Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για ένα θέμα.

Αυτήν τη στιγμή έχω ένα MacBook Air M2, με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Σύντομα θα ξεκινήσω κάποιες σπουδές που θα απαιτούν αρκετές εργασίες (word, powerpoint, κλπ.) για αυτό σκεφτόμουν ότι θα ήταν ωραίο να είχα μια μεγαλύτερη οθόνη για τις εργασίες, να βλέπω YouTube και να φτιάξω μια ωραία γωνιά υπολογιστή στο σπίτι μου.

Σκεφτόμουν για οθόνη, βρήκα πολλές επιλογές που θα μπορούσα να συνδέσω στο λαπτοπ με αντάπτορα αλλά βρήκα επίσης και με τα ίδια λεφτά (περίπου 200 ευρώ) έναν παλιό iMac (27 ιντσών 2011/8GB RAM/1TB HDD), μου αρέσει η ανάλυση της οθόνης.

Πιστέυω ότι θα είναι ΠΟΛΥ αργό, αλλά ίσως για τις εργασίες θα ήταν οκ; Τι πιστεύετε; Να πάρω μια οθόνη και να τη συνδέσω στο macbook μου ή να πάρω το παλιό iMac, που και μου αρέσει να αγοράζω παλιές συσκευές Apple;

Πιστεύετε ότι θα λειτουργεί επαρκώς;

Δημοσ.
10 hours ago, grgios said:

Γεια σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για ένα θέμα.

Αυτήν τη στιγμή έχω ένα MacBook Air M2, με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Σύντομα θα ξεκινήσω κάποιες σπουδές που θα απαιτούν αρκετές εργασίες (word, powerpoint, κλπ.) για αυτό σκεφτόμουν ότι θα ήταν ωραίο να είχα μια μεγαλύτερη οθόνη για τις εργασίες, να βλέπω YouTube και να φτιάξω μια ωραία γωνιά υπολογιστή στο σπίτι μου.

Σκεφτόμουν για οθόνη, βρήκα πολλές επιλογές που θα μπορούσα να συνδέσω στο λαπτοπ με αντάπτορα αλλά βρήκα επίσης και με τα ίδια λεφτά (περίπου 200 ευρώ) έναν παλιό iMac (27 ιντσών 2011/8GB RAM/1TB HDD), μου αρέσει η ανάλυση της οθόνης.

Πιστέυω ότι θα είναι ΠΟΛΥ αργό, αλλά ίσως για τις εργασίες θα ήταν οκ; Τι πιστεύετε; Να πάρω μια οθόνη και να τη συνδέσω στο macbook μου ή να πάρω το παλιό iMac, που και μου αρέσει να αγοράζω παλιές συσκευές Apple;

Πιστεύετε ότι θα λειτουργεί επαρκώς;

Τρέχει διαφορετικά macOS 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Νομίζω ότι όντως τελικά θα πάρω την οθόνη. Το iMac το σκεφτόμουν και από την άποψη της συλλογής, αλλά μπορεί να περιμένει :D

Δημοσ.

+1 για οθόνη. 

o συγκεκριμένος iMac έχει σταματήσει να λαμβάνει και ενημερώσεις εδώ και χρόνια.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...