mp74 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ποια είναι η καλύτερη προσφορά από τρέχει αυτή τη στιγμή για φοιτητές για σταθερό ίντερνετ?Μιλάω για ταχύτητες τουλάχιστον 100, λόγω αντικειμένου σπουδών. Για την inalan γνωρίζετε κάτι; Επεξ/σία 23 Αυγούστου από mp74 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Striker4 Δημοσ. 23 Αυγούστου Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Ξεκάθαρα ιναλαν αν έχεις στη περιοχή σου και είσαι ο πρώτος στην οικοδομή. Έχει 200/200 στα 14€ τον μήνα η 16,5€ μαζί με σταθερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση mamak1989 Δημοσ. 23 Αυγούστου Λύση Share Δημοσ. 23 Αυγούστου Πρώτα θα δεις περιοχή μετά θα σου πουν τα παιδιά έβαλε μερικές περιοχές η ιναλαν ακόμα αλλά η κάλυψη είναι πολύ μικρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Vodafone έχω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, having said that, αν υποστήριζε στην περιοχή μου Inalan, θα έβαζα μόνο και μόνο για να δοκιμάσω αυτό το 100/100 ή 200/200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα