NikSerres Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μόλις ξεκινήσω ένα παιχνίδι, ξαφνικά μετά από λίγα λεπτά ή και δευτερόλεπτα κλείνει. Έχω intel 14ης γενιάς. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα από τον επεξεργαστή? Σημείωση έχω nvidia 4080 super και 1000αρι τροφοδοτικό gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Πιθανο, αλλα ψαξε πρωτα τα υπολοιπα υποσυστηματα σου, οπως πχ GPU η RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Dark_Nightfall Δημοσ. 24 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 12 ώρες πριν, NikSerres είπε Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Μόλις ξεκινήσω ένα παιχνίδι, ξαφνικά μετά από λίγα λεπτά ή και δευτερόλεπτα κλείνει. Έχω intel 14ης γενιάς. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα από τον επεξεργαστή? Σημείωση έχω nvidia 4080 super και 1000αρι τροφοδοτικό gold. Βάλε το τελευταίο bios και αρχή και βλέπεις , μάλλον επεξεργαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Εχω διαβασει καπου για προβληματα με του επεξεργαστες 14ης γενιας και οτι δειορθωνεται με αναβαθμιση bios καθως βαζουν νεους microcodes...ή αντικατασταση https://community.intel.com/t5/Processors/July-2024-Update-on-Instability-Reports-on-Intel-Core-13th-and/m-p/1617113 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikSerres Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Η intel μου απάντησε ότι όντως είναι θέμα επεξεργαστή και μου έδωσε λεπτομέρειες για αντικατάσταση. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου On 24/08/2024 at 20:26, NikSerres said: Η intel μου απάντησε ότι όντως είναι θέμα επεξεργαστή και μου έδωσε λεπτομέρειες για αντικατάσταση. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Εαν δεν βαριεσαι πες τι περιλαμβανει/πως γινετε η αντικατασταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikSerres Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αρχικά να πω ότι μου έδωσε οδηγίες για επιδιόρθωση. Τα έκανα όπως μου υπέδειξαν και δουλεύουν όλα ρολόι. Ήθελε update bios μητρικής και ρύθμιση intel default settings. Αν δεν διορθωνόταν το προβλημα, μου είπαν να στείλω συμπληρωματικό μήνυμα με λεπτομέρειες του επεξεργαστή και να καλέσω την DHL να παραλάβει το δέμα. Σε 7-10 ημέρες θα γινόταν αντικατάσταση. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από NikSerres 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα