Προς το περιεχόμενο

Autogk provlima me ton ixo

petpap13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera paidia exw ena provlimataki me to auto gk! To vazw kai metatrepei tin tainia se avi kanonika alla sto avi pou vgainei i entasi tou ixou einai poli xamili diladi gia na akousw tin tainia prepei na valw terma ta ixeia wste na akoustei se normal entasi! sta advanced setting stis epiloges audio vazw Auto (ac3/vbr Mp3)! Mporei na me voithisei kapoios euxaristw prokatavolika!

Δημοσ.

αρκετες φορες συμβαινει αυτο, οταν απο ac3 (του dvd) το κανει mp3 (στο avi)

απλα θα δυναμωνεις τα ηχια σου, δεν ειναι και τοσο δυσκολο..

Δημοσ.

Κανονικα το AutoGK ανεβαζει την ενταση του ηχου οταν κανει encoding τον ηχο, περιπου 6db, για κατεβασε καμμια νεωτερη εκδοση μπας και παιζει τιποτα με αυτην που εχεις.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο τόπικ: Auto Godian Knot

Σαν φανατικός χρήστης του Gordian Knot (το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τώρα) είπα να μεταβώ στο Auto Gk και εγώ μιας και είναι πολύ εύκολο στην χρήση και φτιάχνει σωστά τα xvid files (με το gordian knot den μπορώ με τίποτα να έχω σωστό τελικό βίντεο μου βγαίνει σε πλάγιες λωρίδες!!!)

Με το autogk παθαίνω το εξής ενώ το βίντεο είναι οκ και ο ήχος οκ το μέγεθος του αρχείο δεν είναι αυτό που του είχα ορίσει (1 cd 700 mb). To βίντεο έχει μεγεθος 510 mb.

Τι μπορεί να φταίει. Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Τι μπορώ να κάνω...?

Δημοσ.

Μηπως χρησιμοποιεις το XVid 1.01 ή νεοτερο? Το ιδιο μου εκανε και εμενα και τελικα γυρισα πισω στο XViD 1.0 Final και ολα πανε ρολοι.. Α και κατι αλλο, εγω ακομα χρησιμοποιω το AutoGK 1.25...

Δημοσ.

Είχα την 1.25 αλλά με το τελευταίο xvid 1.0.1. Θα δοκιμάσω την λύση που μου λες. Αν είναι αυτό έχε για divx και gordian knot. Σε ευχαριστώ πολύ. Αύριο μεθαύριο θα σου πώ αποτελέσματα...

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re paidia...to problem me ton ixo (den paizei KATHOLOU...oxi paizei xamila ) to exo kai go...

exo to AutoGK 1.25

kai kano x vid me tin ekdosi XviD-1.0-09052004 _Final Release_ (copy-paste apo tis released notes.

ti skata (mpiiiiiiiiip) na kano???????

save me - save me - hurt them - hurt them!!! :P

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μολις ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα παιδια...Ηχος ...γιοκ!!! Δεν βρεθηκε καμμια λυση ???? :?: :?: :?:

Στα advance settings για τον ηχο αλλαζετε την προεπιλεγμενη ρυθμιση ???? :?: :?:

Δημοσ.
Μολις ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα παιδια...Ηχος ...γιοκ!!! Δεν βρεθηκε καμμια λυση ???? :?: :?: :?:

Στα advance settings για τον ηχο αλλαζετε την προεπιλεγμενη ρυθμιση ???? :?: :?:

Το προβλημα λυθηκε!!!!! Εγκατεστησα το ac3 filter και το αρχειο...ζωντανεψε !!!!! :D :D :D

Δημοσ.

nai telika to eixa vrei kai go afto alla...apo to telos septemvi...kai ksexasa to forum... (lamakia...e?) kai den to dimosiefsa...

pantos einai kalo na vlepeis pos mia sizitisi ...den paithainei pote... :P osoi mines ki an perasoun...

Δημοσ.

O AMESWS EPOMENOS *KALYTEROS FILOS* TOY AutoGK META APO TO Decrypter EINAI EDW...

K-Lite *Mega* Codec Pack:

http://filesharingplace.com/codecs.php

SE SXESH ME TA YPOLOIPA codec packs POY KYKLOFORANE (...KAI EINAI POLLA...!!! >> http://www.free-codecs.com ) PERIEXEI OLA OSA XREIAZONTAI GIA encoding + decoding.

btw, AN EXETE BREI KAPOIO KALYTERO POSTARETE pls - 20mb TO KOMMATI EINAI, DEN MPOROYME NA TA DOYME OLA!........

Δημοσ.

Ki ego auto theoro kalytero paketo alla edo kai kairo sinithizo na egkathisto mono o,ti codec einai aparaitito giati eixa akousei oti kanoun pio argo ton ypologisti kai mporei na yparxoun kai conficts metaxi tous.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...