Προς το περιεχόμενο

Wi fi calling χρέωση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε

Πάλι δε μου απαντάς στην απλή ερώτηση που έθεσα.Η κλήση θα επέτρεπε να συνεχίζει όταν χαθεί το WiFi αλλά αυτό δε συμβαίνει ποτε δοκίμασε το κι εσυ να δεις 

Τι δεν επιτρέπει; Χάνεις το WiFi και δεν έχεις πλέον κλήσεις; Ουδε μια φορά δεν μου έχει διακοπεί κλήση επειδή χάθηκε το WiFi, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς να δοκιμάσω. Εσυ δηλαδή μιλάς, και φεύγεις απο το σπίτι σου, και μόλις απομακρυνθείς απο το σπίτι σου κλείνει το τηλέφωνο;

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε

Πάλι δε μου απαντάς στην απλή ερώτηση που έθεσα.Η κλήση θα επέτρεπε να συνεχίζει όταν χαθεί το WiFi αλλά αυτό δε συμβαίνει ποτε δοκίμασε το κι εσυ να δεις 

Λάθος κάνεις,μια χαρά μεταπίπτει απο το ένα στο άλλο.Αν δεν συμβαίνει φταίει το κινητό σου.

Μόλις τώρα, nikos_evg28 είπε

Πάλι δε μου απαντάς στην απλή ερώτηση που έθεσα.Η κλήση θα επέτρεπε να συνεχίζει όταν χαθεί το WiFi αλλά αυτό δε συμβαίνει ποτε δοκίμασε το κι εσυ να δεις. Ο πάροχο μπορεί πολύ ευκολα να αναγνωρίζει αν 

8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και μόνο που όταν κουνίεσαι ελάχιστα αλλάζει απο wifi calling σε gsm και το ανάποδο έπρεπε να σου έχει λύσει την απορία.

Αν αλλάξει σε gsm να με χρεώσει συμφωνούμε αν όχι μόνο δεδομένα.Κατανοητο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε

Αδύνατο να υλοποιηθεί αυτό. Δηλαδή όταν μετακινείτε ο άλλος θα σε χρεώνει εσένα παραπάνω γιατι δε μιλάτε πλέον μέσω WiFi; Οι κλήσεις είναι βασικό κομμάτι επικοινωνίας, δεν μπορεί να είναι μια έτσι μια γιουβέτσι ανάλογα με το αν εσύ και ο συνομιλητής σου είστε σε WiFi. Μιλάς, χρεώνεται ομιλία. Το πως ολοκληρώνεται η κλήση δεν σε ενδιαφέρει εσένα. Αν δε σου αρέσει η χρέωση πάς σε VOIP που λογικά θα ειναι πιο μικρές οι χρεώσεις. Τι δεν είναι;

Επεξ/σία από papp0us

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, papp0us είπε

Αδύνατο να υλοποιηθεί αυτό. Δηλαδή όταν μετακινείτε ο άλλος θα σε χρεώνει εσένα παραπάνω γιατι δε μιλάτε πλέον μέσω WiFi; Οι κλήσεις είναι βασικό κομμάτι επικοινωνίας, δεν μπορεί να είναι μια έτσι μια γιουβέτσι ανάλογα με το αν εσύ και ο συνομιλητής σου είστε σε WiFi. Μιλάς, χρεώνεται ομιλία. Το πως ολοκληρώνεται η κλήση δεν σε ενδιαφέρει εσένα. Αν δε σου αρέσει η χρέωση πάς σε VOIP που λογικά θα ειναι πιο μικρές οι χρεώσεις. Τι δεν είναι;

Το λέω πολύ απλά αλλη μια φορα ζητάω όταν καταναλώνω δεδομένα να χρεώνομαι δεδομένα όταν μιλάω μέσω gsm να χρεώνομαι ομιλία.Μου φαίνεται πολύ απλό.Μίλαω σε WiFi calling με λειτουργία πτήσης έτσι κι αλλιώς δεν έχω σημα gsm όποτε δε με απασχολεί αν μετάπέφτει σε gsm

Επεξ/σία από nikos_evg28

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, nikos_evg28 said:

αυτό προσπαθώ να πω τόση ώρα ότι δεν έχουμε επιλογές αυτό είναι το θέμα σε αναγκάζουν να πας εκει η δεν μπορείς να μιλάς.

Aρα εισαι επαναστατης της φακης. Εγω περιμενα να τους συρεις στα δικαστηρια !!

2 hours ago, nikos_evg28 said:

Δεν το έχω ψάξει αλλά πιθανότητα κι εκει έτσι είναι απλά οι χρέωσεις δεν είναι τόσο υψηλές.

Αφου δεν το εχεις ψαξει και δεν ξερεις , υποθετεις φανταστικα πραγματα.

Επεξ/σία από mphxths
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε

εξακολουθείς να εκτίθεσαι καθ ότι επαναλαμβάνω είσαι άσχετος. Και ακόμα δε σε εχω καν χαρακτηρίσει με περισσότερα κοσμητικα επίθετα που σου αρμόζουν καλύτερα για την περίπτωση.

Δεδομένα λέει... 🤣

Licenses χρήσης/υλοποιησης των συγκεκριμενων services θα σου πω εγώ με νούμερα σε € που ζαλιζουν από Huawei ή Ericsson.

Τραβα να καθαρίσεις κανένα τελάρο μπάμιες καλύτερα και ασε τα δίκτυα φωνής και κινητής 

Επεξ/σία από salss
  • Like 1
  • Haha 1

9 λεπτά πριν, mphxths είπε

Aρα εισαι επαναστατης της φακης. Εγω περιμενα να τους συρεις στα δικαστηρια !!

Αφου δεν το εχεις ψαξει και δεν ξερεις , υποθετεις φανταστικα πραγματα.

Θα περιμένω αυτοί να με πάνε αν και δε νομιζω εγώ απλά αποχώρησα από τον πάροχο.

12 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε

Το λέω πολύ απλά αλλη μια φορα ζητάω όταν καταναλώνω δεδομένα να χρεώνομαι δεδομένα όταν μιλάω μέσω gsm να χρεώνομαι ομιλία.Μου φαίνεται πολύ απλό.Μίλαω σε WiFi calling με λειτουργία πτήσης έτσι κι αλλιώς δεν έχω σημα gsm όποτε δε με απασχολεί αν μετάπέφτει σε gsm

ΔΕΝ καταναλώνεις δεδομένα! Αυτό δεν πιάνεις. Η κλήση φτάνει ως data μέσω του ISP του σπιτιού σου, στην εταιρεία κινητής που έχεις συμβόλαιο. Από εκεί και πίσω, μέχρι να φτάσει στον συνομιλητή σου, ξέρεις αν είναι δεδομένα, φωνή, ή οτιδήποτε άλλο;

Και για το σενάριο που αναφέρεις συνέχεια, ότι και οι δύο συνομιλητές είναι σε wifi, πάλι το backbone της εταιρείας κινητής χρησιμοποιείς για την δρομολόγηση. Όχι το internet, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Viber, που ΔΕΝ έχει δικό του backbone.

14 minutes ago, nikos_evg28 said:

και αυτους δεν τους νοιαζει τι θα ηθελες εσυ να μετραει βαση ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ λογικης.επειδη εσυ εχεις συσχετισει το gsm με ομιλια

10 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε

Άκου τώρα εδώ κάτι φανταστικό. Δεν μιλάς μόνος σου.

Έχεις συνομιλητή, στον οποίο δεν έχεις έλεγχο, μπορεί να είναι σε wifi , σε δεδομένα, σε GSM , στο υπόγειο της γιαγιάς του. Για να να ολοκληρωθεί η κλήση μπαίνει στη μέση ο πάροχος, και εκεί τελειώνουν εσένα οι ανησυχίες σου. Έχεις σήμα εσύ; Έχει και αυτός ; Ωραία, πραγματοποιείται η κλήση. Το τι συμβαίνει για να πραγματοποιηθεί η κλήση, σου ξαναλέω ότι δε σε ενδιαφέρει, και δε θες να σε ενδιαφέρει.

Μιλάς στο τηλέφωνο; Ο πάροχος το χρεώνει σαν ομιλία. Το πώς φτάνει η φωνή σου στην άλλη πλευρά... Δε σε ενδιαφέρει.

Δε σου αρέσουν οι επιλογές σου; Δεν χρησιμοποιείς τα δίκτυα τηλεφωνίας, και απλά χρησιμοποιείς το modem σου για να κάνεις κλήσεις. Καλή τύχη.

Και το VoLTE εκμεταλλεύεσαι για κλήσεις και καταναλώνονται δεδομένα, αλλά δε βλέπω να σε απασχολεί που δε στα χρεώνουν σε κάθε κλήση. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, salss είπε

εξακολουθείς να εκτίθεσαι καθ ότι επαναλαμβάνω είσαι άσχετος. Και ακόμα δε σε εχω καν χαρακτηρίσει με περισσότερα κοσμητικα επίθετα που σου αρμόζουν καλύτερα για την περίπτωση.

Δεδομένα λέει... 🤣

Licenses χρήσης/υλοποιησης των συγκεκριμενων services θα σου πω εγώ με νούμερα που ζαλιζουν από Huawei ή Ericsson.

Τραβα να καθαρίσεις κανένα τελάρο μπάμιες καλύτερα και ασε τα δίκτυα φωνής και κινητής 

Είσαι πανέξυπνος και καταρτισμένος συγχαρητήρια το επίπεδο σου είναι εμφανέστατο.Ευχαριστω δεν επιθυμώ να με χαρακτηρίσεις.Επισης να σε ενημερώσω ότι δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με τις τηλεπικοινωνίες ούτε καθαρίζω τελάρα μπαμιεσ.Εχω μια τίμια δουλειά  στην οποία έχω το σεβασμό και μου επίτρεπει να σπουδαζω τα κορίτσια μου στο εξωτερικό και να προσφέρω στην οικογενεια μου τα απαραίτητα.Οποτε δεν δέχομαι τους χαρακτηρισμούς σου  διότι ο σκοπός σου δεν είναι να μου απαντήσεις απλά να με χαρακτηρίσεις και να το παίξεις έξυπνος.Αν θέλεις απάντησε μου χωρίς χαρακτηρισμούς διαφορετικά μη σπαταλάς το χρόνος σου για να φανείς.

Επεξ/σία από nikos_evg28

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...