stelios_2809 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Καλημέρα ! Πριν ξεκινήσω να γράφω για το θέμα αυτό σκέφτηκα μήπως έχω μεγαλώσει και γίνομαι αρκετά παράξενος. Ίσως η υπομονή μου μειώνεται ίσως οι φορές που αδιαφορώ για κάτι λιγοστεύουν. το θέμα μου είναι η ηχορύπανση και ιδιαίτερα από τα μηχανάκια όπου έχουν μεγάλο μερίδιο σε αυτή. Έχω μετακομίσει σε μια περιοχή που ανα διαστήματα και ώρες γίνεται της κακομοίρας. Και δεν λεω σε όλα τα μηχανάκια η οχήματα. Θα μπορούσα να πω ότι υπάρχει φυσιολογικός θόρυβος ο οποίος καταλήγει σε δυνατό αλλά και εξωφρενικό. Σηκώνουν την γειτονιά στο πόδι , Βαράνε οι συναγερμοί κλπ κλπ. Αν τύχει και είσαι στο δρόμο η το μπαλκόνι είναι κακοποίηση. πριν κάποιους μήνες ρώτησα ενοίκους αν τους ενοχλεί, όλοι μου είπαν ότι είναι πολύ εκνευριστικό , απαλευτο. πιστεύετε αυτό το φαινόμενο θα μπορέσει να διορθωθεί ; ποια είναι η άποψη σας ; Θα μπορούσε να κάνει κάτι η αστυνομία ; Να διαμαρτυρηθώ η θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο ; Θλιβερό που κυρίως νεα παιδιά δεν έχουν ίχνος σεβασμού. 15 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση safridia Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Μα κυριως για αυτο εφτιαξαν τα ΚΤΕΟ να μην κυκλοφορουν κανοντας θορυβο και με ντουμανια οχηματα. Τελικα καταληξε να περναμε ΚΤΕΟ οσοι κανουμε την τακτικη συντηρηση ενω οσοι ειχαν πειραγμενη εξατμιση η δεν εκαναν ποτε σερβις δεν περνανε ποτε. Ενα 50αρικο πεταμενο στο πηγαδι καθε δυο χρονια Οχι δεν μπορεις να κανεις τιποτα, το ζωο ζωο θα παραμεινει μεχρι να πεθανει, αστυνομια πας μονο για να αγορασεις ναρκωτικα η μπραβους 44 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε Καλημέρα ! Πριν ξεκινήσω να γράφω για το θέμα αυτό σκέφτηκα μήπως έχω μεγαλώσει και γίνομαι αρκετά παράξενος. Ίσως η υπομονή μου μειώνεται ίσως οι φορές που αδιαφορώ για κάτι λιγοστεύουν. το θέμα μου είναι η ηχορύπανση και ιδιαίτερα από τα μηχανάκια όπου έχουν μεγάλο μερίδιο σε αυτή. Έχω μετακομίσει σε μια περιοχή που ανα διαστήματα και ώρες γίνεται της κακομοίρας. Και δεν λεω σε όλα τα μηχανάκια η οχήματα. Θα μπορούσα να πω ότι υπάρχει φυσιολογικός θόρυβος ο οποίος καταλήγει σε δυνατό αλλά και εξωφρενικό. Σηκώνουν την γειτονιά στο πόδι , Βαράνε οι συναγερμοί κλπ κλπ. Αν τύχει και είσαι στο δρόμο η το μπαλκόνι είναι κακοποίηση. πριν κάποιους μήνες ρώτησα ενοίκους αν τους ενοχλεί, όλοι μου είπαν ότι είναι πολύ εκνευριστικό , απαλευτο. πιστεύετε αυτό το φαινόμενο θα μπορέσει να διορθωθεί ; ποια είναι η άποψη σας ; Θα μπορούσε να κάνει κάτι η αστυνομία ; Να διαμαρτυρηθώ η θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο ; Θλιβερό που κυρίως νεα παιδιά δεν έχουν ίχνος σεβασμού. Καλημέρα.. Αν είσαι σε περιοχή που ενοχλείσαι μπορείς να κάνεις μια καταγγελία στην τροχαία και στο υπουργείο.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Πρέπει να κάνω , θα προσπαθήσω να πείσω και άλλους που ενοχλούνται. και ξανά λέω , προσπαθώ να μην είμαι υπερβολικός και αναφέρομαι στις εκτός ορίου περιπτώσεις (να σου τρυπάει το αυτί, να σε ξυπνάει να σου τρελαίνει την ηρεμία). φαντάζομαι να ανοίξω μια πολιτισμένη κουβεντα με τους οδηγούς δεν θα οδηγήσει κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apokios Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Welcome to the club . Συνήθως "μοιράζω" κατάρες ( να σου χτυπήσει φλάντζα στο επόμενο στενό 😂) . Έχω κάνει διαμαρτυρία σε δήμο και αστυνομία αλλά τίποτα. Επειδή είναι και μικρός δρόμος ( και μάλιστα 2πλης κατεύθυνσης) και πολυσύχναστος με παιδιά κτλ ζήτησα μέχρι και σαμαρακια να μπουν αλλά ...έμεινα στις "κατάρες" . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 38 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε φαντάζομαι να ανοίξω μια πολιτισμένη κουβεντα με τους οδηγούς δεν θα οδηγήσει κάπου. Καλό!!! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Σε ποια αστυνομία να πας; Εδώ τους καλείς μετά από διάρρηξη και κάνουν 1 ώρα, περιμένεις να πιάσουν αυτόν που περνάει με 200 και την μηχανή στο τέρμα μπροστά από το σπίτι σου; Όσο για μπλόκα. Απλά θα τους δουν οι μηχανόβιοι, θα σταματήσουν και θα πηγαίνουν σε άλλη περιοχή. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν ο θόρυβος είναι το βράδυ όταν κοιμάστε, εξέτασε την περιπτωση να βάλεις ωτοασπίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) οταν επιτελους παρουν αποφαση να στειλουν ραβασακια για τα αυτοκινητα/μηχανακια χωρις κτεο και ασφαλεια ισως γινει κατι... λενε οτι υπαρχουν 2.8εκ αυτοκινητα χωρις κτεο. δηλαδη 2.8εκ ψηφοφοροι, μεγαλο το πολιτικο κοστος. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από The_Judas 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Apokios είπε Έχω κάνει διαμαρτυρία σε δήμο και αστυνομία αλλά τίποτα. Επειδή είναι και μικρός δρόμος ( και μάλιστα 2πλης κατεύθυνσης) και πολυσύχναστος με παιδιά κτλ ζήτησα μέχρι και σαμαρακια να μπουν αλλά ...έμεινα στις "κατάρες" . Εδώ πεθαίνουν άνθρωποι και για δήμο/ αστυνομία δεν τρέχει τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Μονο τηλεφωνα στην τροχαια συνεχεια . Αθηνα που εχετε προβλημα στα παντα δεν πιανει τοσο,αλλα σε πιο μικρες πολεις πιανει,εστω και προσωρινα. Εχω βρεθει και στις 2 πλευρες, σαν πιτσιρικας με το GLX με ενοχλουσε κιολας που εκαναν παραπονα στους γονεις μου . Στα 25 μου,με τη μηχανη, οταν μου εκαναν παραπονα συμμορφώθηκα. Πλεον στα 39 με ενοχλει αλλα δε θα παω να τους σπασω και τα μουτρα , αλλα αν πετυχω καποιον απο αυτους θα του μιλησω ομορφα. Πλεον στην περιοχη ξερω ποιος περναει , απο το τι ωρα περναει,απο το ποσο ακουγεται,απο το πως κανει κατεβασματα κτλ κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ειναι σαν την κινούμενη αμμο. Κάποια στιγμή θα μεταφερθούν κάπου αλλου θα αλλάξουν πιάτσα αλλά πότε. Θυμάμαι πριν καμιά δεκαριά στο από πάνω μου διπλό δρομο και λίγο πιο κάτω να γίνεται χαμός. Μιλάμε για κόντρες 9.10, 11 , 12 το βράδυ. Πολύς θόρυβος.Πέρναμε τηλέφωνα περνούσε καμιά φορά κανένα περιπολίκο αλλά δεν αλλαζε και τίποτε.Μετά από κάποιο διάστημα μετακόμισαν Λ. Μαραθώνος και Σπατών (24ωρο) κάθε Πέμπτη για κοντρες. Πολύ κυνηγητο με την Τροχαία.🤣. Εμένα δεν με ενοχλούσαν γιατί δεν εφτανε ο θόρυβος. Πλέον εφυγαν και από κεί κάπου αλλού θα πήγαν.Υπομονή μέχρι να μετακομίσουν.😁 Επεξ/σία 24 Αυγούστου από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μονο τηλεφωνα στην τροχαια συνεχεια . Αθηνα που εχετε προβλημα στα παντα δεν πιανει τοσο,αλλα σε πιο μικρες πολεις πιανει,εστω και προσωρινα. Εχω βρεθει και στις 2 πλευρες, σαν πιτσιρικας με το GLX με ενοχλουσε κιολας που εκαναν παραπονα στους γονεις μου . Στα 25 μου,με τη μηχανη, οταν μου εκαναν παραπονα συμμορφώθηκα. Πλεον στα 39 με ενοχλει αλλα δε θα παω να τους σπασω και τα μουτρα , αλλα αν πετυχω καποιον απο αυτους θα του μιλησω ομορφα. Πλεον στην περιοχη ξερω ποιος περναει , απο το τι ωρα περναει,απο το ποσο ακουγεται,απο το πως κανει κατεβασματα κτλ κτλ. Αυτά είναι μερικα από τα καλά της επαρχίας. Ξέρεις τον καθέναν. Ένας γνωστός μας έχει μετακομίσει εδώ και πολλά χρόνια στην Κάρυστο. Εκεί μου λέει ξέρουν σχεδόν πάντα ποιοι είναι αυτοί που κλέβουν και κάνουν διαρρήξεις. Και επειδή και οι άλλοι ξέρουν ότι το έχει μάθει ο κόσμος, μαζεύονται και δεν περνουν αέρα. Επίσης ξέρουν πάνω κάτω τα οικονομικα του καθενος και δεν υπάρχει δεν έχω αν χρωστάς χρήματα ζήτησες δανεικά η γκρίνιες ότι δεν βγαίνεις και είναι δύσκολα, τρως κραξιμο. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από mariosnik_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Αυτά είναι μερικα από τα καλά της επαρχίας. Ξέρεις τον καθέναν. Ένας γνωστός μας έχει μετακομίσει εδώ και πολλά χρόνια στην Κάρυστο. Εκεί μου λέει ξέρουν σχεδόν πάντα ποιοι είναι αυτοί που κλέβουν και κάνουν διαρρήξεις. Και επειδή και οι άλλοι ξέρουν ότι το έχει μάθει ο κόσμος, μαζεύονται και δεν περνουν αέρα. Επίσης ξέρουν πάνω κάτω τα οικονομικα του καθενος και δεν υπάρχει δεν έχω αν χρωστάς χρήματα ζήτησες δανεικά η γκρίνιες ότι δεν βγαίνεις και είναι δύσκολα, τρως κραξιμο. Καλα,οταν λεμε επαρχια δε σημαινει οτι ειναι ολα χωριο. Η Καρυστος ειναι οριακα πανω απο χωριο Αλλα σκεψου οτι και με 70Κ κατοικους που εχει η Καλαματα,η οποια ειναι μια μικρη μεγαλουπολη, οι καγκουρες παντα θα ξεχωριζουν. Μπορει να νομιζουν οτι οταν κανουν λακαμιες δεν τους βλεπει κανεις ή δεν καταλαβαινει κανεις ποιοι ειναι,αλλα η αληθεια ειναι οτι οι μπατσοι δεν ειναι ηλιθιοι,απλα αν δεν τους δωσουν το ελευθερο,δε θα ασχοληθουν τοσο. Αν αυριο τους πουν " θελω να μη μεινει ουτε ενα οχημα με εξατμιση θορυβου" , σε 6 μηνες δε θα υπαρχει ουτε ενα,χωρις να χρειαστει να τους γραψουν ολους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Η τροχαια μπορει ανετα να κανει κατάσχεση γ ηχορυπανση κ υπερκυβισμο κ τελειώνει το θέμα..έχουν περάσει τόσες δεκαετιες και συζητάμε ακομη για υπαρξη glx/ c50 με τους σωλήνες γ εξάτμιση... Παίρνεις τηλ το μαγαζί π δουλεύουν κ πες δεν ξαναπαραγγελνω αν το βλαμμένο δεν βγάλει την εξάτμιση π φοράει 😛 Αν οι γείτονες έπαιρναν τηλ κάθε τόσο μια χαρα θα έβλεπες να ασχοληθεί η τροχαία αστυνομία γιατί δεν θέλουν να τους ζαλιζουν... Επεξ/σία 26 Αυγούστου από kage 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου Δυστυχώς αυτό είναι μάστιγα, δεν είσαι εσύ ο παράξενος. Άμα έχεις μπαλκόνι έστω κοντά σε δρόμο που είναι σχετικά κεντρικός και όχι στενάκια, τα καλοκαίρια υποφέρεις. Και δυστυχώς δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να αλλάξει κάτι καθώς η παιδεία σε αυτή την χώρα έχει φαλιρίσει και η καγκουριά, η επιδειξιομανία και ο σταρχιδισμός είναι στα ύψη. Όπως επίσης και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι για κλάμματα. Εδώ δεν ασχολούνται με κλοπές και δολοφονίες (εκτός αν γίνουν είδηση), θα ασχοληθούν με το να ελέγχουν τακτικά τα διερχόμενα οχήματα σε όλους τους δρόμους? Πρακτικά είναι απλό αλλά σε αυτή την χώρα δεν θα γίνει ποτέ. Και όλα αυτά ενώ αναφέρομαι σε απλά διερχόμενα μηχανάκια, όχι για οργανωμένες κόντρες και μεγάλες καταστάσεις. Μόνη προοπτική να αλλάξει αυτό είναι η στροφή στην αποκλειστική ηλεκτροκίνηση αλλά αυτό θα γίνει σε περίπου 20-30 χρόνια. Είναι πολύ μακρυά για να δώσει χαρά σε κάποιον που έχει τώρα πρόβλημα αλλά σκεφτείτε ότι τα παιδιά μας θα έχουν ένα πρόβλημα λιγότερο σε αυτή την ζωή 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα