Προς το περιεχόμενο

Η Nothing επιβάλλει πενθήμερη παρουσία στο γραφείο, προκαλώντας αντιδράσεις

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το σχόλιο μου απαντά στο τύπο που κουοταρα που το περιγράφει λες και είναι το Άουσβιτς και εμείς οι υπόλοιποι που το κάνουμε καθημερινά είμαστε ηλίθι@ι....

Εμενα εκανες tag κ σου απαντησα οτι δεν δουλευω στο τομεα αυτο κ εργαζομαι(φανταζομαι) στις ιδιες συνθηκες με τις δικιες σου αλλα θα επικροτησω την επιλογη να δουλευει καποιος απο το σπιτι γιατι ειναι σαφως καλυτερο κ δεν θα πω

"""οχι να μην υπαρχει επιλογη σε εσας επειδη δεν υπαρχει επιλογη στην δικη μου εργασια"""

image.png.f24eded1af17785a14edee805128dedb.png

Επεξ/σία από akiskar123
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

42 minutes ago, GamingMaster424 said:

Δεν ήξερα πως κάνοντας δουλειά γραφείου κινδύνευα να σπάσω το πόδι μου, με έβαλες σε σκέψη τώρα.

εργατικο ατυχημα δεν ειναι μονο να σου πεσει μια σκαλωσια στο κεφαλι. Εργατικο ατυχημα ειναι οτι συμβει στην εργασια σου, και μια ωρα πριν και μετα την εργασια σου. Απο το να γλιστρησεις στα σκαλια και σπασεις το ποδι σου μεχρι να παθεις εμφραγμα.

1. Γιατί να διεκδικήσεις έξοδα μετακίνησης όταν μπορείς εξαρχής να γλιτώσεις την μετακίνηση;
2. Ποιος είπε πως η επιλογή είναι ανάμεσα σε WFH και αύξηση; Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

.

1. Θες να μου πεις οτι διεκδικεις να σου πληρωνουν το ρευμα, το νερο, τις φθορες του σπιτιου σου και των συσκευων του ,τα καθαριστικα της τουαλετας κλπ κλπ?
2. Εγω την ειπα την επιλογη; Εσυ εκανες ξεκαθαρο τι σε βολευει στην εργασια απο το σπιτι. Αν τελικα ησουν αξιος θα διεκδικουσες και εξοδα μετακινησης, και εταιρικο αυτοκινητο, και αυξηση. Τελικα ομως επειδη δεν μπορεις να διεκδικησεις τιποτα απο αυτα, βολευεσαι με τα 200 ευρω που γλιτωνεις απο τα περα δωθε.

200€ αύξηση στο ρεύμα στο υπογράφω δεν είδε ποτέ κανείς και οι senior devs πληρώνονται στο 99% των περιπτώσεων περισσότερα από τους middle managers. Άμα δεν είστε του χώρου δεν είναι ντροπή, αλλά τουλάχιστον πείτε το ώστε να μην σχολιάζουμε ανούσια πράγματα.

Ε τωρα με τα νεα τιμολογια θα την δεις. Ερχεται ζορικος χειμωνας

Καλο θα ηταν να δεις λιγο παραπερα απο τον μικροκοσμο σου, και να δεις λιγο την μεγαλυτερη εικονα. 
Ο ομιλος Cosmote για παραδειγμα, απασχολησε 10.590 εργαζομενους το 2023( συμφωνα με την σελιδα του) χωρια το προσωπικο που εχει outsourced. Για παραδειγμα τα καταστηματα Γερμανος που ως επι τω πλειστων ειναι franchise, οι εργαζομενοι εκει δεν λογίζονται ως προσωπικο της Cosmote. Οπως δεν λογιζονται οι εργολαβοι που εγκαθιστουν ή συντηρουν το δικτυο.  Δεν θα σου μιλησω για ολα τα ενδεχομενα γιατι ειναι μια εταιρεια που εχει τεραστιο structure. 
Θα σου μιλησω για ενα τυπικο καταστημα Cosmote. Διευθυντης και υποδιευθυντης εχουν καθημερινα τουλαχιστον δυο ή τρια meeting και εκπαιδευσεις. Αρκετές φορές μεσα στον μηνα εχουν και οι υπάλληλοι αντιστοιχες διαδικασιες. 
Οσον αφορα τους διευθυντες, αν σπαταλουν δυο ωρες καθημερινα (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) στο 8ωρο τους σε meeting, ή να διαβαζουν δεκαδες mail, ποτε ακριβως θα φροντιζουν το κατάστημα τους; Ποτε ακριβως θα κάνουν τις αρμοδιοτητες τους στο καταστημα, που ποικιλουν. Απο το να ειναι καθαρο το καταστημα, απο το να βαζει παραγγελιες, απο το να κανει νεες συνδεσεις, απο το φροντιζει να ειναι αποδοτικος ο εργαζομενος του, μεχρι να ειναι σωστα τοποθετημενα τα αυτοκολητα στις πορτες. Και οτι χρειαζεται να τρέξει ενα φυσικο καταστημα. 

Προφανως τα meeting δεν τα κανουν μονοι τους, στην αλλη ακρη της οθονης υπαρχουν ενα συνολο ανθρωπων, ξεχωριστων τομέων, που θεωρητικα συνεργαζονται και δουλευουν απο το σπιτι. Αν θεωρεις οτι ΟΛΟΙ αυτοι οι ανθρωποι συνεργαζονται καλυτερα μεσω email και teams, απ οτι να ηταν σε διπλανα γραφεια  παω πασο

Επεξ/σία από tzotzo

1 minute ago, tzotzo said:

εργατικο ατυχημα δεν ειναι να σου πεσει μια σκαλωσια στο κεφαλι. Εργατικο ατυχημα ειναι οτι συμβει στην εργασια σου, και μια ωρα πριν και μετα την εργασια σου. Απο το να γλιστρησεις στα σκαλια και σπασεις το ποδι σου μεχρι να παθεις εμφραγμα.

Εάν θεωρείς πως αν πάθεις έμφραγμα (προφανώς δεν το εύχομαι σε κανέναν) στον χώρο εργασίας σου ή τσακιστείς κάπου με δική σου ευθύνη, θα δικαιούσαι κάποια αποζημίωση ή πως θα φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη η εταιρεία σου, δυστυχώς είσαι γελασμένος.

3 minutes ago, tzotzo said:

1. Θες να μου πεις οτι διεκδικεις να σου πληρωνουν το ρευμα, το νερο, τις φθορες του σπιτιου σου και των συσκευων του ,τα καθαριστικα της τουαλετας κλπ κλπ?
2. Εγω την ειπα την επιλογη; Εσυ εκανες ξεκαθαρο τι σε βολευει στην εργασια απο το σπιτι. Αν τελικα ησουν αξιος θα διεκδικουσες και εξοδα μετακινησης, και εταιρικο αυτοκινητο, και αυξηση. Τελικα ομως επειδη δεν μπορεις να διεκδικησεις τιποτα απο αυτα, βολευεσαι με τα 200 ευρω που γλιτωνεις απο τα περα δωθε.

1. Ποιο νερό και καθαριστικά τουαλέτας μωρέ; Που κατουράω 3 φορές παραπάνω σπίτι μου απ΄ ότι θα κατουρούσα αλλιώς;
2. Δεν γνωρίζεις ούτε εμένα, ούτε το πόσα χρήματα πληρώνομαι, οπότε δεν έχει νόημα να σχολιάσω και το πόσο άτοπο ήταν αυτό που μόλις είπες. For the record, δεν περιγράφουν κανένα άτομο που δουλεύει remote και γνωρίζω προσωπικά.

5 minutes ago, tzotzo said:

Ε τωρα με τα νεα τιμολογια θα την δεις. Ερχεται ζορικος χειμωνας

Έτσι λένε μερικοί εδώ και χρόνια, ακόμα τον περιμένω. Ακόμα και να έρθει όμως όλα καλά, θα ζήσω.

6 minutes ago, tzotzo said:

Καλο θα ηταν να δεις λιγο παραπερα απο τον μικροκοσμο σου, και να δεις λιγο την μεγαλυτερη εικονα. 
Ο ομιλος Cosmote για παραδειγμα, απασχολησε 10.590 εργαζομενους το 2023( συμφωνα με την σελιδα του) χωρια το προσωπικο που εχει outsourced. Για παραδειγμα τα καταστηματα Γερμανος που ως επι τω πλειστων ειναι franchise, οι εργαζομενοι εκει δεν λογίζονται ως προσωπικο της Cosmote. Οπως δεν λογιζονται οι εργολαβοι που εγκαθιστουν ή συντηρουν το δικτυο.  Δεν θα σου μιλησω για ολα τα ενδεχομενα γιατι ειναι μια εταιρεια που εχει τεραστιο structure. 
Θα σου μιλησω για ενα τυπικο καταστημα Cosmote. Διευθυντης και υποδιευθυντης εχουν καθημερινα τουλαχιστον δυο ή τρια meeting και εκπαιδευσεις. Αρκετές φορές μεσα στον μηνα εχουν και οι υπάλληλοι αντιστοιχες διαδικασιες. 
Οσον αφορα τους διευθυντες, αν σπαταλουν δυο ωρες καθημερινα (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) στο 8ωρο τους σε meeting, ή να διαβαζουν δεκαδες mail, ποτε ακριβως θα φροντιζουν το κατάστημα τους; Ποτε ακριβως θα κάνουν τις αρμοδιοτητες τους στο καταστημα, που ποικιλουν. Απο το να ειναι καθαρο το καταστημα, απο το να βαζει παραγγελιες, απο το να κανει νεες συνδεσεις, απο το φροντιζει να ειναι αποδοτικος ο εργαζομενος του, μεχρι να ειναι σωστα τοποθετημενα τα αυτοκολητα στις πορτες. Και οτι χρειαζεται να τρέξει ενα φυσικο καταστημα. 

Προφανως τα meeting δεν τα κανουν μονοι τους, στην αλλη ακρη της οθονης υπαρχουν ενα συνολο ανθρωπων, ξεχωριστων τομέων, που θεωρητικα συνεργαζονται και δουλευουν απο το σπιτι. Αν θεωρεις οτι ΟΛΟΙ αυτοι οι ανθρωποι συνεργαζονται καλυτερα μεσω email και teams, απ οτι να ηταν σε διπλανα γραφεια  παω πασο

Δεν είπε κανένας πως οι υπεύθυνοι των καταστημάτων της Cosmote και της κάθε Cosmote θα έπρεπε να δουλεύουν remotely, αρχικά δεν έχουν δουλειά γραφείου ώστε να το κάνουν αυτό. Σε λίγο θα προβάλετε ως επιχείρημα και το ότι οι εργάτες στην οικοδομή δεν μπορούν να δουλέψουν με remote, λες και είπε κανείς το αντίθετο.

• Like 1
  • Thanks 1

5 hours ago, majunior said:

Δεν πρόκεται για εταιρείες της πλάκας. Μεγάλα ονόματα του χώρου έχουν ζητήσει οι υπάλληλοι να επιστρέψουν στο γραφείο, τουλάχιστον για μερικές μέρες. Άρα κάτι δεν πάει καλά με το μοντέλο του remote. Δεν μπορεί να τρελάθηκαν όλοι, ούτε σε εταιρείες με valuation δισεκατομμυρίων παίρνει αυτές τις αποφάσεις ένας περίεργος.

Στο μεταξυ ειναι η δευτερη φορα που αποτυγχανει το πειραμα, και απο τους πρωτοπορους το work from home, πολυ πριν την covid εποχη.

https://www.forbes.com/sites/carolkinseygoman/2017/10/12/why-ibm-brought-remote-workers-back-to-the-office-and-why-your-company-might-be-next/
https://qz.com/924167/ibm-remote-work-pioneer-is-calling-thousands-of-employees-back-to-the-office

Η απομονωση των αθρωπων και ανυπαρξια σχεσεων μεταξυ τους οδηγει σε αυξημενο αγχος και καταθλιψη. Και ειδικα στην συνθηκη που συζηταμε τωρα.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36662792/#:~:text=Using a compilation of datasets,to a remote working format

Πως ακριβως μπορει ενας στρεσσαρισμενος και καταθλιπτικος ανθρωπος να εινα αποδοτικος μενει να μας το πει ο senior dev που ειναι υπερμαχος της απομακρυσμενης εργασιας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, tzotzo said:

Η απομονωση των αθρωπων και ανυπαρξια σχεσεων μεταξυ τους οδηγει σε αυξημενο αγχος και καταθλιψη. Και ειδικα στην συνθηκη που συζηταμε τωρα.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36662792/#:~:text=Using a compilation of datasets,to a remote working format

Πως ακριβως μπορει ενας στρεσσαρισμενος και καταθλιπτικος ανθρωπος να εινα αποδοτικος μενει να μας το πει ο senior dev που ειναι υπερμαχος της απομακρυσμενης εργασιας

Σε λίγο θα μας πεις ότι ευτυχώς που υπάρχει κ το γραφείο για να κοινωνικοποιουμαστε δηλαδή? Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το θέμα αλλά κάπου έλεος...

Επεξ/σία από iwnas28
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, tzotzo said:

Εύκολο, θα πάει να δουλέψει στο γραφείο και ως γνωστόν θα του περάσουν όλα τα ψυχολογικά! Τι, όχι;

Πάψτε να κάνετε λες και ζήτησε κανείς την υποχρεωτική εφαρμογή του WFH για όλους. Εάν κάποιος έχει ανάγκη από την ανθρώπινη επαφή επειδή νιώθει μοναξιά, μπορεί κάλλιστα να πάει στο γραφείο, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το κάνουν όλοι, ούτε πως οι WFH είναι gremlins που σιχαίνονται τους ανθρώπους και βγαίνουν από το σπίτι τους 1 φορά στις 10 μέρες. Ελευθερία επιλογής λέγεται.

6 minutes ago, iwnas28 said:

Σε λίγο θα μας πεις ότι ευτυχώς που υπάρχει κ το γραφείο για να κοινωνικοποιουμαστε δηλαδή? Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το θέμα αλλά κάπου έλεος...

Δυστυχώς κάποιοι είναι τόσο μόνοι τους που όντως οι μόνες τους "παρέες" είναι άτομα από την εργασία τους. Το λάθος είναι το να θεωρούμε πως όλοι είμαστε έτσι.

Επεξ/σία από GamingMaster424
  • Like 3
  • Thanks 1

2 minutes ago, GamingMaster424 said:

Εάν θεωρείς πως αν πάθεις έμφραγμα (προφανώς δεν το εύχομαι σε κανέναν) στον χώρο εργασίας σου ή τσακιστείς κάπου με δική σου ευθύνη, θα δικαιούσαι κάποια αποζημίωση ή πως θα φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη η εταιρεία σου, δυστυχώς είσαι γελασμένος.

Δεν ειναι τι θεωρω εγω εργατικο ατυχημα, ειναι τι θεωρει η νομοθεσια ως εργατικο ατυχημα, και δεν ειναι το ζητημα της αποζημιωσης, Απο την αναρρωτικη άδεια μεχρι την περιθαλψη απο το κρατος. 
https://www.hli.gov.gr/asfaleia-kai-ygeia/ergodotes-asfaleia-kai-ygeia/ergatiko-atychima-epangelmatiki-astheneia-2/ergatiko-atychima-ypochreosi-anangelias/

2 minutes ago, GamingMaster424 said:

1. Ποιο νερό και καθαριστικά τουαλέτας μωρέ; Που κατουράω 3 φορές παραπάνω σπίτι μου απ΄ ότι θα κατουρούσα αλλιώς;
2. Δεν γνωρίζεις ούτε εμένα, ούτε το πόσα χρήματα πληρώνομαι, οπότε δεν έχει νόημα να σχολιάσω και το πόσο άτοπο ήταν αυτό που μόλις είπες. For the record, δεν περιγράφουν κανένα άτομο που δουλεύει remote και γνωρίζω προσωπικά.

Για πες συντηρηση κλιματιστικου στην πληρωνει η εργασια σου; Ρευμα σου πληρωνει η εργασια σου; Το internet στο πληρωνει η εργασια σου;Καθαριστρια για την τουαλετα σου σου πληρωνει η εργασια σου; Καθαριστρια για το σπιτι σου σου πληρωνει η εργασια σου;
Δεν χρειαζεται να σε ξερω ουτε να μου πεις ποιος εισαι και ποσα παιρνεις. Γραφεις δημοσια σε ενα φορουμ και απο αυτα που γραφεις ειναι πιο ξεκαθαρα απο το να ξερω ολα τα προηγουμενα.  Εχεις αναγκη τα χρηματα που εξοικονομεις απο τα εξοδα μετακινησης για την εργασια σου. Αν δεν τα ειχες αναγκη δεν θα σκιζοσουν να κατσεις σπιτι. Και αν στα εδιναν (ή τα διεκδικουσες) δεν θα ηθελες να κατσεις σπιτι. Γενικοτερα φαινεται πως η αποψη που εκφερεις ειναι αποκλειστικα προσωπικη και δεν ειναι σφαιρικη. Φυσικα δεν εισαι τοσο σημαντικος εσυ και η εργασια απο το σπιτι σου ωστε η γη να γυριζει γυρω απο εσενα. Ευτυχως/

3 minutes ago, GamingMaster424 said:

Δεν είπε κανένας πως οι υπεύθυνοι των καταστημάτων της Cosmote και της κάθε Cosmote θα έπρεπε να δουλεύουν remotely, αρχικά δεν έχουν δουλειά γραφείου ώστε να το κάνουν αυτό. Σε λίγο θα προβάλετε ως επιχείρημα και το ότι οι εργάτες στην οικοδομή δεν μπορούν να δουλέψουν με remote, λες και είπε κανείς το αντίθετο.

Νομιζω οτι υπαρχει μια αδυναμια, τωρα χωρις να θελω να κανω flame, δεν ξερω αν ειναι αντιληψης ή αναγνωσης. Προφανως και ενας προισταμενος φυσικου καταστηματος δεν μπορει να δουλεψει απο το σπιτι, ουτε και ενας οικοδομος. Δεν εγραψα αυτο. Αλλα τα meeting τα κανει με καθε λογης managarεος, απο ΙΤ, απο Sales,απο Marketing, απο HR απο το λουρι της μανας. Ε αυτοι που πολλες φορές συνεργαζονται δουλευουν απο σπιτι. Το καταλαβαινεις πως ολο αυτο ειναι απειρα δυσλειτουργικο

17 minutes ago, iwnas28 said:

εγω το λεω; Μακαρι να ειχε η γνωμη μου τετοια βαρυτα οσο μια επιστημονικη μελετη.

• Thanks 1

6 minutes ago, tzotzo said:

Δεν ειναι τι θεωρω εγω εργατικο ατυχημα, ειναι τι θεωρει η νομοθεσια ως εργατικο ατυχημα, και δεν ειναι το ζητημα της αποζημιωσης, Απο την αναρρωτικη άδεια μεχρι την περιθαλψη απο το κρατος. 
https://www.hli.gov.gr/asfaleia-kai-ygeia/ergodotes-asfaleia-kai-ygeia/ergatiko-atychima-epangelmatiki-astheneia-2/ergatiko-atychima-ypochreosi-anangelias/

Εργατικό ατύχημα δεν είναι το οποιοδήποτε κακό συμβάν λαμβάνει χώρα στον χώρο της εργασίας. Φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε και τα τόσο αυτονόητα.

8 minutes ago, tzotzo said:

Για πες συντηρηση κλιματιστικου στην πληρωνει η εργασια σου; Ρευμα σου πληρωνει η εργασια σου; Το internet στο πληρωνει η εργασια σου;Καθαριστρια για την τουαλετα σου σου πληρωνει η εργασια σου; Καθαριστρια για το σπιτι σου σου πληρωνει η εργασια σου;

Για ποιον ακριβώς λόγο να μου τα πληρώσει αυτά η εργασία μου; Δεν είναι έξοδα που θα τα είχα ούτως ή άλλως; Στο σπίτι μου μένω αποκλειστικά επειδή εργάζομαι από εκεί; Τι λες;

10 minutes ago, tzotzo said:

Δεν χρειαζεται να σε ξερω ουτε να μου πεις ποιος εισαι και ποσα παιρνεις. Γραφεις δημοσια σε ενα φορουμ και απο αυτα που γραφεις ειναι πιο ξεκαθαρα απο το να ξερω ολα τα προηγουμενα.  Εχεις αναγκη τα χρηματα που εξοικονομεις απο τα εξοδα μετακινησης για την εργασια σου. Αν δεν τα ειχες αναγκη δεν θα σκιζοσουν να κατσεις σπιτι. Και αν στα εδιναν (ή τα διεκδικουσες) δεν θα ηθελες να κατσεις σπιτι. Γενικοτερα φαινεται πως η αποψη που εκφερεις ειναι αποκλειστικα προσωπικη και δεν ειναι σφαιρικη. Φυσικα δεν εισαι τοσο σημαντικος εσυ και η εργασια απο το σπιτι σου ωστε η γη να γυριζει γυρω απο εσενα. Ευτυχως/

Με τσάκωσες, εργάζομαι από το σπίτι επειδή δεν έχω λεφτά για βενζίνες. Υπάρχουν και αυτά τα μυαλά στην κοινωνία, τι να κάνουμε.

13 minutes ago, tzotzo said:

Νομιζω οτι υπαρχει μια αδυναμια, τωρα χωρις να θελω να κανω flame, δεν ξερω αν ειναι αντιληψης ή αναγνωσης. Προφανως και ενας προισταμενος φυσικου καταστηματος δεν μπορει να δουλεψει απο το σπιτι, ουτε και ενας οικοδομος. Δεν εγραψα αυτο. Αλλα τα meeting τα κανει με καθε λογης managarεος, απο ΙΤ, απο Sales,απο Marketing, απο HR απο το λουρι της μανας. Ε αυτοι που πολλες φορές συνεργαζονται δουλευουν απο σπιτι. Το καταλαβαινεις πως ολο αυτο ειναι απειρα δυσλειτουργικο

Ωραία, άρα να φέρνουν τους managers, τους IT, τους sales, του marketing και του HR από κατάστημα σε κατάστημα να τα λένε από κοντά; Έχεις ιδέα πως λειτουργούν οι μεγάλοι οργανισμοί και τα διαφορετικά τμήματα μεταξύ τους; Δεν θα συνεχίσω την κουβέντα γιατί πραγματικά δεν οδηγεί πουθενά.

18 minutes ago, GamingMaster424 said:

Εύκολο, θα πάει να δουλέψει στο γραφείο και ως γνωστόν θα του περάσουν όλα τα ψυχολογικά! Τι, όχι;

Η ερευνα δεν λεει πηγαιντε στο γραφειο αντι να παρετε zoloft. 
Η ερευνα λέει πως η απομακρυσμενη εργασια αυξανει το αγχος και την καταθλιψη. 
ειναι πιστευω διακριτή η διαφορα.

18 minutes ago, GamingMaster424 said:

Δυστυχώς κάποιοι είναι τόσο μόνοι τους που όντως οι μόνες τους "παρέες" είναι άτομα από την εργασία τους. Το λάθος είναι το να θεωρούμε πως όλοι είμαστε έτσι.

Περναει καποιος το 1/3 της ημερας του, στην εργασια και δεν θα κοινωνικοποιηθει και εκει; 
Παντως οσο πας και επιβεβαιωνεις τον ισχυρισμο που αρνεισαι για τον εαυτο σου. 

ούτε πως οι WFH είναι gremlins που σιχαίνονται τους ανθρώπους και βγαίνουν από το σπίτι τους 1 φορά στις 10 μέρες. 

3 minutes ago, GamingMaster424 said:

Εργατικό ατύχημα δεν είναι το οποιοδήποτε κακό συμβάν λαμβάνει χώρα στον χώρο της εργασίας. Φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε και τα τόσο αυτονόητα.

Εργατικο ατυχημα ειναι ακριβως αυτο που περιγραφεις. ΜΑΘΕ τα δικαιωματα σου.
«Ο θάνατος ή η ανικανότητα του εργαζόμενου για εργασία που προκλήθηκε από ένα βίαιο περιστατικό που έγινε κατά την εκτέλεση της εργασίας ή εξαιτίας αυτής»

Αν δουλευεις απο το σπιτι ποια νομοθεσια σε καλυπτει;

1 hour ago, Tetrabitos said:

Είπαν ξεειπαν φίλε μου. Αυτοί το εφηύραν αυτό, αυτοί το παίρνουν πίσω. Το μόνο που μπορεί να κάνεις είναι να το δεχτείς ή να αποχωρήσεις.

Όσο για τις 2 δουλειές, απλήρωτες υπερωρίες κτλπ τα αξίζουν όσοι τα παθαίνουν και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό γιατί το ζητούν κατά βάθος.

Σε εμένα πχ 5νθημερο 8ωρο με ή χωρίς υπερωρίες πάω στο χιλιάρικο ή χιλιάρικο +. Δεν θα γίνω και Τζεφ Μπέζος αλλά πιο κάτω δεν πέφτω. Ούτε πουλάω τον εαυτό μου για λιγότερο. Κάνω και μια δουλειά χειρωνακτική και δεν υπάρχει remote βέβαια εκεί.

Έτσι να κάνετε όλοι. Όσοι σας ρίχνουν, λες ευχαριστώ, αποχωρώ όμως. Θα βρεις δουλειά, θα απαιτήσεις στον επόμενο να είναι καλύτερος από τον ανταγωνιστή του.

Επίσης Φίλοι φίλοι, business όμως business. Αν μπλέξεις ποτέ με φιλαράκια σε επιχείρηση.

εννοειται μπορεις να αλλαξεις δουλεια οπως σωστα ειπες και εννοειται μπορεις να αλλαξεις και χωρα.σκοπος οπως ειπα ειναι να γινονται τα πραγματα πιο ανθρωπινα.και στη μυκονο που ειναι 12ωρο 7ημερο μπορει καποιος να μην παει.κσι ξαναλεω

σκοπος ειναι να γινουν καλυτερα τα πραγματα και να γινουν πιο ανθρωπινα και οχι να τρωει καποιος 2 3 ωρες στο δρομο που ειναι χαμενες και να ειμαστε μεσα στην μολυνση και ολοι σε μια τσιμεντουπολη. αν κοιταει ο καθενας την παρτυ του που ηδη γινεται μετα μην απορουμε που βαδιζουμε και σε ποιο κοσμο φερνουμε τα παιδια μας επειδη κανεις δεν θελει να κανει καμια αλλαγη και αντι σαν ανθρωποτητα να παμε μπροστα ,παμε πισω

επισης οπως και εσυ δεν μπορω να δουλεψω  remote

6 minutes ago, GamingMaster424 said:

Για ποιον ακριβώς λόγο να μου τα πληρώσει αυτά η εργασία μου; Δεν είναι έξοδα που θα τα είχα ούτως ή άλλως; Στο σπίτι μου μένω αποκλειστικά επειδή εργάζομαι από εκεί; Τι λες;

Εγω τι λεω; Αν ησουν 8 ωρες στο γραφειο,φυσικη παρουσια, θα ειχες στο σπιτι σου ανοιχτο κλιματισμο, λαμπες, υπολογιστη, και ιντερνετ; Εγω τι λεω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε... μένουν κι αλλοι στο σπίτι του πιθανότατα... αυτό δεν το διέγνωσες😋

επίσης το ιντερνετ φανταζομαι δε θα τοκοβε στο σπίτι αν δουλευε στο γραφείο😋

και οι λαμπες έχουν αλλάξει, δεν ειναι 100αρες μπαγιονετ πια😋

Επεξ/σία από somt
  • Like 1

1 hour ago, tzotzo said:

χωρις να θελω να γινω  κακος και πιστευω οτι το ξερεις και εσυ απειρa meetings ειναι οτι να ναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ.πραγματα που θα λυνονταν σε 5 λεπτα κρατανε μια ωρα χωρις λογο.δυστυχως εχω βρεθει σε πολλα που ουτε καν θα πρεπε να με ειχαν καλεσει. και αλλα τοσα ειναι απλα μια ενημερωση σε ενα email.και πολλα απο αυτα τa meetings το μονο που εκαναν ηταν να καθυστερησουν την δουλεια μου

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...