The_Judas Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το τελευταίο καιρό ορισμένες ιστοσελίδες μου βγάζουν μήνυμα να επιλέξω τα cookies για να προχωρήσω... ταυτόχρονα όμως βγάζουν το κλασικό pop up για push notification (θέλεις να μαθαίνεις τα νέα πρώτος ναι/όχι). Το πρόβλημα είναι ότι επειδή υπερκαλύπτει το ένα pop up το άλλο δεν μπορώ να πατήσω ναι ή όχι σε κανένα μενού... και μπλοκάρει εκεί η ιστοσελίδα χωρίς να μπορώ να μπω... Τι μπορεί να φταίει; Η μια λύση που έπιασε ήταν... να πατάω με υπερβολική ταχύτητα την οθόνη μήπως προλάβω για 1 ms το ένα pop up προτού βγει το άλλο. Επιασε μια φορά... αλλά δεν είναι μόνιμη λύση. Επεξ/σία 23 Αυγούστου από The_Judas
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, The_Judas είπε Το τελευταίο καιρό ορισμένες ιστοσελίδες μου βγάζουν μήνυμα να επιλέξω τα cookies για να προχωρήσω... ταυτόχρονα όμως βγάζουν το κλασικό pop up για push notification (θέλεις να μαθαίνεις τα νέα πρώτος ναι/όχι). Το πρόβλημα είναι ότι επειδή υπερκαλύπτει το ένα pop up το άλλο δεν μπορώ να πατήσω ναι ή όχι σε κανένα μενού... και μπλοκάρει εκεί η ιστοσελίδα χωρίς να μπορώ να μπω... Τι μπορεί να φταίει; Η μια λύση που έπιασε ήταν... να πατάω με υπερβολική ταχύτητα την οθόνη μήπως προλάβω για 1 ms το ένα pop up προτού βγει το άλλο. Επιασε μια φορά... αλλά δεν είναι μόνιμη λύση. Δεν μπορείς να τα μετακινήσεις τα ποπ απ;
TechnoState Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου ... γνωστό πρόβλημα. Η σελίδα δεν έχει σωστό optimization. Σε διάφορες συσκευές - αναλύσεις εμφανίζεται σωστά, σε άλλες όχι. Αν έχεις επιλογή να αλλάξεις την ανάλυση ίσως λυθεί το πρόβλημα αλλά κ αυτό δεν είναι μόνιμη λύση γιατί σίγουρα θα υπάρξει η επόμενη σελίδα που θα σου εμφανίσει το πρόβλημα (σε αυτή την ανάλυση). Είναι θέμα του σχεδιαστή της σελίδας αρχικά...
infin1tyGR Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Ανοίγεις τις ρυθμίσεις του Chrome (τρεις τελείες πάνω δεξιά > Settings) > Site settings > Notifications: Blocked. Δεν θα βγαίνει ποτέ το popup για λήψη ειδοποιήσεων. 1
AntiCambeR Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Ανοίγεις τις ρυθμίσεις του Chrome (τρεις τελείες πάνω δεξιά > Settings) > Site settings > Notifications: Blocked. Δεν θα βγαίνει ποτέ το popup για λήψη ειδοποιήσεων. Κάποιες σελίδες, δεν είναι διαθέσιμες για ανάγνωση αν έχεις blocker στον browser, δηλαδή αν έχεις πχ ενεργοποιημένη την ρύθμιση "Αποκλεισμός παραθύρων cookies" όπως έχω στον Opera στο κινητό. Αν ο TS μπαίνει απο κινητό, ίσως το πρόβλημα να λύνεται αν ενεργοποιήσει το desktop mode. Επίσης, μπορεί να δοκιμάσει να μειώσει την κλίμακα στις ρυθμίσεις του κινητού, η στον browser.Αυτό το κάνω, όταν η οθόνη του κινητού δεν επαρκεί για να απεικονίσει όλο το περιεχόμενο και το pop up είναι κάτω πολύ χαμηλά και δεν μπορεί να πατηθεί για να είναι διαθέσιμη ανάγνωση της σελίδας. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από AntiCambeR
infin1tyGR Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 16 minutes ago, AntiCambeR said: Κάποιες σελίδες, δεν είναι διαθέσιμες για ανάγνωση αν έχεις blocker στον browser, δηλαδή αν έχεις πχ ενεργοποιημένη την ρύθμιση "Αποκλεισμός παραθύρων cookies" όπως έχω στον Opera στο κινητό. Δεν έχει σχέση με τον αποκλεισμό των ειδοποιήσεων στις ρυθμίσεις του Chrome που ανέφερα. Δεν είναι κάποιος blocker ούτε έχω δει καμία σελίδα να παραπονιέται για αυτή τη ρύθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα