tasanton Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Pitoo said: Το 10% που θα είναι κάγκουρες και υπερήφανοι για αυτό, το λες σαν να είναι χειρότεροι μας. Εαν είσαι υπόδειγμα ανθρώπου πες μας να ακολουθήσουμε το πλάνο σου. Εαν όχι, άσε τους δικαστές να δικάζουν και επέστρεψε στην κανονική σου ιδιότητα. Κι εγώ τους θεωρώ χειρότερούς μας. Δεν σέβονται τους άλλους, ενοχλούν, επιδεικνύουν επίκινδυνη οδηγική συμπεριφορά και υπερηφανεύονται για όλα αυτά. Τι άλλο ορισμό χρειάζεσαι; Επεξ/σία 29 Αυγούστου από tasanton 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2 hours ago, Pitoo said: Το 10% που θα είναι κάγκουρες και υπερήφανοι για αυτό, το λες σαν να είναι χειρότεροι μας. Εαν είσαι υπόδειγμα ανθρώπου πες μας να ακολουθήσουμε το πλάνο σου. Εαν όχι, άσε τους δικαστές να δικάζουν και επέστρεψε στην κανονική σου ιδιότητα. Δε μας ενδιαφέρει αν είναι καγκουρες και ακούνε τραπ ή ειναι φασαιοι και ακούνε Δήμητρα γαλανη φιλοσοφωντας τη ζωή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως ενοχλούν με ξερογκαζιες, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Όσο για την αστυνόμευση, δε γίνεται να έχουμε όλοι από έναν χωροφυλακα πάνω από το κεφάλι μας για να μας λέει τι να κάνουμε. Πρέπει να μαθαίνει το παιδί από το σπίτι πως δεν πρέπει να ενοχλεί τους γύρω του. Δυστυχώς τη χώρα μας τη διέπει μια ατελείωτη βαλκανιλα στη νοοτροπία των πολιτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής είναι πως αν κάποιος καταγγείλει ενα συμπολίτη για οτιδήποτε ( φοροδιαφυγή, πέταμα σκουπιδιών κτλ ), αντί να του πούμε μπράβο, τον λέμε ρουφιάνο και από πάνω. Δεν υπάρχει σωτηρία 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volman Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 3 hours ago, Pitoo said: Το 10% που θα είναι κάγκουρες και υπερήφανοι για αυτό, το λες σαν να είναι χειρότεροι μας. Εαν είσαι υπόδειγμα ανθρώπου πες μας να ακολουθήσουμε το πλάνο σου. Εαν όχι, άσε τους δικαστές να δικάζουν και επέστρεψε στην κανονική σου ιδιότητα. Κράτα σημειώσεις σε παρακαλώ γιατί ναι, είμαι υπόδειγμα ΜΗ κάγκουρα: 1. Έχεις ντέρντια; ΜΗΝ βάζεις στην διαπασόν το ηχοσύστημα στις 12 το βράδυ. Κάποιοι θέλουν να κοιμηθούν. 2. Θες να κάνεις πατιλίκια; Βαράς την τουρμπίνα στο κόκκινο; Έχεις για εξάτμιση μπουρί της σόμπας και ακούγεσε 3 τετράγωνα μακριά (στην κυριολεξία μέτρησα ένα καγκούρι πόσο ακούγετε και δεν άκουγα την φωνή μου για απόσταση σχεδόν 3 τετραγώνων!!!!!); Τράβα στην έρημο να σε ανέχονται οι σαύρες. Οι δρόμοι είναι για τους ανθρώπους και όχι για ψυχασθενείς. Bonus tip 3. Όταν κάποιος στον δρόμο δεν οδηγεί σύμφωνα με τις ορέξεις σου γιατί ακολουθεί τον ΚΟΚ ή ενοχλείτε από τις άπειρες μαμακίες που κάνεις, μην παρεξηγιέσε. Βάλε πίσω στην θήκη το στιλέτο, αφόπλισε το όπλο που μόλις έβγαλες και πάρε το χάπι σου. Πάλι το ξέχασες. (αληθινή ιστορία που παίχτηκε πριν 1-2 μήνες). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 hour ago, volman said: Κράτα σημειώσεις σε παρακαλώ γιατί ναι, είμαι υπόδειγμα ΜΗ κάγκουρα: 1. Έχεις ντέρντια; ΜΗΝ βάζεις στην διαπασόν το ηχοσύστημα στις 12 το βράδυ. Κάποιοι θέλουν να κοιμηθούν. 2. Θες να κάνεις πατιλίκια; Βαράς την τουρμπίνα στο κόκκινο; Έχεις για εξάτμιση μπουρί της σόμπας και ακούγεσε 3 τετράγωνα μακριά (στην κυριολεξία μέτρησα ένα καγκούρι πόσο ακούγετε και δεν άκουγα την φωνή μου για απόσταση σχεδόν 3 τετραγώνων!!!!!); Τράβα στην έρημο να σε ανέχονται οι σαύρες. Οι δρόμοι είναι για τους ανθρώπους και όχι για ψυχασθενείς. Bonus tip 3. Όταν κάποιος στον δρόμο δεν οδηγεί σύμφωνα με τις ορέξεις σου γιατί ακολουθεί τον ΚΟΚ ή ενοχλείτε από τις άπειρες μαμακίες που κάνεις, μην παρεξηγιέσε. Βάλε πίσω στην θήκη το στιλέτο, αφόπλισε το όπλο που μόλις έβγαλες και πάρε το χάπι σου. Πάλι το ξέχασες. (αληθινή ιστορία που παίχτηκε πριν 1-2 μήνες). μα ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι για να τους προσέξουν αλλοι (να λενε ναααααα ο νικος πχ) κάπου που δεν Έχει κόσμο ποτε ουτε εξάτμισή θα έβαζαν μπουρι ουτε μουσικη τερμα και ουτε μπαντελικηα θα εκαναν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volman Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 8 minutes ago, Black Demis said: μα ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι για να τους προσέξουν αλλοι (να λενε ναααααα ο νικος πχ) κάπου που δεν Έχει κόσμο ποτε ουτε εξάτμισή θα έβαζαν μπουρι ουτε μουσικη τερμα και ουτε μπαντελικηα θα εκαναν Μεγάλη αλήθεια αυτό που είπες. Εγώ σκέφτομαι τους κοντινούς τους ανθρώπους. Φαντάσου τι τραβάνε να τους ανέχονται κάθε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 4 minutes ago, volman said: Μεγάλη αλήθεια αυτό που είπες. Εγώ σκέφτομαι τους κοντινούς τους ανθρώπους. Φαντάσου τι τραβάνε να τους ανέχονται κάθε μέρα. εκει συνήθης παιζει φαση δεν σε ξεω δεν με ξερεις αλλα οσο δεν "την ακουνε" δικοι τους "την ακουνε" ολοι η αλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Pitoo είπε Το 10% που θα είναι κάγκουρες και υπερήφανοι για αυτό, το λες σαν να είναι χειρότεροι μας. Οχι δεν ειναι "χειροτεροι μας". Ειναι ανθρωπινα σκουπιδια με αξια μικροτερη απο το χρησιμοποιημενο κωλοχαρτο που σκουπιστηκα το πρωι, και η θεση τους ειναι στην ιδια θεση με εκεινο. Τωρα που το καλοσκεφτομαι βεβαια, ακομα και το κωλοχαρτο επιτευξε καποιο χρησιμο σκοπο πριν αποσυρθει οποτε ισως ειμαι και λιγο αδικος σε βαρος του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitoo Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 8 minutes ago, lector said: Οχι δεν ειναι "χειροτεροι μας". Ειναι ανθρωπινα σκουπιδια με αξια μικροτερη απο το χρησιμοποιημενο κωλοχαρτο που σκουπιστηκα το πρωι, και η θεση τους ειναι στην ιδια θεση με εκεινο. Τωρα που το καλοσκεφτομαι βεβαια, ακομα και το κωλοχαρτο επιτευξε καποιο χρησιμο σκοπο πριν αποσυρθει οποτε ισως ειμαι και λιγο αδικος σε βαρος του. Νομίζω είσαι πολύ θυμωμένος. Το γιατί πρέπει να το ψάξεις Εσύ. Το οτι οι κάγκουρες και οι εξατμίσεις τους σε κάνουν να βγάζεις τόση κακία, είναι θετικό για να ψάξεις τον λόγο. Δεν λέω ότι είναι ευχάριστο. Και εμένα με ενοχλούν πολλά στον δρόμο. Και κάθε μέρα νιώθω ότι χάνω την υπομονή μου γιατί ιδανικά θα ήθελα να σκέφτονται ολοι σαν εμένα στον δρόμο. Αλλα δεν σκέφτονται. Παλιά νευρίαζα. Τώρα πλέον καταλαβαίνω πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εαν το κωλοχαρτο που λες είναι ανώτερο από έναν άνθρωπο επειδή εχει μηχανάκι με εξάτμιση, τότε το θύμα στην υπόθεση είσαι Εσύ. Και θα το καταλάβεις κάποια στιγμή, λογικά όταν τα χρόνια σου τελειώνουν. Εχεις βέβαια ακόμα καιρό. Κατσε βρες γιατί μιλάς και σκέφτεσαι έτσι. Ευχομαι τα καλύτερα, καλή συνέχεια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 30 λεπτά πριν, Pitoo είπε Νομίζω είσαι πολύ θυμωμένος. Το γιατί πρέπει να το ψάξεις Εσύ. Το οτι οι κάγκουρες και οι εξατμίσεις τους σε κάνουν να βγάζεις τόση κακία, είναι θετικό για να ψάξεις τον λόγο. Δεν λέω ότι είναι ευχάριστο. Και εμένα με ενοχλούν πολλά στον δρόμο. Και κάθε μέρα νιώθω ότι χάνω την υπομονή μου γιατί ιδανικά θα ήθελα να σκέφτονται ολοι σαν εμένα στον δρόμο. Αλλα δεν σκέφτονται. Παλιά νευρίαζα. Τώρα πλέον καταλαβαίνω πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εαν το κωλοχαρτο που λες είναι ανώτερο από έναν άνθρωπο επειδή εχει μηχανάκι με εξάτμιση, τότε το θύμα στην υπόθεση είσαι Εσύ. Και θα το καταλάβεις κάποια στιγμή, λογικά όταν τα χρόνια σου τελειώνουν. Εχεις βέβαια ακόμα καιρό. Κατσε βρες γιατί μιλάς και σκέφτεσαι έτσι. Ευχομαι τα καλύτερα, καλή συνέχεια! Μιλαω (γραφω) ετσι διοτι ειναι δημοσιο φορουμ με κανονες και πρεπει να συγκρατησω τα νευρα μου οποτε προσπαθω να ειμαι ευγενικος και να μη γραψω ολες τις καταρες που περνανε απο το κεφαλι μου οποτε περναει τσογλανι με τρυπια εξατμιση. Ανταποδιδω τις ευχες παντως 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 14 ώρες πριν, Barbattilas είπε Ειδικά για την Ελλάδα ανεφάρμοστο. Για την Ελλάδα ειδικα απαραιτητο. Σε μια νυχτα το εργο κ ο φόρτος της τροχαιας θα υπο20πλασιαστει αφου καθε παραβαση θα ελεγχεται σε πραγματικό χρονο. Χωρια τα εσοδα που θα φερει.Οι συμπεριφορες σαν αυτη που περιγράφεις δε θα εχουν περιθώριο. Κ στη τελικη ναχει καθε οχημα ενα μαυρο κουτι. Δε γινεται 2024 να ζουμε με περιγραφες κ μαρτυρίες ανθρωπων για ενα περιστατικο πχ,που ξεχνανε η "θυμουνται" αναλογα το κινητρο. Στις 28/8/2024 στις 7:34 ΜΜ, takoulou είπε Και εσύ πιστεύεις οτι μπορεί να εφαρμοστεί αυτό.. Δύσκολο έως ανεφάρμοστο το μετρό αυτό.. Καλά τα λές.. Πολλα λεγαμε ανεφαρμοστα αλλα εγιναν.. Δυσκολο ναι αλλα τεχνικα εφικτο και ρεαλιστικα απαραιτητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 10 ώρες πριν, magicnumbers είπε Για την Ελλάδα ειδικα απαραιτητο. Σε μια νυχτα το εργο κ ο φόρτος της τροχαιας θα υπο20πλασιαστει αφου καθε παραβαση θα ελεγχεται σε πραγματικό χρονο. Χωρια τα εσοδα που θα φερει.Οι συμπεριφορες σαν αυτη που περιγράφεις δε θα εχουν περιθώριο. Κ στη τελικη ναχει καθε οχημα ενα μαυρο κουτι. Δε γινεται 2024 να ζουμε με περιγραφες κ μαρτυρίες ανθρωπων για ενα περιστατικο πχ,που ξεχνανε η "θυμουνται" αναλογα το κινητρο. Πολλα λεγαμε ανεφαρμοστα αλλα εγιναν.. Δυσκολο ναι αλλα τεχνικα εφικτο και ρεαλιστικα απαραιτητο. Σε καινούργια αυτοκίνητα είπαν θα γίνει υποχρεωτικό, αλλά θα περνούν δεδομένα σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και μόνο μετά από ατύχημα Για real time συντονισμό GPS και ηχορύπανση που γράφετε 1ον για το GPS είναι αδύνατο να υποχρέωσει τους πάντες να βάλουν το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι χρειάζεται συνδρομή /μια sim τέλος πάντων με δεδομένα (αλλιώς δεν παίζει live μετάδοση στατιστικών) Όσο για την ηχορύπανση κακ live μετάδοση δεδομένων θορύβου, αυτό και αν είναι αδύνατο, 1ον η μέτρηση γίνεται σε απόσταση 3 μέτρων από το όχημα σε άδειο χώρο χωρίς άλλες πηγές θορύβου, δεν μπορείς να σταματήσεις κάποιον στη μέση του κέντρου και να κάνεις μέτρηση, πρέπει να μεταφερθεί σε συγκεκριμένη τοποθεσία Μία τέτοια συσκευή πάνω σε ένα όχημα θα επιρεαζοταν ακόμα και από της ομιλίες μέσα στο αμάξι, τα οχήματα γύρω σου, πχ είμαι με ένα μαμά όχημα στο δρόμο και δίπλα περνάει ένας με μπουρί, θα φάω και εγώ κλήση επειδή πέρασε δίπλα μου κάποιος? Πάλι περίπτωση οδηγαω κανονικά και περνάει ένα γύφτος και πουλάει καρπούζια πάλι το ίδιο Ακόμα και φωνές σε μια παιδική χαρά μπορούν να περάσουν το όριο, μήπως θα έχουμε ένα κάρο δημόσιους υπαλλήλους να κάθονται να ακούνε και να αποφασιζουν? Ίσως σε μερικά χρόνια να είναι εφικτό μέσω Ai αλλά και πάλι μπαίνουν αλλά ζητήματα στη μέση (που ούτε είναι της παρούσης αλλά το πιο συμαντικο δεν προκειτε να περάσουν νομοθετικά μια και καταπατούν ένα σωρό άλλα νομοθετικά δικαιώματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου On 26/08/2024 at 18:05, IoannisSM said: Οι νομοι ειναι επαρκεις. Το προβλημα ειναι οτι δεν εφαρμοζονται ή με άλλα λογια οτι παρανομουν με παραβαση καθηκοντος οι ελεγκτικοι μηχανισμοι. Σε ολη την καθημερινοτητα των πολιτων. Απο τη σωματικη ασφαλεια, στην τηρηση της ησυχιας, μεχρι την καθαριοτητα και τη σωστη συμπεριφορα. Δεν επαρκουν οι ελεγκτες? Συμμετοχη των πολιτων. Πως? Ενα βιντεο/φωτογραφια της παρανομιας και ποσό ή ποσοστό επι του προστιμου υπερ του καταγγελοντος πολιτη, σε αντιστοιχια του appodixi της ΑΑΔΕ. Οκ σαν ιδέα αλλά θα φαγωθούμε μεταξύ μας επειδή και καλά θα λέμε ο άλλος είναι σπιούνος. Φιλε μου εδώ δεν θέλει ο κόσμος να μπουν κάμερες.. αλλά όταν του συμβεί κάτι μυξοπαρακαλανε να ανοίξουν οι κάμερες βρει η αστυνομία τί έγινε. Οπως είπες η μη εφαρμογή του νόμου είναι το πρόβλημα επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ καμία κυβέρνηση. Ακομα και το ότι δεν υπάρχουν ελεγκτές όπως λες, αν γίνονταν προσλήψεις για αυτό το λόγο πιο πολλά θα ήταν τα έσοδα του κράτους από τα πρόστιμα μέχρι να βάλει μυαλό ο ελληναρας παρά το κόστος των μισθών. Αλλά δεν θέλουν. Αληθεια, με το κάπνισμα στα μπουζούκια και τα club όλα καλά; On 26/08/2024 at 15:07, StamTheMan said: Εδω μεσα,που δηθεν ειμαστε λιγο πιο εξελιγμενοι, Τί είμαστε εδώ; Εξελιγμένοι; Για ρώτα λίγο πόσοι είναι καπνιστές και πόσοι τηρούν το να μην καπνίζουν μέσα στα club απτό 2020 και μετά που υπάρχει ΟΛΙΚΗ ατιμωρησία σε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 16 minutes ago, polaki said: Οπως είπες η μη εφαρμογή του νόμου είναι το πρόβλημα επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ καμία κυβέρνηση. η κυβέρνησή δεν Θέλει (καμία μέχρι τώρα) για έναν και μοναδικό λογο.... Επειδή δεν Θέλει ο κόσμος 95% Θέλει να Είναι χύμα γιατί για όλους το χύμα = Ελευθερία και η κυβέρνηση δεν τολμάει να κάνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση καθώς αυτόματα συμαίνει πολιτική αυτοκτονία 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 3 hours ago, Black Demis said: η κυβέρνησή δεν Θέλει (καμία μέχρι τώρα) για έναν και μοναδικό λογο.... Επειδή δεν Θέλει ο κόσμος 95% Θέλει να Είναι χύμα γιατί για όλους το χύμα = Ελευθερία και η κυβέρνηση δεν τολμάει να κάνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση καθώς αυτόματα συμαίνει πολιτική αυτοκτονία Ακριβώς αυτό. Και αυτό ουσιαστικά ισχύει για όλες τις κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως κόμματος. Κρίμα, αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, παρά μόνο ίσως αν γίνει αναγκαστική ευρωπαϊκή οδηγία, που δεν το βλέπω. Άλλωστε είδαμε και τις Ευρωπαϊκες οδηγίες για τα πεζοδρόμια με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ πώς έχουν πάει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 44 minutes ago, polaki said: Ακριβώς αυτό. Και αυτό ουσιαστικά ισχύει για όλες τις κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως κόμματος. Κρίμα, αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, παρά μόνο ίσως αν γίνει αναγκαστική ευρωπαϊκή οδηγία, που δεν το βλέπω. Άλλωστε είδαμε και τις Ευρωπαϊκες οδηγίες για τα πεζοδρόμια με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ πώς έχουν πάει... Και οδηγία να βγει θα την μπλοκάρουν με έναν ή άλλον τρόπο όπως πχ με τα πεζοδρόμια που λες όπου προτιμούν ο κόσμος να παρκάρει εκεί πάρα να φτιάξουν τεράστια υπόγεια parking και όχι επειδή δεν μπορούν αλλά επειδή κόσμος θέλει να βλέπει που πάρκαρε και τι κανει το αμάξι όταν πάει για καφέ, και αυτό πάλι γίνεται λόγο βλαμμένης ελληνικής νοοτροπίας αν χτυπάς άλλο αμάξι φεύγεις σαν κλέφτες φεύγουν έχουν δεν έχουν ασφάλεια. Γενικος για 94%++ ότι κουλο συμβαίνει στην χώρα μας φτάει ο λαός ο ίδιος και η νοοτροπία του και όχι η κυβέρνηση η και κάθε κυβέρνηση, αυτή είναι απλός ο καθρευτης της κοινωνίας 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα