liakinen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 460€ το ασημί από Skroutz όμως. Τεράστια διαφορά στην τιμή 😟 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, liakinen είπε 460€ το ασημί από Skroutz όμως. Τεράστια διαφορά στην τιμή 😟 Η Smartec αναλαμβάνει και OnePlus Πάρε τηλέφωνο και ρώτα. https://smartec.gr/gr.php Η διαφορά σίγουρα είναι μεγάλα. Αλλά στις μεγάλες αλυσίδες το καπέλο και την εγγύηση πληρώνεις. Αλλιώς το ρισκάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου στο skroutz δείχνει το techhut ενα καταστημα στο ελληνικό σαν επίσημο μεταπωλητη. παίζει; αν ναι, παίζει να έχω εγγύηση και τα σχετικά εδώ ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, @zouve@ είπε στο skroutz δείχνει το techhut ενα καταστημα στο ελληνικό σαν επίσημο μεταπωλητη. παίζει; αν ναι, παίζει να έχω εγγύηση και τα σχετικά εδώ ελλάδα; Στο site αναγράφονται και τα επίσημα service στην Ελλάδα. Ένα τηλέφωνο για ξεκαθάρισμα. https://techhut.gr/content/7-episimes-antiprosopies-service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
843428434 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Υπάρχει και στα public -φαντάζομαι επίσημης εισαγωγής- στα 599 με δώρο τα ακουστικά Bluetooth OnePlus Nord Buds 3 Pro(79€) για όποιον ενδιαφέρεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. Κυριακή στις 10:02 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:02 πμ Το χει και το πλαισιο το κινητο.Στο update μπορεις να το κανεις μεσω υπολογιστη;; Σαν σημα ποιοτητα ειναι οκ;; Σε σχεση με ενα motorola θα χουν διαφορα στο σημα;; ( εχω ακουσει οτι το motorola εχει γενικως καλο σημα δε ξερω αν ισχυει ) Η εφαρμογη outlook email παιζει καλα η μπορει να κολλαει και να ευθυνεται το κινητο ( το λογισμικο εννοω) Αν γνωριζει καποιος ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:39 μμ Κανεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 μμ Στις 3/11/2024 στις 10:02 ΠΜ, johnmayson είπε Το χει και το πλαισιο το κινητο.Στο update μπορεις να το κανεις μεσω υπολογιστη;; Σαν σημα ποιοτητα ειναι οκ;; Σε σχεση με ενα motorola θα χουν διαφορα στο σημα;; ( εχω ακουσει οτι το motorola εχει γενικως καλο σημα δε ξερω αν ισχυει ) Η εφαρμογη outlook email παιζει καλα η μπορει να κολλαει και να ευθυνεται το κινητο ( το λογισμικο εννοω) Αν γνωριζει καποιος ευχαριστω. Update γίνονται μέσω του κινητού πάντα. Το κινητό είναι πολύ δυνατό, θεωρώ πως δεν θα κολλάει κάπου, ειδικά σε απλές εφαρμογές όπως το email. Για το σήμα δεν έχω εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες Καλημέρα! Το nord 4 υπερέχει σε όλους τους τομείς συγκριτικά με ένα note 13 pro + ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimisdel Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δεν ξέρω στο θέμα κάμερας τι γίνεται, σίγουρα όμως σε τομέα επιδόσεων, το 1+ θα ξυρίζει κόντρα και επίσης, το λογισμικό του δεν είναι τόσο προβληματικό όσο της Xiaomi, γενικά είναι μια καλύτερη επιλογή θα έλεγα, ως κάτοχος του 13 Pro+, δεν θα το συνιστούσα, πάνω στο 4μηνο άρχισαν κουλά προβλήματα, τα οποία νομίζω ότι δεν δικαιολογούνται για συσκευή αυτής της τιμής. Αν δεν πήγαινα σε iPhone, το Nord 4 σίγουρα θα ήταν στις υποψήφιες επιλογές μου, πιστεύω ότι είναι ανώτερο ως επιλογή και με μακροχρόνιο ορίζοντα αναβαθμίσεων.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Πάντως καπου διάβασα τα security updates στο Nord έρχονται ανά 3 μήνες , ενώ δεν αναφέρει σχετικά ,ενω στο Μοtorola αναφέρει ανα 2 μήνες ή λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα