Abudi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Χαίρετε. Θέλω να αγοράσω PC Hardware και έχω μια λίστα διαφόρων parts και ψάχνω στην ελληνική αγορά για τις καλύτερες τιμές κλπ. Ωστόσο επειδή δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να καώ, δεν κοιτάζω skroutz-bestprice κι οτι κάτσει, αλλά κοιτάζω στοχευμένα σε διάφορα sites καταστημάτων που είτε έχουν πολλά χρόνια παρουσίας, είτε έχω ψωνίσει στο παρελθόν κλπ. Αυτόματα, εμπιστεύομαι περισσότερο τους μεγάλους (Πλαίσιο, Κωτσό, Public κλπ) ωστόσο έχω άλλα 2-3 καταστήματα κατά νου. Μπορείτε να μου προτείνετε καταστήματα που είναι σοβαρά και αξιόπιστα και δε θα έχω μπλεξίματα (με ανοιγμένα προϊόντα, ζόρια με εγγύηση κ.ο.κ.). Έγινε ολόκληρο θέμα με το JMCTech και δε θέλω να έχω τέτοια. Ευχαριστώ
ASFE Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 msystems απλα ειναι πιο τσιμπημενο σε σχεση με τα skroutz-best price κλπ που δεν σκοπευεις να κοιταξεις. eshop παλιοτερα ηταν πιο αξιοπιστο. Αλλα και εκει μπορεις να κοιταξεις. Αν θες μοιρασου την λιστα των parts.
Abudi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 39 minutes ago, ASFE said: msystems απλα ειναι πιο τσιμπημενο σε σχεση με τα skroutz-best price κλπ που δεν σκοπευεις να κοιταξεις. eshop παλιοτερα ηταν πιο αξιοπιστο. Αλλα και εκει μπορεις να κοιταξεις. Αν θες μοιρασου την λιστα των parts. ΜSystems είναι το Νο1 μου από μικρότερα καταστήματα. Είχα κάνει κάποτε μια μεγάλη αγορά από αυτούς, είχα εξαιρετικό after sales και έχω σπρώξει γνωστούς προς τα εκεί. Ισχύει όμως είναι πιο τσιμπημένοι (και βλέπω έχουν κι ένα θέμα ποικιλίας). Δεν ξέρω τί λέει το φίλτρο "Πιστοποιημένα Καταστήματα" στο bestprice. Με δελεάζει να πω την αλήθεια. Τώρα για τα parts: Spoiler Ryzen 5 7600, ASRock B650 PG Lightning και κάποιο 2x16 6000 CL30 kit, λογικά τα G.Skill Flare 1
Baldurian Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) MSystems (μακράν το καλύτερο, αλλά σχετικώς ακριβό για σκρουτζομάγαζο) MG Manager (μεγάλη ποικιλία, ανεκτές τιμές) Techstores (κυρίως για case modding, όχι ότι δεν έχει cpu, gpu, μνήμες κτλ) Cosmodata (κλασσική αξία, αν και τελευταία κάπου χάνει) Πλαίσιο (αν θέλουμε να πληρώσουμε αρκετά παραπάνω, αλλά δίνει εγγύηση, είναι μεγάλη αλυσίδα, έχει τρελές ευκολίες πληρωμής, πλήρης επάρκεια υλικών ετοιμοπαράδοτα) Eshop (παλιό, αλλά καλό, έχει θέμα με την ποικιλία του δηλαδή άρχισε όταν έγινε γνωστό ως "τρύπα" για καλές τιμές, όμως όταν οι gpu άρχισαν να ακριβαίνουν και να αυξάνονται οι τιμές τους και στο κορονοϊό, άλλαξε η μορφή του καταστήματος και πουλάει μέχρι και πάνες, απορρυπαντικά, σαμπουάν, κτλ κτλ και έχει και 0,5Ε κόστος ανά παραγγελία....) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2024 από Baldurian 1
Abudi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 11 hours ago, Baldurian said: MSystems (μακράν το καλύτερο, αλλά σχετικώς ακριβό για σκρουτζομάγαζο) MG Manager (μεγάλη ποικιλία, ανεκτές τιμές) Techstores (κυρίως για case modding, όχι ότι δεν έχει cpu, gpu, μνήμες κτλ) Cosmodata (κλασσική αξία, αν και τελευταία κάπου χάνει) Πλαίσιο (αν θέλουμε να πληρώσουμε αρκετά παραπάνω, αλλά δίνει εγγύηση, είναι μεγάλη αλυσίδα, έχει τρελές ευκολίες πληρωμής, πλήρης επάρκεια υλικών ετοιμοπαράδοτα) Eshop (παλιό, αλλά καλό, έχει θέμα με την ποικιλία του δηλαδή άρχισε όταν έγινε γνωστό ως "τρύπα" για καλές τιμές, όμως όταν οι gpu άρχισαν να ακριβαίνουν και να αυξάνονται οι τιμές τους και στο κορονοϊό, άλλαξε η μορφή του καταστήματος και πουλάει μέχρι και πάνες, απορρυπαντικά, σαμπουάν, κτλ κτλ και έχει και 0,5Ε κόστος ανά παραγγελία....) Λίγο πολύ αυτά έχω στο μυαλό μου κι εγώ αλλά λέω μην χάνω κάτι 1
Chris2756 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2024 Ενα καταστημα, για μενα, δεν ειναι μονο η παρουσιαση ενος εξαρτηματος και η γρηγορη αποστολη του. Πολυ συμαντικη ειναι και η αμεση υποστηριξη στους πελατες του (σερβις, αντικατασταση, επιστροφη χρηματων κτλ) οταν και εαν κατσει η στραβη. Η εμπειρια μου λεει μακρυα απο πλεσιο, κωτσο, παμπλικ, ι σοπ (ι σοπ, καμια σχεση με αυτο που ξεραμε πριν 10 χρονια). Αξιοπιστα για μενα τα MSystems εχει καποια εξαρτηματα με τιμες στο θεο και καποια με τιμες χωμα. Ειναι ομως αξιοπιστο και αξιζει να ριξει κανεις μια ματια στους καταλογους του. MGManager λιγο τσιμπιμενες τιμες, αλλα; αξιοπιστια, μεγαλη ποικιλια. Αν εχετε καποια τεχνικη απορια για καποιο εξαρτημα, μην ρωτησετε τις κοπελες, ειναι ασχετες η θα σας γραψουν. Ρωτηστε τον Αλεξανδρο, δεν θα σας πει ψεματα, δεν θα προσπαθισει να σας πασαρει κατι, κι αν δεν γνωριζει καποια λεπτομερια, μεσα σε 2 ωρες θα εχει μαθει ακριβως και θα σας ενημερωσει. Προσωπικα μου φαινεται γυφτια, το να εχεις κανει ενα λογαριασμο π.χ. 1000Ε και να σε χρεωνουν 10Ε για να σου περασουν το τελευταιο bios σε μητρικη. Cosmodata κλασσικο καταστημα στον χωρο και αξιοπιστο. Καλη εντυπωση, αν και δεν εχω συνδιαλαγει αρκετα μαζυ τους, μου εχει κανει και το PC1. Kαποια κατ/τα με πολυ χαμηλες τιμες, συνηθως εχουν προβλημα με τις εγγυησεις. 1
Abudi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, Chris2756 said: Ενα καταστημα, για μενα, δεν ειναι μονο η παρουσιαση ενος εξαρτηματος και η γρηγορη αποστολη του. Πολυ συμαντικη ειναι και η αμεση υποστηριξη στους πελατες του (σερβις, αντικατασταση, επιστροφη χρηματων κτλ) οταν και εαν κατσει η στραβη. Η εμπειρια μου λεει μακρυα απο πλεσιο, κωτσο, παμπλικ, ι σοπ (ι σοπ, καμια σχεση με αυτο που ξεραμε πριν 10 χρονια). Αξιοπιστα για μενα τα MSystems εχει καποια εξαρτηματα με τιμες στο θεο και καποια με τιμες χωμα. Ειναι ομως αξιοπιστο και αξιζει να ριξει κανεις μια ματια στους καταλογους του. MGManager λιγο τσιμπιμενες τιμες, αλλα; αξιοπιστια, μεγαλη ποικιλια. Αν εχετε καποια τεχνικη απορια για καποιο εξαρτημα, μην ρωτησετε τις κοπελες, ειναι ασχετες η θα σας γραψουν. Ρωτηστε τον Αλεξανδρο, δεν θα σας πει ψεματα, δεν θα προσπαθισει να σας πασαρει κατι, κι αν δεν γνωριζει καποια λεπτομερια, μεσα σε 2 ωρες θα εχει μαθει ακριβως και θα σας ενημερωσει. Προσωπικα μου φαινεται γυφτια, το να εχεις κανει ενα λογαριασμο π.χ. 1000Ε και να σε χρεωνουν 10Ε για να σου περασουν το τελευταιο bios σε μητρικη. Cosmodata κλασσικο καταστημα στον χωρο και αξιοπιστο. Καλη εντυπωση, αν και δεν εχω συνδιαλαγει αρκετα μαζυ τους, μου εχει κανει και το PC1. Kαποια κατ/τα με πολυ χαμηλες τιμες, συνηθως εχουν προβλημα με τις εγγυησεις. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό, γι'αυτό αξιολογώ και πολύ ψηλά το MSystems Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2024 από Abudi 2
Teddy77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 On 24/08/2024 at 23:26, Baldurian said: MSystems (μακράν το καλύτερο, αλλά σχετικώς ακριβό για σκρουτζομάγαζο) MG Manager (μεγάλη ποικιλία, ανεκτές τιμές) Techstores (κυρίως για case modding, όχι ότι δεν έχει cpu, gpu, μνήμες κτλ) Cosmodata (κλασσική αξία, αν και τελευταία κάπου χάνει) Πλαίσιο (αν θέλουμε να πληρώσουμε αρκετά παραπάνω, αλλά δίνει εγγύηση, είναι μεγάλη αλυσίδα, έχει τρελές ευκολίες πληρωμής, πλήρης επάρκεια υλικών ετοιμοπαράδοτα) Eshop (παλιό, αλλά καλό, έχει θέμα με την ποικιλία του δηλαδή άρχισε όταν έγινε γνωστό ως "τρύπα" για καλές τιμές, όμως όταν οι gpu άρχισαν να ακριβαίνουν και να αυξάνονται οι τιμές τους και στο κορονοϊό, άλλαξε η μορφή του καταστήματος και πουλάει μέχρι και πάνες, απορρυπαντικά, σαμπουάν, κτλ κτλ και έχει και 0,5Ε κόστος ανά παραγγελία....) Μια χαρά τα έχεις γράψει ως σειρά. Πλαίσιο μόνο για πράγματα που δεν βρίσκεις αλλού (συμβαίνει, από εκεί πήρα κουτί που δεν το'φερνε κανένας ούτε με ειδική παραγγελία) ή για το occasional super offer. Είναι κρίμα, γιατί (για μας τους παλιούς) ήταν στάνταρ το πιο all-around στις εποχές 90s Στουρνάρη. Σπάνια πλέον να πάρω κάτι εκτός Msystems, παρά μόνο κάτι αναπάντεχες προσφορές που βγάζουν που και που τα eshop/Plaisio/Kotsovolos (με κουπόνια/bank loyalty points ή τίποτα άλλες τσαχπινιές) Δυστυχώς το να είσαι επίσημος συνεργάτης και να τρως την φόλα από κάθε στραβό που θα κάτσει σ'αυτά που πουλάς, οδηγεί σε "τσιμπημένες" τιμές.... όχι εξωφρενικές όπως Πλαίσιο, αλλά πονάνε λίγο ... αυτά τα εκτιμάς όμως μόνο αν πάθεις κάτι, οπότε η εμπειρία του καθενός, είναι διαφορετική. 1
Baldurian Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 23 ώρες πριν, Teddy77 είπε Είναι κρίμα, γιατί (για μας τους παλιούς) ήταν στάνταρ το πιο all-around στις εποχές 90s Στουρνάρη. Πωωω....τι μου θυμίσατε τώρα....😢 Στις 25/8/2024 στις 1:04 ΜΜ, Chris2756 είπε Καλη εντυπωση, αν και δεν εχω συνδιαλαγει αρκετα μαζυ τους, μου εχει κανει και το PC1. Έχω κάνει λίγες αγορές εκεί, μια χαρά φάνηκαν σε τιμές, παράδοση, επικοινωνία. Δεν χρειάστηκε επικοινωνία για υποστήριξη, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 To e-shop εχει βελτιωθει πολυ τελευταια στο σερβις απο προσωπικη εμπειρια.Τους τελευταιους μηνες αγορασα πολλα πραγματα και οταν υπηρξε προβλημα εγινε ταχυτατα η επιστροφη χρηματων.Αλλα εχουν υψηλες τιμες στις καρτες γραφικων συνηθως και μικρη σχετικα ποικιλια.Κατα καιρους ομως φερνουν και φτηνο καλο υλικο οπως κουτια υπολογιστων. Περισσοτερο θα ελεγα ειναι για να φτιαξει κανεις απο μονος του ενα budget συστημα με vga απο αλλου MSystems αξιοπιστο,αλλα ακριβες τιμες,μπορω να παρω υλικο και απο αλλα καταστηματα στο Skroutz οπως MG Manager η και αλλα καταστηματα με σχετικα καλη φημη,υλικο που δεν χαλαει ευκολα, οπως επεξεργαστες,(εκτος αν ειναι intel 😝). To MSystems ειναι καλη περιπτωση για καποιον που δεν ξερει να σεταρει υπολογιστες. 2
sleepychris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) On 24/08/2024 at 23:26, Baldurian said: MSystems (μακράν το καλύτερο, αλλά σχετικώς ακριβό για σκρουτζομάγαζο) MG Manager (μεγάλη ποικιλία, ανεκτές τιμές) Techstores (κυρίως για case modding, όχι ότι δεν έχει cpu, gpu, μνήμες κτλ) Cosmodata (κλασσική αξία, αν και τελευταία κάπου χάνει) αυτα ακριβως, συν Egate και techSupport. κατ'εμε, μεινε μακρια απο το eshop. εκτος αν εχεις το χρονο και τη διαθεση να τους κυνηγας για το ποτε θα σου στειλουν τα πραγματα σου και να σε πηγαινουν απο αυριο σε αυριο. και ολο αυτο για κατι που στο site δειχνουν πως ειναι αμεσα διαθεσιμο. οσο για την Msystems,ναι ειναι λιγο πιο τσιμπημενοι απο τους υπολοιπους, αλλα ειναι μακραν οι καλυτεροι. οτι πληρωνεις,παιρνεις. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2024 από sleepychris 1
evkar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Μs systems , ακριβό μαγαζί , περιορισμένα πράματα για άμεση παράδοση (προφανώς αποφεύγουν να στοκάρουν) αλλά σε after sale πολύ καλοί . Πλαίσιο το αποφεύγω σαν ο διάολος το λιβάνι , κλασσική αξία cosmodata αν και με ελλείψεις , Mgmanager το ίδιο ( ο Ραφιός είναι χρόνια στο χώρο) , eshop δεν έχω άποψη.
Chris2756 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Για εμενα, ο βασηκοτερος παραγοντας, επιλογης κατ/τος ειναι το After Sale Service. Βεβαιως και κατανοω, οτι μηχανηματα ειναι, και αστοχια υληκου μπορει να υπαρξει και προβληματικη παρτιδα κτλ κτλ. Ομως η γρηγορη αποκατασταση του οποιου προβληματος, ειναι μαστ. Κι ενταξει καποιος σαν εμενα που χρισημοποιει το PC για διασκεδαση και με λιγοτερα fps, και χωρις PC μπορει να επιβιωσει καποιο διαστημα. Καποιος ομως που εχει το PC για εργαλειο στην δουλεια του? Του κοβει πραγματικα τα χερια. Προτιμω να πληρωσω, εξαρτηματα λιγο ακριβοτερα, αλλα να εχω σωστο ASS και πραγματικη εγγυηση 2
panagossss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 28/8/2024 στις 2:36 ΜΜ, sleepychris είπε αυτα ακριβως, συν Egate και techSupport. κατ'εμε, μεινε μακρια απο το eshop. εκτος αν εχεις το χρονο και τη διαθεση να τους κυνηγας για το ποτε θα σου στειλουν τα πραγματα σου και να σε πηγαινουν απο αυριο σε αυριο. και ολο αυτο για κατι που στο site δειχνουν πως ειναι αμεσα διαθεσιμο. οσο για την Msystems,ναι ειναι λιγο πιο τσιμπημενοι απο τους υπολοιπους, αλλα ειναι μακραν οι καλυτεροι. οτι πληρωνεις,παιρνεις. καλησπέρα γιατί να περιμένει να σου στείλει τα πράγματα που παραγγέλνεις από το e=shop, όταν μπορείς να το πάρεις εαν είσαι από αθήνα από την κεντρική τους αποθήκη που είναι 'αμεσα διαθέσιμα. Εγω εαν θέλω να πάρω κάτι από το e-shop πάω στην κεντρική αποθήκξη στο μενίδι και το αγοράζω επιτόπου και το παραλαμβάνω κιόλας, αντί να περιμένω μέχρι πότε να μου το φέρουν στο κατάστημα που είναι κοντά στο σπίτι μου, εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος όχι μόνο για τις αγορές μου από το e-shop αλλά και από την αντιμετόπιση μετά την αγορά σε όποιο πρόβλημα είχα
Nalfein33 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα πάντως e-shop κανανε 42 μέρες να μου αλλάξουν motherboard doa.Ήταν και η τελευταία αγορά απο εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα