digitalarchive Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου πηγα ειδα ενα OnePlus12 αλλα το ΙΜΕΙ εβγαζε οτι ήταν κινα και δεν το αγώρασα. μετα ειδα και το κουτι του και ειχε και εξτρα μπριζάκι αρα μαλλον προοριζόταν για την αγωρά της κινας; εκανα καλα; νομιζω δεν θα αναγνωριζοταν ευρωπαικα η εγγύση; μπηκα στο σαιτ της one plus να chech gurantee και εβγαζε κινεζικα. λολ. γενικα τι πρέπει να κοιταω για να ειμαι οκ με την εγγυηση ευρώπη;
GATE123 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλά έκανες . Όχι κινεζικό παρά μόνο ευρωπαϊκό. Εκτός από το IMEI και να λέει EU ή Global το κουτί θα πρέπει να δεις και πίσω την Συμβατότητα δικτύου. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από GATE123
giantzeron Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου On 24/08/2024 at 07:43, GATE123 said: Καλά έκανες . Όχι κινεζικό παρά μόνο ευρωπαϊκό. Εκτός από το IMEI και να λέει EU ή Global το κουτί θα πρέπει να δεις και πίσω την Συμβατότητα δικτύου. τι ακριβως διαφορετικο εχουν τα κινεζικα δηλαδη;
GATE123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, giantzeron είπε τι ακριβως διαφορετικο εχουν τα κινεζικα δηλαδη; Εκτός από την εγγύηση παίζει ρόλο και η Συμβατότητα δικτύου. Δηλαδή τα κινέζικα προορίζονται γιαυτες τις χώρες που εκεί παίζουν άλλες μπάντες δικτύου που εδώ δεν θα πιάνει το κινητό. Επίσης βάζουν και την κινεζική rom που δεν θα έχει ελληνικά.
Luciddream Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν ισχύει αυτό, όλοι κινέζικα OP12 έχουμε αγοράσει. Το αν κάποιος δεν θέλει να το αγοράσει για την εγγύηση το καταλαβαίνω, το κινητό κατα τα άλλα δουλεύει κανονικά και οι πληρωμές από Google wallet. Έχω διαβάσει ότι δεν δουλεύει η eSim μόνο αλλά και αυτό δεν το έχω τεστάρει προσωπικά. Δεν βάζουν κινέζικη rom την αλλάζουν πριν στο στείλουν. Με 600 ευρώ που κοστίζει παίρνεις ένα ρίσκο. Εγώ έχω πάρει OP9 pro και OP12 από κίνα και δουλεύουν μια χαρά. Το OP3 το είχα πάρει από το site της OnePlus αλλά και αυτό μια χαρά δουλευε πάντα δεν έπαθε καμια βλάβη. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Luciddream 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα