LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Συμφωνώ. Αλλά επειδή ήδη πιο πάνω αναφέρθηκαν ορισμένες προσπάθειες χρήσης νόμιμων μέσων που πέσανε στο κενό, μήπως έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνεις; Οχι αλλα σκεψου να παρει ο καθενας μια καραμπινα για τους τοσους ηλιθιους που κυκλοφορουν εκει εξω; Γιατι ως γνωστο η βλακεια ειναι ανικητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Καλα υπαρχουν και οι χαζοι που το ηχοσυστημα αξιζει 3 φορες το αμαξι και δεν σεβονται ουτε μεσημερι ουτε βραδυ να τους πυροβολουμε και αυτους; Να πυροβολουμε και τον καθε βλάκα που παει και βαζει Led λαμπες σε αμαξι που δεν ειναι τα φωτα προτζεκτορες και στραβωνουν τους παντες; Μην μου βάζεις ιδέες… στα σοβαρά τώρα, όσο δεν γίνεται τιποτα με τα νόμιμα μέσα, τόσο φαντάζει η αυτοδικία ως λύση. Δράση αντίδραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Black Demis είπε μα αστυνομία τι να κάνει ακριβος? και πάλι λίγοι είναι.... και στης υπόλοιπές χώρες το προσπάθησαν αλλα @@ στο τέλος κατέληξαν στης καμερες και λίγα μπλόκα που ελέγχουν για τέτοια χαζά όπως εξάτμισή κλπ και ουαλα λυθηκε το θέμα (Στην Ελλάδα δεν μπορεί καθος το πολιτικό κόστος ειναι τεράστιο αν μπουν κάμερες) Νομίζω ζεις σε ένα ουτοπικό κόσμο και στον πλανήτη μας πατάς μια φορά για καμία βόλτα...... το θέμα είναι παγκόσμιο και ειναι καθαρά θέμα του Q του κάθε ατόμου....... και βάση στατιστικών η πλειοψηφία έχει χαμηλό iq........ απλα σε απειρες χώρες πέφτει βαρβάτη επιβολή νόμου με τεχνικά μέσα...... εδω δεν τολμάνε Αν τους στοιχειώδεις κανόνες σεβασμού τους θεωρείς ουτοπία απλά επιβεβαιώνεις αυτά που είπα,και επιφυλάσσομαι για το εαν ανήκεις κι εσυ σε αυτήν θλιβερή κατηγορία επειδή έχω την εντύπωση ότι εμμέσως την υποστηρίζεις.Όχι το θέμα δεν είναι παγκόσμιο γιατί σε πολλές χώρες του εξωτερικού (κυρίως Ευρώπη) δεν συναντάμε το φαινόμενο του «μαχαλόμαγκα» στις παιδικές χαρές.Το IQ που κάποιοι έχετε καραμέλα είναι πολλές φορές άσχετο κι αυτό γιατί έχω επισκεφθεί πολλά χωριά με αγράμματους ανθρώπους οι οποίοι ήταν πάντα καλοσυνάτοι και σεβαστικοί απέναντι στους άλλους. Το πρόβλημα ξεκινάει απο την οικογένεια και τον κάθε προβληματικό που μεγαλώνει το παιδί του σαν Καίσαρα δίνωντας του την εντύπωση ότι αυτός/ή είναι και κανένας άλλος.Πάρε το παράδειγμα που έδωσα με τη φίλη μου και το γιό της.Το κοριτσάκι της υπόθεσης τι περιμένεις να βγεί αν η μάνα του αντί να το μαλώσει σε κάτι τόσο σοβαρό του χαιδεύει τ'αυτιά; Και μιλάμε για κοριτσάκι,για σκέψου τι έχει να γίνει σε αντίστοιχη περίπτωση με αγοράκι,τα οποία είναι απο τη φύση τους πιο άγρια κι αντιδραστικά; Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Saggitaro 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, Saggitaro said: Αν τους στοιχειώδεις κανόνες σεβασμού τους θεωρείς ουτοπία απλά επιβεβαιώνεις αυτά που είπα,και επιφυλάσσομαι για το εαν ανήκεις κι εσυ σε αυτήν θλιβερή κατηγορία επειδή έχω την εντύπωση ότι εμμέσως την υποστηρίζεις.Όχι το θέμα δεν είναι παγκόσμιο γιατί σε πολλές χώρες του εξωτερικού (κυρίως Ευρώπη) δεν συναντάμε το φαινόμενο του «μαχαλόμαγκα» στις παιδικές χαρές.Το IQ που κάποιοι έχετε καραμέλα είναι πολλές φορές άσχετο κι αυτό γιατί έχω επισκεφθεί πολλά χωριά με αγράμματους ανθρώπους οι οποίοι ήταν πάντα καλοσυνάτοι και σεβαστικοί απέναντι στους άλλους. Το πρόβλημα ξεκινάει απο την οικογένεια και τον κάθε προβληματικό που μεγαλώνει το παιδί του σαν Καίσαρα δίνωντας του την εντύπωση ότι αυτός/ή είναι και κανένας άλλος.Πάρε το παράδειγμα που έδωσα με τη φίλη μου και το γιό της.Το κοριτσάκι της υπόθεσης τι περιμένεις να βγεί αν η μάνα του αντί να το μαλώσει σε κάτι τόσο σοβαρό του χαιδεύει τ'αυτιά; Και μιλάμε για κοριτσάκι,για σκέψου τι έχει να γίνει σε αντίστοιχη περίπτωση με αγοράκι,τα οποία είναι απο τη φύση τους πιο άγρια κι αντιδραστικά; Δεν την υποστηρίζω υποστηρίζω , είμαι άποψής ότι άνθρωποι είναι ζώα, και αυτό δεν αλλάζει και ο μονός τρόπος να τηρούν τους κανόνες (όπως εχει δείξει και ο χρόνος και έμπειρο από τα αλλα κράτη) είναι επιβολή του κάθε νόμου (η οποία πλέον μπορεί να γίνει εύκολα και άμεσα με τεχνικά μέσα)..... Οτιδήποτε άλλο, τυπου να μάθουν να είναι "σωστοι" κλπ το θεωρώ ουτοπικές ελπίδες ατόμων που δεν καταλαβαίνουν πως λειτουργούν άνθρωποι ειδικά αυτοί που έχουν περιορισμένη σκέψη και έχω πάει και έχω ζήσει σε αρκετές χώρες και έχω δει τα πάντα...... και μια χαρα έβλεπα που και ποτε επαιζαν αυτά τα φαινόμενα που περιγράφονται ποιο πανω (και τα βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους και οχι της Ελλάδας) Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Black Demis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Black Demis είπε Δεν την υποστηρίζω υποστηρίζω , είμαι άποψής ότι άνθρωποι είναι ζώα, και αυτό δεν αλλάζει και ο μονός τρόπος να τηρούν τους κανόνες (όπως εχει δείξει και ο χρόνος και έμπειρο από τα αλλα κράτη) είναι επιβολή του κάθε νόμου (η οποία πλέον μπορεί να γίνει εύκολα και άμεσα με τεχνικά μέσα)..... Οτιδήποτε άλλο, τυπου να μάθουν να είναι "σωστοι" κλπ το θεωρώ ουτοπικές ελπίδες ατόμων που δεν καταλαβαίνουν πως λειτουργούν άνθρωποι ειδικά αυτοί που έχουν περιορισμένη σκέψη και έχω πάει και έχω ζήσει σε αρκετές χώρες και έχω δει τα πάντα...... και μια χαρα έβλεπα που και ποτε επαιζαν αυτά τα φαινόμενα που περιγράφονται ποιο πανω (και τα βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους και οχι της Ελλάδας) Μα εννοείται ότι κι εμείς ζώα είμαστε,η διαφορά μας απ'το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο είναι ότι εμείς είμαστε νοήμοντα.Κι εννοείται πως όταν μιλάω για εκμάθηση τους σε βασικούς κανόνες συμπεριφοράς αναφέρομαι στην σωστή τους εκπαίδευση αφενός κι αφετέρου στην επιβολή του νόμου στην περίπτωση που παρεκτραπούν.Ουτοπικό θα ήταν να σου έλεγα πως δεν θα χρειαζόμασταν νόμους αν εκπαιδευόμασταν όλοι σωστά,δυστυχώς όμως λόγω της φύσης και των ενστίκτων μας οι νόμοι είναι αναγκαίοι για να διατηρείται ισοροπία. Εννοείται ότι αυτά συμβαίνουν και στο εξωτερικό απλά οχι στη συχνότητα που συμβαίνουν εδώ.Στο εξωτερικό αν είχε γίνει κάτι παρόμοιο όπως με τη φίλη μου θα πετάγονταν κι άλλοι γονείς να κράξουν την συγκεκριμένη μητέρα για να καταλάβει ότι είναι λάθος.Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως κάθονταν και παρακολουθούσαν το μαδομούνι αμέτοχοι αφήνοντας την εντύπωση στην παραβατική μητέρα οτι τσακωνόταν με μια παράξενη κι οχι με μια μάνα που το παιδί της παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά απο μια απερίσκεπτη κίνηση του δικού της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 14 minutes ago, Saggitaro said: Μα εννοείται ότι κι εμείς ζώα είμαστε,η διαφορά μας απ'το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο είναι ότι εμείς είμαστε νοήμοντα.Κι εννοείται πως όταν μιλάω για εκμάθηση τους σε βασικούς κανόνες συμπεριφοράς αναφέρομαι στην σωστή τους εκπαίδευση αφενός κι αφετέρου στην επιβολή του νόμου στην περίπτωση που παρεκτραπούν.Ουτοπικό θα ήταν να σου έλεγα πως δεν θα χρειαζόμασταν νόμους αν εκπαιδευόμασταν όλοι σωστά,δυστυχώς όμως λόγω της φύσης και των ενστίκτων μας οι νόμοι είναι αναγκαίοι για να διατηρείται ισοροπία. Εννοείται ότι αυτά συμβαίνουν και στο εξωτερικό απλά οχι στη συχνότητα που συμβαίνουν εδώ.Στο εξωτερικό αν είχε γίνει κάτι παρόμοιο όπως με τη φίλη μου θα πετάγονταν κι άλλοι γονείς να κράξουν την συγκεκριμένη μητέρα για να καταλάβει ότι είναι λάθος.Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως κάθονταν και παρακολουθούσαν το μαδομούνι αμέτοχοι αφήνοντας την εντύπωση στην παραβατική μητέρα οτι τσακωνόταν με μια παράξενη κι οχι με μια μάνα που το παιδί της παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά απο μια απερίσκεπτη κίνηση του δικού της. αυτο που μαρκαρα ειναι και όλο το νόημα........πάρα πολλοί χάνουν σε αυτό το κομμάτι δύστυχος, στο εξωτερικό Έχει πέσει βαρβάτη εκπαίδευσή (κατι σαν σκυλιά αν δεις) οσοι δεν ειναι σε θεση να καταλάβουν με λογική τους εκπαιδευτούν και ουσιαστικά αυτό έμεινε σε αυτούς και ξέρουν πλέον αν κάνουν αυτό που δεν πρέπει θα πέσει τιμωρία (φάση σκύλου) και δουλεύει αν όχι άριστα πάρα πολύ καλά (αν πας Ελβετία Γερμανία και ολες της σχετικές χωρες θα καταλάβεις) Βέβαια έχει άτομα τα οπαία και ξέρουν και νιώθουν και καταλαβαίνουν αλλά είναι πιεσμένοι από καταστάσεις έτσι πρακτικά πολλές παρανομίες που κάνουν πχ να οδηγανε με "ταυτότητα" στο στόμα και πολλά άλλα Είναι να ξεσπάσουν (Για να μην ξεσπάσουν με τον χειρότερο τρόπο αλλου πχ οσο ήμουν ελβετια συνέχειά άκουγα ενα συγκεκριμένο έγκλημά να γίνεται.....άνδρας έδειρε την γιναικα γιναικα μαχαίρωσε τον άνδρα της κλπ..... Καμία σχεση με εδώ εκεί ηταν πολυ ποιο συχνά και ήταν μπορώ να πω και το μονο έγκλημά που άκουγα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Black Demis είπε αυτο που μαρκαρα ειναι και όλο το νόημα........πάρα πολλοί χάνουν σε αυτό το κομμάτι δύστυχος, στο εξωτερικό Έχει πέσει βαρβάτη εκπαίδευσή (κατι σαν σκυλιά αν δεις) οσοι δεν ειναι σε θεση να καταλάβουν με λογική τους εκπαιδευτούν και ουσιαστικά αυτό έμεινε σε αυτούς και ξέρουν πλέον αν κάνουν αυτό που δεν πρέπει θα πέσει τιμωρία (φάση σκύλου) και δουλεύει αν όχι άριστα πάρα πολύ καλά (αν πας Ελβετία Γερμανία και ολες της σχετικές χωρες θα καταλάβεις) Βέβαια έχει άτομα τα οπαία και ξέρουν και νιώθουν και καταλαβαίνουν αλλά είναι πιεσμένοι από καταστάσεις έτσι πρακτικά πολλές παρανομίες που κάνουν πχ να οδηγανε με "ταυτότητα" στο στόμα και πολλά άλλα Είναι να ξεσπάσουν (Για να μην ξεσπάσουν με τον χειρότερο τρόπο αλλου πχ οσο ήμουν ελβετια συνέχειά άκουγα ενα συγκεκριμένο έγκλημά να γίνεται.....άνδρας έδειρε την γιναικα γιναικα μαχαίρωσε τον άνδρα της κλπ..... Καμία σχεση με εδώ εκεί ηταν πολυ ποιο συχνά και ήταν μπορώ να πω και το μονο έγκλημά που άκουγα ) Έχω φίλους στο εξωτερικό και γνωρίζω πολύ καλά,ειδικά Γερμανία κι Ελβετία που προανέφερες μου έχουν πεί για την αυστηρότητα του νόμου αλλά και για την πλήρη εφαρμογή του.Επίσης ο φίλος που μένει Ελβετία μου ανέφερε το πρόβλημα που αναφέρεις κι ήταν κι εκείνος προβληματισμένος ως προς την αιτία του,επειδή όπως μου είπε οι Ελβετοί είναι ψυχροί αλλά ήσυχοι σαν λαός.Επίσης μου είπε ότι η αστυνομία δεν χρειάζεται να κάνει πλέον και πολύ δουλειά όσον αφορά τα πρόστιμα επειδή οι πολίτες είναι υπεύθυνοι σε μεγάλο μέρος,τουλάχιστον ως προς το κοινωνικό καθήκον.Αυτό που μου έδωσε να καταλάβω σε γενικές γραμμές είναι πως δεν ανέχονται την παραβατικότητα κι ενεργούν αυστηρά στην εφαρμογή του νόμου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Στην Ελβετία οι πολίτες λειτουργούν αλλιώς. Αν π.χ. πας 2 το πρωί να πετάξεις σκουπίδια/μπουκάλια και κάνεις θόρυβο, κάποιος άνετα μπορεί να καλέσει την αστυνομία ή να σου την πει κανονικότατα. Εδώ που είμαστε "δημοκράτες", ο καθένας κάνει ό,τι θέλει όποτε θέλει. Και σου ζητάει και τα ρέστα αν πεις κάτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου On 26/08/2024 at 19:17, pasxaliskar said: και τα μανισια τυπου r1, r6 , 1290 , gsxr , 1000sr, fazer κλπ μια χαρα θορυβο κανουν ... εχω fazer s2 και δεν κανει θορυβο εκτος αν ειμαι μεσα στην πολη με 13.000 στροφες που σημαινει οτι εγω κανω κατι λαθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2 ώρες πριν, poulinos είπε εχω fazer s2 και δεν κανει θορυβο εκτος αν ειμαι μεσα στην πολη με 13.000 στροφες που σημαινει οτι εγω κανω κατι λαθος τοτε βγαλε απο τιν λιστα το fazer χαααχαχχα.. ε παραδειγμα εφερα.. βαλε μεσα τσοπερ και τετοιες που κανουν.. 13 ώρες πριν, Saggitaro είπε Μα εννοείται ότι κι εμείς ζώα είμαστε,η διαφορά μας απ'το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο είναι ότι εμείς είμαστε νοήμοντα. ολα τα ζωα ειναι νοημοντα.. ολα σκεφτονται, πρατουν με το νου βρισκους λυσεις κλπ.. απλα καποια σε πειρσσοτερο βαθμο αλλα σε λιγοτερα.. μην πιασουμε την κουβεντα αυτη .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Βασικά, τα ζώα είναι νοήμοΝα. Δεν πιστεύω να έχετε λαλήσει από την πολλή μόντα καλοκαιριάτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Στις 27/8/2024 στις 1:29 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Σοβαρα; Και αν τα χασει του φυγει το τιμονι και σκοτωθει δεν πειραζει εμεις την μαλακια μας να κανουμε γιατι δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε τοτε βγαλε απο τιν λιστα το fazer χαααχαχχα.. ε παραδειγμα εφερα.. βαλε μεσα τσοπερ και τετοιες που κανουν.. ολα τα ζωα ειναι νοημοντα.. ολα σκεφτονται, πρατουν με το νου βρισκους λυσεις κλπ.. απλα καποια σε πειρσσοτερο βαθμο αλλα σε λιγοτερα.. μην πιασουμε την κουβεντα αυτη .. Τι εννοείς είναι όλα νοήμοντα και σκέφτονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Saggitaro είπε Τι εννοείς είναι όλα νοήμοντα και σκέφτονται; ανθρωπος, σκυλος , γατα , πιθηκος κλπ ολα τα ζωα εχουν νοημοσυνη.. ειτε υψηλή ειτε πολυ χαμηλή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Πρεπει να μπει ενα online gps εντοπιστης σε ολα τα οχήματα να μετραει ταχητυτα κ ηχορύπανση κ να σου στέλνει τα ραβασακια συστημενα.Δε γίνονται ανθρωποι μερικοι ειναι διαχρονικα ζωα εως επικινδυνοι.Το κυνηγητό με τα μπλοκα ειναι απαρχαιωμενο κ αναποτελεσματικο. Ετρεχες αγορι μου στον κεντρικο με 120; μεγεια σου.100ε Πρηζει μπαλες η εξατμιση; 50ε. Ηταν ωρα ησυχιας;; 150. Μεγεια. Δε βαζεις μυαλο; φερε την αδεια 2 μηνες να κανεις γυμναστική με τα ποδια. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα