poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 22 minutes ago, SabotazNic said: Κανονικά, αλλά και πάλι ισχύουν οι χρεώσεις περιαγωγής του προγράμματος σου. Το VoWifi σε συνδέει σε πάροχο του εξωτερικού δεν νομιζω.εχω κλεισει το roaming και εκανα κανονικα register εδω που ειμαι.nova. 1 minute ago, nikos_evg28 said: Δεν έχει καμία σημασία αν θα μπει το αφμ μου τηλεγνου.Νομικα δεν απαγορεύεται να χρησιμοποιείς τηλ αριθμο που δεν είναι στο όνομα σου.Μαλιστα απορώ γιατί έχω τηλ στο δικό μου αφμ και όχι πακιστανικό.Οποτε θεωρητικά μπορώ να βγάλω και χρησιμοποιώ όσα νούμερα θέλω όχι στο δικό μου αφμ αν μπεις τηλεγνους οταν πας σε αλλο παροχο σου ζητανε προκαταβολικα χρηματικη εγγυηση λογω οτι ειχες βαρεσει κανονι.το ποιος θα μπει ειναι ο κατοχος του νουμερου. αν θες να βγαζεις σε αλλα αφμ δεν ειναι της παρουσας κουβεντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν νομιζω.εχω κλεισει το roaming και εκανα κανονικα register εδω που ειμαι.nova. αν μπεις τηλεγνους οταν πας σε αλλο παροχο σου ζητανε προκαταβολικα χρηματικη εγγυηση λογω οτι ειχες βαρεσει κανονι.το ποιος θα μπει ειναι ο κατοχος του νουμερου. αν θες να βγαζεις σε αλλα αφμ δεν ειναι της παρουσας κουβεντας Δεν υπάρχει λόγος να έχεις το τηλ στο δικό σου αφμ εφόσον ο νόμος σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς αλλά αφμ.Εγω έχω το δικό μου από παλιά και βαριέμαι να το αλλάξω απλά.Αν μου ζητήσουν εγγυηση πολύ απλά δεν θα ξανακάνω σύνδεση στο όνομα μου 2 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε Επεξ/σία 24 Αυγούστου από nikos_evg28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, _vbm_ είπε Κάτσε, ο poulinos τα είπε διαφορετικά (δες σελίδα 3). Λέει ότι είναι έξω και με wifi calling τον βλέπει και τον χρεώνει σαν να είναι Ελλάδα. Άρα καλεί Ελλάδα απ'εξω, χωρίς χρέωση roaming (μόνο με μείωση λεπτών του πακέτου του). Το κατάλαβα λάθος; 14 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν νομιζω.εχω κλεισει το roaming και εκανα κανονικα register εδω που ειμαι.nova. Ούτε και εγώ είπα κάτι διαφορετικό. Ο @poulinos μάλλον είναι σε χώρα που περιλαμβάνεται στα δωρεάν roaming και άρα χρεώνεται με βάση του προγράμματος του (εννοώ ότι αν έχει λεπτά στο πρόγραμμα του, θα μειωθούν αυτά). Είναι σίγουρα κλειστό το roaming? Ίσως στις παραπάνω χώρες όντως να μπορείς να το κλείσεις και να συνεχίσεις κανονικά @poulinos έκανα Edit: όταν λες κλειστό roaming, δλδ δεν έχεις σήμα δεδομένων σε μέρη χωρίς wifi? Γιατι αν έχεις πρόγραμμα που είναι μέσα στο δωρεάν roaming, τότε ούτε οι κλήσεις, ούτε τα data δεν χρεώνονται (έχεις και πάλι κατανάλωση από το πρόγραμμα σου) 7 λεπτά πριν, nikos_evg28 είπε Δεν υπάρχει λόγος να έχεις το τηλ στο δικό σου αφμ εφόσον ο νόμος σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς αλλά αφμ.Εγω έχω το δικό μου από παλιά και βαριέμαι να το αλλάξω απλά Ε βάλε τον χρεωμένο αριθμό στην κόρη σου, να κουβαλάει αυτή τους ενεξοφλητους λογαριασμούς. Γιατί κάποιο άλλο ΑΦΜ, δεν νομίζω να συμφωνήσει Επεξ/σία 24 Αυγούστου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 13 minutes ago, nikos_evg28 said: Δεν υπάρχει λόγος να έχεις το τηλ στο δικό σου αφμ εφόσον ο νόμος σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς αλλά αφμ.Εγω έχω το δικό μου από παλιά και βαριέμαι να το αλλάξω απλά.Αν μου ζητήσουν εγγυηση πολύ απλά δεν θα ξανακάνω σύνδεση στο όνομα μου οπως ειπα το που θα εχεις το τηλεφωνο δηλωμενο αφορα εσενα.αν θελει ο αλλος να φαινεται υπαιτιος στην θεση του καλα να παθει. αν θες επισης για πχ 20 ευρω να φαινεσαι δηλωμενος στο τηλεγνους επισης επιλογη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ούτε και εγώ είπα κάτι διαφορετικό. Ο @poulinos μάλλον είναι σε χώρα που περιλαμβάνεται στα δωρεάν roaming και άρα χρεώνεται με βάση του προγράμματος του (εννοώ ότι αν έχει λεπτά στο πρόγραμμα του, θα μειωθούν αυτά). Είναι σίγουρα κλειστό το roaming? Ίσως στις παραπάνω χώρες όντως να μπορείς να το κλείσεις και να συνεχίσεις κανονικά @poulinos έκανα Edit: όταν λες κλειστό roaming, δλδ δεν έχεις σήμα δεδομένων σε μέρη χωρίς wifi? Γιατι αν έχεις πρόγραμμα που είναι μέσα στο δωρεάν roaming, τότε ούτε οι κλήσεις, ούτε τα data δεν χρεώνονται (έχεις και πάλι κατανάλωση από το πρόγραμμα σου) Ε βάλε τον χρεωμένο αριθμό στην κόρη σου, να κουβαλάει αυτή τους ενεξοφλητους λογαριασμούς. Γιατί κάποιο άλλο ΑΦΜ, δεν νομίζω να συμφωνήσει Δε με νοιάζει τόσο να κρατήσω τον αριθμο αλλά υπάρχουν και οι φίλτατοι Πακιστανοί που θα συμφωνήσουν με ένα μηδαμινό αντίτιμο εφόσον χρωστάς πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 10 minutes ago, SabotazNic said: Ούτε και εγώ είπα κάτι διαφορετικό. Ο @poulinos μάλλον είναι σε χώρα που περιλαμβάνεται στα δωρεάν roaming και άρα χρεώνεται με βάση του προγράμματος του (εννοώ ότι αν έχει λεπτά στο πρόγραμμα του, θα μειωθούν αυτά). Είναι σίγουρα κλειστό το roaming? Ίσως στις παραπάνω χώρες όντως να μπορείς να το κλείσεις και να συνεχίσεις κανονικά @poulinos έκανα Edit: όταν λες κλειστό roaming, δλδ δεν έχεις σήμα δεδομένων σε μέρη χωρίς wifi? Γιατι αν έχεις πρόγραμμα που είναι μέσα στο δωρεάν roaming, τότε ούτε οι κλήσεις, ούτε τα data δεν χρεώνονται (έχεις και πάλι κατανάλωση από το πρόγραμμα σου) ειμαι σε χωρα εκτος free roaming και το εχω κλεισει απο τo app.οποτε με gsm δεν συνδεομαι.αλλα με wifi calling οσο ξερω ειναι σαν να εισαι ελλαδα και τρωει απο τα δωρεαν της ελλαδος. 1 minute ago, nikos_evg28 said: Δε με νοιάζει τόσο να κρατήσω τον αριθμο αλλά υπάρχουν και οι φίλτατοι Πακιστανοί που θα συμφωνήσουν με ένα μηδαμινό αντίτιμο εφόσον χρωστάς πολλα επιλογες στην ζωη...τοσο απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, poulinos είπε οπως ειπα το που θα εχεις το τηλεφωνο δηλωμενο αφορα εσενα.αν θελει ο αλλος να φαινεται υπαιτιος στην θεση του καλα να παθει. αν θες επισης για πχ 20 ευρω να φαινεσαι δηλωμενος στο τηλεγνους επισης επιλογη σου. Δεν είμαι δικηγόρος δεν είμαι σιγουροσ,αλλά έχω κάποιον στο οικογενειακό μου περιβάλλον και σύμφωνα με αυτόν δεν έχει καμία επίπτωση πουθενά το να είσαι στον τηλεγνου.Θεωρω ότι με έχει συμβουλέψει σωστά. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από nikos_evg28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 51 minutes ago, nikos_evg28 said: Τι άλλο να κάνω να φύγω στο εξωτερικό δλδ Οτιδηποτε για να υποστηριξεις τα λεγομενα σου. Αλλιως ασε τις επαναστασεις στα φορουμς , γιατι εκτιθεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, poulinos είπε ειμαι σε χωρα εκτος free roaming και το εχω κλεισει απο τo app.οποτε με gsm δεν συνδεομαι.αλλα με wifi calling οσο ξερω ειναι σαν να εισαι ελλαδα και τρωει απο τα δωρεαν της ελλαδος. Χμ περίεργο. Δεν το ήξερα αυτό. Αλλά αυτό που φαντάστηκα, μόνο με VoWifi, οπότε οκ, μόνο αν θες να πάρεις κάποιον που δεν έχει σοσιαλ ή σταθερό, γιατι κατά τ άλλα υπάρχουν οι υπόλοιπες εφαρμογές για το wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vista32 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Κάπου χάθηκα με όλα αυτά τα μηνύματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, οπότε ίσως μου διέφυγε αν έχει δοθεί κάπου ξεκάθαρη απάντηση. Αν δεν είναι "τρολοθέμα", nikos_evg28, είσαι λάθος στη σκέψη για τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Τόσο το VoLTE όσο και το VoWiFi, αλλά και τα Whatsapp, Viber κτλ χρησιμοποιούν VoIP τεχνολογία αλλά μέσω διαφορετικής οδού. Από εκεί κι έπειτα, δες λίγο τη συγκεκριμένη φωτογραφία. https://carrier.huawei.com/~/media/cnbg/images/product/core network/mss/vowifi.jpg?la=en Στην περίπτωση του VoWiFi η δουλειά του παρόχου σταθερής σου σταματάει σε μεγάλο βαθμό εκεί που βλέπεις να δείχνει την κεραία που γράφει WiFi. Αυτά που βλέπεις ως ePDG, MME και PGW έχουν να κάνουν με το core network του παρόχου κινητής. Το VoWiFi call απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό και φυσικά την αγορά/συντήρηση/βελτίωση του feature από τους αντίστοιχους vendors (π.χ. Ericsson, Nokia Huawei κτλ), κάτι που φυσικά πληρώνεται αδρά. Αντιθέτως, οι εφαρμογές για κλήσεις σαν το viber λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο (ο τελευταίος της φωτογραφίας) και ναι, εκεί έχουν να κάνουν με τον πάροχο της σταθερής σου, εφόσον μιλάμε πως είσαι συνδεδεμένος μέσω WiFi. Επεξ/σία 24 Αυγούστου από Vista32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, mphxths είπε Οτιδηποτε για να υποστηριξεις τα λεγομενα σου. Αλλιως ασε τις επαναστασεις στα φορουμς , Καλά ψυχολόγους δε νομίζω ότι είναι λογικό να συμβουλεύομαι για θέματα τηλεπικοινωνιών 5 λεπτά πριν, mphxths είπε Οτιδηποτε για να υποστηριξεις τα λεγομενα σου. Αλλιως ασε τις επαναστασεις στα φορουμς , γιατι εκτιθεσαι. Καλά ψυχολόγους πάντως δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συμβουλεύομαι σε θέματα τηλεπικοινωνιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 3 minutes ago, nikos_evg28 said: Καλά ψυχολόγους πάντως δεν νομίζω ότι είναι σωστό να συμβουλεύομαι σε θέματα τηλεπικοινωνιών Συμβουλεψου καποιον για να σου δειξει πως να γραφεις ενα μηνυμα ... μια φορα. Και μετα παμε σε πιο σοβαρα θεματα που σε απασχολουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Vista32 είπε Κάπου χάθηκα σε όλα αυτά τα μηνύματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, οπότε ίσως μου διέφυγε αν έχει δοθεί κάπου ξεκάθαρη απάντηση. Αν δεν είναι "τρολοθέμα", nikos_evg28 είσαι λάθος στη σκέψη για τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Τόσο το VoLTE όσο και το VoWiFi, αλλά και τα Whatsapp, Viber κτλ χρησιμοποιούν VoIP τεχνολογία αλλά μέσω διαφορετικής οδού. Από εκεί κι έπειτα, δες λίγο τη συγκεκριμένη φωτογραφία. https://carrier.huawei.com/~/media/cnbg/images/product/core network/mss/vowifi.jpg?la=en Στην περίπτωση του VoWiFi η δουλειά του παρόχου σταθερής σου σταματάει σε μεγάλο βαθμό εκεί που βλέπεις να δείχνει την κεραία που γράφει WiFi. Αυτά που βλέπεις ως ePDG, MME και PGW έχουν να κάνουν με το core network του παρόχου κινητής. Το VoWiFi call απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό και φυσικά την αγορά/συντήρηση/βελτίωση του feature από τους αντίστοιχους vendors (p.x. Ericsson, Nokia Huawei κτλ), κάτι που φυσικά πληρώνεται αδρά. Αντιθέτως οι εφαρμογές για κλήσεις σαν το viber λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο (ο τελευταίος της φωτογραφίας) και ναι, εκεί έχουν να κάνουν με τον πάροχο της σταθερής σου, εφόσον μιλάμε πως είσαι συνδεδεμένος μέσω WiFi. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου πολύ κατατοπιστική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 11 minutes ago, nikos_evg28 said: Δεν είμαι δικηγόρος δεν είμαι σιγουροσ,αλλά έχω κάποιον στο οικογενειακό μου περιβάλλον και σύμφωνα με αυτόν δεν έχει καμία επίπτωση πουθενά το να είσαι στον τηλεγνου.Θεωρω ότι με έχει συμβουλέψει σωστά. σου γραψα πιο πανω προς ωρας ποια ειναι η συνεπεια. 5 minutes ago, SabotazNic said: Χμ περίεργο. Δεν το ήξερα αυτό. Αλλά αυτό που φαντάστηκα, μόνο με VoWifi, οπότε οκ, μόνο αν θες να πάρεις κάποιον που δεν έχει σοσιαλ ή σταθερό, γιατι κατά τ άλλα υπάρχουν οι υπόλοιπες εφαρμογές για το wifi σωστα το ειχα μονο για κληση οπως ειπες εκτος viber που χρειαστηκε να καλεσω την aegean Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_evg28 Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Συμβουλεψου καποιον για να σου δειξει πως να γραφεις ενα μηνυμα ... μια φορα. Και μετα παμε σε πιο σοβαρα θεματα που σε απασχολουν. Ξέρουν και από αυτά οι ψυχολόγοι η να απευθυνθώ άλλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις