vdanasto Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Μόνη προοπτική να αλλάξει αυτό είναι η στροφή στην αποκλειστική ηλεκτροκίνηση αλλά αυτό θα γίνει σε περίπου 20-30 χρόνια. Είναι πολύ μακρυά για να δώσει χαρά σε κάποιον που έχει τώρα πρόβλημα αλλά σκεφτείτε ότι τα παιδιά μας θα έχουν ένα πρόβλημα λιγότερο σε αυτή την ζωή Ακόμη και τότε θα βγει μόντα για εγκατάσταση ηχείου που θα αναπαράγει ήχο πειραγμένης εξάτμισης κατά την επιτάχυνση. 😁 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Αυτά θα αλλάξουν όταν ο Έλληνας συμμορφωθεί με τους νόμους……δηλαδή ποτέ! Όσο και να βαράς τον απαυτον σου δεν θα αλλάξει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 5 hours ago, Dinos1973 said: Αυτά θα αλλάξουν όταν ο Έλληνας συμμορφωθεί με τους νόμους……δηλαδή ποτέ! Όσο και να βαράς τον απαυτον σου δεν θα αλλάξει τιποτα. ολα γινονται αν υπαρχει θεληση.οταν εγκατασταθηκαν καμερες σε καποιια φαναρια το ποσοστο που περνουσε με κοκκινο μειωθηκε.οταν στην λεα στην εθνικη ειχε αστυνομια καθε πρωι και εγραφαν κοσμο ως δια μαγειας μειωθηκε παρα πολυ η παραβιαση της λεα. κοινως αμα εφαρμοσουν τον νομο και κοψουν γερο προστιμο και το ταμειο θα γεμισει και το προβλημα θα μειωθει. το ειχα καταευχαριστηθει οταν εβλεπα να σταματανε ατομα στην λεα 9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου On 24/08/2024 at 11:15, safridia said: Μα κυριως για αυτο εφτιαξαν τα ΚΤΕΟ να μην κυκλοφορουν κανοντας θορυβο και με ντουμανια οχηματα. Τελικα καταληξε να περναμε ΚΤΕΟ οσοι κανουμε την τακτικη συντηρηση ενω οσοι ειχαν πειραγμενη εξατμιση η δεν εκαναν ποτε σερβις δεν περνανε ποτε. Ενα 50αρικο πεταμενο στο πηγαδι καθε δυο χρονια Οι περισσότεροι περνάνε ΚΤΕΟ. Ακόμα και αυτοί με τις πειραγμένες εξατμίσεις ή αυτοί που έχουν να κανουν σέρβις 20 χρόνια. Το θέμα στην Ελλάδα είναι το πώς περνάνε… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Στις 24/8/2024 στις 11:48 ΠΜ, stelios_2809 είπε φαντάζομαι να ανοίξω μια πολιτισμένη κουβεντα με τους οδηγούς δεν θα οδηγήσει κάπου. πλάκα κάνεις σε έναν 65+αρη με κράνος ποδηλάτου από το Jumbo τον ρώτησα γιατί περνάει όλα τα φανάρια με κοκκινο (ήταν μπροστά μου) και κόντεψε να πλακωθούμε. από τότε είπα να πάτε να μπιπ όλοι σας.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε Οι περισσότεροι περνάνε ΚΤΕΟ. Ακόμα και αυτοί με τις πειραγμένες εξατμίσεις ή αυτοί που έχουν να κανουν σέρβις 20 χρόνια. Το θέμα στην Ελλάδα είναι το πώς περνάνε… ολα περνανε. εγω περασα χωρις γνωστο χωρις λαδωμα μηχανακι που δεν ειχε πανω του ουτε το 50% νομιμα και οτε το 50% απο τα προβλεπόμενα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 7 hours ago, dtk-386 said: πλάκα κάνεις σε έναν 65+αρη με κράνος ποδηλάτου από το Jumbo τον ρώτησα γιατί περνάει όλα τα φανάρια με κοκκινο (ήταν μπροστά μου) και κόντεψε να πλακωθούμε. από τότε είπα να πάτε να μπιπ όλοι σας.... αν του σκαγαν ενα 700 αρι προστιμο και αλλα τοσα για κρανος και οτι βρουν να δεις επομενη μερα πως θα ηταν.και με στολη μηχανης. ασαλιωτο θελει.σορρυ για την εκφραση.αλλιως μυαλο δεν μπαινει φιλος πηγε γερμανια.σε λιγους μηνες μαζεψε 3 φορες προστιμο για ταχυτητα.εδω τπτ.να δεις πως εβαλε μυαλο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, poulinos είπε αν του σκαγαν ενα 700 αρι προστιμο και αλλα τοσα για κρανος και οτι βρουν να δεις επομενη μερα πως θα ηταν.και με στολη μηχανης. ασαλιωτο θελει.σορρυ για την εκφραση.αλλιως μυαλο δεν μπαινει φιλος πηγε γερμανια.σε λιγους μηνες μαζεψε 3 φορες προστιμο για ταχυτητα.εδω τπτ.να δεις πως εβαλε μυαλο. Ο παππούς το πιο πιθανό οδηγεί και χωρίς δίπλωμα έτσι έκανε στο χωριό έτσι κάνει και εδώ Όσο για της εξάτμισεις από την στιγμή που βγήκαν οι "road legal" που την περνεις και με την αγορά πολλές φορές με χαρτί ότι είναι σύμφωνα με τους νόμους, δεν θα βγάλεις άκρη, αν πιάσουμε και harley κτλ δεν βγάζεις άκρη Έχω akrapovic euro 5 στο gs 1250 και οι τύποι το σιγαστήρα τον έχουν εσωτερικά πέρα από της ψευτο τάπες που έχει πίσω απλά να διχνει ότι φοράει σιγαστήρα ανοίγεις βγάζεις τον εσωτερικό και οι τροχαία απλά κοιτάει να υπάρχουν οι τάπες πίσω ας κάνει και σαν τανκς, το ίδιο και στο κτεο, επίσης ακόμα και με όλους τους σιγαστηρες αυτές οι εξάτμισεις θέλουν σέρβις, ο υαλοβάμβακας μέσα καίγεται ανάλογα την μηχανή 6 μήνες - 1 χρόνο βαριά είναι για αλλαγή αν δεν γίνει επισκευή όσους σιγαστηρες και να βάλεις θα ξυπνάς πεθαμένους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2 σχόλια μόνο: 1. Δεν μιλάμε απλά για μη συμμόρφωση στο νόμο, αλλά για ξεκάθαρη αντικοινωνική συμπεριφορά. Το θέμα δεν είναι να τηρείς το νόμο, αλλά να σέβεσαι τον άλλο. 2. Οι δικές μου «κατάρες» έχουν προ πολλού φύγει από το κάψιμο φλάντζας και έχουν πλέον πάντα σχέση με το να συναντήσουν τα ζώα το δημιουργό τους. Γι αυτό και σε διαφορα τροχαία που προκαλούν οι ίδιοι και «αναχωρούν», δεν μου καίγεται καρφί. Σορυ αλλά δεν υπάρχει καμια δικαιολογία. Κι εμείς υπήρξαμε νεοι. 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogios Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Ρώτησα μαγαζί με εξατμίσεις, πριν πάνε σε ΚΤΕΟ αλλάζουν την εξάτμιση για μια μέρα ή πληρώνουν κάτι παραπάνω στο ΚΤΕΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Και βέβαια ξεχωριστή συζήτηση χωρα για τους χιλιάδες κάγκουρες με ΙΧ, συνήθως κουβάδες φτιαγμένους, που προκαλούν θόρυβο είτε με τις εξατμίσεις, είτε με τις χειροφρενιες, είτε με την άθλια μουσική τους στη διαπασών. κι εκεί η τροχαία πετάει χαρταετό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Αν είναι και ανηφορικός ο δρόμος άστα να πάνε.... εκεί να δεις θόρυβο από ότι περνάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Δοκίμασε με τηλέφωνο στο 112 και όχι στο 100 ή στην τροχαία ή όπου αλλού τοπικά. Θεωρητικά, στο 112 καταγράφονται και πρέπει να απαντήσουν/ενεργήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 6 ώρες πριν, tasanton είπε Κι εμείς υπήρξαμε νεοι. Σήμερα το πρωί: άλλος παππούς, 80αρη τον έκοψα, χωρίς κράνος, σε παπί έτοιμο να σκορπίσει, φορτωμένο μέχρι τα μπούνια σφάζει κόκκινο, τον αποφεύγω στο τσακ, κορνάρω ο παππούς στην κοσμάρα του. Παρακάτω έχει και άλλο κόκκινο φανάρι και σταματάμε όλοι οι ΙΧηδες. Ο παππούς σαν να μην υπάρχει κόκκινο πέρασε και αυτό το φανάρι. Κι έχω παρατηρήσει ότι οι 9 στους 10 δίκυκλοι τα σφάζουν ψυχρά. Οπότε το νέοι δεν παίζει ρόλο αλλά ο εγκέφαλος του καθενός και η αυστηρή αστυνόμευση που στην Ελλάδα απλά υπάρχει μόνο για την ταχύτητα 🤣και όλα τα υπόλοιπα σαν να μην υπάρχουν. Ο θόρυβος ειδικά σε παπάκια είναι δεδομένος. Πιο πολύ θόρυβο βγάζουν παρά τρέχουν. Τα ΚΤΕΟ δεν μπορούν να τους κόψουν γιατί τις αλλάζουν όταν περνάνε με τις στοκ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 7 ώρες πριν, tasanton είπε 2 σχόλια μόνο: 1. Δεν μιλάμε απλά για μη συμμόρφωση στο νόμο, αλλά για ξεκάθαρη αντικοινωνική συμπεριφορά. Το θέμα δεν είναι να τηρείς το νόμο, αλλά να σέβεσαι τον άλλο. 2. Οι δικές μου «κατάρες» έχουν προ πολλού φύγει από το κάψιμο φλάντζας και έχουν πλέον πάντα σχέση με το να συναντήσουν τα ζώα το δημιουργό τους. Γι αυτό και σε διαφορα τροχαία που προκαλούν οι ίδιοι και «αναχωρούν», δεν μου καίγεται καρφί. Σορυ αλλά δεν υπάρχει καμια δικαιολογία. Κι εμείς υπήρξαμε νεοι. Ημίθεος. Στο 1 λέει περί αντικοινωνικης συμπεριφοράς και στο 2 εύχεται ψόφο σε κάποιους που κάνουν θόρυβο. Καθόλου αντικοινωνικο. Επί του θέματος. Πρόσφατα πήραν την άδεια για 3 μήνες +300 ευρα σε γνωστό μου, για αυτό ακριβώς το θέμα. Σε παπάκι 50αρι. Δεν το πίστευα. Προσπαθούσα να μην πανηγυρισω, αλλά κάπως απέτυχα. Κάτι γίνεται. Υπάρχει ελπίδα. Μου αρέσει που ο ts έχει και τύψεις. Μήπως γέρασα; Εγώ πάντως τους βρίζω αυτούς από τα 17 μου. Είχα πάντα απορία. Έβγαλε κανένας γκόμενα επειδή το όχημα του κάνει θόρυβο; Υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, πέραν του πιθηκου που κάνει την πιο πολύ φασαρία για να προσελκύσει το θηλυκό, για αυτή τη συμπεριφορά; Κάτι έχω χάσει, δεν μπορεί να κυκλοφορούν γύρω μας όλοι αυτοί οι missing links και οι βιολόγοι να τους ψάχνουν ακόμη. Να βοηθήσουμε. Εδώ είναι, σας φωνάζουν. Χρυσή την πλήρωσαν την akrapovic για να τους ακούτε καλύτερα! 2 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα