Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/8/2024 στις 11:26 ΜΜ, Baldurian είπε

MSystems (μακράν το καλύτερο, αλλά σχετικώς ακριβό για σκρουτζομάγαζο)

MSystems : Καθε αλλο παρα Σκρουτζομαγαζο κατα τη γνωμη μου . Προκειται ισως για το πιο διαχρονικο μαγαζι με φυσικη

παρουσια και αποθεμα , συναρμολογει και σε βοηθαει αν εχεις θεματα . Ειναι ισως το μονο  μικρο που επεζησε απο τα παλια μαγαζια .

Ειναι κατα πολυ αρχαιοτερο του Σκρουτζ , ξεκινησε στις  αρχες του διαδικτυου στην  Ελλαδα .

Λιγες αγορες εχω κανει  κυριως λογω αποστασης , ολες πετυχημενες . Οτι ανεφερα για το μαγαζι βγαινει απο την ερασιτεχνικη επαφη με το

χωρο του Hardware  εδω και δεκαετιες .

Ευχομαι ενα πιο ηρεμο 2025 και καλες αγορες σε ολους.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέγοντας για παλιές επιχειρήσεις, και το cosmodata έχει πολλά χρόνια στον χώρο. Ρωτώντας τους περισσότερους, θα σου πουν ότι το θυμούνται από το μαγαζί στη Στουρνάρη. Εγώ τον έναν εκ των δύο (τον Οικονόμου; Ελπίζω να θυμάμαι σωστά το επίθετο), τον θυμάμαι από το πρώτο μαγαζί που είχε, κάπου στη Φυλής. Μιλάμε για την περίοδο 1993-1994 (ίσως και λίγο νωρίτερα).

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 31/12/2024 στις 8:41 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε

Λέγοντας για παλιές επιχειρήσεις, και το cosmodata έχει πολλά χρόνια στον χώρο. Ρωτώντας τους περισσότερους, θα σου πουν ότι το θυμούνται από το μαγαζί στη Στουρνάρη. Εγώ τον έναν εκ των δύο (τον Οικονόμου; Ελπίζω να θυμάμαι σωστά το επίθετο), τον θυμάμαι από το πρώτο μαγαζί που είχε, κάπου στη Φυλής. Μιλάμε για την περίοδο 1993-1994 (ίσως και λίγο νωρίτερα).

Από cosmodata στη Στουρνάρη, στο 2ο κατάστημα που είχαν, όχι στο γωνιακό, δεκαετία 90, έπαιρνα τους πρώτους υπολογιστές μου και αργότερα τα parts καθώς έβρισκα φτηνότερες τιμές και μάλλον καλύτερη "προσωπική επαφή" με τους πωλητές σε σχέση με τους "επαγγελματίες" του πλαισίου ακριβώς απέναντι.

Τώρα έχει αποκτήσει και άλλα καταστήματα, νομίζω 4, αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει να είναι "όπως παλιά".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...