Προς το περιεχόμενο

oneplus nord 4?

Giannis_ma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα 

κατοχος nord 2 εδω και καποια χρονια πληρως ευχαριστημενος χρηστης (εχει ενα θεματακι με ανταλακτικα και σερβις)

εχει πεθανει η μπαταρια και σκεφτομαι οτι ηρθε η ωρα για αναβαθμιση 

αξιζει να προχωρισω σε αγορα του nord4?? εχετε κατι αλλο να προτεινετε? δεν εχω ψαχτει για τα τελευταια αλλα σκεφτομουν να μεινω oneplus

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μένει να δούμε σε τι τιμή θα έρθει στη χώρα μας για το αν αξίζει να πας εκεί, στην επίσημη σελίδα της εταιρείας πάντως, η ακριβή έκδοση με τα 512 Gb αποθηκευτικού χώρου, πάει στα 619€ αν δεν με απατά η μνήμη μου. 

Όσον αφορά για το αν αξίζει να ξαναπάς στην μάρκα, είναι δική σου επιλογή, αν έμεινες ευχαριστημένος, γιατί όχι. Είμαι βέβαια της άποψης να δοκιμάζουμε και κάτι διαφορετικό αλλά παρόλα αυτά, δεν συγκρίνεται με το να πας σε κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο. 

Πρώην κάτοχος του Nord 2 και εγώ ( πολύ ευχαριστημένος εκτός από την μπαταρία ) , το έχει η σύζυγος και δουλεύει άψογα ακόμα . 

Έκανα μετάβαση τον Φεβρουάριο φέτος σε motorola edge 40 ( το κανονικό ) . 

Επίσης άψογο και με καλύτερη μπαταρία . 

Καλημέρα και καλή Κυριακή !!! 

Διάβασα σε ξένα σχόλια, ότι τo Nord 4 είναι υπερτιμημένο καθώς πουλά υποστήριξη λογισμικού στα 6 έτη για τα security updates ..

Για τις επιδοσεις επίσης τα σχόλια ειναι ανάμικτα ως τώρα ...

21 λεπτά πριν, Fotia είπε

Διάβασα σε ξένα σχόλια, ότι τo Nord 4 είναι υπερτιμημένο καθώς πουλά υποστήριξη λογισμικού στα 6 έτη για τα security updates ..

Για τις επιδοσεις επίσης τα σχόλια ειναι ανάμικτα ως τώρα ...

6 χρόνια πολλά είναι για υποστήριξη πάντως 

13 ώρες πριν, milos_ είπε

Εγώ πήγα στο 12R οπού το θεωρώ καλύτερο

Πολύ καλό αλλά ακριβό ακόμα να πέσει λίγο 

επίσημα πότε έρχεται ελλάδα γιατί το βλέπω σε σκρουτζομάγαζα

τεχνική υποστήριξη ποίος παρέχει εδώ στην ελλάδα ξέρουμε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, @zouve@ είπε

τεχνική υποστήριξη ποίος παρέχει εδώ στην ελλάδα ξέρουμε ;

Η Smartec 

Αλλά εάν το πάρεις από αλυσίδα.

31 λεπτά πριν, @zouve@ είπε

επίσημα πότε έρχεται ελλάδα γιατί το βλέπω σε σκρουτζομάγαζα

Για εμένα καλύτερα από την επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus.

Και θα έχεις και την καλύτερη υποστήριξη και support.

Μην νομίζεις ότι και εδώ θα έχει μεγάλη διαφορά.

12/256 (519€)

16/512 (619€)

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1

6 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Η Smartec 

Αλλά εάν το πάρεις από αλυσίδα.

Για εμένα καλύτερα από την επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus.

Και θα έχεις και την καλύτερη υποστήριξη και seaport.

Μην νομίζεις ότι και εδώ θα έχει μεγάλη διαφορά.

12/256 (519€)

16/512 (619€)

Τι είναι το seaport;

έλεγα να το έπαιρνα με άτοκες αν έβλεπα μια λογική τιμή γιατί το Α23 που έχω δεν παλευεται συν του ότι με έχει πεθάνει με προβληματα στη φόρτιση 

8 λεπτά πριν, @zouve@ είπε

Τι είναι το seaport;

έλεγα να το έπαιρνα με άτοκες αν έβλεπα μια λογική τιμή γιατί το Α23 που έχω δεν παλευεται συν του ότι με έχει πεθάνει με προβληματα στη φόρτιση 

support ήθελα να γράψω 😁

Κοίτα και το Realme gt 6.

Είναι αρκετά ανωτέρω από το Nord 4

Εάν πάλι θες OnePlus τότε κοίτα το OnePlus 12R που αναφέρθηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, GATE123 είπε

support ήθελα να γράψω 😁

χαχαχαχαχα οκ

παντως το βλέπω στο e-shop στα 539 ευρώ διαθέσιμο σε 2-3 ημέρες

αλλά βάλε φορτιστή + θήκη + τζαμάκι καλά 600 άσε που το e-shop δεν έχει τα παρελκόμενα ακόμα φέρει

https://www.e-shop.gr/kinito-oneplus-nord-4-512gb-16gb-5g-dual-sim-obsidian-midnight-p-TEL.095856

Επεξ/σία από @zouve@

Στις 1/9/2024 στις 11:22 ΠΜ, @zouve@ είπε

Ριξε μια ματιά και στο Realme GT 6T που έχει παρόμοια specs με το Nord 4.

Αυτή την στιγμή παίζει η μικρότερη 8/256 έκδοση σε Ιταλικό και Ισπανικό amazon με μεταφορικά στα 395ευρώ.

• 1 μήνα μετά...

Με ενδιαφέρει και μένα το συγκεκριμένο κινητό. Λέω να κάνω υπομονή μέχρι την Black Friday. Με απασχολεί όμως το θέμα του service σε περίπτωση που η αγορά γίνει από Skroutz. Ξέρει κάποιος αν φεύγει εξωτερικό για επισκευή κτλ; 

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει και το Realme Gt 6t αλλά περισσότερο μετράει για μένα τα 6 χρόνια Security updates που έχει το Nord 4 (το κινητό το θέλω για e-banking). 

Δεν παίζω κανένα παιχνίδι, δεν ασχολούμαι με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ανοίγω πολλά Tabs και δεν αφήνω καμία εφαρμογή στο παρασκήνιο. 

Από κάμερες με ενδιαφέρει μόνο η βασική (main) και να βγάζει άνω του μέσου όρου φωτογραφίες. 

3 ώρες πριν, liakinen είπε

Με ενδιαφέρει και μένα το συγκεκριμένο κινητό. Λέω να κάνω υπομονή μέχρι την Black Friday. Με απασχολεί όμως το θέμα του service σε περίπτωση που η αγορά γίνει από Skroutz. Ξέρει κάποιος αν φεύγει εξωτερικό για επισκευή κτλ; 

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει και το Realme Gt 6t αλλά περισσότερο μετράει για μένα τα 6 χρόνια Security updates που έχει το Nord 4 (το κινητό το θέλω για e-banking). 

Δεν παίζω κανένα παιχνίδι, δεν ασχολούμαι με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ανοίγω πολλά Tabs και δεν αφήνω καμία εφαρμογή στο παρασκήνιο. 

Από κάμερες με ενδιαφέρει μόνο η βασική (main) και να βγάζει άνω του μέσου όρου φωτογραφίες. 

Το OnePlus Nord 4 16GB/512GB στα 599€ Κωτσόβολο με 2 χρόνια εγγύηση από την OnePlus.

Εκεί δεν έχεις πρόβλημα.

Εάν πας σε Realme από όπου και να το πάρεις το επίσημο service είναι η Procordia

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...