Προς το περιεχόμενο

Η Apple επιτρέπει στους Ευρωπαίους χρήστες να επιλέγουν περισσότερες προεπιλεγμένες εφαρμογές στο iPhone

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just now, katehaki said:

ναι έχει το Χ65. Πάλι καλά δεν είμαι τόσο απαιτητικός με το 5g και μου φτάνουν ακόμα και τα 200mbps 😄

Δεν ειναι μονο η ταχυτητα... Περισσοτερο μετραει η θερμοκρασια και το ποσο ενεργοβορο ειναι. Αλλα τα κ@λοπαιδα στην qualcomm δινουν τον προηγουμενο. Απο θεμα ταχυτητας θα δεις διαφορα επισης αλλα δεν εχει τοση σημασια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, katehaki είπε

ναι έχει το Χ65. Πάλι καλά δεν είμαι τόσο απαιτητικός με το 5g και μου φτάνουν ακόμα και τα 200mbps 😄

Με snapdragon 8 gen1 έχω πιάσει τόσο (και με nova όχι κάτι της προκοπής)

Screenshot_20240825-023630.png

7 minutes ago, logistoulis said:

Με snapdragon 8 gen1 έχω πιάσει τόσο (και με nova όχι κάτι της προκοπής)

Screenshot_20240825-023630.png

Ουτε με cosmote δεν εχω πιασει τοσο στο s24 ultra! Διπλα απο την κυψελη καθοσουν;;; :P 

Οπως ειπα δεν ειναι μονο η ταχυτητα. Το θεμα ειναι και η θερμοκρασια-αποδοτικοτητα!!! Στο s24 ultra μονιμα με 5g ανοιχτα βγαζει 9 ωρες screen on time!!! 

4 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Τωρα συγγνωμη ειναι καινοτομία το ταμπλετ; κ δεν ειναι καινοτομια τεχνολογιες που εδωσαν αλματα στην εμπειρια χρησης; ακομα με 1 καμερουλα 3mp θα ηταν η apple με κόκκο σαν ρυζι μερα μεσημερι. Δε λεω καν για νυχτερινες φωτο που μεχρι περσι ηταν άγνωστες ενω ακομα ιδρωνει τη νυχτα..φακοι ryyb  debayering pixel bining αγνωστες λεξεις..

Periscope φακο εβαλε τωρα στο 15!! Ξαφνικα ανακαλυψαν το ζουμ!

Tablet θαβγαινε..θεμα χρονου ηταν,οσο η θεαση πολυμεσικου περιεχομένου αυξανόταν οοως αυξηθηκαν οι οθονες..τα υπολοιπα;

Οταν λεω οτι δεν απευθύνονται σε τεχνολογικό κοινό αλλα τρεντοπαιδα κ ινφλουενσερ με κοκκινα νυχια πεσαν να με φάνε τις προαλλες...😅😅

Οκ φίλε. Καλημέρα. Έχεις δίκιο σε όλα.

• Like 1

14 ώρες πριν, b-boy_steve είπε

Το χρησιμοποιεις καθημερινα το hotspot του 15 pro max σαν εμενα, η απλα εκανες την δοκιμη τωρα να μου πεις οτι δουλευει κατι που ξερω οτι δεν δουλεθει σωστα;;;

Αποσυνδεσε το ipad air, ασε ανοιχτο το hotspot στο iphone και δοκιμασε να ξανα συνδεθεις η να συνδεσεις αλλη apple συσκευη. Παρα πολλες φορες μου βγαζει προβλημα και πρεπει να κλεινω το hotspot, να το ξανα ανοιγω και αν ειμαι τυχερος θα το βρει το ipad air. Διαφορετικα θελει restart το κινητο... Εννοειτε τα ιδια προβληματα ειχα και με τα 12/13/14 pro max.

Αν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη να συνδεεται αυτοματα σε συσκευες apple, χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιησεις το tethering, συνηθως (επισης απειρες φορες δεν δουλευε ουτε αυτο) δουλευε καλα και ευκολα οταν χρησιμοποιουσα 2 iphone, αλλα και παλι ειχα προβληματα στο να συνδεσω τις υπολοιπες συσκευες apple. (mac, ipad)

Εχω συμβολαιο με απεριοριστα δεδομενα επειδη λειπω σχεδον παντα απο το σπιτι και εχω δοκιμασει τα παντα στα ρημαδια. Η μονη λυση ηταν να βαζω την σιμ σε ενα φθηνο android για να κανω την δουλεια μου και να ξερω οτι θα δουλεψει παντα στο 100%.

Εννοειτε οι ταχυτητες 5g στο 15 pro max ειναι για κλαματα, ενω η συσκευη ζεστενεται αρκετα με αποτελεσμα να "σκοτωνει" την μπαταρια και να ριχνει την φωτεινοτητα, αλλα αυτα ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο...

Το έχω χρησιμοποιήσει εκατοντάδες φορές τα τελευταία 5 χρόνια. Λόγω δουλειάς ή και για διασκέδαση. Συνδέεται όλη οι οικογένεια (4 συσκευές) κάθε φορά. Ακόμα και τώρα το χρησιμοποιώ με 3 συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Οι δύο παρακολουθούν streaming περιεχόμενο και η δική μου που κατεβάζει ένα αρχεί 85GB και ταυτόχρονα απαντώ σε εσένα...

Το ότι κλείνει όταν δε χρησιμοποιείται το θεωρώ feature. Είναι αλόγιστη σπατάλη να παραμένει ανοικτό όταν δε το χρησιμοποιεί κανείς. Σε iPad Pro δουλεύει πάντα και παντού. Σε MacBook ομοιώς.

Οι ταχύτητες 5G σε επαρχία (Αγρίνιο, Πάτρα κ.α.) κινούνται ανάμεσα σε 200-250Mbps με πραγματικό download 20-25MBps σε cosmote. Μια χαρά.

H συσκευή ζεσταίνεται είτε όταν κατεβάζω συνεχόμενα ή πολύ μεγάλα αρχεία, είτε όταν βλέπουν πολλοί streaming video ταυτόχρονα και πάλι σε λογικά επίπεδα. Καίει, δε ζεματάει. Μιλάω σε iPhone 15 απλό. Στα άλλα δεν ξέρω.

6 hours ago, Tlykog said:

Το έχω χρησιμοποιήσει εκατοντάδες φορές τα τελευταία 5 χρόνια. Λόγω δουλειάς ή και για διασκέδαση. Συνδέεται όλη οι οικογένεια (4 συσκευές) κάθε φορά. Ακόμα και τώρα το χρησιμοποιώ με 3 συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Οι δύο παρακολουθούν streaming περιεχόμενο και η δική μου που κατεβάζει ένα αρχεί 85GB και ταυτόχρονα απαντώ σε εσένα...

Το ότι κλείνει όταν δε χρησιμοποιείται το θεωρώ feature. Είναι αλόγιστη σπατάλη να παραμένει ανοικτό όταν δε το χρησιμοποιεί κανείς. Σε iPad Pro δουλεύει πάντα και παντού. Σε MacBook ομοιώς.

Οι ταχύτητες 5G σε επαρχία (Αγρίνιο, Πάτρα κ.α.) κινούνται ανάμεσα σε 200-250Mbps με πραγματικό download 20-25MBps σε cosmote. Μια χαρά.

H συσκευή ζεσταίνεται είτε όταν κατεβάζω συνεχόμενα ή πολύ μεγάλα αρχεία, είτε όταν βλέπουν πολλοί streaming video ταυτόχρονα και πάλι σε λογικά επίπεδα. Καίει, δε ζεματάει. Μιλάω σε iPhone 15 απλό. Στα άλλα δεν ξέρω.

Ναι έχει όλος ο κόσμος το ίδιο πρόβλημα, μόνο τα δικά σας δουλεύουν! 😂 

Να το βγάλω σε βίντεο δηλαδή τι να κάνω; Αν και με ένα γρήγορο googlaρισμα μου βγάζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα σε Google και YouTube με τις υποτιθεμενες λύσεις... 

Μέχρι και πριν 3 μήνες που έκατσα και ασχολήθηκα με το 15 pro max είχε ακριβώς τα ίδια θέματα. Να τα ξαναπιάσω στα χέρια μου δύσκολο... 

• Super Moderators
14 hours ago, b-boy_steve said:

Ναι έχει όλος ο κόσμος το ίδιο πρόβλημα, μόνο τα δικά σας δουλεύουν! 😂 

[…]

Τουλάχιστον σε αυτό το thread εσύ έχεις αυτό το πρόβλημα. Οχι όλος ο κόσμος. 
Καλό είναι να μην συγχέουμε τον εαυτό μας με τους υπόλοιπους. 

• Like 1

• Super Moderators
On 25/08/2024 at 01:35, b-boy_steve said:

Το χρησιμοποιεις καθημερινα το hotspot του 15 pro max σαν εμενα, η απλα εκανες την δοκιμη τωρα να μου πεις οτι δουλευει κατι που ξερω οτι δεν δουλεθει σωστα;;;

Αποσυνδεσε το ipad air, ασε ανοιχτο το hotspot στο iphone και δοκιμασε να ξανα συνδεθεις η να συνδεσεις αλλη apple συσκευη. Παρα πολλες φορες μου βγαζει προβλημα και πρεπει να κλεινω το hotspot, να το ξανα ανοιγω και αν ειμαι τυχερος θα το βρει το ipad air. Διαφορετικα θελει restart το κινητο... Εννοειτε τα ιδια προβληματα ειχα και με τα 12/13/14 pro max.

Αν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη να συνδεεται αυτοματα σε συσκευες apple, χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιησεις το tethering, συνηθως (επισης απειρες φορες δεν δουλευε ουτε αυτο) δουλευε καλα και ευκολα οταν χρησιμοποιουσα 2 iphone, αλλα και παλι ειχα προβληματα στο να συνδεσω τις υπολοιπες συσκευες apple. (mac, ipad)

Εχω συμβολαιο με απεριοριστα δεδομενα επειδη λειπω σχεδον παντα απο το σπιτι και εχω δοκιμασει τα παντα στα ρημαδια. Η μονη λυση ηταν να βαζω την σιμ σε ενα φθηνο android για να κανω την δουλεια μου και να ξερω οτι θα δουλεψει παντα στο 100%.

Εννοειτε οι ταχυτητες 5g στο 15 pro max ειναι για κλαματα, ενω η συσκευη ζεστενεται αρκετα με αποτελεσμα να "σκοτωνει" την μπαταρια και να ριχνει την φωτεινοτητα, αλλα αυτα ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο...

Και όλα αυτά με το "ταπεινό" 13pro... Επίσης μόνιμο hotspot όταν χρειάζομαι data στο ipad pro M4.

Screenshot 2024-08-26 at 13.58.14.jpg

Screenshot 2024-08-26 at 13.58.04.jpg

On 24/08/2024 at 12:54, empyr3an said:

Μια φορά καλύτερο το bloatware από το να μη μπορώ να βάλω όποια εφαρμογή γουστάρω στην συσκευή ΜΟΥ.

Οκέι; Κι εγώ θέλω στην συσκευή ΜΟΥ να μην μπορώ να βάλω ότι σκουπίδια κυκλοφορούν και να υπάρχει ένας έλεγχος γιατί πολύ απλά δεν θέλω να ασχολούμαι.

Έχω περάσει την φάση του πειραματισμού. Θέλω απλά αυτό που έχω στα χέρια μου να δουλεύει σωστά χωρίς να πρέπει να του κάνω σέρβις κάθε 3 μήνες.

On 24/08/2024 at 14:09, ScorpioX777 said:

Απο την Samsung το μονο που δεν μπορεις να απεγκαταστησεις ειναι τα Μηνυματα(κακως), Καιρος(κακως αλλα το απενεργοποιεις) Smart Switch(εξαιρετικο αλλα το απενεργοποιεις αν θες), Samsung Store(καλως), Συλλογη(εξαιρετικο και συνεγαζεται αψογα με την Καμερα που εννοειται δεν βγαινει, Τηλεφωνο+Επαφες(εννοειται), Samsung Pass(καλως), Ημερολογιο(Καλο αλλα το απενεργοποιεις αν θες).

Οι google εφαρμογες εννοειται οτι ειναι αναντικαταστατες στην πλειοψηφια τους...

Να σε ενημερώσω ότι πλέον και στο iPhone μπορείς να το κάνεις αυτό. Εκτός από ελάχιστες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία του τηλεφώνου. Δεν ξέρω γιατί να ήθελε κάποιος να βγάλει το wallet για παράδειγμα αλλά ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ΕΕ που μπλέκεται.

2 ώρες πριν, KostasKri είπε

Οκέι; Κι εγώ θέλω στην συσκευή ΜΟΥ να μην μπορώ να βάλω ότι σκουπίδια κυκλοφορούν και να υπάρχει ένας έλεγχος γιατί πολύ απλά δεν θέλω να ασχολούμαι.

Έχω περάσει την φάση του πειραματισμού. Θέλω απλά αυτό που έχω στα χέρια μου να δουλεύει σωστά χωρίς να πρέπει να του κάνω σέρβις κάθε 3 μήνες.

Να σε ενημερώσω ότι πλέον και στο iPhone μπορείς να το κάνεις αυτό. Εκτός από ελάχιστες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία του τηλεφώνου. Δεν ξέρω γιατί να ήθελε κάποιος να βγάλει το wallet για παράδειγμα αλλά ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ΕΕ που μπλέκεται.

Μα καλά, λίγο κοινή λογική και αυτοσυγκράτηση δεν έχετε όσοι το λέτε αυτό; Επειδή μπορείς να βάλεις σκουπίδια, σώνει και καλά να τα βάλεις. wtf... Θα σου πει με το ζόρι κανείς να φύγεις από το AppStore; Αλλά γιατί δεν αφήνεις όποιον θέλει να έχει την επιλογή να την έχει; Αυτόν που περνάει τώρα τη δική του φάση "πειραματισμού".

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, όταν οδηγάς μήπως θέλεις ποτέ να στρίψεις; Ξέρεις ότι οι στροφές είναι επικίνδυνες; Μήπως οι αυτοκινητοβιομηχανίες να αφαιρέσουν το τιμόνι ώστε να μη μπαίνεις σε πειρασμό για πειραματισμό.

On 28/08/2024 at 13:51, empyr3an said:

Μα καλά, λίγο κοινή λογική και αυτοσυγκράτηση δεν έχετε όσοι το λέτε αυτό; Επειδή μπορείς να βάλεις σκουπίδια, σώνει και καλά να τα βάλεις. wtf... Θα σου πει με το ζόρι κανείς να φύγεις από το AppStore; Αλλά γιατί δεν αφήνεις όποιον θέλει να έχει την επιλογή να την έχει; Αυτόν που περνάει τώρα τη δική του φάση "πειραματισμού".

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, όταν οδηγάς μήπως θέλεις ποτέ να στρίψεις; Ξέρεις ότι οι στροφές είναι επικίνδυνες; Μήπως οι αυτοκινητοβιομηχανίες να αφαιρέσουν το τιμόνι ώστε να μη μπαίνεις σε πειρασμό για πειραματισμό.

Το θέμα δεν είναι αυτό καθέ αυτό το αν θα μπορείς να βάλεις και τι θες να βάλεις. Άλλωστε στο iOS μπορείς χρόνια να κάνεις sideloading. Όποιος ήθελε να πειραματιστεί, μπορούσε.

Το πρόβλημα είναι το κατά πόσο κυβερνήσεις μπορούν και πρέπει να υποδεικνύουν σε εταιρίες το πως πρέπει να λειτουργούν. Αν δεν θες το λειτουργικό της Apple μαζί με ότι περιορισμούς αυτό έχει, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αλλάξεις το προιόν. Υπάρχει πάντα το android ως άμεσος αντίπαλος που με τα χρόνια έχει φτάσει και αυτό σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

Όχι τίποτα άλλο, με τους περιορισμούς αυτούς, στο iOS 18 beta δεν έχουν δώσει ακόμα και το Apple Intelligence στην ΕΕ. Θα φτάσουμε σε σημείο να μας δίνει σε εμάς εδώ κουτσουρεμένα features γιατί έχουμε την μαμά ΕΕ πάνω από το κεφάλι μας να κάνει κουμάντο τι πρέπει να μπει. Επίσης διάβασα ότι δεν έχουν δώσει και το iPhone mirroring στην Ευρώπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...