Προς το περιεχόμενο

Wi fi calling χρέωση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just now, nikos_evg28 said:

Θα περιμένω αυτοί να με πάνε αν και δε νομιζω εγώ απλά αποχώρησα από τον πάροχο.

καποια στιγμη απλα θα σε παρει δικηγορικο γραφειο. τα πληρωσεις ή οχι λιγο  τους νοιαζει.θα μπεις και στον τηλεγνους και ολα μια χαρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, salss είπε

να σου απαντήσουν τεχνικά;;; τι ακριβώς να σου απαντήσουν τεχνικά;;; στην αρχή πετάς κάτι κοτσάνες περί κέντρων μεταγωγης που δεν παρεμβάλλονται κατ εσε αφού μόνο κεραιες κινητής αφού 🤣🤣🤣

λες και θα καταλάβεις γιατί σε κόβω και λίγο έως πολύ άσχετο αλλά τεσπα:

Screenshot_20240824_120339_LinkedIn.jpg.63c57799901e2fe0727ec6febe9e7f0a.jpg

50€

2 ώρες πριν, salss είπε

κράτα τα λεφτά σου γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν ξες τι γίνεται...

λες οτι δεν είναι το αντικείμενο σου αλλά τις κοτσάνες τις έχεις για ψωμοτύρι. Παριστάνεις και από πάνω το χαζό αλλά θα στα πω:

Το Wi-Fi χρησιμεύει ως RAN για πρόσβαση στα δίκτυα EPC και IMS της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Η συσκευή σου προσπαθει να συνδεθεί μέσω του S2b interface μέσω οποιουδήποτε wifi και o P-GW συνδυάζει το VOLTE με το wifi κατά τρόπο τέτοιο ώστε να γίνονται σωστά Handovers μεταξύ lte και wifi και να μην πεφτουν οι κλήσεις. 

Όλο αυτό λοιπόν κοστίζει και χάρη σου κάνει ο παροχος που στο παρέχει κιόλας 

περισσότερα εδω:

https://carrier.huawei.com/en/technical-topics/core-network/Huawei-VoWiFi-technical-white-paper

όταν έχουμε άγνοια καλό θα ναι να λείπουν οι εξυπναδουλες γιατί εκτιθομαστε 🙄

6 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε

Είσαι πανέξυπνος και καταρτισμένος συγχαρητήρια το επίπεδο σου είναι εμφανέστατο.Ευχαριατω δεν επιθυμώ να με χαρακτηρίσεις.

Η απάντηση σου έχει δοθεί σε προηγούμενα post και με link απο σοβαρή εταιρεία του χώρου που προβαίνει σε αντίστοιχες υλοποιήσεις.

Εχω δει ομως και καλύτερα τρολλ... Θες περισσότερη προσπάθεια για να τα φτασεις🤣🤣🤣

13 minutes ago, nikos_evg28 said:

Θα περιμένω αυτοί να με πάνε αν και δε νομιζω εγώ απλά αποχώρησα από τον πάροχο.

Aποχωρησες απο τον εναν παροχο και πηγες ... στον αλλο. Μιλαμε για πρωτεργατη της επαναστασης !!

• Haha 1

5 λεπτά πριν, mphxths είπε

Aποχωρησες απο τον εναν παροχο και πηγες ... στον αλλο. Μιλαμε για πρωτεργατη της επαναστασης !!

το άφησε απλήρωτο όμως!!!Τους έκανε τα μούτρα κρέας.

• Haha 1

εγω απ όλο το θέμα εχω να γράψω 2 πράγματα.

1) ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ οτι αν εισαι στο εξωτερικο και βάλεις το VoWifi μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αριθμό σου!

2) Δεν θα έμπαινα ποτέ στον κόπο να σκεφτώ οτι αν είμαι στο υπογειο και μιλώ με vowifi δεν θα μου χρέωνε λεπτά ομιλίας ο πάροχος. Αν ηταν να χρεώνει μονο data θα ηταν τρομερά πανέξυπνος και θα σου έβαζε κόφτη. Δεν ειναι λαλάκες.

2 minutes ago, Xristaras12 said:

1) ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ οτι αν εισαι στο εξωτερικο και βάλεις το VoWifi μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αριθμό σου!

Υποψιαζομαι χρηση vpn ... ισως ?

35 λεπτά πριν, mphxths είπε

Τι άλλο να κάνω να φύγω στο εξωτερικό δλδ 

2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Κανονικά, αλλά και πάλι ισχύουν οι χρεώσεις περιαγωγής του προγράμματος σου. Το VoWifi σε συνδέει σε πάροχο του εξωτερικού 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

εγω απ όλο το θέμα εχω να γράψω 2 πράγματα.

2) Δεν θα έμπαινα ποτέ στον κόπο να σκεφτώ οτι αν είμαι στο υπογειο και μιλώ με vowifi δεν θα μου χρέωνε λεπτά ομιλίας ο πάροχος. Αν ηταν να χρεώνει μονο data θα ηταν τρομερά πανέξυπνος και θα σου έβαζε κόφτη. Δεν 

36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

το άφησε απλήρωτο όμως!!!Τους έκανε τα μούτρα κρέας.

Πήρα και 600€ δωροεπιταγες Κωτσόβολο δε με χάλασε καθόλου😂

7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πόσα μηνύματα είπαμε ότι θέλει για αγγελίες? 50 ή 100?

Θα βάλω για πούλημα αυτά που θα αγοράσω τσάμπα με τις δωροεπιταγές από Κωτσόβολο 😂

54 λεπτά πριν, poulinos είπε

καποια στιγμη απλα θα σε παρει δικηγορικο γραφειο. τα πληρωσεις ή οχι λιγο  τους νοιαζει.θα μπεις και στον τηλεγνους και ολα μια χαρα

Καλά δε με απασχολεί καθόλου το ποσό είναι μικρό,  μου έκαναν και καλό γιατί το έψαξα και η nova παραδόξως έχει καλές προσφορές για φορητότητα

Επεξ/σία από nikos_evg28

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κανονικά, αλλά και πάλι ισχύουν οι χρεώσεις περιαγωγής του προγράμματος σου. Το VoWifi σε συνδέει σε πάροχο του εξωτερικού 

περιαγωγής;

δεν το πιάνω, μάλλον γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το εξωτερικό.

Δηλαδή αν παω σε χώρα εξωτερικού (πχ ελβετία) και είμαι στο wifi calling θα με χρεώνει ως τι; δεν θα πάρει τα λεπτά απο το πακέτο μου; η θα πρέπει να βάλω λεπτά για εξωτερικό;

μιλάμε για λειτουργία πτήσης και απλά ανοικτό το wifi.

Επεξ/σία από Xristaras12

12 minutes ago, nikos_evg28 said:

Θα βάλω για πούλημα αυτά που θα αγοράσω τσάμπα με τις δωροεπιταγές από Κωτσόβολο 😂

Καλά δε με απασχολεί καθόλου το ποσό είναι μικρό,  μου έκαναν και καλό γιατί το έψαξα και η nova παραδόξως έχει καλές προσφορές για φορητότητα

το θεμα ειναι οτι θα μπεις τηλεγνους με οτι αυτο σημαινει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

περιαγωγής;

δεν το πιάνω, μάλλον γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το εξωτερικό.

Δηλαδή αν παω σε χώρα εξωτερικού (πχ ελβετία) και είμαι στο wifi calling θα με χρεώνει ως τι; δεν θα πάρει τα λεπτά απο το πακέτο μου; η θα πρέπει να βάλω λεπτά για εξωτερικό;

Αν το πακέτο σου περιλαμβάνει λεπτά στο εξωτερικό, θα μειωθούν από το πακέτο σου κανονικά. Και ως παράδειγμα έπιασες χώρα που δεν περιλαμβάνεται στα δωρεάν (όπου δωρεάν εννοώ χρήση του πακέτου που έχεις βάλει ήδη) των προγραμμάτων όπως θα δεις και εδώ για cosmote. Δηλαδή για την Ελβετία, πρεπει να αγοράσεις πακέτο που να περιλαμβάνει λεπτά για την Ελβετία, αλλιώς χρεώνεσαι με βάση τιμοκαταλόγου.

Όπως και να έχει, και χωρίς VoWifi μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τον αριθμό σου στο εξωτερικό. Το VoWifi σου εξασφαλίζει σήμα εκεί που δεν έχει ο πάροχος σου (ή που θα συνδεθείς στο εξωτερικό) 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν το πακέτο σου περιλαμβάνει λεπτά στο εξωτερικό, θα μειωθούν από το πακέτο σου κανονικά. Και ως παράδειγμα έπιασες χώρα που δεν περιλαμβάνεται στα δωρεάν (όπου δωρεάν εννοώ χρήση του πακέτου που έχεις βάλει ήδη) των προγραμμάτων όπως θα δεις και εδώ για cosmote. Δηλαδή για την Ελβετία, πρεπει να αγοράσεις πακέτο που να περιλαμβάνει λεπτά για την Ελβετία, αλλιώς χρεώνεσαι με βάση τιμοκαταλόγου.

Όπως και να έχει, και χωρίς VoWifi μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τον αριθμό σου στο εξωτερικό. Το VoWifi σου εξασφαλίζει σήμα εκεί που δεν έχει ο πάροχος σου (ή που θα συνδεθείς στο εξωτερικό) 

Κάτσε, ο poulinos τα είπε διαφορετικά (δες σελίδα 3). Λέει ότι είναι έξω και με wifi calling τον βλέπει και τον χρεώνει σαν να είναι Ελλάδα. Άρα καλεί Ελλάδα απ'εξω, χωρίς χρέωση roaming (μόνο με μείωση λεπτών του πακέτου του). Το κατάλαβα λάθος;

Επεξ/σία από _vbm_

5 λεπτά πριν, poulinos είπε

το θεμα ειναι οτι θα μπεις τηλεγνους με οτι αυτο σημαινει

Δεν έχει καμία σημασία αν θα μπει το αφμ μου τηλεγνου.Νομικα δεν απαγορεύεται να χρησιμοποιείς τηλ αριθμο που δεν είναι στο όνομα σου.Μαλιστα απορώ γιατί έχω τηλ στο δικό μου αφμ και όχι πακιστανικό.Οποτε θεωρητικά μπορώ να βγάλω και χρησιμοποιώ όσα νούμερα θέλω όχι στο δικό μου αφμ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...