απευθείας ή στον Γερμανό από όπου το πήρα; Ακριβώς τα ίδια κ εμένα ξύπνησε μετά από 24 ώρες αλλά η μπαταρία .δεν κράτησε ούτε 24 ώρες κ μετά έσβησε κ δεν ξανά άνοιξε .Οταν γυρίσω θα το πάω smartech κ θα δούμε τι θα γίνει ούτε 6 μηνων ρολόι.
salmp7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 49 minutes ago, maotag said: Ακριβώς τα ίδια κ εμένα ξύπνησε μετά από 24 ώρες αλλά η μπαταρία .δεν κράτησε ούτε 24 ώρες κ μετά έσβησε κ δεν ξανά άνοιξε .Οταν γυρίσω θα το πάω smartech κ θα δούμε τι θα γίνει ούτε 6 μηνων ρολόι. Τί στο καλό. Θα πάρουν μαζεμενα μετά τις διακοπές. Πήρε νερό άραγε; μέχρι τώρα ήταν σκυλιά. Ανεβάζω και μια φώτο πριν κλείσει οριστικά
Xristaras12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Στις 28/8/2024 στις 5:17 ΜΜ, salmp7 είπε Περίεργο πάντως. Τί έπαθε; μπήκε νερό; από τη ζέστη; και αυτό και το gt2e που είχα πάντα τα εβαζα συνέχεια θάλασσα, μπάνιο στο σπίτι, ιδρώτα κτλ. Χτυπήματα. Πολύ ανθεκτικά, δεν μασησαν πουθενά. Πολύ ξαφνικό τώρα. Κανείς δεν σου υπογράφει οτι πάντα θα είναι 100% στεγανό παρά τα όποια τέστ έχει περάσει η συσκευή μετά την κατασκευή της. Βάσει προδιαγραφών είναι οκ για αυτούς.
tsosmi7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Στις 28/8/2024 στις 8:14 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Πάρα πολύ καλή η smartec αλλά για huawei δεν ισχύει το service μιας ώρας όπως τα samsung Επίσης έχει και service iphone εκτός εγγύησης. Το service μιας ώρας (το οποίο πλέον δεν είναι μιας ώρας αλλά δυο), ισχύει στις συσκευές Samsung γιατί προσφέρεται (επιβάλλεται) από τη Samsung και όχι από τη Smartec. Επίσης δεν έχει service iphone.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 12 ώρες πριν, tsosmi7 είπε Επίσης δεν έχει service iphone. Έχει για κινητά εκτός εγγύησης Το γράφει στη σελίδα της και ρώτησα όταν πήγα ένα huawei με πρόβλημα
maotag Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 15 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Κανείς δεν σου υπογράφει οτι πάντα θα είναι 100% στεγανό παρά τα όποια τέστ έχει περάσει η συσκευή μετά την κατασκευή της. Βάσει προδιαγραφών είναι οκ για αυτούς. Εμείς το αγοράσαμε με τα δεδομένα αυτά, κ το ρολόι έχει πρόγραμμα για κολύμβηση σε θάλασσα κ πισίνα εννοείται και όχι για κατάδυση στα βάθη των ωκεανών. Αν το ρολόι περνει νερό σε μια πισίνα η στην θάλασσα όταν κάνεις μπάνιο είναι δικό τους πρόβλημα στεγανότητας και πρέπει να βρεθεί λύση. 5 ΑΤΜ αδιάβροχο *Οι συσκευές που συμμορφώνονται με βαθμολόγηση 5ATM έχουν βαθμολογία αντοχής στο νερό 50 μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810:2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες σε ρηχά νερά όπως το κολύμπι σε πισίνα ή θάλασσα.
tsosmi7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, maotag είπε Εμείς το αγοράσαμε με τα δεδομένα αυτά, κ το ρολόι έχει πρόγραμμα για κολύμβηση σε θάλασσα κ πισίνα εννοείται και όχι για κατάδυση στα βάθη των ωκεανών. Αν το ρολόι περνει νερό σε μια πισίνα η στην θάλασσα όταν κάνεις μπάνιο είναι δικό τους πρόβλημα στεγανότητας και πρέπει να βρεθεί λύση. 5 ΑΤΜ αδιάβροχο *Οι συσκευές που συμμορφώνονται με βαθμολόγηση 5ATM έχουν βαθμολογία αντοχής στο νερό 50 μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810:2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες σε ρηχά νερά όπως το κολύμπι σε πισίνα ή θάλασσα. https://consumer.huawei.com/gr/support/content/el-gr00738723/
Xristaras12 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 6 ώρες πριν, maotag είπε Εμείς το αγοράσαμε με τα δεδομένα αυτά, κ το ρολόι έχει πρόγραμμα για κολύμβηση σε θάλασσα κ πισίνα εννοείται και όχι για κατάδυση στα βάθη των ωκεανών. Αν το ρολόι περνει νερό σε μια πισίνα η στην θάλασσα όταν κάνεις μπάνιο είναι δικό τους πρόβλημα στεγανότητας και πρέπει να βρεθεί λύση. 5 ΑΤΜ αδιάβροχο *Οι συσκευές που συμμορφώνονται με βαθμολόγηση 5ATM έχουν βαθμολογία αντοχής στο νερό 50 μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810:2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες σε ρηχά νερά όπως το κολύμπι σε πισίνα ή θάλασσα. Την λυση την έχουν όλες οι εταιρίες ανεξαρτήτου μάρκας, είναι στεγανά υπο προϋποθέσεις και για οσο χαλάσουν στις καλύπτουν με την εγγύηση, μετά το πληρώνεις. Επίσης σημαντικό, δεν γράφει ΜΟΝΟ αυτά που αναφέρεις, αλλά και μερικές παραγράφους ακόμα. Μπορείς να τις διαβάσεις στο παραπάνω λινκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα