tuxpower Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 25 λεπτά πριν, rhtoras είπε Εξάλλου επιλογές υπάρχουν δε νίκησε η ms ακόμα. Παρακολουθώ το thread, και θα ήθελα να πω δυο πραγματάκια. Νομίζω πιο παλιά προέτρεπες τους νέους χρήστες linux - αυτους που κάπου διαβασαν οτι υπάρχει και ενα άλλο λειτουργικό πέρα απο windows, free, opensource, με γνώσεις υπολογιστών -145 και είπαν να δοκιμάσουν - αυτους λοιπόν που ήθελαν τον υπολογιστή για κάνα social media, mail, youtube αντε και καμια εργασία, να βάλουν κάτι κουλές διανομές. Οκ, κάποιοι άνθρωποι όπως εσύ έχουν πολύ έντονα συναισθήματα για τα systemd-free συστήματα. Πιάστηκες λοιπόν απο ένα bug στην διανομή Linux mint ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΗΣΕΙ εκατοντάδες νέους χρήστες στο κόσμο του linux για να βγάλεις χολή εναντίον ποιανού; του xfce; του linux mint; του systemd διαχειριστή συστήματος; Τι σταυροφορία είναι αυτή; υ.γ προσωπικά θεωρώ οτι οι διανομές fedora, arch, debian, opensuse, ubuntu, mint, mx με kde, xfce, gnome, lxde, i3 καλύπτουν το 95+% των χρηστών linux. Εγώ πάντως το refracta το έμαθα σήμερα απο αυτό εδώ το νήμα, sorry αλλά στα 45 μου δεν μπορώ να ξεψαχνίζω το distrowatch πλέον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhtoras Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, tuxpower είπε Παρακολουθώ το thread, και θα ήθελα να πω δυο πραγματάκια. Νομίζω πιο παλιά προέτρεπες τους νέους χρήστες linux - αυτους που κάπου διαβασαν οτι υπάρχει και ενα άλλο λειτουργικό πέρα απο windows, free, opensource, με γνώσεις υπολογιστών -145 και είπαν να δοκιμάσουν - αυτους λοιπόν που ήθελαν τον υπολογιστή για κάνα social media, mail, youtube αντε και καμια εργασία, να βάλουν κάτι κουλές διανομές. Οκ, κάποιοι άνθρωποι όπως εσύ έχουν πολύ έντονα συναισθήματα για τα systemd-free συστήματα. Πιάστηκες λοιπόν απο ένα bug στην διανομή Linux mint ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΗΣΕΙ εκατοντάδες νέους χρήστες στο κόσμο του linux για να βγάλεις χολή εναντίον ποιανού; του xfce; του linux mint; του systemd διαχειριστή συστήματος; Τι σταυροφορία είναι αυτή; υ.γ προσωπικά θεωρώ οτι οι διανομές fedora, arch, debian, opensuse, ubuntu, mint, mx με kde, xfce, gnome, lxde, i3 καλύπτουν το 95+% των χρηστών linux. Εγώ πάντως το refracta το έμαθα σήμερα απο αυτό εδώ το νήμα, sorry αλλά στα 45 μου δεν μπορώ να ξεψαχνίζω το distrowatch πλέον.. Εγώ πρότεινα μια λύση για ένα πρόβλημα που υπάρχει και αντιμετωπίζει πολύς κόσμος. Λέω τη γνώμη μου και έκανα μια πρόταση. Με κανένα xfce δεν τα έχω βάλει που εξάλλου χρησιμοποιώ και που τις οποίες ενστάσεις μου έχω πει σε devs του (και στα ανάλογα θέματα στο forum τους). Μια δοκιμή να δει ο φίλος αν είναι το πρόβλημα στη διανομή ή στον υπολογιστή. Υ.γ τα άλλα που λες (οι φλυαρίες ντε) είναι η άποψη σου και είναι σεβαστή. Καμία σταυροφορία bro. Εσύ ανακάλυψες κάτι τέτοιο. Το αν εγώ και κάποιοι άλλοι δίνουμε αγώνα υπέρ λίνουξ είναι άλλο θέμα. Ούτε θα κρίνω εγώ τι καλύπτει ποιον βέβαια, ειδικά όταν η επιλογή κάποιων αργά ή γρήγορα θα απαγορεύσει σε κάποιους άλλους να έχουν linux. Ξέχασες ένα κάρο διάσημες διανομές παλιές και διαδεδομένες επειδή ίσως δεν ξέρεις να τις χρησιμοποιήσεις. Σταυροφορία Ε ? (Slackware, alpine, tinycore, guix, puppy, gentoo, antix, void, pclinuxos). Αυτές άραγε καλύπτουν τους χιλιάδες που τις χρησιμοποιούμε ? Συνοπτικά: δοκιμάζει αν φταίει η διανομή του ή αν φταίει ο υπολογιστής. Αν τα κάνει στο refracta φταίει ο υπολογιστής αν όχι φταίει το mint. Κρατάει ότι θέλει μετά ο φίλος. Θέλεις να λύσει το πρόβλημα ? Άσε εμένα λοιπόν. Επικεντρώσου εκεί. Το πρόβλημα υπάρχει όμως και το έχουν με μικρές παραλλαγές και άλλοι χρήστες. Δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε. Μη χαλάσουμε το θέμα. Να δούμε τι φταίει!!! Επεξ/σία 26 Αυγούστου από rhtoras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, tuxpower said: Εγώ πάντως το refracta το έμαθα σήμερα απο αυτό εδώ το νήμα, sorry αλλά στα 45 μου δεν μπορώ να ξεψαχνίζω το distrowatch πλέον.. Κανεις δεν ξερει το refracta. Ειναι μια πλεμποδιανομη που νομιζει οτι κανει επανασταση επειδη δεν χρησιμοποιει systemd. 1 hour ago, rhtoras said: Καμία σταυροφορία bro. 1 hour ago, rhtoras said: Το αν εγώ και κάποιοι άλλοι δίνουμε αγώνα υπέρ λίνουξ είναι άλλο θέμα. Εισαι σιγουρος οτι δεν κανεις σταυροφορια ... bro ? 1 hour ago, rhtoras said: (Slackware, alpine, tinycore, guix, puppy, gentoo, antix, void, pclinuxos). Αυτές άραγε καλύπτουν τους χιλιάδες που τις χρησιμοποιούμε ? Oλες αυτες μαζι , ζητημα να μαζευουν 100 χρηστες. 1 hour ago, rhtoras said: Συνοπτικά: δοκιμάζει αν φταίει η διανομή του ή αν φταίει ο υπολογιστής. Αν τα κάνει στο refracta φταίει ο υπολογιστής αν όχι φταίει το mint. Συνοπτικα , η λογικη σου εχει κενα. Το προβλημα του φιλου , που ακομα δεν ξερουμε λεπτομερειες , ειτε ειναι προβλημα hardware ειτε software. Και οταν λεω software , εννοω ειτε καποιο bug καπου ή καποια εκδοση καποιου προγραμματος δημιουργει προβλημα ή καποια ρυθμιση καπου στην διανομη. Αν το κανει στο mint και δεν το κανει στο refracta , φταιει πιθανως κατι στο mint. Αν το κανει στο mint και το κανει και στο refracta , γιατι φταιει ο Η/Υ ? Δεν υπαρχει πιθανοτητα δηλ κατι στο refracta να ειναι ρυθμισμενο με τετοιον τροπο που να δημιουργει προβλημα ? Να χρησιμοποιει καποια εκδοση καποιου προγραμματος (xrandr?) που να εμπλεκεται στο προβλημα που να ειναι κοινη και στις δυο διανομες ? Τοσο τελειο ειναι πια αυτο το refracta ? Οπως ειπα , η σκεψη σου εχει λογικα κενα , για αυτο αλλωστε μας πρηζεις με τις πλεμποδιανομες ... Αν μπορουσες να σκεφτεις λογικα , θα χρησιμοποιουσες σοβαρες διανομες. Ποιος εχει κρατησει τα ποστς του ρητορα που καποτε μαθαινε λινουξ με το linux mint ? Οποιος τα εχει , ας τα ποσταρει εδω , για να δει και ο ιδιος τι κωλοτουμπας ειναι !! 1 hour ago, rhtoras said: Μη χαλάσουμε το θέμα. Το χαλασες ηδη. Αυτο , οπως και τοσα αλλα θεματα που εγραψες τις ασυναρτησιες σου. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 41 λεπτά πριν, rhtoras είπε Ξέχασες ένα κάρο διάσημες διανομές παλιές και διαδεδομένες επειδή ίσως δεν ξέρεις να τις χρησιμοποιήσεις. Σταυροφορία Ε ? Αυτό είναι χτύπημα κάτω απο την μέση... Φυσικά και τις έχω χρησιμοποιήσει, αλλά δεν μου κάνουν, δεν μου αρέσουν, δεν με βολευουν, I want to move on with my life, not solving problems.. Έγραψα λοιπόν αυτες που μου αρέσουν και χρησιμοποιώ.. όπως και εσύ άλλωστε.. Και φυσικά δεν θα προτείνω σε νέο χρήστη slackware, alpine, gentoo, linux from scatch... windows 3.1, και templeOS.. 44 λεπτά πριν, rhtoras είπε Το αν εγώ και κάποιοι άλλοι δίνουμε αγώνα υπέρ λίνουξ είναι άλλο θέμα. Υπάρχουν πολλοί αγώνες σημαντικότεροι in our life. Το ότι δίνεις εσύ αγώνα - εκτός του ότι δεν ενδιαφέρει τον νέο χρήστη - το οφείλεις σε διανομές όπως ubuntu , fedora και mint που φέρανε το linux εδώ που είναι. Οπότε δεν θα είχες αγώνα χωρίς αυτες τις διανομές.. Αυτά τα ολίγα. δεν θα ξαναπαντήσω νομίζω δεν έχει νόημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhtoras Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, mphxths είπε Κανεις δεν ξερει το refracta. Ειναι μια πλεμποδιανομη που νομιζει οτι κανει επανασταση επειδη δεν χρησιμοποιει systemd. Εισαι σιγουρος οτι δεν κανεις σταυροφορια ... bro ? Oλες αυτες μαζι , ζητημα να μαζευουν 100 χρηστες. Συνοπτικα , η λογικη σου εχει κενα. Το προβλημα του φιλου , που ακομα δεν ξερουμε λεπτομερειες , ειτε ειναι προβλημα hardware ειτε software. Και οταν λεω software , εννοω ειτε καποιο bug καπου ή καποια εκδοση καποιου προγραμματος δημιουργει προβλημα ή καποια ρυθμιση καπου στην διανομη. Αν το κανει στο mint και δεν το κανει στο refracta , φταιει πιθανως κατι στο mint. Αν το κανει στο mint και το κανει και στο refracta , γιατι φταιει ο Η/Υ ? Δεν υπαρχει πιθανοτητα δηλ κατι στο refracta να ειναι ρυθμισμενο με τετοιον τροπο που να δημιουργει προβλημα ? Να χρησιμοποιει καποια εκδοση καποιου προγραμματος (xrandr?) που να εμπλεκεται στο προβλημα που να ειναι κοινη και στις δυο διανομες ? Τοσο τελειο ειναι πια αυτο το refracta ? Οπως ειπα , η σκεψη σου εχει λογικα κενα , για αυτο αλλωστε μας πρηζεις με τις πλεμποδιανομες ... Αν μπορουσες να σκεφτεις λογικα , θα χρησιμοποιουσες σοβαρες διανομες. Ποιος εχει κρατησει τα ποστς του ρητορα που καποτε μαθαινε λινουξ με το linux mint ? Οποιος τα εχει , ας τα ποσταρει εδω , για να δει και ο ιδιος τι κωλοτουμπας ειναι !! Το χαλασες ηδη. Αυτο , οπως και τοσα αλλα θεματα που εγραψες τις ασυναρτησιες σου. Για να μπορέσουμε να βρούμε άκρη (γιατί εσύ windows χρησιμοποιείς, δε σου πολυαρέσει το linux και κατά λεγόμενά σου σε άλλα threads δε βρίσκεις λόγο να το χρησιμοποιήσει ένας νέος χρήστης). Όταν μου λες ότι η πιο παλιά διανομή και μερικές από τις πιο παλιές έχουν κάτω από 100 χρήστες η αξιοπιστία πάει κάτω από 0%. Το πρόβλημα στο mint υπάρχει. Οι ίδιοι οι devs το παραδέχονται. Σου αρέσει δε σου αρέσει υπάρχει είναι εκεί και είναι πολλοί όσοι έχουν θέμα. Τώρα οι ίδιοι οι διαχειριστές στο forum του mint λένε πως ευθύνεται το ίδιο το mint και ο τελευταίος πυρήνας. Ας πούμε ότι δεν ήξερα τίποτα. Δοκίμασα mint είχε θέμα. Δοκίμασα άλλες δύο διανομές και δεν είχα κανένα θέμα. Δε δοκίμασες καμία και έχεις άποψη ενώ όλα τα δεδομένα είναι εκεί έξω. Κάτσε λοιπόν με τα άριστα windows 11 και τα crowdstrike και ασε εμάς που χρησιμοποιούμε επαγγελματικά και σε εργασιακό περιβάλλον linux και unix να έχουμε άλλη άποψη από τη δική σου. Αν όση ώρα έκανες να μας εξηγείς πόσο χάλιας είμαι τον σπαταλούσες να κάνεις μια δοκιμή ίσως βρισκόταν λύση. Εγώ το έκανα και είπα τι διαπιστώθηκε από μεριάς μου. Στο hp prodesk mini δεκαετίας μέχρι και το openbsd που έχω εγκατεστημένο δεν είχε τέτοιο θέμα και είχε το mint cinnamon και xfce. Τώρα συνέχισε να μας εξηγείς πόσο χάλιας είμαι, όσο να ναι έτσι θα βρεθεί λύση. Υ.γΈχω ένα φίλο που δεν ξέρει το slackware λογικά η πιο παλιά διανομή θα είναι άγνωστη και ο φίλος μου πιο γνωστός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asfodelus Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ας δούμε πως έχει η κατάσταση: Quote Καλημέρα σε.ολη την παρέα..πρόσφατα πέρασα την τελευταία διανομή linux xfce σε παλιό λάπτοπ το οποίο προορίζεται μόνο για απλά τελείως χρήση της κόρης μου.δηλαδη να γράψει κάποια εργασία..να τρέξει κάποιο βίντεο.να κάνει κάποιο μάθημα ονλαιν αν χρειαστεί τον χειμώνα.εβαλα το στικάκι.εκανα φορμάτ ανοίξε το λάπτοπ.αλλα αντιμετωπίζω θέμα με την ρύθμιση της ανάλυσης της οθόνης.δεν με αφήνει να αυξήσω την ανάλυση στο μέγιστο .και μου βγάζει με.κοκκινο χρώμα την οθόνη που παρόλο που λέει ότι είναι κύρια φαίνεται σαν κάτι να μην αναγνωρίζει.υπαρχει κάποια λύση;ευχαριστώ εκ των προτέρων Αυτή είναι η μόνη πληροφορία που έχει δοθεί. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως είναι ένα παλιό lαπτοπ προοριζόμενο για την κόρη του OP και απλή χρήση. Έχουμε δυο ζητήματα: 1.δεν με αφήνει να αυξήσω την ανάλυση στο μέγιστο και 2. και μου βγάζει με.κοκκινο χρώμα την οθόνη (που?). Έμπειροι χρήστες προσπάθησαν να βοηθήσουν για να καταλήξουν στο Quote Το αυτο. Αν δεν ξερουμε τι καρτα/καρτες γραφικων εχει το μηχανημα , θα φιλοσοφουμε χωρις νοημα. Και εδώ καθένας που θέλει να βοηθήσει απλά περιμένει πληροφορίες. Υπάρχουν κάποια βήματα που μπορούν να γίνουν για να διαγνωστεί το πρόβλημα. Αν για παράδειγμα αυτό το κόκκινο είναι το χρώμα της εικόνας, τότε είναι απλά κακό καλώδιο. Μπορεί να μην είναι αλλά να είναι κάτι άλλο. Κατα πάσα πιθανότητα δε θα μάθουμε ποτέ γιατί θα αρχίσουμε να έχουμε πάλι κλειδωμένα νήματα. Γιατί οπως είναι φυσικό ο OP λέει με αυτό το μπάχαλο δεν θα βρώ καμία βοήθεια, άσε θα βάλω Windows. Γιατί όποιος θέλει να βοηθήσει περιμένει και προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Δεν είδα κανένα που να έχει Arch να λέει βάλε Arch, κανένα με RedHat να λέει βάλε RedHat, αν πρόσεξες μόνο εσύ το κάνεις. Και αυτό που έχουμε παρατηρήσει όλοι είναι πως με την συμπεριφορά σου διώχνεις κόσμο και κάνεις κακό. Και σαν να μην έφταναν αυτά άρχισες την παλιά σου τέχνη. Το ψέμα και την παραπληροφόριση. Σε μια διανομή που όπως λέχθηκε έβαλε πολύ κόσμο (ακόμα και εσένα που ήσουν και παραμένεις άσχετος). Και αντι να βοηθήσεις απλά θέλεις να σπρώξεις την διανομή που εσύ έχεις κάθε φορά. Ξεχάσαμε το Artix και αύριο ένας θεός ξέρει τι παπαρία θα προτείνεις πάλι. Το μόνο που έκανε είναι να πας στο google και να γράψεις "Mint Display Problem" και να ποστάρεις τα πρώτα link, για να δείξεις πως η πλέον κατάλληλη διανομή για αρχάριους είναι για τα μπάζα και καλό λοιπόν θα είναι να μείνει ο κόσμος στα Windows. Και ακόμα χειρότερα δεν κάθισες καν να διαβάσεις αν αυτά που βρήκες έχουν την παραμικρή σχέση με το πρόβλημα, και ξέρεις κάτι όλοι κατάλαβαν πως δεν έχουν. Και λες και ψέματα πως δοκίμασες το Mint και σου βγάζει προβλήματα; Ποια προβλήματα απο τα παραπάνω που δημοσίευσες; Ένα από αυτά; Όλα μαζί; Μα αφού δεν ξέρεις καν για τι προβλήματα λένε πως σκατά τα έχεις; Πόσο χαζούς μας περνάς; Μιλάς για λογοκρισία. Μα και δικό σου site είχες και έκλεισες, μα και φόρουμ έφτιαξες (και τα έπρηξες σε όλους εδώ μέσα για αυτό) και έκλεισε χωρίς να καταφέρεις να γράψεις κανένα (μάλλον το αντίθετο). Επίσης, νομίζω κανένας δεν απαγόρευσε σε κανέναν να παρουσιάσει μαι διανομή, αλλά και να δεχτεί τον αντίλογο (που σαν διωκόμενος δημοκράτης δε θες) και μια δομημένη πολιτισμένη συζήτηση (που δεν μπορείς να κάνεις). Γιατί λοιπόν δεν ξαναφτιάχνεις μόνος σου ένα φόρουμ να κάνεις κουμάντο και πετάς ότι μαλακία ή ψέμα γουστάρεις; Και σαν μια όαση ελευθερίας που θα είναι και που θα έχει τη λύση για πάσα νόσο και πάσα μαλακία, μοιραία θα εξαφανίσει όλα τα υπόλοιπα; Θα επαναφέρω την πρόταση για κανόνα μη προτροπής σε άλλη διανομή, αν δεν εξαντληθεί η προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα που κάθε νήμα βάζει. Αλλιώς βλέπουμε που καταλήγουμε. Το νήμα να εκτροχιαστεί, να τρέχεις να μαζεύεις τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ο αρχικός ανάρτυτης να τα παρατήσει και να επιστέφει στα Windows, να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και να τα βλέπει αυτά το τρολάκι και να μας γλεντάει. Έτσι θέλετε να είναι κάθε νήμα του Insomnia; Γιατί θα είναι γιατί όπως βλέπετε δεν καταλαβαίνει, αλλά γουστάρει μιας και αποκτά νόημα η μίζερη ζωή του. Ας επιδιώξουμε να προστεθεί στους όρους χρήσης του υποφορουμ ο παρακάτω κανόνας: Quote Στα αντίστοιχα ελληνικά και ξένα φόρουμ στο παρελθόν ήταν πολύ συνήθη τα παρακάτω φαινόμενα Μπαίνει ένας και ζητάει βοήθεια για κάποιο πρόβλημα με την διανομή Α. Και θα πεταχτεί κάποιος να του πει βάλε την διανομή Β, γιατί έβαλες την Α. Και αρχίζει η συζήτηση. Εν τω μεταξύ το πρόβλημα του χρήστη έχει ξεχαστεί… Υπάρχει πρόβλημα κατά την εγκατάσταση της διανομής Α. Και οι λύσεις είναι του στυλ δοκίμασε την διανομή Β, δεν δούλεψε δοκίμασε με την Γ, μετά με την Δ και ούτω καθ’εξης. Μαζί με συζητήσεις του πρώτου Bullet. Κάθε προσπάθεια διάγνωσης του προβλήματος με τον υπολογιστή του χρήστη έχει ξεχαστεί … Συμπεριφορές σαν αυτές μας έχουν βγάλει το κακό όνομα. Στην πρώτη περίπτωση πέραν του παραδόξου της επιλογής που μπλοκάρει τον χρήστη και ίσως και να τον απομακρύνει από τον κόσμο του Linux εντελώς, κανέναν δεν τον απασχολεί ο ίδιος παρά μόνον μια ποδοσφαιρικού τύπου συζήτηση. Στην δεύτερη περίπτωση, η ενασχόληση με το Linux έχει κάτι από τελετουργίες βουντού. Καμία λογική διαδικασία ή σκέψη, μόνο δοκιμάζουμε και ότι κάτσει. Σε αυτό το μέρος ας αποφύγουμε αυτές τις κακοτοπιές. Αν κάποιος χρήστης έχει πρόβλημα με κάποια διανομή Α, ανεξάρτητα του ποια είναι αυτή, δεν θα του προτείνουμε κάποια άλλη διανομή. Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε με την επιλογή του. Βέβαια κανένας κανόνας δεν είναι χωρίς τις εξαιρέσεις του, και πάνω από κάθε κανονισμό είναι η κοινή λογική και η ενσυναίσθηση. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από asfodelus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 4 ώρες πριν, rhtoras είπε Μπορώ να παραθέσω δεκάδες φωτό ή link με προβλήματα του linux mint στην έκδοση 22. Ο Μπορείς σε παρακαλώ να το βουλώσεις;;; και να ασχοληθείς μόνο με το refracta . κάνε ένα topic και λέγε μόνο με αυτό ... ή ενα τόπικ και να μας πεις πόσο κακό για έναν απλό χρήστη το systemd . αυτό είναι θεμιτό . τώρα να πεταγέσαι σαν πορδή για επίλυση και να μας τα κάνεις μπάλες είναι σαν είσαι ο μέγας παπάρας του linux subsection .. ευχαριστώ αλλά τα μπαλάκια μου έχουν γίνει απόσταση SF με LA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 hour ago, rhtoras said: γιατί εσύ windows χρησιμοποιείς, δε σου πολυαρέσει το linux και κατά λεγόμενά σου σε άλλα threads δε βρίσκεις λόγο να το χρησιμοποιήσει ένας νέος χρήστης Λινκς για το που τα εχω πει αυτα εχεις ? Μαλλον οχι. 1 hour ago, rhtoras said: Όταν μου λες ότι η πιο παλιά διανομή και μερικές από τις πιο παλιές έχουν κάτω από 100 χρήστες η αξιοπιστία πάει κάτω από 0%. Επειδη μια διανομη ειναι παλια , δεν παει να πει οτι την χρησιμοποιει ολος ο ντουνιας. Το slackware ειναι δυσχρηστο , δεν εχει μεγαλη πελατεια. Ετερον εκατερον που λενε και στο χωριο μου. 1 hour ago, rhtoras said: Το πρόβλημα στο mint υπάρχει. Οι ίδιοι οι devs το παραδέχονται. Σου αρέσει δε σου αρέσει υπάρχει είναι εκεί και είναι πολλοί όσοι έχουν θέμα. Τώρα οι ίδιοι οι διαχειριστές στο forum του mint λένε πως ευθύνεται το ίδιο το mint και ο τελευταίος πυρήνας. Ας πούμε ότι δεν ήξερα τίποτα. Δοκίμασα mint είχε θέμα. Δοκίμασα άλλες δύο διανομές και δεν είχα κανένα θέμα. Δε δοκίμασες καμία και έχεις άποψη ενώ όλα τα δεδομένα είναι εκεί έξω. Κάτσε λοιπόν με τα άριστα windows 11 και τα crowdstrike και ασε εμάς που χρησιμοποιούμε επαγγελματικά και σε εργασιακό περιβάλλον linux και unix να έχουμε άλλη άποψη από τη δική σου. Αν όση ώρα έκανες να μας εξηγείς πόσο χάλιας είμαι τον σπαταλούσες να κάνεις μια δοκιμή ίσως βρισκόταν λύση. Τι δοκιμη να κανω ρε ακυρε ? Αρχικα δεν ξερουμε το hardware του φιλου που εχει το προβλημα. Ως εκ τουτου οποιαδηποτε δοκιμη στα δικα μας hardwares δεν εχει κανενα νοημα. Το τι προβλημα σου παρουσιασε εσενα στις δικες σου δοκιμες , ποσο σιγουρος εισαι οτι σχετιζεται με το προβλημα του νηματοθετη ? Εδω καλα καλα δεν ξερουμε ποιο ειναι το ακριβες προβλημα , το ακριβες hardware και εσυ απεφανθεις για το προβλημα , τις αιτιες του και την λυση του. Να αλλαξει διανομη. Οταν στην πλεμποδιανομη σου συναντας καποιο προβλημα , αλλαζεις διανομη ? Γιατι απο ο,τι εχω καταλαβει αυτη ειναι η λυση για ολα τα προβληματα ... των αλλων... @asfodelus Ξερεις τι πιστευω ? Οτι ο νηματοθετης ειναι ο ρητορας απο αλλο account !! Ανοιξε ενα θεμα με γενικολογιες , δεν ξαναεμφανιστηκε και ως δια μαγειας απο τα τοσα θεματα στο λινουξ υποφορουμ , μονο σε αυτο μπηκε ο ρητορας για να μας πρηξει τον ερωτα με τις πλεμποδιανομες του !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις