Προς το περιεχόμενο

Η Nothing επιβάλλει πενθήμερη παρουσία στο γραφείο, προκαλώντας αντιδράσεις

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 ώρες πριν, Bakxos είπε

Συγγνώμη και πάλι αλλά από τις απαντήσεις ορισμένων φαίνεται η τεράστια ασχετοσύνη με την σύγχρονη εργασία. Κανεις δεν χρειάζεται να σε παρακολουθεί. Υπάρχουν συγκεκριμένα task που πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένο χρόνο. Αν δεν....... αποτύχαμε όλοι μαζί και αν γίνει αυτό μας κλαίνε οι ρέγγες. Επομένως είτε σπίτι είτε γραφείο έχεις τον ίδιο χρόνο να τελειώσεις το project το task την εργασία ή ότι άλλο σε αναθέσουν. 

Το micromanagement έχει πεθάνει προπολου. Ξεκολλάτε ορισμένοι. 

Ακριβώς αυτό. Στη δική μου εταιρία το ίδιο πρόγραμμα που βλέπουν αυτοί για την απόδοση μου έχω πρόσβαση και εγώ ανά πάσα ώρα και στιγμή μέσα από το εργασιακό προφίλ μου. 

Επιπλέον, αν πετύχουν οι στόχοι αυτόματα παίρνουμε το μπόνους μέσα από την εφαρμογή. Ομοίως και αυξήσεις, αν κάνεις Χ εκπαίδευση και πιστοποιηθεί τότε αυτόματα περνάει στο σύστημα και λαμβάνεις τα σχετικά. Δεν μένουν κρυφά από εσένα και σου παρουσιάζουν αυτοί ότι θέλουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 25/8/2024 στις 1:45 ΜΜ, poulinos είπε

εσυ πιστευεις οτι ειναι καλυτερα απο κοντα με χ επιχειρηματα και αλλοι οτι καλυτερα απο μακρυα με ψ επιχειρηματα.

εννοειται οτι ο καθενας στηνει μια εταιρεια οπως θελει και οπως εγραψα πιο πανω λουζεται τις συνεπειες.

ο αλλος μπορει να εχει εταιρεια και να θεωρει σωστο να μην πληρωνει υπερωριες. εσυ μπορει να θεωρησεις οτι αυτος ξερει.εγω οχι.

αν εσυ θες να πας να δουλεψεις σε αυτον ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ το ξερεις εσυ.

ποσες αποφααεις εχουν παρθει απο ατομα που ξερουν και η εταιρεια πατωσε. βλεπε x(twitter)

οσο για την λεξη  remote που λες δεν υπαρχει τοτε δεν θα λεγαμε remote desktop, remote management.  το remote ισον τηλεχειριστηριο δεν υφιστατε. remote control ( controller) ειναι και βγαινει απο το απομακρυσμενη διαχειριση.

Αυτό που εννοούσα ήταν για πιο λόγο η λέξη remote να είναι μέσα σε μια Ελληνικη πρόταση και όχι η λέξη απομακρυσμενο(η).

Όσο για την εργασία ΌΤΙ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ο καθένας.

6 minutes ago, harispao said:

Αυτό που εννοούσα ήταν για πιο λόγο η λέξη remote να είναι μέσα σε μια Ελληνικη πρόταση και όχι η λέξη απομακρυσμενο(η).

Όσο για την εργασία ΌΤΙ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ο καθένας.

καλως ή κακως πολλες εκφρασεις  τις λεμε στα αγγλικα.και η λεξη remote οχι μονο για την εργασια αλλα γενικα εχει επικρατησει αρκετα.

για το remote τωρα ο καθενας παιρνει τα ρισκα του

και η εταιρεια και ο εργαζομενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...