Προς το περιεχόμενο

Netflix

tonis444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια απορία σχετικά με το Netflix και αποφάσισα να κάνω αυτό το post σε αυτό το forum γιατί θεώρησα ότι είναι το πιο κοντινό forum με αυτό που θέλω να ρωτήσω.

Όπως πολλοί γνωρίζετε όσοι έχετε Netflix, τους τελευταίους μήνες έχουν εφαρμόσει μια νέα τακτική όπου για να μπορούν να βλέπουν Netflix 2 άτομα την ίδια ώρα από δύο διαφορετικά σπίτια θα πρέπει ο κάτοχος του λογαριασμού να κάνει μια αλλαγή στην συνδρομή που πληρώνει στο Netflix και να πληρώνει κάποιο ποσό παραπάνω για να μπορούν 2 άτομα να βλέπουν από 2 διαφορετικά σπίτια την ίδια ώρα και επειδή με τον αδερφό μου δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι και θέλουμε να βλέπουμε και οι δύο ταυτόχρονα Netflix, θα το εκτιμούσα αν κάποιος που γνωρίζει να μου εξηγήσει πως μπορώ να ενεργοποιήσω αυτό το πακέτο για 2 σπίτια ή όπως αυτό λέγεται, γιατί είχα ψάξει όσο μπορούσα στο Netflix και δεν μπορούσα να το βρω πως γίνεται με τίποτα, Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από tonis444
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, γιατί ένας φίλος μου είπε ότι το έχει κάνει και είναι 8 ευρώ παραπάνω αλλά δεν κατάλαβα πως το έκανε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...