Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με βιντεοπαιχνίδια

NikSerres
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Dark_Nightfall,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μόλις ξεκινήσω ένα παιχνίδι,  ξαφνικά μετά από λίγα λεπτά ή και δευτερόλεπτα κλείνει.  Έχω intel 14ης γενιάς.  Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα από τον επεξεργαστή? Σημείωση έχω nvidia 4080 super και 1000αρι τροφοδοτικό gold.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
12 ώρες πριν, NikSerres είπε

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μόλις ξεκινήσω ένα παιχνίδι,  ξαφνικά μετά από λίγα λεπτά ή και δευτερόλεπτα κλείνει.  Έχω intel 14ης γενιάς.  Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα από τον επεξεργαστή? Σημείωση έχω nvidia 4080 super και 1000αρι τροφοδοτικό gold.

Βάλε το τελευταίο bios και αρχή και βλέπεις , μάλλον επεξεργαστής.

Εχω διαβασει καπου για προβληματα με του επεξεργαστες 14ης γενιας και οτι δειορθωνεται με αναβαθμιση bios καθως βαζουν νεους microcodes...ή αντικατασταση

https://community.intel.com/t5/Processors/July-2024-Update-on-Instability-Reports-on-Intel-Core-13th-and/m-p/1617113

Η intel  μου απάντησε ότι όντως είναι θέμα επεξεργαστή και μου έδωσε λεπτομέρειες για αντικατάσταση.  Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις 

• Like 1

On 24/08/2024 at 20:26, NikSerres said:

Η intel  μου απάντησε ότι όντως είναι θέμα επεξεργαστή και μου έδωσε λεπτομέρειες για αντικατάσταση.  Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις 

Εαν δεν βαριεσαι πες τι περιλαμβανει/πως γινετε η αντικατασταση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά να πω ότι μου έδωσε οδηγίες για επιδιόρθωση.  Τα έκανα όπως μου υπέδειξαν  και δουλεύουν όλα ρολόι. Ήθελε update bios  μητρικής και ρύθμιση intel default settings.  Αν δεν διορθωνόταν το προβλημα, μου είπαν να στείλω συμπληρωματικό μήνυμα με λεπτομέρειες του επεξεργαστή και να καλέσω την DHL να παραλάβει το δέμα. Σε 7-10  ημέρες θα γινόταν αντικατάσταση.  

Επεξ/σία από NikSerres
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...