Προς το περιεχόμενο

oneplus nord 4?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαμηλότερα βατ από το φορτιστή και αν χρησιμοποιείς το καλώδιο της συσκευής, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με την μπαταρία, με χαμηλότερα βατ, δεν παθαίνει ζημιά η συσκευή, το θέμα είναι με τα αμπέρ επομένως, καλύτερα βάλε το καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευή σου, κι ας είναι άλλος ο φορτιστής.

Επεξ/σία από tsimisdel
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tinapo είπε

Αξίζει το 16GB/512GB τα 80€ επιπλέον που θέλει η Oneplus σε σχέση με το 12GB/256GB ?

Η ουσία είναι αν σου φτάνουν τα 256GB ή όχι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ένα κόλπο που πάνω τώρα τελευταία όταν βγάζω φωτογραφίες ανεβαίνουν στο Google cloud και να ύστερα τις σβήνω από το κινητό 

Έτσι τις έχω στο cloud και όχι στο κινητό αλλά όταν ανοίγω το Google photos τις βλέπω κανονικά από το cloud σαν να είναι στο κινητό και μπορώ να κάνω το οτιδήποτε 

Δημοσ.

Βackup φωτό της στιγμής μπορείς να κάνεις και με μικρό φλασακι ,σκληρό δίσκο κλπ ανάλογα τι βολεύει κάθε φορά..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προς κατοχους της συσκευης Nord 4, σας τρεχει απροβληματιστα το Android Auto? Επισης απο καμερα, εγγραφη βιντεο με ζουμ, ειστε ευχαριστημενοι (θελω να γραφω τα παιδια στα σπορτς)

Δημοσ.

Καλησπέρα, νέος χρήστης του κινητού από προχθές κι εγώ, μετά από μακροχρόνια χρήση κινητών αποκλειστικά Xiaomi - Poco. 

Έχω πάρει την έκδοση Mercurial Silver 16GB/512GB (419€). 

Πρώτες εντυπώσεις, υπέρ-άριστες! 

Αναμένω και τον φορτιστή να έρθει από άλλη αγορά (28€) καθόσον δεν υπήρχε μέσα στη συσκευασία του. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, topmar είπε

Καλησπέρα, νέος χρήστης του κινητού από προχθές κι εγώ, μετά από μακροχρόνια χρήση κινητών αποκλειστικά Xiaomi - Poco. 

Έχω πάρει την έκδοση Mercurial Silver 16GB/512GB (419€). 

Πρώτες εντυπώσεις, υπέρ-άριστες! 

Αναμένω και τον φορτιστή να έρθει από άλλη αγορά (28€) καθόσον δεν υπήρχε μέσα στη συσκευασία του. 

Από πού το αγόρασες;

Δημοσ.

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φόρτιση της μπαταρίας: Εάν δεν την φορτίζω με τον 100άρη γνήσιο φορτιστή του αλλά με 65άρη ή και 33άρη, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; 

Επίσης, με απλό φορτιστή για φόρτιση όλη την νύχτα, πειράζει κι αυτό; 

Δημοσ.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν πειράζει. Αρκεί ο φορτιστής που χρησιμοποιείς να είναι γνήσιος, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...