Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, magicnumbers είπε

Εντελώς πρόχειρα

Foldable?2020 huawei

Διπλη κυριως καμερα 2016 huawei

Periscope τηλεφακος 2019 huawei

P oled ευλιγιστη οθονη GFlex LG 2014

Laser autofocus 2013 LG G3

Hand id και air gestures με tof sensor 2019 LG G8s

Τπτ απο αυτα δεν ειχε η εκανε +6 χρονια να εφαρμοσει η apple ενω αλλα ακομα δεν τα εχει παρουσιασει οπως fold.

Θες κ αλλα;

Φιλε μου συγγνωμη αλλα εχουμε διαφορετικη γνωμη και αντιληψη του ορου καινοτομια..

Καλα εκανες και εγγραψες πιο πανω οτι εγγραψες αλλα αν συγκρινεις το laser autofocus ας πουμε με την υλοποιηση και εξελιξη του ορου tablet ας πουμε που η apple εβαλε στην αγορα με το iPad τοτε εχουμε σιγουρα διαφορετικη αντιληψη της καινοτομιας και του μεγεθους της.

Ξαναδιαβασε σε παρακαλω τι εγγραψα στο πρωτο μου μηνυμα.

Εγω μιλησα για καινοτομιες που αλαξαν την αγορα των προιοντων και δημιουργησαν αγορες απ το τιποτα.

Δημιουργησαν αγοραστικο κοινο απ το τιποτα.

Εξαναγκαστηκαν αντιπαλες εταιρειες να βγαλουν ολοκληρα - παρομοια προιοντα για να συμμετεχουν στην καινουργια αγορα που δημιουργηθηκε..

Δε μιλησα για μια τεχνολογικη αλαγη ενος υποσυστηματος μιας συσκευης.

Μονο το foldable σου δινω απ αυτα που εγγραψες που ομως δεν εχει αλλαξει την αγορα των smartphones αλλα αναγνωριζω οτι ηταν ενα ενδιαφερον τεχνολογικο βημα και εχει δημιουργησει καποιο αγοραστικο κοινο.

Οχι βεβαια στα επιπεδα που θα μπορουσε αλλα πιστευω πως υπαρχει μελλον..

Δεν αντιλεγω οτι η apple εχει σταματησει προφανως εδω και χρονια να καινοτομει με αυτο το τροπο.

Αλλα δυσκολα βρισκεις και καποιον που να το κανει.

Επεξ/σία από KAKADI
  • Like 4
  • Confused 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, b-boy_steve είπε

Ναι συνεργαζονται τοσο "τελεια" που αν θες να κανεις hotspot το iphone 15 pro max στο ipad air θα σου βγει το λαδι μεχρι να συνδεθουν, θα εχεις αποσυνδεσεις και αν καταφερεις να δουλεψει για κανα 2ωρο-3ωρο το 15 pro max θα ψηνεται λες και εχει πυρετο και η φωτεινοτητα θα ειναι γελεια, αν δεν εχει σβησει απο μπαταρια... :P :P :P 

Τα φαγαμε στην μαπα τα iphone 5 χρονια, μεχρι που βγηκε το 24 ultra και εχει επιτελους 5g ταχυτητες της προκοπης και συνδεεται το ipad air στο hotspot απο το samsung χωρις προβληματα επιτελους!!!

Όχι. Απλά όχι.

Αυτη τη στιγμή σου γράφω από ένα iPad Pro που είναι συνδεδεμένο σε hotspot iPhone 15.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, KAKADI είπε

Φιλε μου συγγνωμη αλλα εχουμε διαφορετικη γνωμη και αντιληψη του ορου καινοτομια..

Καλα εκανες και εγγραψες πιο πανω οτι εγγραψες αλλα αν συγκρινεις το laser autofocus ας πουμε με την υλοποιηση και εξελιξη του ορου tablet ας πουμε που η apple εβαλε στην αγορα με το iPad τοτε εχουμε σιγουρα διαφορετικη αντιληψη της καινοτομιας και του μεγεθους της.

Ξαναδιαβασε σε παρακαλω τι εγγραψα στο πρωτο μου μηνυμα.

Εγω μιλησα για καινοτομιες που αλαξαν την αγορα των προιοντων και δημιουργησαν αγορες απ το τιποτα.

Δημιουργησαν αγοραστικο κοινο απ το τιποτα.

Εξαναγκαστηκαν αντιπαλες εταιρειες να βγαλουν ολοκληρα - παρομοια προιοντα για να συμμετεχουν στην καινουργια αγορα που δημιουργηθηκε..

Δε μιλησα για μια τεχνολογικη αλαγη ενος υποσυστηματος μιας συσκευης.

Μονο το foldable σου δινω απ αυτα που εγγραψες που ομως δεν εχει αλλαξει την αγορα των smartphones αλλα αναγνωριζω οτι ηταν ενα ενδιαφερον τεχνολογικο βημα και εχει δημιουργησει καποιο αγοραστικο κοινο.

Οχι βεβαια στα επιπεδα που θα μπορουσε αλλα πιστευω πως υπαρχει μελλον..

Δεν αντιλεγω οτι η apple εχει σταματησει προφανως εδω και χρονια να καινοτομει με αυτο το τροπο.

Αλλα δυσκολα βρισκεις και καποιον που να το κανει.

Τωρα συγγνωμη ειναι καινοτομία το ταμπλετ; κ δεν ειναι καινοτομια τεχνολογιες που εδωσαν αλματα στην εμπειρια χρησης; ακομα με 1 καμερουλα 3mp θα ηταν η apple με κόκκο σαν ρυζι μερα μεσημερι. Δε λεω καν για νυχτερινες φωτο που μεχρι περσι ηταν άγνωστες ενω ακομα ιδρωνει τη νυχτα..φακοι ryyb  debayering pixel bining αγνωστες λεξεις..

Periscope φακο εβαλε τωρα στο 15!! Ξαφνικα ανακαλυψαν το ζουμ!

Tablet θαβγαινε..θεμα χρονου ηταν,οσο η θεαση πολυμεσικου περιεχομένου αυξανόταν οοως αυξηθηκαν οι οθονες..τα υπολοιπα;

Οταν λεω οτι δεν απευθύνονται σε τεχνολογικό κοινό αλλα τρεντοπαιδα κ ινφλουενσερ με κοκκινα νυχια πεσαν να με φάνε τις προαλλες...😅😅

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Like 2
Δημοσ.

Τουλάχιστον θα είναι όλες δωρεάν αλλά ΠΕΡΙΜΕΝΩ να αναβαθμίσει τις ενσωματωμένες 

Δημοσ.
5 hours ago, Tlykog said:

Όχι. Απλά όχι.

Αυτη τη στιγμή σου γράφω από ένα iPad Pro που είναι συνδεδεμένο σε hotspot iPhone 15.

Το χρησιμοποιεις καθημερινα το hotspot του 15 pro max σαν εμενα, η απλα εκανες την δοκιμη τωρα να μου πεις οτι δουλευει κατι που ξερω οτι δεν δουλεθει σωστα;;;

Αποσυνδεσε το ipad air, ασε ανοιχτο το hotspot στο iphone και δοκιμασε να ξανα συνδεθεις η να συνδεσεις αλλη apple συσκευη. Παρα πολλες φορες μου βγαζει προβλημα και πρεπει να κλεινω το hotspot, να το ξανα ανοιγω και αν ειμαι τυχερος θα το βρει το ipad air. Διαφορετικα θελει restart το κινητο... Εννοειτε τα ιδια προβληματα ειχα και με τα 12/13/14 pro max.

Αν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη να συνδεεται αυτοματα σε συσκευες apple, χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιησεις το tethering, συνηθως (επισης απειρες φορες δεν δουλευε ουτε αυτο) δουλευε καλα και ευκολα οταν χρησιμοποιουσα 2 iphone, αλλα και παλι ειχα προβληματα στο να συνδεσω τις υπολοιπες συσκευες apple. (mac, ipad)

Εχω συμβολαιο με απεριοριστα δεδομενα επειδη λειπω σχεδον παντα απο το σπιτι και εχω δοκιμασει τα παντα στα ρημαδια. Η μονη λυση ηταν να βαζω την σιμ σε ενα φθηνο android για να κανω την δουλεια μου και να ξερω οτι θα δουλεψει παντα στο 100%.

Εννοειτε οι ταχυτητες 5g στο 15 pro max ειναι για κλαματα, ενω η συσκευη ζεστενεται αρκετα με αποτελεσμα να "σκοτωνει" την μπαταρια και να ριχνει την φωτεινοτητα, αλλα αυτα ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με iphone + windows laptop. Δεν το εμφανίζει ποτέ ενώ είναι ανοιχτό

το workaround είναι το εξής χωρίς να χρειάζεται να ανοιγοκλείνεις hotspot/wifi

όταν πρόκειται να συνδεθείς στο hotspot πρώτα άνοιξε τη σελίδα ρυθμίσεων hotspot του iphone και απλά κάτσε εκεί. μην ανοιγοκλείσεις το hotspot. μετά ψάξε για το hotspot από τη συσκευή που θες και εμφανίζεται. τρέχα γύρευε γιατί συμβαίνει αυτό.

reference

https://4it.com.au/kb/article/cant-see-iphone-hotspot-windows-computer/

image.png.50c08d4d3b7f44fbd09c47251613ed52.png

Επεξ/σία από somt
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Το χρησιμοποιεις καθημερινα το hotspot του 15 pro max σαν εμενα, η απλα εκανες την δοκιμη τωρα να μου πεις οτι δουλευει κατι που ξερω οτι δεν δουλεθει σωστα;;;

Αποσυνδεσε το ipad air, ασε ανοιχτο το hotspot στο iphone και δοκιμασε να ξανα συνδεθεις η να συνδεσεις αλλη apple συσκευη. Παρα πολλες φορες μου βγαζει προβλημα και πρεπει να κλεινω το hotspot, να το ξανα ανοιγω και αν ειμαι τυχερος θα το βρει το ipad air. Διαφορετικα θελει restart το κινητο... Εννοειτε τα ιδια προβληματα ειχα και με τα 12/13/14 pro max.

Αν εχεις ενεργοποιησει την επιλογη να συνδεεται αυτοματα σε συσκευες apple, χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιησεις το tethering, συνηθως (επισης απειρες φορες δεν δουλευε ουτε αυτο) δουλευε καλα και ευκολα οταν χρησιμοποιουσα 2 iphone, αλλα και παλι ειχα προβληματα στο να συνδεσω τις υπολοιπες συσκευες apple. (mac, ipad)

Εχω συμβολαιο με απεριοριστα δεδομενα επειδη λειπω σχεδον παντα απο το σπιτι και εχω δοκιμασει τα παντα στα ρημαδια. Η μονη λυση ηταν να βαζω την σιμ σε ενα φθηνο android για να κανω την δουλεια μου και να ξερω οτι θα δουλεψει παντα στο 100%.

Εννοειτε οι ταχυτητες 5g στο 15 pro max ειναι για κλαματα, ενω η συσκευη ζεστενεται αρκετα με αποτελεσμα να "σκοτωνει" την μπαταρια και να ριχνει την φωτεινοτητα, αλλα αυτα ειναι αλλου παπα Ευαγγελιο...

Φίλε μου δεν ξέρω για το 15 αλλά στο 14 pro max που έχω δεν μου τα κάνει αυτά που λες ποτέ. Καθημερινά ανοίγω hotspot και συνδέω MacBook και iPad και αρκετές φορές μιλάω παράλληλα και από τα AirPods χωρίς προβλήματα.

Η ταχύτητα στο 5g μου τώρα που μιλάμε είναι 220mbps και δεν έχω καλό σήμα αλλά δεν έχω δει ποτέ πάνω από 1gbs (Cosmote)

Η μπαταρία ναι ανεβάζει θερμοκρασία αν την φορτίζεις στα 27w και το Samsung μου στα 20w ζεμάταγε αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό όταν θές να φορτίζει γρήγορα μια συσκευή.   

Δημοσ.

το πρόβλημα παρατηρείται κυρίως όταν εχεις μόνιμα ανοιχτό το hotspot. Αν είναι κλειστό και το ανοίξεις δεν έχει πρόβλημα (σε μενα τουλάχιστον)

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, somt said:

το πρόβλημα παρατηρείται κυρίως όταν εχεις μόνιμα ανοιχτό το hotspot. Αν είναι κλειστό και το ανοίξεις δεν έχει πρόβλημα (σε μενα τουλάχιστον)

Οχι παντα. Αν θες να συνδεσεις πολλες συσκευες παρατηρειται επισης το ιδιο προβλημα... Το οτι μερικοι δεν το παρατηρουν σημαινει οτι δεν κανουν την ιδια χρηση με εμενα, ή προσπαθουν να καλυψουν τα bugs της αγαπημενης τους εταιρειας που υπαρχουν σε αυτον τον τομεα και ακομα και σημερα δεν εχουν διορθωθει!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, somt είπε

όταν πρόκειται να συνδεθείς στο hotspot πρώτα άνοιξε τη σελίδα ρυθμίσεων hotspot του iphone και απλά κάτσε εκεί. μην ανοιγοκλείσεις το hotspot. μετά ψάξε για το hotspot από τη συσκευή που θες και εμφανίζεται. τρέχα γύρευε γιατί συμβαίνει αυτό.

διορθώνω τον εαυτό μου σε κατι που παρατήρησα μόλις τώρα (δεν το είχα διαβάσει ποτέ)

όντως η οδηγία είναι να μπαίνεις πρώτα στη σελίδα ρύθμισης του hotspot (ακόμα κι αν το έχεις μόνιμα ανοιχτό), και μετά να ψάχνεις για το hotspot

image.png.8df2468f47efaff76b8212f46018b4fa.png

Επεξ/σία από somt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, katehaki said:

Φίλε μου δεν ξέρω για το 15 αλλά στο 14 pro max που έχω δεν μου τα κάνει αυτά που λες ποτέ. Καθημερινά ανοίγω hotspot και συνδέω MacBook και iPad και αρκετές φορές μιλάω παράλληλα και από τα AirPods χωρίς προβλήματα.

Η ταχύτητα στο 5g μου τώρα που μιλάμε είναι 220mbps και δεν έχω καλό σήμα αλλά δεν έχω δει ποτέ πάνω από 1gbs (Cosmote)

Η μπαταρία ναι ανεβάζει θερμοκρασία αν την φορτίζεις στα 27w και το Samsung μου στα 20w ζεμάταγε αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό όταν θές να φορτίζει γρήγορα μια συσκευή.   

Ενταξει...

Την ταχυτητα την ελενχεις αν εχεις διπλα ενα τηλεφωνο σαν το s23/24 ultra οχι ετσι στο ακυρο! Συγκεκριμενα το 15 pro max εχει 5g modem γενιας snapdragon 8 gen 1, δεν αξιζει καν να εξηγησω γιατι ειναι τοσο υποδεεστερο σε συγκριση με τον ανταγωνισμο...

13 minutes ago, somt said:

διορθώνω τον εαυτό μου σε κατι που παρατήρησα μόλις τώρα (δεν το είχα διαβάσει ποτέ)

όντως η οδηγία είναι να μπαίνεις πρώτα στη σελίδα ρύθμισης του hotspot (ακόμα κι αν το έχεις μόνιμα ανοιχτό), και μετά να ψάχνεις για το hotspot

image.png.8df2468f47efaff76b8212f46018b4fa.png

Δεν χρειαζεται να περιμενεις εκει για να συνδεθει... 

40 minutes ago, somt said:

το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με iphone + windows laptop. Δεν το εμφανίζει ποτέ ενώ είναι ανοιχτό

το workaround είναι το εξής χωρίς να χρειάζεται να ανοιγοκλείνεις hotspot/wifi

reference

https://4it.com.au/kb/article/cant-see-iphone-hotspot-windows-computer/

image.png.50c08d4d3b7f44fbd09c47251613ed52.png

Αν σου πω οτι με windows δεν ειχα τοσα προβληματα οσο με το να συνδεσω apple συσκευες τι θα μου πεις; :P

Συγκεκριμενα θυμαμαι ειχα συνδεσει windows laptop και iphone 13 στο iphone 15 pro max και ενω πηγαινε κομματια το ιντερνετ στο λαπτοπ, στο iphone 13 δεν μπορουσε ουτε google να ανοιξει! Τοτε εστρωνε με restart...

Επεξ/σία από b-boy_steve
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε

Ενταξει...

Την ταχυτητα την ελενχεις αν εχεις διπλα ενα τηλεφωνο σαν το s23/24 ultra οχι ετσι στο ακυρο! Συγκεκριμενα το 15 pro max εχει 5g modem γενιας snapdragon 8 gen 1, δεν αξιζει καν να εξηγησω γιατι ειναι τοσο υποδεεστερο σε συγκριση με τον ανταγωνισμο...

και το apple και το Samsung που αναφέρεις φοράνε το ίδιο modem (snapdragon X70)

Δημοσ.
1 minute ago, katehaki said:

και το apple και το Samsung που αναφέρεις φοράνε το ίδιο modem (snapdragon X70)

Στο 15... Στο 14 εχει το παλιο. Γενικα ειναι μια γενια πισω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

καρότσι την έχει πάει την apple η ΕΕ το μόνο που μένει είναι να μπορείς να κατεβάζεις και να κανείς εγκατάσταση απευθείας αρχεία ipa όπως κανείς με apk στο android.

Εγώ ζω για τη μέρα που θα δούμε αποσπώμενη μπαταρία

Εκεί φέρτε τα φορτηγά με ποπ κορν και μαλλί της γριάς, θα πάει το thread 100 σελίδες+

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, b-boy_steve είπε

Στο 15... Στο 14 εχει το παλιο. Γενικα ειναι μια γενια πισω.

ναι έχει το Χ65. Πάλι καλά δεν είμαι τόσο απαιτητικός με το 5g και μου φτάνουν ακόμα και τα 200mbps 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...