Mimisr21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2024 Αξίζει δορυφορικό ή ιντερνετικό COSMOTE-NOVA;;;;
ekrepali Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Yπάρχουν υπέρ και κατά... πχ τo ιντερνετικό έχει ταυτόχρονη θέαση, έχει on-demand περιεχόμενο από τις τελευταίες 7 μέρες κλπ Στο δορυφορικό πρέπει να προγραμματίζεις εγγραφές εκ των προτέρων (κατά την εγγραφή δε μπορείς να δεις άλλο κανάλι)... αλλά μετά βλέπεις το περιεχόμενο που έχεις κάνει εγγραφή όποτε θες. Αυτό έχω βάλει στη μάνα μου, τη βολεύει καλύτερα.
Mimisr21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Yπάρχουν υπέρ και κατά... πχ τo ιντερνετικό έχει ταυτόχρονη θέαση, έχει on-demand περιεχόμενο από τις τελευταίες 7 μέρες κλπ Στο δορυφορικό πρέπει να προγραμματίζεις εγγραφές εκ των προτέρων (κατά την εγγραφή δε μπορείς να δεις άλλο κανάλι)... αλλά μετά βλέπεις το περιεχόμενο που έχεις κάνει εγγραφή όποτε θες. Αυτό έχω βάλει στη μάνα μου, τη βολεύει καλύτερα. Από ποιότητα ποιο θα διάλεγες ; Εον ή COSMOTE?
ekrepali Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 5 minutes ago, Mimisr21 said: Από ποιότητα ποιο θα διάλεγες ; Εον ή COSMOTE? Δεν είχα ποτέ EON, δεν έχω άποψη.
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Και το δορυφορικό της cosmote έχει ταυτόχρονη θέαση. Και μάλιστα συν μια συσκευή παραπάνω από τις 3 που δίνει δωρεάν με το ΟΤΤ. Απλά θέλει συν 5 ευρώ στο δορυφορικο. Και έχουμε 1 συσκευή δορυφόρος Και 3 ΟΤΤ ταυτόχρονες. Από τις οποίες 3 αθλητικού περιεχομένου. Ενώ στο ίντερνετ οττ έχουμε 2 ταυτόχρονες αθλητικές θεάσεις η 3 σύνολο.
June Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Arkin είπε Και το δορυφορικό της cosmote έχει ταυτόχρονη θέαση. Και μάλιστα συν μια συσκευή παραπάνω από τις 3 που δίνει δωρεάν με το ΟΤΤ. Απλά θέλει συν 5 ευρώ στο δορυφορικο. Και έχουμε 1 συσκευή δορυφόρος Και 3 ΟΤΤ ταυτόχρονες. Από τις οποίες 3 αθλητικού περιεχομένου. Ενώ στο ίντερνετ οττ έχουμε 2 ταυτόχρονες αθλητικές θεάσεις η 3 σύνολο. Επιβεβαιωμένο ότι με τα +5€ μπορείς να δεις στο δορυφορικό πακέτο: 1 δορυφορικό + 2 ΟΤΤ όλα ταυτόχρονα αθλητικά;
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, June είπε Επιβεβαιωμένο ότι με τα +5€ μπορείς να δεις στο δορυφορικό πακέτο: 1 δορυφορικό + 2 ΟΤΤ όλα ταυτόχρονα αθλητικά; Ναι. 1
panossar95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2024 Εγω εχω δορυφορικό κοσμοτε συν μία θέαση απο την εφαρμογή και με εχει βολεψει πολύ αυτο το σύστημα. Οσο αναφορά το ιντερνετικό κοσμοτε ειναι πολυ καλη η ποιότητα της εικόνας. Με το εον έμεινα απογοητευμένος φέτος, το έχει φιλος και το περασαμε στην εφαρμογή της τηλεόρασης μου για να δούμε προκριματικά του ΠΑΟΚ νομίζω, η εικόνα ηταν απαράδεκτη.
achilles_g_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Έχω cosmote και eon. Με την ανταλλαγή των αθλητικών το eon ούτε που το ανοίγω.
tryfos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 24/9/2024 στις 9:04 ΠΜ, panossar95 είπε Εγω εχω δορυφορικό κοσμοτε συν μία θέαση απο την εφαρμογή και με εχει βολεψει πολύ αυτο το σύστημα. Οσο αναφορά το ιντερνετικό κοσμοτε ειναι πολυ καλη η ποιότητα της εικόνας. Με το εον έμεινα απογοητευμένος φέτος, το έχει φιλος και το περασαμε στην εφαρμογή της τηλεόρασης μου για να δούμε προκριματικά του ΠΑΟΚ νομίζω, η εικόνα ηταν απαράδεκτη. Η θέαση στην εφαρμογή είναι ταυτόχρονη με το δορυφορικό; Γίνεται δηλαδή ίδιο αθλητικό κανάλι και στο δορυφορικό ΚΑΙ στην εφαρμογή ταυτόχρονα ΧΩΡΙΣ το extra πακέτο των 5ε; Δεν με ενδιαφέρει για 3 και παραπάνω, μόνο για ταυτόχρονη θέαση δορυφόρο+streaming ίδιο κανάλι δωρεάν. Δηλαδή 1(δορυφ)+1 (ott). Έχω περίπτωση που έχει φίλος δορυφορική με DP cosmote (όχι δηλαδή μόνο δορυφόρο αλλά και τηλέφωνο, ίντερνετ). Και σκέφτομαι να του πω να ενεργοποιήσει το streaming (που είναι δωρεάν για όσους έχουν δορυφόρο), να βλέπω εγώ μέσω app και να τα μοιραστούμε. @Arkin εσύ τί λες; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από tryfos
Arkin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, tryfos είπε Η θέαση στην εφαρμογή είναι ταυτόχρονη με το δορυφορικό; Γίνεται δηλαδή ίδιο αθλητικό κανάλι και στο δορυφορικό ΚΑΙ στην εφαρμογή ταυτόχρονα ΧΩΡΙΣ το extra πακέτο των 5ε; Δεν με ενδιαφέρει για 3 και παραπάνω, μόνο για ταυτόχρονη θέαση δορυφόρο+streaming ίδιο κανάλι δωρεάν. Δηλαδή 1(δορυφ)+1 (ott). Έχω περίπτωση που έχει φίλος δορυφορική με DP cosmote (όχι δηλαδή μόνο δορυφόρο αλλά και τηλέφωνο, ίντερνετ). Και σκέφτομαι να του πω να ενεργοποιήσει το streaming (που είναι δωρεάν για όσους έχουν δορυφόρο), να βλέπω εγώ μέσω app και να τα μοιραστούμε. @Arkin εσύ τί λες; Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις και εννοείται γίνεται χωρίς το 5ευρω έξτρα. Το ott δίνει 3 ταυτόχρονες θεάσεις και 2 αθλητικών δωρεάν. Το δορυφορικο χωρίς το πακέτο extra συσκευών δίνει 2 ταυτόχρονες θεάσεις και 2 αθλητικών και με το πακέτο extra συσκευών πας στις 4 ταυτόχρονες θεάσεις η 3 αθλητικών. Στο ott είναι ενεργό δωρεάν το πακέτο extra συσκευών μιας και επιβάλετε γιατί 1 θέαση έχεις κανονικά στο box οπότε δεν υπάρχει 2 συσκευές ott πάει αυτόματα στις 3. Ενώ στο δορυφορικό δεν το έχουν αυτόματα ενεργό δωρεάν γιατί σου λένε έχεις ήδη 1 δορυφορικό δωρεάν συν μια ott δώρο οπότε αρκεί. Όπως και να έχει αξίζει πολύ έτσι ειδικά με το πακέτο με τα 5 ευρώ βολεύονται μεχρι 4 άτομα ταυτόχρονα η 3 άτομα που θέλουν να βλέπουν αθλητικά.
tryfos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Arkin είπε Το δορυφορικο χωρίς το πακέτο extra συσκευών δίνει 2 ταυτόχρονες θεάσεις Επιβεβαιωμένο αυτό; Χωρίς το εξτρα πακέτο των 5ε; Και με ταυτόχρονη θέαση αθλητικών στο ott; Γιατί αρχικά έτσι όπως το γράφουν νόμιζα ότι λένε στον κάτοχο δορυφορικού έχεις απλά και μια δεύτερη εναλλακτική: Θα βλέπεις ή μέσω δορυφόρου ή μέσω ott, όχι και στα δύο μαζί.
panossar95 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 16 hours ago, tryfos said: Η θέαση στην εφαρμογή είναι ταυτόχρονη με το δορυφορικό; Γίνεται δηλαδή ίδιο αθλητικό κανάλι και στο δορυφορικό ΚΑΙ στην εφαρμογή ταυτόχρονα ΧΩΡΙΣ το extra πακέτο των 5ε; Δεν με ενδιαφέρει για 3 και παραπάνω, μόνο για ταυτόχρονη θέαση δορυφόρο+streaming ίδιο κανάλι δωρεάν. Δηλαδή 1(δορυφ)+1 (ott). Έχω περίπτωση που έχει φίλος δορυφορική με DP cosmote (όχι δηλαδή μόνο δορυφόρο αλλά και τηλέφωνο, ίντερνετ). Και σκέφτομαι να του πω να ενεργοποιήσει το streaming (που είναι δωρεάν για όσους έχουν δορυφόρο), να βλέπω εγώ μέσω app και να τα μοιραστούμε. @Arkin εσύ τί λες; Είναι ταυτόχρονη ναι και δεν επηρεάζει σε τίποτα το δορυφορικό. Σαν να βλέπεις απο 2 διαφορετικά κόσμοτε τιβι
Arkin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, tryfos είπε Επιβεβαιωμένο αυτό; Χωρίς το εξτρα πακέτο των 5ε; Και με ταυτόχρονη θέαση αθλητικών στο ott; Γιατί αρχικά έτσι όπως το γράφουν νόμιζα ότι λένε στον κάτοχο δορυφορικού έχεις απλά και μια δεύτερη εναλλακτική: Θα βλέπεις ή μέσω δορυφόρου ή μέσω ott, όχι και στα δύο μαζί. Οταν ειχα δορυφορικο παλιοτερα ειχα συν 1 συσκευη OTT στο δορυφορικο δωρεαν αν ηθελα παραπανω ομως επρεπε να αγορασω το πακετο extra συσκευων. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι αλλα θα ειναι παραλογο να μην δινουν ακομα και τωρα 1 συσκευη ott δωρεαν οταν στο OTT δινουν 3 δηλαδη 1 η βασικη + 2 ακομα με το πακετο extra συσκευων. Οπως και να εχει συμφερει 100% το πακετο με τα 5 ευρω το μηνα μιας και εχεις 1 δορυφορο+3 ακομα σε OTT δηλαδη 4 ταυτοχρονες θεασεις και 3 αθλητικων. Ενω στο OTT ειναι 3 οι ταυτοχρονες αλλα 2 στο αθλητικο κομματι δεν γινεται να γινουν 3 οπως στο δορυφορικο που παντα παει δορυφορος+2 OTT αθλητικες θεασεις. 1
tryfos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Arkin είπε Οταν ειχα δορυφορικο παλιοτερα ειχα συν 1 συσκευη OTT στο δορυφορικο δωρεαν αν ηθελα παραπανω ομως επρεπε να αγορασω το πακετο extra συσκευων. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι αλλα θα ειναι παραλογο να μην δινουν ακομα και τωρα 1 συσκευη ott δωρεαν οταν στο OTT δινουν 3 δηλαδη 1 η βασικη + 2 ακομα με το πακετο extra συσκευων. Οπως και να εχει συμφερει 100% το πακετο με τα 5 ευρω το μηνα μιας και εχεις 1 δορυφορο+3 ακομα σε OTT δηλαδη 4 ταυτοχρονες θεασεις και 3 αθλητικων. Ενω στο OTT ειναι 3 οι ταυτοχρονες αλλα 2 στο αθλητικο κομματι δεν γινεται να γινουν 3 οπως στο δορυφορικο που παντα παει δορυφορος+2 OTT αθλητικες θεασεις. Σαφώς και συμφέρει αλλά τώρα προς το παρόν είμαστε μόνο...2, τι να κάνουμε Ας δουλέψει έτσι και βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα