nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγώ αυτό ήθελα να μιλήσει κάποιος τεχνικά για το σύστημα επικοινωνιας αυτό που λες ότι δεν βλέπω γιατί πιθανότατα να εχω κενά και θα ήθελα κάποιος να μου τα αναλυσει αν έχει την καλοσύνη.Αλλα κανεις όλοι προσπαθούν απλά να με αντικρούσουν χωρίς να διαθέτουν τη γνώση λες και μιλάω με τις ίδιες τις εταιρείες κινητής.Μεχρι και ψυχολόγος εμφανίστηκε,καποιος να πει για το πως λειτουργεί το WiFi calling τίποτα😂😂 Επεξ/σία 24 Αυγούστου από nikos_evg28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) τυπωσε αυτά να περναει η ώρα στο κελι 😂 https://www.packetcoders.io/a-beginners-guide-to-mobile-wireless-communication-infrastructure/ https://en.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_calling Επεξ/σία 24 Αυγούστου από somt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Βλέπω σιγά σιγά τελειώνουν τα λογικά επιχειρήματα που κάποιοι παραδέχομαι ότι έθεσαν και άρχισαν τα περί ψυχολογίας και «τα παιδακια στην Αφρική πεινάνε» κελί 33 κτλ😂 Επειδή δεν υπαρχουν από κάποιους αλλά επιχειρήματα ,δε νομίζω ότι έχει νόημα Ευχαριστώ για την συζήτηση πάντως όλους ακόμα και τους ψυχολόγους η ώρα μου πέρασε πολύ ευχάριστα Επεξ/σία 24 Αυγούστου από nikos_evg28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου τα λεμε την άλλη Παρασκευή! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, nikos_evg28 said: Εγώ αυτό ήθελα να μιλήσει κάποιος τεχνικά για το σύστημα επικοινωνιας αυτό που λες ότι δεν βλέπω γιατί πιθανότατα να εχω κενά και θα ήθελα κάποιος να μου τα αναλυσει αν έχει την καλοσύνη.Αλλα κανεις όλοι προσπαθούν απλά να με αντικρούσουν χωρίς να διαθέτουν τη γνώση λες και μιλάω με τις ίδιες τις εταιρείες κινητής.Μεχρι και ψυχολόγος εμφανίστηκε,καποιος να πει για το πως λειτουργεί το WiFi calling τίποτα😂😂 δεν ειμαι σε pc για να στα γραψω αναλυτικα αλλα θα σου πω ενα παραδειγμα και ευχαριστως να στα γραψω αναλυτικα.ειμαι τωρα μαυροβουνιο. δεν ειναι στις δωρεαν χωρες αρα πρεπει να πληρωσω για το roaming.5 ευρω 10 ευρω δεν εχει σημασια το ποσο εγω εβαλα το κινητο σε aeroplane mode και ανοιξα wifi callling. παροτι ειμαι σε χωρα που απο κεραια θα πληρωνα τρελα λεφτα την κληση λογω οτι ειμαι σε αλλη ζωνη στην πραξη το wifi call8ing με βλεπει σαν να ειμαι ελλαδα και χρησιμοποιω τα δωρεαν λεπτα ομιλιας αντι να πληρωσω τρελα λεφτα. αν θες πληρη αναλυση μπορω να σου κανω αυριο που θα ειμαι ελλαδα και τεχνικα και οπως θες Επεξ/σία 24 Αυγούστου από poulinos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athmich1 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Επειδή όλες οι εταιρείες το έχουν ενεργοποιημένο, τουλάχιστον η nova και η κοσμοτε που χρησιμοποιώ, ήξερα εκ των προτέρων όταν ενεργοποιήθηκε η λειτουργία αυτή ότι κατά την χρήση της θα αφαιρούνται λεπτά από τα διαθέσιμα πακέτα που έχω στο συμβόλαιο ή το καρτοκινητό. Το ότι σου παρέχουν μια υπηρεσία που ενδεχομένως να μπορείς να κάνεις χρήση του κινητού σου σε σημείο που δεν έχεις κάλυψη δικτύου κινητής άλλα κάλυψη wifi οποιουδήποτε παρόχου (είτε hotspot από κάποιο κινητό μιας εταιρείας που θα έχει σήμα), το λες θετικό βήμα..δεν μπαίνω στο ζητούμενο γιατί να μην έχω κάλυψη παντού, αυτό είναι άλλο θέμα... άλλα σκέψου πόσο χρήσιμο θα είναι σε κάποια στιγμή που θα ήθελες να κάνεις χρήση του κινητού και να μην μπορείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι ότι με χρεώνει ήδη δεδομένα ας πούμε σε ένα mobile WiFi hotspot και παράλληλα με χρεώνει και ομιλία.Αρα έχει διπλή χρέωση.Θεωρω ότι θα έπρεπε να χρεώνονται μόνο τα δεδομένα εφόσον η μορφή της συγκερικενης κλησης είναι δεδομένα και όχι ομιλία.Οποτε αυτό που λέω εγώ στη Vodafone είναι το εξής: ότι εφόσον με χρέωσε για τα δεδομένα που ξόδεψα για τις κλήσεις που έκανα μέσω WiFi calling ας πούμε στο hotspot μου, δεν δέχομαι να με ξανά χρεώσει με τη μορφή ομιλίας στο συμβόλαιο μου.Νομιζω είναι κατανοητό αυτό που λέω και έχω ένα point ξεκάθαρα.Το χειρότερο όλων βέβαια και αυτός είναι ο λόγος που τα έχω πάρει (και άσε τον εξυπνάκια εεεε ψυχολόγο ήθελα να πω ,να λέει ότι τα έχω με τον εαυτό μου 😂)είναι ότι εξηγώ στην εξυπηρετηση καταναλωτών ότι χρεώθηκα δεδομένα για τις κλήσεις και το αρνούνται λέγοντας μου ότι το WiFi calling δεν είναι δεδομένα αλλά ενισχύει τα ραδιοκύματα.Ειναι να μην τρελένεσαι, έχω αδικο; 1 ώρα πριν, poulinos είπε δεν ειμαι σε pc για να στα γραψω αναλυτικα αλλα θα σου πω ενα παραδειγμα και ευχαριστως να στα γραψω αναλυτικα.ειμαι τωρα μαυροβουνιο. δεν ειναι στις δωρεαν χωρες αρα πρεπει να πληρωσω για το roaming.5 ευρω 10 ευρω δεν εχει σημασια το ποσο εγω εβαλα το κινητο σε aeroplane mode και ανοιξα wifi callling. παροτι ειμαι σε χωρα που απο κεραια θα πληρωνα τρελα λεφτα την κληση λογω οτι ειμαι σε αλλη ζωνη στην πραξη το wifi call8ing με βλεπει σαν να ειμαι ελλαδα και χρησιμοποιω τα δωρεαν λεπτα ομιλιας αντι να πληρωσω τρελα λεφτα. αν θες πληρη αναλυση μπορω να σου κανω αυριο που θα ειμαι ελλαδα και τεχνικα και οπως θες Ναι μεγάλη ευκολία αυτό αλλά μπορείς άνετα να το κανεις και μέσω viber ας πούμε.Το θέμα είναι ότι εσυ δεν πληρωνεις κάτι επειδή έχεις δωρεάν λεπτά ομιλίας διαφορετικά θα πλήρωνες τα μαλιοκεφαλα σου,αν δε βέβαια μιλάς και από ένα δίκτυο WiFi πχ ενός ξενοδοχείο που είναι με πληρωμη σε χρεώνει και δεδομένα ( που είναι λογικό γιατί δεδομένα καταναλώνονται)και ομιλία που αν ήταν εκτός παγίου θα σου ερχόταν €€€€€ ο λογαριασμός. 2 ώρες πριν, somt είπε καλά και η φετα ειναι ακριβη αλλά αλλο θεμα αυτό και άλλο να πάρω 15 κιλά καταλάθος Θα χρησιμοποιήσω αυτό το παράδειγμα για να γίνω κατανοητός.Αυτο που λέω είναι όχι ότι η φέτα είναι ακριβή,αλλά ότι κατανάλωσα φέτα και με χρέωσαν και φέτα και ροκφόρ.Δλδ κατανάλωσα ξεκάθαρα μόνο δεδομένα μέσω της κλήσης voip που έκανα και με χρέωσαν και δεδομένα που καταναλώθηκαν αλλά και για ομιλία μέσω του πανάκριβου τιμοκαταλόγου που έχουν για τις κλησεις ομιλίας μέσω κεραίας δικτύου κινητής η οποία δεν χρησιμοποιήθηκε.Συγνωμη αν σας κούρασα αλλά προσπαθώ να γίνω κατανοητός. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από nikos_evg28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ναί έχεις άδικο. Το WiFi Calling , είναι μια ευκολία που σου παρέχεται απο τον πάροχο σου για μια περίπτωση που π.χ. το σήμα σου ειναι ασθενές ωστε να μπορείς να μιλήσεις. Δεν σε χρεώνει κανένας για το Wifi calling, σε χρεώνουν για κλήσεις που έγιναν εκτός του παγίου σου. Τώρα αν εσυ λανθασμένα ειχες την εικόνα οτι το wifi calling ειναι το ίδιο με το viber, τώρα εμαθες οτι δέν ισχύει. Το προβλημά σου δεν ειναι το wifi calling, το προβλημά σου ειναι οτι ξεπέρασες τα λεπτά του συμβολαίου σου και αρχισες να χρεώνεσαι. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από TasosPk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 44 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε λέγοντας μου ότι το WiFi calling δεν είναι δεδομένα αλλά ενισχύει τα ραδιοκύματα.Ειναι να μην τρελένεσαι, έχω αδικο; Ναι, εχεις αδικο. Χρησιμοποιει τα δεδομενα για να εντοπισει τον παροχο σου και να δημιουργησει μια τηλεφωνικη γραμμη για να μπορεσεις να καλεσεις τον αλλο. (οσο πιο απλα γινεται) Σε καμια περιπτωση δεν ειναι voip. Οπως ειπαμε, περιμενουμε αποτελεσματα απο τον σιγουρα χαμενο χρονο που θα ξοδεψεις στις καταγγελιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ετοιμαζόμουν να γράψω αυτό που έγραψε ο poulinos. Δεν είναι μειονέκτημα η τεχνολογία ούτε συνομωσία να σου πάρουνε χρήματα. Παρένθεση, σε χώρα που δεν είχα καθόλου roaming και η ομιλία και τα sms δούλευαν κανονικά. Το πως δρομολογείται η κλήση είναι ανεξάρτητο από το τι συμβόλαιο έχεις υπογράψει. Έχεις υπογράψει ότι θα έχεις τόσες κλήσεις από κει και πέρα πως θα δρομολογηθούν είναι θέμα του παρόχου. Για το Viber που έγραψες δεν είναι δωρεάν για να κανείς μια κλήση σε ένα άλλο κινητό ή σταθερό. Είναι δωρεάν η κλήση μεταξύ των χρηστών του Viber. Αν θες να πάρεις ένα κινητό τηλέφωνο πρέπει να έχεις Viber out που δεν είναι φθηνό και είναι λογικό να έχει κόστος γιατί κάποιος πρέπει να πληρωθεί να δρομολογήσει την κλήση σε ένα δίκτυο τηλεφωνίας. Το ίδιο είναι εδώ και χρόνια με το σταθερό. Δεν υπάρχουν κλήσεις. Χρήση δεδομένων είναι μέσω SIP. Αυτο που λες για δεδομένα δεν ξέρω τι κάνει η Vodafone αλλά υπάρχει και το VoLTE που στην ουσία δρομολογεί την κλήση μέσω των δεδομένων της κινητής. Δεν μετράνε αυτά τα δεδομένα στο πακέτο δεδομένων. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από gakost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Dude, δεν ήξερες, πλήρωσες και έμαθες. Ναι είναι τόσο απλό. Εγώ λυπάμαι μόνο τον υπάλληλο που καθόταν και άκουγε τα παράπονα. 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2 hours ago, nikos_evg28 said: Το θέμα είναι ότι με χρεώνει ήδη δεδομένα ας πούμε σε ένα mobile WiFi hotspot και παράλληλα με χρεώνει και ομιλία.Αρα έχει διπλή χρέωση.Θεωρω ότι θα έπρεπε να χρεώνονται μόνο τα δεδομένα εφόσον η μορφή της συγκερικενης κλησης είναι δεδομένα και όχι ομιλία.Οποτε αυτό που λέω εγώ στη Vodafone είναι το εξής: ότι εφόσον με χρέωσε για τα δεδομένα που ξόδεψα για τις κλήσεις που έκανα μέσω WiFi calling ας πούμε στο hotspot μου, δεν δέχομαι να με ξανά χρεώσει με τη μορφή ομιλίας στο συμβόλαιο μου.Νομιζω είναι κατανοητό αυτό που λέω και έχω ένα point ξεκάθαρα.Το χειρότερο όλων βέβαια και αυτός είναι ο λόγος που τα έχω πάρει (και άσε τον εξυπνάκια εεεε ψυχολόγο ήθελα να πω ,να λέει ότι τα έχω με τον εαυτό μου 😂)είναι ότι εξηγώ στην εξυπηρετηση καταναλωτών ότι χρεώθηκα δεδομένα για τις κλήσεις και το αρνούνται λέγοντας μου ότι το WiFi calling δεν είναι δεδομένα αλλά ενισχύει τα ραδιοκύματα.Ειναι να μην τρελένεσαι, έχω αδικο; Ναι μεγάλη ευκολία αυτό αλλά μπορείς άνετα να το κανεις και μέσω viber ας πούμε.Το θέμα είναι ότι εσυ δεν πληρωνεις κάτι επειδή έχεις δωρεάν λεπτά ομιλίας διαφορετικά θα πλήρωνες τα μαλιοκεφαλα σου,αν δε βέβαια μιλάς και από ένα δίκτυο WiFi πχ ενός ξενοδοχείο που είναι με πληρωμη σε χρεώνει και δεδομένα ( που είναι λογικό γιατί δεδομένα καταναλώνονται)και ομιλία που αν ήταν εκτός παγίου θα σου ερχόταν €€€€€ ο λογαριασμός. Θα χρησιμοποιήσω αυτό το παράδειγμα για να γίνω κατανοητός.Αυτο που λέω είναι όχι ότι η φέτα είναι ακριβή,αλλά ότι κατανάλωσα φέτα και με χρέωσαν και φέτα και ροκφόρ.Δλδ κατανάλωσα ξεκάθαρα μόνο δεδομένα μέσω της κλήσης voip που έκανα και με χρέωσαν και δεδομένα που καταναλώθηκαν αλλά και για ομιλία μέσω του πανάκριβου τιμοκαταλόγου που έχουν για τις κλησεις ομιλίας μέσω κεραίας δικτύου κινητής η οποία δεν χρησιμοποιήθηκε.Συγνωμη αν σας κούρασα αλλά προσπαθώ να γίνω κατανοητός. τα δεδομενα ειναι του ξενοδοχειου.οχι δεν θα μπορουσα με viber γιατι αν ο αλλος δεν εχει viber θα πρεπε να κανω viber out κληση.επισης αν ο αλλος δεν εχει viber δεν θα μπορουσε να με καλεσει καν στο νουμερο μου. σε απλα ελληνικα δεν φτιαχτηκε για να μιλας δωρεαν. φτιαχτηκε για να μιλας με το νουμερο σου και το προγραμμα σου οπου δεν εχεις σημα.πχ λογω δουλειας παω σε μερη που δεν υπαρχει σημα λογω υπογειων(δεν παιζει κανενας παροχος).παιζω με wifi calling. φτιαχτηκε για οταν εισαι εξωτερικο.σημερα επρεπε να καλεσω την aegean απο εδω.αν εκανα κανονικη κληση θα πληρωνα αστα να πανε. viber δεν εχει η aegean και viber out καλη λυση αλλα μεγαλο delay. με wifi calling ολα super. δε φτιαχτηκε ουτε για δωρεαν κλησεις ουτε για να λαμβανεις sms αφου σε wifi calling δεν λαμβανεις ουτε για να γλυτωσει ο παροχος κοστος,δεν φτιαχτηκε για κλησεις αναγκης. και γλυτωνεις τα μεγαλα κοστη οταν εισαι εκτος ζωνης επισης μην σκεφτεσαι το κοστος του παροχου απο το αν παιζεις με κεραια ή οχι.αυτο ειναι απλα το μεσο μεταδοσης και τπτ αλλο.ακομα.και για να παιξει αυτη η τεχνολογια απαιτει hardware. πλεον ολα ειναι data.ειτε παιρνεις τηλεφωνο ειτε μπαινεις ιντερνετ ολα γινονται voip,data κτλ.και οι καρτες voice στο dslam για το σταθερο σου ειναι voip cards. οτι εχουμε το πιο ακριβο ιντερνετ κτλ ειναι ασχετο με το θεμα του wifi calling .οτι δεν εχουμε μεγαλη καλυψη φταιμε και εμεις που δεν θελουμε κεραιες. εδω montenegro οπου γυρισω υπαρχει κεραια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Επειδή υπάρχει περίπτωση να γίνεται η ερώτηση στα σοβαρά ας δωσουμε και ένα πρακτικό παράδειγμα... To Netflix παλιά ενοικίαζε DVD μέσω ταχυδρομείου. Όταν έκανε τη μετάβαση σε πλατφόρμα streaming θα έπρεπε οι χρήστες να σταματήσουν να πληρώνουν, σωστά? Πάντα με την λογική του TS. Αφού δεν πληρώνουν πια ταχυδρομικά έξοδα και όλα γίνονται μέσω internet... και ήδη πληρώνουμε για τα δεδομένα που ξοδεύουμε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etheo Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Είναι διαφορετικό να τερματίζω κλήση σε έναν αριθμό που είναι register σε έναν πάροχο μέσω WiFi calling και διαφορετικό ότι κάνω κλήση σε contact μιας εφαρμογής μεσω WiFi , όπου εφαρμογή βάλε messenger viber κλπ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ναι, εχεις αδικο. Χρησιμοποιει τα δεδομενα για να εντοπισει τον παροχο σου και να δημιουργησει μια τηλεφωνικη γραμμη για να μπορεσεις να καλεσεις τον αλλο. (οσο πιο απλα γινεται) Σε καμια περιπτωση δεν ειναι voip. Οπως ειπαμε, περιμενουμε αποτελεσματα απο τον σιγουρα χαμενο χρονο που θα ξοδεψεις στις καταγγελιες. Άρα μου λες οτι το WiFi calling δεν χρησιμοποεί το πρωτόκολλο voip σωστά😂 7 ώρες πριν, TasosPk είπε Ναί έχεις άδικο. Το WiFi Calling , είναι μια ευκολία που σου παρέχεται απο τον πάροχο σου για μια περίπτωση που π.χ. το σήμα σου ειναι ασθενές ωστε να μπορείς να μιλήσεις. Δεν σε χρεώνει κανένας για το Wifi calling, σε χρεώνουν για κλήσεις που έγιναν εκτός του παγίου σου. Τώρα αν εσυ λανθασμένα ειχες την εικόνα οτι το wifi calling ειναι το ίδιο με το viber, τώρα εμαθες οτι δέν ισχύει. Το προβλημά σου δεν ειναι το wifi calling, το προβλημά σου ειναι οτι ξεπέρασες τα λεπτά του συμβολαίου σου και αρχισες να χρεώνεσαι. Εξήγησε αφού ξέρεις τι διάφορες έχει ως προς την αρχή λειτουργιασ του η λειτουργία του WiFi calling σε σχέση με viber η ένα τηλ voip μην σχολιάζεις απλά για να πεις ότι έχω αδικο χωρίς να το αναλύεις 4 ώρες πριν, poulinos είπε τα δεδομενα ειναι του ξενοδοχειου.οχι δεν θα μπορουσα με viber γιατι αν ο αλλος δεν εχει viber θα πρεπε να κανω viber out κληση.επισης αν ο αλλος δεν εχει viber δεν θα μπορουσε να με καλεσει καν στο νουμερο μου. σε απλα ελληνικα δεν φτιαχτηκε για να μιλας δωρεαν. φτιαχτηκε για να μιλας με το νουμερο σου και το προγραμμα σου οπου δεν εχεις σημα.πχ λογω δουλειας παω σε μερη που δεν υπαρχει σημα λογω υπογειων(δεν παιζει κανενας παροχος).παιζω με wifi calling. φτιαχτηκε για οταν εισαι εξωτερικο.σημερα επρεπε να καλεσω την aegean απο εδω.αν εκανα κανονικη κληση θα πληρωνα αστα να πανε. viber δεν εχει η aegean και viber out καλη λυση αλλα μεγαλο delay. με wifi calling ολα super. δε φτιαχτηκε ουτε για δωρεαν κλησεις ουτε για να λαμβανεις sms αφου σε wifi calling δεν λαμβανεις ουτε για να γλυτωσει ο παροχος κοστος,δεν φτιαχτηκε για κλησεις αναγκης. και γλυτωνεις τα μεγαλα κοστη οταν εισαι εκτος ζωνης επισης μην σκεφτεσαι το κοστος του παροχου απο το αν παιζεις με κεραια ή οχι.αυτο ειναι απλα το μεσο μεταδοσης και τπτ αλλο.ακομα.και για να παιξει αυτη η τεχνολογια απαιτει hardware. πλεον ολα ειναι data.ειτε παιρνεις τηλεφωνο ειτε μπαινεις ιντερνετ ολα γινονται voip,data κτλ.και οι καρτες voice στο dslam για το σταθερο σου ειναι voip cards. οτι εχουμε το πιο ακριβο ιντερνετ κτλ ειναι ασχετο με το θεμα του wifi calling .οτι δεν εχουμε μεγαλη καλυψη φταιμε και εμεις που δεν θελουμε κεραιες. εδω montenegro οπου γυρισω υπαρχει κεραια. Είσαι ο μοναδικός που απαντάς με επιχειρήματα και φαίνεται ότι γνωρίζεις το θέμα σ Ευχαριατω.Οι υπόλοιποι προσπαθούν απλά να με πείσουν ότι έχω αδικο χωρίς καν να καταλαβαίνουν τι λέω και χωρίς να έχουν τη γνώση απ ότι φαίνεται.Το WiFi calling δε φτιαχτηκε από τις εταιρειεσ για να μίλαμε δωρεάν ( χαζές είναι οι εταιρείες να χάσουν χρήματα)εγώ αυτό που λέω είναι ότι είναι μια τεχνολογία που δεν έχει πολλές απαιτήσεις και το σωστό θα ήταν να μίλαμε χρεώνοντας μας μόνο δεδομένα και γιατί να μην το διεκδηκησουμε . 15 λεπτά πριν, etheo είπε Είναι διαφορετικό να τερματίζω κλήση σε έναν αριθμό που είναι register σε έναν πάροχο μέσω WiFi calling και διαφορετικό ότι κάνω κλήση σε contact μιας εφαρμογής μεσω WiFi , όπου εφαρμογή βάλε messenger viber κλπ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός . Διαφορά στην αρχή λειτουργίας εφόσον και το άλλο άτομο είναι σε WiFi από όσο ξέρω δεν υπάρχει, η μόνη διαφορά όπως είπες είναι ότι ο αριθμός είναι registered στον πάροχο όποτε το εκμεταλλεύεται και σε χρεώνει οπωσ θέλει και όχι στο viber όποτε σε χρεώνει όπως θέλει.Διορθωσε με αν κάνω λάθος Επεξ/σία 24 Αυγούστου από nikos_evg28 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις