kage Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη ως προς τον αριθμό αστυνομικών ανά 100.000 κατοίκους Απλά αυτοί π τελικα ειναι στο δρόμο ειναι ελαχιστοι γιατι δεν έχουν βύσμα κ αντιδρούν σπασμωδικά.. Αν δεν πιάσει το από πάνω ρίξτε λάδια μην μείνει τπτ ( 😛 τρολ ) Επεξ/σία 27 Αυγούστου από kage 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δουλεύω κάτω από την τροχαία Περιστερίου, απέναντι από τα ΚΤΕΛ Κηφισού.Ερχεται μια μηχανή με μπασο ήχο απο εξάτμιση ,να σου παίρνει το κεφάλι , όταν έφτασε κοντά είδα πανω στη μάσκα μπροστά και έγραφε police...Τι θέλετε να κουβεντιάσουμε μετα από αυτό ; Επεξ/σία 27 Αυγούστου από leolipop 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το ζήτημα είναι βαθιά κοινωνικό και δεν λύνεται αν η κοινωνία δεν γίνει ενεργή ως προς όλους τους τομείς κι όχι μόνο σε αυτούς που κατά καιρούς δημιουργείται ένα πρόβλημα που ενοχλεί μια μερίδα της. Όταν τα παιδιά δεν μαθαίνουν να καλλιεργούν πνεύμα και αρετές αυτά θα συμβαίνουν.Οταν ο κάθε βλάκας κι η κάθε βλαμμένη μεγαλώνουν το παιδί τους σαν να είναι αυτός και κανένας άλλος τι συμπεριφορά περιμένετε να έχει; Προχθές πήγα την ανήψια μου στην παιδική χαρά να παίξει με το γιο μιας φίλης μου.Η φίλη μου έχει αγοράκι δύο ετών το οποίο πήγε να ανέβει σ' αυτές τις μικρές ξύλινες κατασκευές με τσουλήθρα πάνω κούνια κτλ.Την ώρα που ανέβαινε εμφανίστηκε ένα κοριτσάκι,πιο μεγάλο,μπροστά του το οποίο για να κατέβει έσπρωξε το γιο της φίλης μου με κίνδυνο να το ρίξει.Η φίλη μου αμέσως έτρεξε και της λέει αγχωμενη κοριτσάκι μου τι κάνεις θα τον χτυπήσεις,χωρίς φωνές και υστεριες.Με το που σκάει η μάνα του κοριτσιού τη ρώτησε γιατί το έσπρωξε και της λέει το κοριτσάκι ότι τον έσπρωξε επειδή ήθελε να κατέβει και την εμπόδιζε.Η μάνα της αποκρίθηκε ε τότε καλά έκανες,κατι που έβγαλε τη φίλη μου έξω φρενών κι όχι μόνο την έβρισε αλλά αναγκάστηκε να τη χτυπήσει επειδή η τύπισσα άρχισε να τη σπρώχνει. Θέλετε κατι άλλο για να καταλάβετε γιατί βγαίνουν έτσι αυτά τα παιδιά; Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Saggitaro 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2 ώρες πριν, redbullboy είπε Θυμάσαι και περιπολικά Xara με εξάτμιση μπουρι, να χάνεται η γάτα μέσα; Η λύση είναι μία, εκκενώστε προς Ύδρα που δεν έχει μηχανοκίνητα! Mια χαρα τα θυμαμαι , τωρα βεβαια εχουμε τις ιδιες εκδοσεις σε Octavia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsonatos04 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Κάποιοι τις πουλάνε τις εξατμίσεις, χταπόδια κλπ κλπ. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να πιάσεις τουσ 100-200 κ.ο.κ. "κάγκουρες", πήγαινε κατευθείαν στην πηγή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbullboy Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 ώρα πριν, kotsonatos04 είπε Κάποιοι τις πουλάνε τις εξατμίσεις, χταπόδια κλπ κλπ. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να πιάσεις τουσ 100-200 κ.ο.κ. "κάγκουρες", πήγαινε κατευθείαν στην πηγή. Πολλές δολοφονίες γίνονται με κουζινομάχερα, τι προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 4 ώρες πριν, leolipop είπε Mια χαρα τα θυμαμαι , τωρα βεβαια εχουμε τις ιδιες εκδοσεις σε Octavia. Είναι ομάδες για καταδιώξεις από καγκουρες κτλ σε κόντρες, θεωριτικα αυτά τα πειραγμένα περιπολικά, η πλέον έτοιμες sport - high perfomance εκδόσεις , μηχανές (έχουμε 7-8 hayabusa βελτιωμένα πλέον) βγαίνουν μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θεωριτικα πολλές φορές τα "χρεώνονται" σε περιπτώσεις που απλά περιπολικά δεν είναι διαθέσιμα για να το παίξουν καγκουρες και να βγάλουν τα αποθημενα τους To gs που πήρα ήρθε με την akrapovic μου κόστισε περί 350 ευρώ να πάρω τους σιγαστηρες και το γέμισμα και πλέον είναι ελάχιστα πάνω από τη μαμά σε θόρυβο δυστηχως μαμά εξάτμιση δεν είναι στα πλάνα γιατί η BMW ζητάει 3100 Το θέμα δεν είναι οι γνήσιες after market εξατμίσεις (το 90% από επωνυμες) εκτός από την τάπα στο τέλος φοράνε και ένα ψευτο καταλύτη https://a.aliexpress.com/_EuAJkpJ που κόβει υπερβολικά το θόρυβο) αλλα κινεζικες που γέμισε ο τόπος που είτε φορά τάπα είτε όχι είναι το ένα και το αυτό , όταν ο καγκουρας πλέον έχει επιλογή για τελικό με 50-60 ευρώ που κάνει περισσότερο θόρυβο από να άφηνε μόνο τους λαιμους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Είναι ομάδες για καταδιώξεις από καγκουρες κτλ σε κόντρες, θεωριτικα αυτά τα πειραγμένα περιπολικά, η πλέον έτοιμες sport - high perfomance εκδόσεις , μηχανές (έχουμε 7-8 hayabusa βελτιωμένα πλέον) βγαίνουν μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θεωριτικα πολλές φορές τα "χρεώνονται" σε περιπτώσεις που απλά περιπολικά δεν είναι διαθέσιμα για να το παίξουν καγκουρες και να βγάλουν τα αποθημενα τους Θα μπορουσαν να ειναι με σπορ μεν, αλλα οχι μπουρι σομπας δε , εξατμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, leolipop είπε Θα μπορουσαν να ειναι με σπορ μεν, αλλα οχι μπουρι σομπας δε , εξατμιση. Τα παλιά citroen και οι οκταβιες που έμειναν μιλάμε για αυτοκίνητα 400-500 άλογα όχι βελτίωση στο κυρ Μήτσο της γειτονιάς Βέβαια παίζει και το σενάριο για λόγους οικονομίας σε αντικατάσταση εξάτμισης λόγο φθοράς βαλαν ότι πιο φτηνό βρήκανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 12 hours ago, kage said: Η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη ως προς τον αριθμό αστυνομικών ανά 100.000 κατοίκους Απλά αυτοί π τελικα ειναι στο δρόμο ειναι ελαχιστοι γιατι δεν έχουν βύσμα κ αντιδρούν σπασμωδικά.. Αν δεν πιάσει το από πάνω ρίξτε λάδια μην μείνει τπτ ( 😛 τρολ ) μα αστυνομία τι να κάνει ακριβος? και πάλι λίγοι είναι.... και στης υπόλοιπές χώρες το προσπάθησαν αλλα @@ στο τέλος κατέληξαν στης καμερες και λίγα μπλόκα που ελέγχουν για τέτοια χαζά όπως εξάτμισή κλπ και ουαλα λυθηκε το θέμα (Στην Ελλάδα δεν μπορεί καθος το πολιτικό κόστος ειναι τεράστιο αν μπουν κάμερες) 6 hours ago, Saggitaro said: Το ζήτημα είναι βαθιά κοινωνικό και δεν λύνεται αν η κοινωνία δεν γίνει ενεργή ως προς όλους τους τομείς κι όχι μόνο σε αυτούς που κατά καιρούς δημιουργείται ένα πρόβλημα που ενοχλεί μια μερίδα της. Όταν τα παιδιά δεν μαθαίνουν να καλλιεργούν πνεύμα και αρετές αυτά θα συμβαίνουν.Οταν ο κάθε βλάκας κι η κάθε βλαμμένη μεγαλώνουν το παιδί τους σαν να είναι αυτός και κανένας άλλος τι συμπεριφορά περιμένετε να έχει; Προχθές πήγα την ανήψια μου στην παιδική χαρά να παίξει με το γιο μιας φίλης μου.Η φίλη μου έχει αγοράκι δύο ετών το οποίο πήγε να ανέβει σ' αυτές τις μικρές ξύλινες κατασκευές με τσουλήθρα πάνω κούνια κτλ.Την ώρα που ανέβαινε εμφανίστηκε ένα κοριτσάκι,πιο μεγάλο,μπροστά του το οποίο για να κατέβει έσπρωξε το γιο της φίλης μου με κίνδυνο να το ρίξει.Η φίλη μου αμέσως έτρεξε και της λέει αγχωμενη κοριτσάκι μου τι κάνεις θα τον χτυπήσεις,χωρίς φωνές και υστεριες.Με το που σκάει η μάνα του κοριτσιού τη ρώτησε γιατί το έσπρωξε και της λέει το κοριτσάκι ότι τον έσπρωξε επειδή ήθελε να κατέβει και την εμπόδιζε.Η μάνα της αποκρίθηκε ε τότε καλά έκανες,κατι που έβγαλε τη φίλη μου έξω φρενών κι όχι μόνο την έβρισε αλλά αναγκάστηκε να τη χτυπήσει επειδή η τύπισσα άρχισε να τη σπρώχνει. Θέλετε κατι άλλο για να καταλάβετε γιατί βγαίνουν έτσι αυτά τα παιδιά; Νομίζω ζεις σε ένα ουτοπικό κόσμο και στον πλανήτη μας πατάς μια φορά για καμία βόλτα...... το θέμα είναι παγκόσμιο και ειναι καθαρά θέμα του Q του κάθε ατόμου....... και βάση στατιστικών η πλειοψηφία έχει χαμηλό iq........ απλα σε απειρες χώρες πέφτει βαρβάτη επιβολή νόμου με τεχνικά μέσα...... εδω δεν τολμάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ειναι κατασχεμενα..μέχρι την πρώτη βλάβη- τρακαρισμα και θα παροπλιστουν.. Cayenne,a class amg,focus st,αstra opc,s3,r1m,hayabusa... ολοι αυτοι με προκλητική συμπεριφορα Έρχεται ο αλλος κ λέει λίγοι είναι κ ας είναι 2η σε όλη την Ευρώπη ...ειπαμε δεν τους βλεπεις όταν τους χρειάζεσαι γιατι φιδιαζουν με τα βυσματα τους(κυρίως πολιτικα) εκτος δρόμων...η λυση είπαμε κατάσχεση κ απευθείας σκράπ .... εδω κ μηνες π ο χρυσοχοιδης τους απειλει με αδειες/αποσπασεις μια χαρα λιώνουν στους δρομους γ κλήσεις κράνους,ταχύτητας,ζώνης,αλκοτεστ στα γνωστα σημεια Επεξ/σία 27 Αυγούστου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 7 hours ago, LLLEFTERIS said: Και η λυση ειναι να πυροβολουμε; Ένας κάγκουρας λιγότερος. Έτσι κι αλλιώς σε καμιά στροφή ή χαντάκι θα τον βρουν κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tasanton είπε Ένας κάγκουρας λιγότερος. Έτσι κι αλλιώς σε καμιά στροφή ή χαντάκι θα τον βρουν κάποια στιγμή. Καλα υπαρχουν και οι χαζοι που το ηχοσυστημα αξιζει 3 φορες το αμαξι και δεν σεβονται ουτε μεσημερι ουτε βραδυ να τους πυροβολουμε και αυτους; Να πυροβολουμε και τον καθε βλάκα που παει και βαζει Led λαμπες σε αμαξι που δεν ειναι τα φωτα προτζεκτορες και στραβωνουν τους παντες; Επεξ/σία 27 Αυγούστου από LLLEFTERIS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 17 minutes ago, LLLEFTERIS said: Καλα υπαρχουν και οι χαζοι που το ηχοσυστημα αξιζει 3 φορες το αμαξι και δεν σεβονται ουτε μεσημερι ουτε βραδυ να τους πυροβολουμε και αυτους; Να πυροβολουμε και τον καθε βλάκα που παει και βαζει Led λαμπες σε αμαξι που δεν ειναι τα φωτα προτζεκτορες και στραβωνουν τους παντες; Ίδιου τύπου άτομά είναι ,χαμηλού iq που δεν αλλάζουνε με τπτ αν δεν τους το επιβάλουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Καθε νομιμο μεσο. Συμφωνώ. Αλλά επειδή ήδη πιο πάνω αναφέρθηκαν ορισμένες προσπάθειες χρήσης νόμιμων μέσων που πέσανε στο κενό, μήπως έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα